Češnjica
|
Živjo! Jaz sem pa danes že cel dan čist hin in brez neke prave volje, ta micena je spet ponoči rogovilila, je smrčal, pa se premetaval... tako da komaj čakam, da grem spat. Upam, da bo današnja noč kaj boljša! Zala je že v posteljici, pa zgleda, da bo kar zaspala . Ob četrtkih zvečer sva sami, ker ima trening, pa ponavadi ravno takrat noče zaspat, ko ni atija, da bi jo po naročju nosil. Očitno sva jo popoldne fajn zmatrala. Smo odkrili eno fajno stvar (no, sem jo prebrala v eni od knjig) , ki jo prav zabava - vzela sva rjuho in jo razprla nad posteljo, pa Zalo nanjo, potem sva pa za vogale prijela in dvignila rjuho ter jo rahlo zibala levo, desno ... mala je ful uživala, je imela usta do ušes . Jutri se greva pa z Zalo končno pokazat v mojo službo, je vzel dopust, da me bo lahko peljal, pa upam da nam uspe skočit še do H&M. Se spravljamo tja že cel mesec, nazadnje ko nam je ratalo, so imeli pa inventuro in je bilo vse zaprto . Lupinica - mi imamo tudi Jane Slalom Pro, enega od lanskih modelov, ki je večja, pa nam je tudi ta že majhna. Sploh ne vem, kako bomo to rešili... Hvala vsem za nasvete, kako spucati nosek! Lahko nočko!