|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 20:27:40   
pondelak
meni se hrenovke luštajo pa se mi jih neda it naret...user posted image se katera javi?user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
20.11.2008 20:27:55   
tasa_m
Ja verjetno pa res. Vidim, da se nama je pridružla mama_milchy..ostale pa so pobegnile..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.11.2008 20:28:42   
pondelak
mogoče pa že vse spijouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
20.11.2008 20:31:03   
Nina00
Se samo javim po prvem dnevu v službi po bolniški. Je bilo kar ok, le sedaj sem zelo utrujena. Ni šans, da danes preberem vse od včeraj popoldne - sem vidla, da ste samo danes napisale skoraj 9 strani user posted image
Čuvejte se pa še naprej bodite pridne čvekice. Se vam pridružim čim bo spet možno.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.11.2008 20:31:07   
pondelak
nekaj sem se spomnila:zadnjič sem brala da ni priporočljivo roditi vsaj pred 20 letom starosti...user posted image nevem kaj naj si mislim-članek me je malo prestrašil...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
20.11.2008 20:31:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

meni se hrenovke luštajo pa se mi jih neda it naret...user posted image se katera javi?user posted image

izvoli user posted image  in pa še user posted image

pa dober tek..

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
20.11.2008 20:36:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

nekaj sem se spomnila:zadnjič sem brala da ni priporočljivo roditi vsaj pred 20 letom starosti...user posted image nevem kaj naj si mislim-članek me je malo prestrašil...

zakaj pa nebi bilo priporočlivo ?
Ma nima te bit kaj strah. Vsak se odloči za otroka, ko se mu zdi, da je pravi čas in je pripravljen..
Kaj pa prej, ko so več ali manj vse rodili pred 20 letom?
Jaz bom stara 25 in če bi imela možnost prej bi imela otroka že prej.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
20.11.2008 20:38:17   
mama_milchy
ojla,
jaz sem mal prej prišla domov z ˝potepanja˝
zjutraj sem Žigija peljala na kontrolo sluha, spet ni dobro, mu je dala ena zdravila, čez 3tedne spet kontrola in če se ne izboljša, gre na še eno operacijo da mu neke cevke ustavijo v ušeska.
Pol sva šla po nakupih; je dobil ene take višje čeveljčke, da ga ne bo zeblo v nogice, zase pa spet nič.
Z možem sva pol šala na masažo k nam v WAI THAI center; no ta masaža za nosečnice je pa super stvarca; če bo čas grem drug mesec še enkrat.
Popoldne pa sem bla pri mojih; pa je prišu še brat in njegovew pupe tako da smo se zaklepetali.
Sedaj se pa počasi odpravljam spat, ker zjutraj moram red 5 ustat, je treba it delat; Žigca sem pa kr pri mami pustila, ker ga pelje ona v vrtec; moj možek pa dela nočno.

Vidim, da ste se danes pošteno naklepetale

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.11.2008 20:38:31   
pondelak
nič grem malo povečerjam potem pa ajo pajouser posted image
lahko noč vsem pa se slišimo jutri!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.11.2008 20:44:57   
mihaela01
Dali in MikroD nič nista javili kako je bilo na pregledu danes.

Malo nam sporočita...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.11.2008 20:45:04   
mama_milchy
Pocka, a ti greš zase na ORL, ne? H kateremu zdravniku pa hodiš?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.11.2008 20:47:54   
tasa_m
user posted image
lahko noč, se beremo jutri...

Zdaj pa grem masažo fehtat, mi je mama_milchy lušte nardila..user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.11.2008 21:03:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pupa7 - kako kaj tvoj rama, sem pozabila prej vprašat user posted image user posted image user posted image

pocka boljše je hvala user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.11.2008 21:05:43   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

ciao..

ma jst se mam spet tolk za ucit..pa mojmu pomagam belit sobico..dans je ful dela pa nimam casa cvekat

pupa,kako kaj tvoja rama?

lejca boljše hvala user posted image ne skrbi, bo se pocajtala da ti nardim kar sem obljubila user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.11.2008 21:06:58   
Najaa
Jaz grem pod tuš in spat. Danes sem že od 6h pokonci...
Se tipkamo jutri.

tasa_m, brez skrbi, bom še menjala slikco nazaj v copatke. Jih pogrešam. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.11.2008 21:32:35   
PERSIDA
Najaa - hvala za info.Sem tako vestno brala za nazaj ,da sploh nisem opazla slikice.No sedaj vidim ,da me je še vid začel zafrkavat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.11.2008 21:36:11   
Anonimen
Ve ste pa od sile... ampak je lepo, ko se zvečer vsedem pred računalnik in vas preberem. user posted image Sedaj grem za vikend na "dopust" k mojim.

Čestitke vsem za preglede, za uspešne nakupe, za nove avatarje... pa čimhitrejše okrevanje vsem bubanim (Pupa7) in tistim, ki jih muči migrena. user posted image

janaja - Čestitke za user posted image , bo pa v tretje punčka. user posted image S kg in obsegom trebuha sva pa tam nekje. user posted image Kar se pa mer tiče pa se nič ne sekiraj - odvisno je tudi koliko sta velika vidva, pa tudi naši pikci imajo neka obdobja hitrejše rasti. Sama sem bila vsa panična, ko v 1.user posted image je bil najin fant tolk mejčkn in lahek, pa je do konca vse nadoknadil

KOKICA32 - Tvoja sanje so pa res luštne! user posted image Ampak en po en bo kar dovolj.

Janjap - Dobrodošla! user posted image user posted image Čestitke za user posted image . Bodo pa marca res v večini. user posted image

pocka
- Joj, tvoje pecivo kar vabi... njami. Jaz sem pa danes delala čokoladne mafine.

mama_m - Upam, da bodo zdravila pomagala in mu ne bo treba še na eno operacijo.

Pa naj petek čimhitreje mine, pa lep vikend! user posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.11.2008 21:40:20   
PERSIDA
Pupa7 - za nazaj še te pohvalim za tiste lepe stvari ,ki si jih zaštrikala.Kaj ,pa zdaj ,ko maš take bolečine še delaš a si morala dat malo v kot?
Jaz sem tudi dobila nek navdih ,da bi nekaj zaštrikala,ker sem zadnjič bila v eni trgovini in je bila res lepa volna in mislim da jo bom šla kar iskat.Je že res dolgo tega kar sem štrikala samo baje kaj se janezek nauči to janezek zna.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
20.11.2008 21:46:22   
PERSIDA
Pupa7 - sva še edini tu gor ki vedrima.Bom se tud jaz poslovila za danes.Lahko noč.Če ponoči ne boš morala spat pridi gor,pa bova kako rekli,ker moje spanje je grozno.No še enkrat nočko.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
20.11.2008 22:16:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps ali ni od danes naprej da lahko glasujejo za tiste slikice z trebuščki? ko je pokrovitelj NEOcelica?
ojla čveke!
ma ste spet naklofale straniuser posted image user posted image user posted image jasna se mi kr smili,ko bo prišla čekirat,kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m mislim,da gre glasovanje od jutri pa do 25.,nisem pa ziheruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
20.11.2008 22:19:10   
spps
cita,javi se marčevkam,takojuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
20.11.2008 22:20:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pupa7 - sva še edini tu gor ki vedrima.Bom se tud jaz poslovila za danes.Lahko noč.Če ponoči ne boš morala spat pridi gor,pa bova kako rekli,ker moje spanje je grozno.No še enkrat nočko.
user posted image user posted image user posted image  nista,nistauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
20.11.2008 22:24:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps ali ni od danes naprej da lahko glasujejo za tiste slikice z trebuščki? ko je pokrovitelj NEOcelica?
ojla čveke!
ma ste spet naklofale straniuser posted image user posted image user posted image jasna se mi kr smili,ko bo prišla čekirat,kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m mislim,da gre glasovanje od jutri pa do 25.,nisem pa ziheruser posted image user posted image
sem preverila-podaljšali so rok za prijave do 30.11.,glasovanje pa bo prvih pet dni v decembruuser posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.11.2008 22:40:34   
SPPS evo takoj se javljam evo mene....user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.11.2008 22:43:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

SPPS evo takoj se javljam evo mene....user posted image user posted image user posted image
lepo touser posted image user posted image user posted image ma se strani čist po penzionistniško odpirajo,ker moj nalaga filmeuser posted image user posted image user posted image

kk si kaj?kaj dogaja,da si ne vzameš skor nič časa za nas?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?