Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:19:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 saj vem da nisi resno misnla z dietami, zato pa sm ti rekla bajsika moj je že čist navdušen ker mam večji obseg trebuha kot on hahaha, ma je 197 velik tko da že v osnovi ni mali obseg hahahaha se vidi da je turoben dan, da mi ni za nič kot pa za RR. Pa saj prav tak.. Zdaj pa bo pri nam tud čaga v trebuhu,..bodoči očka je zaspal in je malo zadrnjuhal, tak da bo se tamala spet oglasla in plesala. Mi je tak smešno, da ko moj zaspi ona začne plesat, koda bi ga slišala. To še bodo veseli dogodki drugo leto..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:24:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a si mogoče videla v hoferju, če imajo še vedno tiste lesene škatle za čaj? Moj pravi,da bi lahko še kako kupili,ampak se bojim,da jih je že zmanjkalo!? A tiste rumene? Ne, te iz reklame misli, a ne? Mislim, da ne. Nisem vidla. Sam tiste rumene škatle s čajem so, tiste so tako vedno. tasa_m, a tvoj je na dieti? Moj se pa z mano vred redi. Čist mal še manjka, pa ga bom prehitela s trebuščkom. Aja, če rabiš kaj iz hoferja, pri nas je ful založeno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:30:16
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a si mogoče videla v hoferju, če imajo še vedno tiste lesene škatle za čaj? Moj pravi,da bi lahko še kako kupili,ampak se bojim,da jih je že zmanjkalo!? A tiste rumene? Ne, te iz reklame misli, a ne? Mislim, da ne. Nisem vidla. Sam tiste rumene škatle s čajem so, tiste so tako vedno. te sem mislila, si jih mogoče videla? http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8977.htm
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:32:34
|
|
|
|
felix7
|
evo mene, sem zmazala vso polento, ki mi jo je mami skuhala, potem sva pa še čaje pripravljale za zimo. Namreč zunaj imamo zeliščni vrt, zanj sicer bolj mami skrbi, jaz le vsake toliko malo plevel populim. Celo poletje smo nabirali "pridelek" in ga sušili, nekaj koristnih rastlinic raste še okoli hiše na divje, imamo en velik nepognojen travnik in gozd ob hiši, tako da rastlinja res ne manjka. No, zdaj, ko so vsi čaji že dobro presušeni, je bilo pa treba to vse oskubit iz vejic in pripraviti mešanice. Včasih mami hecam, da je Pehta, ampak res obvlada te rastlinice in pozimi k njej vsi hodijo na čaj Je pa priprava čajev res pomirjujoče delo, pa še roke ti potem lepo dišijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:32:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa_m, a tvoj je na dieti? Moj se pa z mano vred redi. Čist mal še manjka, pa ga bom prehitela s trebuščkom. Aja, če rabiš kaj iz hoferja, pri nas je ful založeno. Ja moj se trudi z dietami že 2 tedna. do zdaj je šel dol 2 kg,tak da mogoče mu celo uspe prit na -10 al kolk je že rekel da bi rad šel.. Hofer? Misliš, da bi se mal dol pripelala? Ni panike, nič tak nujnega ne potrebujem. Lahko pa mi poveste kje ste kuple ve barve za steklo? Ste vse nabavle v Mercatorju? Jaz sem vidla v Lidlu v reklami, če se ne motim. Bova jutri šla malo pogledat, če imajo. Verjetno bi se našla kaka barva tudi pri nam doma, smo z sestro in mamo 2 leti nazaj intenzivno risale na folijo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:33:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - nisem danes nič pančkala.Sem špilala čistilko.Zdaj,pa sem pol kripla.Najprej sem prebrala kaj ste načvekale ,ko sem bila čistačica.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:36:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a si mogoče videla v hoferju, če imajo še vedno tiste lesene škatle za čaj? Moj pravi,da bi lahko še kako kupili,ampak se bojim,da jih je že zmanjkalo!? A tiste rumene? Ne, te iz reklame misli, a ne? Mislim, da ne. Nisem vidla. Sam tiste rumene škatle s čajem so, tiste so tako vedno. te sem mislila, si jih mogoče videla? http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8977.htm Ne, nisem vidla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:37:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - nisem danes nič pančkala.Sem špilala čistilko.Zdaj,pa sem pol kripla.Najprej sem prebrala kaj ste načvekale ,ko sem bila čistačica. pridna, pridna. Pol pa lahko ju3 še k meni prideš? No, če si za akcijo,.. Saj nimam tak dosti ampak dobre 2 urci pa ti ne uideta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:37:58
|
|
|
|
pocka
|
oooo felix to se pa dobro sliši, domači čajčki pa te zadeve, moj oče je bil tudi tak,da je vedno vse rastlinice pa zelišča nabiral, pa je tudi meni malo tega gena ostalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:38:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - v obiju dobiš barve za na steklo.Samo niso poceni,ne vem ,pa kakšne so cene v hoferju in podobnih trgovinah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:40:18
|
|
|
|
tasa_m
|
sem našla zdaj v lidlu za komplet 5e. Ampak ni nekaj ravno dost barv noter-bolj te osnovne.. Bom si zaželela za roj.dan te barve, da nebodo vsako leto enake želje, bom malo spremenila.. če pa me nebodo obrajtali pa bom sama kupla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:40:26
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a si mogoče videla v hoferju, če imajo še vedno tiste lesene škatle za čaj? Moj pravi,da bi lahko še kako kupili,ampak se bojim,da jih je že zmanjkalo!? A tiste rumene? Ne, te iz reklame misli, a ne? Mislim, da ne. Nisem vidla. Sam tiste rumene škatle s čajem so, tiste so tako vedno. te sem mislila, si jih mogoče videla? http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8977.htm Ne, nisem vidla. ma verjetno so že vse pokupili, a j**i ga , bom šla jutri pogledat za vsak slučaj pica je pečena... ...zraven pa film...nočko punce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:43:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - ključ pusti pod predpražnikom,pridem zgodaj,da bova ob devetih že kavico pile .Resno mislim , .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:44:42
|
|
|
|
lejca
|
ciao.. ma jst se mam spet tolk za ucit..pa mojmu pomagam belit sobico..dans je ful dela pa nimam casa cvekat pupa,kako kaj tvoja rama?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:46:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - ključ pusti pod predpražnikom,pridem zgodaj,da bova ob devetih že kavico pile .Resno mislim , . zmenjeno. Itak veš kje sem doma. Samo pred 6 ne hodi,ker takrat mi ni še nič jasno.. Le glej, da te nebom jutri prehitela na RR, ko bom kavico ponudla.. Verjetno hitrejša nebom kot spps, ki je pravi jutranji ptič, ampak bom pa mogoče le druga!! pocka.. dober tek..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:48:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - reči mi nekaj, prej sem zasledila ,da bi si naj spreminjala avatar,kdaj?Če ,pa maš zdaj nekaj časa tega rdeče črnega.Al sem jaz spet kaj mimo kresnila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 19:51:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - reči mi nekaj, prej sem zasledila ,da bi si naj spreminjala avatar,kdaj?Če ,pa maš zdaj nekaj časa tega rdeče črnega.Al sem jaz spet kaj mimo kresnila? Zamudila si. Kakšni 2 uri je imela drugega. Bo treba bolj redno rr čekirat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 20:12:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - reči mi nekaj, prej sem zasledila ,da bi si naj spreminjala avatar,kdaj?Če ,pa maš zdaj nekaj časa tega rdeče črnega.Al sem jaz spet kaj mimo kresnila? Zamudila si. Kakšni 2 uri je imela drugega. Bo treba bolj redno rr čekirat. hvala najaa. Sem ga menjala pa so ble pripombe. Hehe. Saj jaz tud tiste rozane čeveljčke iščem pa jih več ni.. jih je zamenjalo mooorjeee..o mooorjeee moje.. men se poje..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 20:19:22
|
|
|
|
tasa_m
|
čveke, čvekaste a veste, da smo danes napisale že 8 strani in pol.. kak smo dobre je.. bravo za nas..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 20:19:37
|
|
|
|
pondelak
|
tasa_m-barve za steklo dobiš v vseh papirnicah,zdaj sem si pa še en komplet kupla v sparu(dala sem 14€ pa jih je kar precej not...mogoče se zdijo male tubice,ampak iz tega kar dosti narišeš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 20:23:38
|
|
|
|
pondelak
|
jaz vedno in najraje uporablam firmo glass deco.mam že precej izkušenj s tem ampak te so mi res najboljše...tiste ki so v tankih tubicah(oblika svinčnika) pa so najbolj zanič pa še težko se iztiskajo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 20:25:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jaz vedno in najraje uporablam firmo glass deco.mam že precej izkušenj s tem ampak te so mi res najboljše...tiste ki so v tankih tubicah(oblika svinčnika) pa so najbolj zanič pa še težko se iztiskajo... aha hvala lepa. Sem na msn napiala da hočem brve za steklo za roj.dan. zdaj pa bom tedn počakala, da vidim kolko me resno jemlejo.. heh HVALA za inf.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 20:26:05
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čveke, čvekaste a veste, da smo danes napisale že 8 strani in pol.. kak smo dobre je.. bravo za nas.. če bo šlo tako naprej bomo hitro odprle 3.del...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 20:26:52
|
|
|
|
tasa_m
|
spps ali ni od danes naprej da lahko glasujejo za tiste slikice z trebuščki? ko je pokrovitelj NEOcelica?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?