|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 19:17:45   
pocka
pupa7 - kako kaj tvoj rama, sem pozabila prej vprašat user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
20.11.2008 19:19:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
saj vem da nisi resno misnla z dietami, zato pa sm ti rekla bajsika user posted image moj je že čist navdušen ker mam večji obseg trebuha kot on hahaha, ma je 197 velik tko da že v osnovi ni mali obseg hahahaha user posted image  

user posted image user posted image  se vidi da je turoben dan, da mi ni za nič kot pa za RR. Pa saj prav tak..

Zdaj pa bo pri nam tud čaga v trebuhu,..bodoči očka je zaspal in je malo zadrnjuhal, tak da bo se  tamala spet oglasla in plesala. user posted image  Mi je tak smešno, da ko moj zaspi ona začne plesat, koda bi ga slišala. user posted image  To še bodo veseli dogodki drugo leto..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.11.2008 19:24:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

najaa - a si mogoče videla v hoferju, če imajo še vedno tiste lesene škatle za čaj? Moj pravi,da bi lahko še kako kupili,ampak se bojim,da jih je že zmanjkalo!?

A tiste rumene? Ne, te iz reklame misli, a ne? Mislim, da ne. Nisem vidla. Sam tiste rumene škatle s čajem so, tiste so tako vedno.

tasa_m, a tvoj je na dieti? Moj se pa z mano vred redi. user posted image  Čist mal še manjka, pa ga bom prehitela s trebuščkom. user posted image  Aja, če rabiš kaj iz hoferja, pri nas je ful založeno.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
20.11.2008 19:30:16   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

najaa - a si mogoče videla v hoferju, če imajo še vedno tiste lesene škatle za čaj? Moj pravi,da bi lahko še kako kupili,ampak se bojim,da jih je že zmanjkalo!?

A tiste rumene? Ne, te iz reklame misli, a ne? Mislim, da ne. Nisem vidla. Sam tiste rumene škatle s čajem so, tiste so tako vedno.

te sem mislila, si jih mogoče videla? http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8977.htm

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
20.11.2008 19:32:34   
felix7
evo mene, sem zmazala vso polento, ki mi jo je mami skuhala, potem sva pa še čaje pripravljale za zimo. Namreč zunaj imamo zeliščni vrt, zanj sicer bolj mami skrbi, jaz le vsake toliko malo plevel populim. Celo poletje smo nabirali "pridelek" in ga sušili, nekaj koristnih rastlinic raste še okoli hiše na divje, imamo en velik nepognojen travnik in gozd ob hiši, tako da rastlinja res ne manjka. No, zdaj, ko so vsi čaji že dobro presušeni, je bilo pa treba to vse oskubit iz vejic in pripraviti mešanice. Včasih mami hecam, da je Pehta, ampak res obvlada te rastlinice in pozimi k njej vsi hodijo na čaj user posted image  Je pa priprava čajev res pomirjujoče delo, pa še roke ti potem lepo dišijo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
20.11.2008 19:32:37   
tasa_m
tasa_m, a tvoj je na dieti? Moj se pa z mano vred redi. user posted image  Čist mal še manjka, pa ga bom prehitela s trebuščkom. user posted image  Aja, če rabiš kaj iz hoferja, pri nas je ful založeno.

Ja moj se trudi z dietami že 2 tedna. do zdaj je šel dol 2 kg,tak da mogoče mu celo uspe prit na -10 al kolk je že rekel da bi rad šel..
Hofer? Misliš, da bi se mal dol pripelala? user posted image  Ni panike, nič tak nujnega ne potrebujem.

Lahko pa mi poveste kje ste kuple ve barve za steklo? Ste vse nabavle v Mercatorju? Jaz sem vidla v Lidlu v reklami, če se ne motim. Bova jutri šla malo pogledat, če imajo.
Verjetno bi se našla kaka barva tudi pri nam doma, smo z sestro in mamo 2 leti nazaj intenzivno risale na folijo..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
20.11.2008 19:33:32   
PERSIDA
tasa_m - nisem danes nič pančkala.Sem špilala čistilko.Zdaj,pa sem pol kripla.Najprej sem prebrala kaj ste načvekale ,ko sem bila čistačica.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
20.11.2008 19:36:21   
Najaa

te sem mislila, si jih mogoče videla? http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8977.htm

Ne, nisem vidla. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
20.11.2008 19:37:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa_m - nisem danes nič pančkala.Sem špilala čistilko.Zdaj,pa sem pol kripla.Najprej sem prebrala kaj ste načvekale ,ko sem bila čistačica.

pridna, pridna. Pol pa lahko ju3 še k meni prideš? No, če si za akcijo,..user posted image
Saj nimam tak dosti ampak dobre 2 urci pa ti ne uideta user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
20.11.2008 19:37:58   
pocka
oooo felix to se pa dobro sliši, domači čajčki pa te zadeve, moj oče je bil tudi tak,da je vedno vse rastlinice pa zelišča nabiral, pa je tudi meni malo tega gena ostalouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
20.11.2008 19:38:10   
PERSIDA
tasa_m - v obiju dobiš barve za na steklo.Samo niso poceni,ne vem ,pa kakšne so cene v hoferju in podobnih trgovinah.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
20.11.2008 19:40:18   
tasa_m
sem našla zdaj v lidlu za komplet 5e. Ampak ni nekaj ravno dost barv noter-bolj te osnovne..

Bom si zaželela za roj.dan te barve, da nebodo vsako leto enake želje, bom malo spremenila.. če pa me nebodo obrajtali pa bom sama kupla. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
20.11.2008 19:40:26   
pocka

Ne, nisem vidla. user posted image

ma verjetno so že vse pokupili, a j**i gauser posted image , bom šla jutri pogledat za vsak slučaj

pica je pečena...user posted image ...zraven pa film...nočko punce

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
20.11.2008 19:43:20   
PERSIDA
tasa_m - ključ pusti pod predpražnikom,pridem zgodaj,da bova ob devetih že kavico pile user posted image user posted image user posted image .Resno mislimuser posted image user posted image  ,user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
20.11.2008 19:44:42   
lejca
ciao..

ma jst se mam spet tolk za ucit..pa mojmu pomagam belit sobico..dans je ful dela pa nimam casa cvekat

pupa,kako kaj tvoja rama?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
20.11.2008 19:46:49   
tasa_m

tasa_m - ključ pusti pod predpražnikom,pridem zgodaj,da bova ob devetih že kavico pile user posted image user posted image user posted image .Resno mislimuser posted image user posted image  ,user posted image user posted image user posted image .

zmenjeno. Itak veš kje sem doma.
Samo pred 6 ne hodi,ker takrat mi ni še nič jasno.. user posted image
Le glej, da te nebom jutri prehitela na RR, ko bom kavico ponudla..
Verjetno hitrejša nebom kot spps, ki je pravi jutranji ptič, ampak bom pa mogoče le druga!! user posted image

pocka.. dober tek..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
20.11.2008 19:48:28   
PERSIDA
tasa_m - reči mi nekaj, prej sem zasledila ,da bi si naj spreminjala avatar,kdaj?Če ,pa maš zdaj nekaj časa tega rdeče črnega.Al sem jaz spet kaj mimo kresnila?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
20.11.2008 19:51:41   
Najaa

tasa_m - reči mi nekaj, prej sem zasledila ,da bi si naj spreminjala avatar,kdaj?Če ,pa maš zdaj nekaj časa tega rdeče črnega.Al sem jaz spet kaj mimo kresnila?

Zamudila si. Kakšni 2 uri je imela drugega. Bo treba bolj redno rr čekirat. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.11.2008 20:12:55   
tasa_m

Zamudila si. Kakšni 2 uri je imela drugega. Bo treba bolj redno rr čekirat. user posted image user posted image

hvala najaa.
Sem ga menjala pa so ble pripombe. Hehe. Saj jaz tud tiste rozane čeveljčke iščem pa jih več ni.. user posted image  jih je zamenjalo mooorjeee..o mooorjeee moje..
men se poje..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.11.2008 20:19:22   
tasa_m
čveke, čvekaste a veste, da smo danes napisale že 8 strani in pol.. kak smo dobre je..
bravo za nas..user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
20.11.2008 20:19:37   
pondelak
tasa_m-barve za steklo dobiš v vseh papirnicah,zdaj sem si pa še en komplet kupla v sparu(dala sem 14€ pa jih je kar precej not...mogoče se zdijo male tubice,ampak iz tega kar dosti narišeš...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
20.11.2008 20:23:38   
pondelak
jaz vedno in najraje uporablam firmo glass deco.mam že precej izkušenj s tem ampak te so mi res najboljše...tiste ki so v tankih tubicah(oblika svinčnika) pa so najbolj zanič pa še težko se iztiskajo...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
20.11.2008 20:25:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

jaz vedno in najraje uporablam firmo glass deco.mam že precej izkušenj s tem ampak te so mi res najboljše...tiste ki so v tankih tubicah(oblika svinčnika) pa so najbolj zanič pa še težko se iztiskajo...

aha hvala lepa. Sem na msn napiala da hočem brve za steklo za roj.dan. user posted image user posted image zdaj pa bom tedn počakala, da vidim kolko me resno jemlejo.. heh
HVALA za inf.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
20.11.2008 20:26:05   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

čveke, čvekaste a veste, da smo danes napisale že 8 strani in pol.. kak smo dobre je..
bravo za nas..user posted image  

če bo šlo tako naprej bomo hitro odprle 3.del...user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
20.11.2008 20:26:52   
tasa_m
spps ali ni od danes naprej da lahko glasujejo za tiste slikice z trebuščki? ko je pokrovitelj NEOcelica?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?