klepetka
|
dan, koala in ostale , hvala za pomoč glede H&M, amapk mi je naša zlata Suzana rešila glavo .Suzana , nikol te ne pozabim. Hvala ti še enkart, ne 1x, amapk 100x. Daj mi, lepo prosim, pošlji naslov, da ti pošljem jutri. Punce, prejle ko sva šli z Lano na sprehod, po tistem, ko me je Suazna že rešila, sem razmišljala, da ste vse pravzaprav čisto zares tako fejst in prijazne punce, pripravljene pomagat takoj, če je možno.Resnično sem vesela , da sem vas spoznala SE zahvaljijem še enkart vsem in vsaki posebej, predvsem pa koali, TRIŠ, limmi, mml, nani35, katee, sani, lusi,nussy, mali pikici, ker kadar sem kaj rabila in se pri nas ni dobilo, od kapljic, čaja, copatkov, cd-ja , sirupa, daril. bona,nasvetov, ponujenih vez pri zobarju , ipd.(u mater, kolk se je tega nabralo skozi ta čas, ko se poznamo; zdaj vas iamm še rajši, ko vidim kolk sem vam utrujala ) ste nabavile in mi poslale. Zlate ste in hvala ker ste .In resnično si želim in upam, da bomo vedno ostale v stikih šibam zdajle po Marušo...dokončam zvečer lp