|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
20.11.2008 11:21:55   
ursula3
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

Mogoče je le naključje, ampak probat ni greh: Punce, s svečo do sreče! user posted image

Inčika tudi jst sem prvič delala svečko ta mesec, lahko potrdimo ali zavrnemo, sam še malo....aja pa moja sestrca je tudi s svečko zanosla hihihihi

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.11.2008 11:22:16   
tane
no, evo mene končno...taka gužva v službi p asestanki zunaj tako, da šele zdaj lahko kaj napišem.

najprej pa čestitke, Barbaraj+Inčiki, vse najlepše v nosečnosti in pridno pikico!

pa user posted image user posted image user posted image za martinco in Metulj1, bomo pa skupaj čakale darilo od Miklavža.

giottka, super vidim, da te še ni obiskalauser posted image tako je tudi prav...saj veš kako je dokler je ni je upanje...sem te hotela že včeraj po riti za negativne misli ampak si mi ušlauser posted image , (sem jaz vedela, da je še ne bo, tokrat imam pa jaz zelo dober filing glede tebe)

no, zdaj pa moje poročilo od G , je imela včeraj dober dan in sva se se lepo pogovorili, pa tud če bi imela slab dan se ne bi pustila odgnati, skratka kot sem rekla O bo danes ali jutri po njenih besedah, mi je pokazala en lep velik folikel, je rekla, da je čisto tak kot mora biti (2,4cm), jaz sem skoraj 100% da je O danes glede na bolečine včeraj v jajčniku, tako, da ja je bilo treba včeraj kar v akcijo stopiti...ampak nič od tega...ja kaj ne veste, včeri je bil fuzbaluser posted image !!!!!!tko, da user posted image je žal prišel prepozno domov sem bila jaz že v postelji, sem mu sicer omenila po telefonu, da ga bom rabila, ampak ni dojel, nisem pa mu hotela reči hey, pridi takoj domov, danes moravauser posted image , no tako, da sem stopila v akcijo zjutraj in mission succesful! upam, zdaj pa še jutri za vsak slučaj, ker bejbe moje jaz sem ta mesec resno zastavila.

Glede progesterona je G mnenja, da naj še počakam 2-3 mesece, ker če bi začela s tem bi ga morala jemati oz. si ga vstavljati v nožnico do 12.tedna, seveda v primeru, da bi zanosila. No, sem morala še tam poslušat o PSIHI, da se morava sprostit, nehat mislit na to bla, bla, bla...saj veste kako gre in da morda šele čez nekaj mesecev poskušam z progeseronom. Mi je sicer dala recept tako, da zdaj je odločitev v mojih rokah in sem very confused...user posted image pa še odločit se morav danes ali pa jutri, ker bi ga morala čez 2 dni začet jemat...hmmmm, comments? kaj mislite?saj vem končna odločitev je samo v mojih rokah.

No, sem pa vesela, da je z mojo O vse ok. folkli so in da zdaj po skoraj 2 letih opazovanja svojega telesa že prepoznam znake prihajajoče O. še dogovor tihoupanje, stara sem skoraj 36let in moja G pravi, da tolko stara pa spet nisem, hja statistika govori drugače.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.11.2008 11:24:28   
Inčika
user posted image user posted image user posted image   giotti, saj vem, da nisem tega jaz izumila, ampak jih veliko ne verjame temu tako kot jaz nisem, saj bi naj bilo odvisno od hitrosti plavalcev user posted image user posted image user posted image  

Pravim, samo, da ni greh poskusiti za user posted image . Koliko sekund? Jaz priporočam minimalno 10 do 15 minut - torej okoli 600 do 900 sekund user posted image

Ne punce, brez heca - res tiste, katere še niste poskusile kar pogumno in brez sramu, pa še zabavno je user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.11.2008 11:29:07   
ursula3
Inčika ja zelo zabavno je...moj user posted image  se mi je malce smejal pa vprašu, a si to na forumu zvedla? Zdej k gremo proti koncu ciklusa in k ni več O pa me po seksu vpraša, a ne boš sveče delala?

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.11.2008 11:36:17   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3
Zdej k gremo proti koncu ciklusa in k ni več O pa me po seksu vpraša, a ne boš sveče delala?

Tipično ... moj je isti ... čisto nič jim ni jasno, pa lahko razlagaš, rišeš, pišeš, nope ... res smo z drugega planeta user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.11.2008 11:37:54   
tane
Inčika hvala za nasvet...vsak prav pride...meni se je tudi n azačetku smejal ko sem svečo držala, pa tudi kot od urskaj3 vprašal a danes pa ne bo sveče, sevda takrat ko niso bili ta pravi dnevi.

S*, a ti zaupam skrivnost, no med nami tko ni več skrivnosti, tudi jaz sem danes zjutraj morala malo zobe stisnit, ker sem bila pod pritiskom in ker je blo treba, je bil ravno nasproten efekt, da mi ni bilo prav nič do tega, ampak zdaj sem se tudi jaz pošteno pogovorila z svojo vestjo, podzavestjo, psiho whatever in si rekla, bejbi to je pač projekt in zanj se je treba potrudit, ti   je znano giottka...no, tko, da če bo pr meni kdaj ratal to ne bo z varianto sprosti se in ne mislit na to!

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.11.2008 11:38:05   
Inčika
Hahahahaha ursula3, poznam to ja user posted image user posted image user posted image

Moj me je že sam zadnja 2x vlekel do omare in gledal na uro, da slučajno ne bom prej odnehala user posted image

Največja finta pa je bila, ko sem mu prvič rekla, da mora on tudi. Skoraj se je že pretegnil, pa se sem se ga vseeno usmilila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.11.2008 11:42:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: InčikaMogoče je le naključje, ampak probat ni greh: Punce, s svečo do sreče! user posted image
to smo tudi mi delali in mogoče je res kaj na tem,samo jst sem delala to 2 meseca zapored,a možnost je da je to kaj vplivalouser posted image user posted image

tane :lep zdaj pa naj rata in naj bebica prijoka na svet čez 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.11.2008 11:46:28   
dini
Moj me je že sam zadnja 2x vlekel do omare in gledal na uro, da slučajno ne bom prej odnehala

Največja finta pa je bila, ko sem mu prvič rekla, da mora on tudi. Skoraj se je že pretegnil, pa se sem se ga vseeno usmilila

Hahahahaha ursula3, poznam to ja user posted image user posted image user posted image

Moj me je že sam zadnja 2x vlekel do omare in gledal na uro, da slučajno ne bom prej odnehala user posted image

Največja finta pa je bila, ko sem mu prvič rekla, da mora on tudi. Skoraj se je že pretegnil, pa se sem se ga vseeno usmilila user posted image user posted image user posted image

Vlekel do omare?user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.11.2008 11:54:44   
Inčika
Ja, no saj ne po tleh user posted image user posted image  zraven postelje imam takoj omaro pa me je prislonil gor v roku sekunde dvajset user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.11.2008 11:57:54   
dini
Svečo da je treba delat in bi ratalo? 10 do 15 minut, ojej.user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
20.11.2008 12:00:59   
Athina
Ampak baje da bolj pomaga, če držiš noge gor in ne prislanjaš ob zid user posted image

Ojoj, da me ne bo katera resno vzela in da ne dobim user posted image ...
Malčko se hecam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
20.11.2008 12:11:14   
dini
Ja Athina le pazi da ne bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
20.11.2008 12:14:49   
Athina
Malo heca more bit ... meni se ti dnevi tako vlečejo ... v ponedeljek je dan D ... do takrat pa ugibanje a sem a nisem? Pa če pomisliš, da se nekaj dogaja v tvojem telesu in da ne veš, kaj se dogaja, je malo žalostno ... Sigurno so kake metode, da bi me tole prej izvedele, a? Kake vzhodnjaške tehnike, meditacija ali kaj takega? Kaj msilite ve?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
20.11.2008 12:18:50   
dini
Itak da more bit hecuser posted image user posted image user posted image user posted image , sigurno so še kake tehnike.user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
20.11.2008 12:21:47   
Athina
Šlogarce tut očitno ni nobene tu gor, a? user posted image Čeprav, če dobro pomislim, mi je enkrat nek bioenergetik ali pa je bil "bioenergetik" prerokoval iz dlani ... tega je že 3 leta nazaj in mi je rekel, da bom kar kmalu imela 2 otroka. Nisem ga vprašala, kaj pomeni kar kmalu, ker takrat niti potencialnega oplojevalca ni bilo user posted image , zato sem tole kar malo preslišala. Bi ga pa sedaj z veseljem še enkrat vprašala user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
20.11.2008 12:25:48   
dini
Ma dej ti šlogarji usi govorijo isto kot da so mali naviti.user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
20.11.2008 12:27:20   
Athina
Sej ni važno, samo da mi reče, da bo ta mesec, pa bom vesela user posted image user posted image user posted image
Ženske smo tako zelo enostavne ... user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
20.11.2008 12:31:14   
dini
Ženske enostavne ja, sam za moške ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
20.11.2008 12:32:11   
Inčika
Hahahahahauser posted image user posted image user posted image  Prave face ste, prav pogrešala sem vas! Upam, da vas bo čimveč ta mesec, da ostanemo nekje skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
20.11.2008 12:37:55   
dini
Zaenkrat je v % veliko pa še meseca ni konec, januar je imel 25%, tako da bo imel november še več%. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
20.11.2008 12:38:17   
DannyS
giotti ne vem kdaj bom lulala. Ker v prejšnjem ciklusu mi je user posted image  zamudila en teden. Sem kar trmasta in se ne bom predala skušnjavi po testkih. Po mojem jo bom spet nekje jutri dobila in bom pol zamorjena cel vikend.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.11.2008 12:39:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Šlogarce tut očitno ni nobene tu gor, a? user posted image Čeprav, če dobro pomislim, mi je enkrat nek bioenergetik ali pa je bil "bioenergetik" prerokoval iz dlani ... tega je že 3 leta nazaj in mi je rekel, da bom kar kmalu imela 2 otroka. Nisem ga vprašala, kaj pomeni kar kmalu, ker takrat niti potencialnega oplojevalca ni bilo user posted image , zato sem tole kar malo preslišala. Bi ga pa sedaj z veseljem še enkrat vprašala user posted image
JAZ SEM BILA PRI ENI ASTROLOGINJI IN mi je vse prav povedala ,samo to ne da bom že aprila mamica.Ona mi je rekla ,da bom do aprila 2010 že poročena in imela otroke.Ni se veliko motila ,samo da bomo imeli bebico že 1 leto prej ,kar je meni še bolje,glede poroke bomo pa videli aLI BO res ,me mora še prej zaprosit ,če ne bom jst njega prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.11.2008 12:41:05   
sonček85

Hahahahahauser posted image user posted image user posted image  Prave face ste, prav pogrešala sem vas! Upam, da vas bo čimveč ta mesec, da ostanemo nekje skupaj user posted image user posted image
sedaj si pa lahko spremeniš ticker inčikauser posted image user posted image si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.11.2008 12:43:22   
S*
Ja punce, a zdej bom morala pa na stara leta še gimnastiko trenirat  user posted image . Mi je slabo samo da pomislim, da bi svečo držala 15 min, sej če si mojo težko rit nekam prislonim, potem ni panike, ampak samostoječo user posted image , to pa ne bi šlo.

Giotti, pa ni se ti treba zahvaljevat. Tukaj smo zato da si pomagamo, predvsem pa da se ena od druge učimo. Dobro je, da vse informacije delimo med seboj, saj vsaka izmed nas prinese kaj novega od ginekologa. Sam da ne bomo na koncu bolj pametne od unih, ki imajo doktorat user posted image .

Tane, sej vem da bom morala zvečer mal zobe stisnit, ampak ni panike, za user posted image  se da vse potrpet. Sicer pa, je to konec koncev kar prijetno trpljenje user posted image .
Ti pa kar veselo user posted image še jutri in boš videla, da bodo dobri možje kaj pustili pod smrečico naslednji mesec.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?