tane
|
no, evo mene končno...taka gužva v službi p asestanki zunaj tako, da šele zdaj lahko kaj napišem. najprej pa čestitke, Barbaraj+Inčiki, vse najlepše v nosečnosti in pridno pikico! pa za martinco in Metulj1, bomo pa skupaj čakale darilo od Miklavža. giottka, super vidim, da te še ni obiskala tako je tudi prav...saj veš kako je dokler je ni je upanje...sem te hotela že včeraj po riti za negativne misli ampak si mi ušla , (sem jaz vedela, da je še ne bo, tokrat imam pa jaz zelo dober filing glede tebe) no, zdaj pa moje poročilo od G , je imela včeraj dober dan in sva se se lepo pogovorili, pa tud če bi imela slab dan se ne bi pustila odgnati, skratka kot sem rekla O bo danes ali jutri po njenih besedah, mi je pokazala en lep velik folikel, je rekla, da je čisto tak kot mora biti (2,4cm), jaz sem skoraj 100% da je O danes glede na bolečine včeraj v jajčniku, tako, da ja je bilo treba včeraj kar v akcijo stopiti...ampak nič od tega...ja kaj ne veste, včeri je bil fuzbal !!!!!!tko, da je žal prišel prepozno domov sem bila jaz že v postelji, sem mu sicer omenila po telefonu, da ga bom rabila, ampak ni dojel, nisem pa mu hotela reči hey, pridi takoj domov, danes morava , no tako, da sem stopila v akcijo zjutraj in mission succesful! upam, zdaj pa še jutri za vsak slučaj, ker bejbe moje jaz sem ta mesec resno zastavila. Glede progesterona je G mnenja, da naj še počakam 2-3 mesece, ker če bi začela s tem bi ga morala jemati oz. si ga vstavljati v nožnico do 12.tedna, seveda v primeru, da bi zanosila. No, sem morala še tam poslušat o PSIHI, da se morava sprostit, nehat mislit na to bla, bla, bla...saj veste kako gre in da morda šele čez nekaj mesecev poskušam z progeseronom. Mi je sicer dala recept tako, da zdaj je odločitev v mojih rokah in sem very confused... pa še odločit se morav danes ali pa jutri, ker bi ga morala čez 2 dni začet jemat...hmmmm, comments? kaj mislite?saj vem končna odločitev je samo v mojih rokah. No, sem pa vesela, da je z mojo O vse ok. folkli so in da zdaj po skoraj 2 letih opazovanja svojega telesa že prepoznam znake prihajajoče O. še dogovor tihoupanje, stara sem skoraj 36let in moja G pravi, da tolko stara pa spet nisem, hja statistika govori drugače.
|