|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
20.11.2008 10:23:23   
andya
blackcoffee: naš muc najraje smukne v sobo, na posteljo ...sem ga že dobila v košku (na srečo še brez posteljnine) Saj ima svojo košaro, samo najraje ima kaj novega (res kot otroci) vse mora prešnofatuser posted image , pa v lupinici tudi, ma ima dolgo glako in to mi res ne gre skupaj, saj meni je tudi ful težko, samo včasih je res naporenuser posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
20.11.2008 10:30:47   
medika 13
dobro jutro/dober dan

super za tiste, ki dobro spite, jaz sem danes spala za en drek, celo noč sem se premetavala, pa na wc hodla, pa kar nekaj se mi je sanjalo, pa trd trebuh user posted image user posted image user posted image
se sedaj počutim kot tak zombi, sem se pravkar nazajtrkovala in bom šla nazaj spat

kremica za ritko:
sem vzela tisto, ki jo v lekarni zmešaj, obstajajta dve bela in rjava, ta rjava naj bi bolj vpijala ... bomo videli
olje: se pa ne morem odločit med olivnim in mandeljevim ... olivni mi ne diši preveveč, mandeljevega pa v lekarni odsvetujejo, ker je lahko alergenuser posted image

jutri imam pregled in upam, da mi naredi CTG, UZ in vzame BRIS ... če ne bom to zahtevalauser posted image saj mi je na prejšnjem pregledu vse to obljubila ... te pa ne sme pojest a ne?

zdaj pa nazaj počivat ... pa vas pridem kasnej spet brat

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
20.11.2008 10:35:59   
julika
user posted image

user posted image

moj buši danesuser posted image

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
20.11.2008 10:39:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: julika

user posted image

user posted image

opa....to pa je bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako si?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
20.11.2008 10:40:16   
blackcoffee

julikauser posted image prava žogaaaaaaaaa!!
joj, kake smo... saj ne morem verjeti.  user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
20.11.2008 10:44:45   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image

user posted image

opa....to pa je bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako si?

kot da mam ono napihljivo žogo (ta veliko!) za v vodo notriuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
20.11.2008 10:45:34   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
julikauser posted image prava žogaaaaaaaaa!!
joj, kake smo... saj ne morem verjeti.  user posted image

saj jih kmalu ne bo večuser posted image  

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
20.11.2008 10:49:19   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image

user posted image

kot da mam ono napihljivo žogo (ta veliko!) za v vodo notriuser posted image
sej ne bo več doolgo-potem mal drugač zgleda,ko se žoga sprazneuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
20.11.2008 11:01:25   
katja_p
Moj buši je pa danes takle:

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
20.11.2008 11:03:04   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Moj buši je pa danes takle:

user posted image

tvoj buši je pa tk lepuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
20.11.2008 11:04:05   
5ra_28
kako različni bušiji....user posted image user posted image  Na koncu bodo pa vsi 'prazni', pa ne glede kakšni so zdaj.

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
20.11.2008 11:05:48   
čebeli
Helou! Evo še mene tukej...

Katera je nekej govorila o srbenju trebuha? Meni so se tut naredile ene take pikice pred enim mesecem, sam ne na trebuhu, ampak po nogah in na dlaneh. Moja g ni nič vedla kaj bi to blo, dala mi je sam nekej kri pregledat, pa ni pol naprej spet nič vedla. Na nogah mi je zginlo, roke mam pa še zdej čudne. Punce majo prav, ko ti svetujejo, da se maži... in to s kakšno bolj mastno kremo. Ni pa to noben začetek strij...vsaj js bi rekla da ne, sam ena preobčutljivostna reakcija kože. Mogoče na volno, suh zrak,...?

Sanje: user posted image vsaka ima svoje in tut jaz nisem izjema...mene pa skos tlači mora kako se moj napije z enim lokalnim pijančkom, ko zafešta svoje očetovstvo. user posted image Sam mislim, da me pijača čist tko, podzavestno full mori...sej veste...dolenjci smo znani....user posted image user posted image user posted image

SF: Ko je meni to prvič sestra merla, je rekla, da imam premajhen trebuh. Pol sem dobila navodila, da moram več počivat, da bo mali hitrej rastel...sem pa mela takoj za tem UZ in tam je bil pa po velikosti menda kar normalen. Sam po pravici povedano sem bila vesela, da bom mela majceno dete, ko mam pa tako ozke boke...in sem bila po UZ kar malo razočarana, ko ni bilo tako oreng premajhno...
Tuidi v materinski knjižici piše, da je lahko eden od vzrokov za zaostanek v rasti preveliko naprezanje...skratka da preveč migamo...

Moram se dotaknit teme o rojevanju in umiranju, čeprav je imela 5ra željo, da temo pozabimo...meni se vseskupaj zdi del življenja in da tako mora biti-eno in drugo- žal pa nobenega ne moramo določiti mi sami, zato se vsega bojimo...verjemite, da se tudi naši otročki bojijo prit v neznano...kjer pa potem ugotovijo, da je čist lepo.

Kosilo: dons spet nimam idej...

Neposredna povezava do sporočila: 2062
20.11.2008 11:06:20   
blackcoffee
katja_p - tko majhen??? jaz sem imela takega v 6. mesecu! lol user posted image
ja super, bi takoj menjala!
pa popek ti ven skače? user posted image user posted image
lušno!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
20.11.2008 11:09:21   
čebeli
O, dons bojo pa bušiji na udaru!user posted image user posted image user posted image

Prav luštkane mata...moj je pa čist žilast in "kvadraten"user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
20.11.2008 11:13:36   
ninica04
sem malo pogledala pri novemberkah, pa vidim da so ful čez rok. Upam da se ne bo tudi nam to dogajalo.... 

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
20.11.2008 11:14:16   
ninica04
sam je pa fajn brat njihove zgodbe, pa gledat slikice. Joj komaj čakam da bom šla rodit... user posted image user posted image user posted image pa še cel mesec do roka....

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
20.11.2008 11:16:00   
ninica04
pa še malo za smeh:

Nekega popoldneva se je odvetnik Miro Senica vozil v svoji
limuzini,ko je ob cesti zagledal dva moška, ki sta jedla travo.
Padla sta mu v oči, zato je naročil svojemu šoferju naj
ustavi ter izstopil, da bi zadevo pobliže raziskal.
Prvega moža je vprašal: ''zakaj jesta travo? ''
''Nimava denarja za hrano'', je odgovoril revni mož.''Zato
morava jesti travo''.''Če je tako, potem lahko greš z menoj in ti
bom dal jaz jesti'', je odgovoril odvetnik.''Ampak gospod, imam
tudi ženo in dva otroka."So tamle pod drevesom'', je rekel prvi
mož.''Naj pridejo zraven'' je odgovoril odvetnik. Potem se je obrnil
k drugemu ubogemu možu in mu rekel:''tudi ti pojdi z nami''. Drugi
mož je s preplašenim glasom dejal:'' Ampak gospod,tudi jaz imam ženo
in ŠEST otrok!''.''Tudi njih pripelji'', je odgovoril odvetnik. Vsi
so vstopili v avto, kar ni bilo enostavno niti za tako velik
avtomobil, kot je limuzina. Ko so bili končno na poti, se je eden od
ubogih mož obrnil k odvetniku in mu rekel:''Gospod, preveč ste
prijazni. Tisočkrat hvala, da ste nas vse vzeli s seboj!'' Odvetnik
je odgovoril:''Ni za kaj, to sem storil z veseljem. Prepričan sem,da
vam bo všeč moja parcela.Trava je visoka že skoraj pol metra''.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
20.11.2008 11:16:31   
čebeli
evo, sem najdla tole štorijo iz maila, če katero zanima in če je še niste prebrale:

Dva  otroka v trebuhu se  pogovarjata:  
-         A verjameš v   življenje po rojstvu?  
-          Seveda.  Zagotovo obstaja nekaj po rojstvu. Morda sva sedaj tukaj zato, da se   pripraviva na življenje po  rojstvu.  
-         To je neumnost. Ni   življenja po rojstvu. Le kako bi takšno življenje  izgledalo?  
-         Ne vem točno,   toda prepričan sem, da bo bolj svetlo in lahko bova hodila in jedla  z lastnimi  usti.  
-         To je popolna   bedarija! Veš, da je nemogoče teči. In da bi jedla z lastnimi usti?  To je noro!  Za to vendar imava popkovino. Povem ti: po rojstvu ni   življenja.
-          Popkovina je  prekratka. Prepričan sem, da je nekaj po rojstvu, nekaj  precej drugačnega kot  to, na kar sva navajena.  
-          Toda nihče se  še ni vrnil od tam. Življenje se z rojstvom konča. Poleg tega pa,   življenje ni nič drugega kot obstoj v ozkem,  temačnem   okolju.
-         No, ne  vem  natančno, kako izgleda življenje po rojstvu, toda v vsakem  primeru bova srečala  najino MAMO. Ona bo potem skrbela za   naju.
-         MAMA? Ti  verjameš v  MAMO? In kje naj bi, po tvoje,  bila?  
-         Vsepovsod okoli  naju,  seveda. Zahvaljujoč njej sva živa. Brez nje sploh ne bi   obstajala.
-         Ne  verjamem!  MAME nisem nikoli videl, zato je jasno, da ne   obstaja!
-          Mogoče res, toda  včasih, ko sva popolnoma tiho, jo lahko slišiva,  kako poje in boža najin svet.  Veš, prepričan sem, da se življenje z  rojstvom pravzaprav šele  začne.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
20.11.2008 11:18:08   
ninica04
ej čebeli ful lepo....

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
20.11.2008 11:26:09   
*nina*
user posted image , zdaj sam probujem če bo meni ratalo naložiti sliko, sem bolj baksus za take stvariuser posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
20.11.2008 11:26:22   
blackcoffee
čebela - ja, se strinjam - vse je proces v življenju in starejši ljudje bi tudi morali živeti z mislijo na odhod in se nanj pripraviti, da ne bi bil taki taboo in tudi straha ne bi bilo tako velikega pred neznanim potovanjem... in ja, otročki pridejo tudi v neznano. eni se navadijo prej, drugi rabijo več časa, pozornosti in tudi več jokajo...  škoda da ne znajo govorit, bog ve, kaj vse bi izvedeli. user posted image

kar se kosila tiče, pa bom jaz spekla bučke na olivnem olju, korenčkovo solato s hrenom, za prilogo pa bota ajdova in prosena kaša s pečenim jajcem.

Neposredna povezava do sporočila: 2071
20.11.2008 11:27:09   
*nina*
o ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no to sem jaz....zdaj pa še trebušček, sam malo so velike te slike

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
20.11.2008 11:32:08   
*nina*
user posted image , upam da bo kaj manjša slikauser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
20.11.2008 11:32:23   
ninica04
pa ti je uspelo. Zgleda da sam meni ne rata user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
20.11.2008 11:34:02   
blackcoffee
nina! 
kako lepa si!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?