|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
20.11.2008 9:31:06   
*nina*
in spet ste se razpisaleuser posted image dobro jutro vsem, kako smo danes? jaz sem dokaj dobro spala, sam mam tud neke čudne sanje.user posted image

blackcoffee: kaj sta pa s petronažno dale na stran od tistga kar si imela pripravljeno za v P?

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
20.11.2008 9:34:21   
blackcoffee
mam32:
Bravo blackcoffee! Pol pa le telefon v roke in hitro k Hariju po tatoo. Pa še usput rešilvca naroči, da ne bo deda kap, ko te bo tetoviro in mu bo tvoj user posted image  pomahal.
zverinca:
blackcoffee ti si kr potetoviri tamalo, veš da boš bogata pol ja

ha-ha-haa..
- samo kot zanimivost.. kako bi si človek razlagal take sanje?
mogoče pa bo otrok kaj pripomogel pri finančni blaginji.. user posted image
nkol se ne ve. user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
20.11.2008 9:34:41   
ninica04
dejte mi prosim pomagat: na slikomatu sem si naložla slikico, zdej pa ne vem kako si jo naj pripopam tukile. Kaj moram nekaj kopirat v odložišče, kako potem pridem v odložišče??? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
20.11.2008 9:35:17   
andya
5ra_28: glede obrata, g mi je rekla, da se počaka do dopolnjenega37 tedna, pol poskusijo ročno obrnit (verjetno s kakim zunanjim prijemom), ker če bi se pri tem pojavili kakšni popadki, so otrokova pljuča že dovolj zrela in ni več nedonošenček. Torej lahko celo že rodim?user posted image tudi jaz sem že čisto v paniki :)) aja, če ne rata obrat, pa z ritko ven?user posted image to pa res ne bi
je pa rekla, da placa ima dovolj, da bi se morala kar sama user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
20.11.2008 9:35:58   
mam32
Aja. Hvala nina. Tole s patronažno in oblekami sem tud misla pokomentirati.
Blackcoffee, a nisi rekla da boš rodila v MB? Po oblačilih sodeč, ki jih imaš za malčka, bi rekla da greš na severni tečaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
20.11.2008 9:37:34   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*
blackcoffee: kaj sta pa s petronažno dale na stran od tistga kar si imela pripravljeno za v P?

hej miška, sem napisala kaj vse bom s seboj vzela! dej pejd par strani nazaj gledat, da ne pišem vsega še enkrat.
ma jaz nisem imela tolk pripravljeno za štart.. kje sem si mislila, da moram imeti tri kapice zravn, dvojne zokne.. in tolk cot! jaz bi ga bolj lahkotno oblekla in ga zavila v toplo odejo. user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
20.11.2008 9:40:15   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: mam32
..Tole s patronažno in oblekami sem tud misla pokomentirati.
Blackcoffee, a nisi rekla da boš rodila v MB? Po oblačilih sodeč, ki jih imaš za malčka, bi rekla da greš na severni tečaj user posted image user posted image user posted image .

ja saaaaaaaaaaaaj!!!!! to sem tud jaz rekla partonažni!! user posted image
ne vem. imela bom sicer zraven za vsak slučaj, ko bomo šli domov pa ga bom oblekla po svoje. briga me.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
20.11.2008 9:43:12   
andya
vidim, da nekatere bolj malo spite....jaz hvala bogu kar dobro. Malo težje se obračam po postelji, enkrat grem lulat, ko spim, pa me nič ne zbudi...tudi ko maček mjavka, ga sploh ne slišim, vstaja user posted image da mu odpre vrata.
Po moje sem edina, ki ima mačko v hiši? Pravijo, da ni najboljše za nosečnice. No, ko pridem iz bolnice bo šel za nekaj časa k tašči. Moj je velik ljubitelj tega mačka...pred par dnevi smo imeli gasilce ob 11 zvečer, so reševali mačka iz drevesa...same takeuser posted image

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
20.11.2008 9:44:07   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

..glede SF ga je meni g. merila na zadnjem pregledu 4x in nategovala tisti centimeter v rokah,  da mi ni bilo nič jasno,  saj je za 37.tednov in 3/7, namerila 34cm.. in ji nikakor mera ni bila všeč user posted image no, ker ji ni šlo v glavo je v četrtem poizkusu namreila 35cm in kar 35 vpisala v materinsko knjižico. user posted image

Idealna mera za 37 tednov je 35 cm, dobro pa je vse med 33cm in 38 cm. Tko de ne vem kako odstopanje je mela u mislih, sej 34 cm je pa skor idealno!!! Tko de tole mi ni čist jasn. Če pr teb 34 cm ni ok za 37 tednov, pol mojih 30 za 36 tednov SPLOH NI za nikamor.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2034
20.11.2008 9:44:26   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

dejte mi prosim pomagat: na slikomatu sem si naložla slikico, zdej pa ne vem kako si jo naj pripopam tukile. Kaj moram nekaj kopirat v odložišče, kako potem pridem v odložišče??? user posted image user posted image user posted image  

pol ko ti naloži slikco, samo kopiraj tam ko piše koda za forume z vzorčkom in jo prilepi k svojemu besedilu.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
20.11.2008 9:46:38   
ninica04
upam da mi bo uspelo

http://www4.slikomat.com/08/1120/hww-PB2001.jpg

< Sporočilo je popravil ninica04 -- 20.11.2008 9:49:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2036
20.11.2008 9:46:54   
blackcoffee
andya:
Po moje sem edina, ki ima mačko v hiši? Pravijo, da ni najboljše za nosečnice. No, ko pridem iz bolnice bo šel za nekaj časa k tašči. Moj je velik ljubitelj tega mačka...pred par dnevi smo imeli gasilce ob 11 zvečer, so reševali mačka iz drevesa...same takeuser posted image

ni potrebe da izženeš muco. jaz imam dve in ju ne mislim naganjat nikamor. le v spalnico mi ne bosta hodila.
poznam eno babico, ki bo tud decembra rodila in ji mačka še zdaj dela družbo v postelji... tak da po moje ni treba izolirat nikogar. in iz stanovanja tud ni trena karantene delat. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.11.2008 9:47:49 >

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
20.11.2008 9:46:56   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

in grem s trebuhom za kruhomuser posted image

Ooohhooo, to pa bo dost kruha!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
20.11.2008 9:47:56   
5ra_28
ninica...tudi jaz sme ti hotela napisat, da kopiraš tisto kodo, jo sem prilepiš in je...
sam nekaj ni ratalo.
jaz si tiste kode kar sproti kopiram.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
20.11.2008 9:48:43   
julika
dobro jutro punce.....
danes pa ste že precej čvekaveuser posted image .da se malo javim.sem še vedno 2 v 1,čeprav komaj čakam, da grem rodit.to čakanje na trenutek,ko bo tako daleč,občasne bolečine,ki se nočejo razvit v popadke, otekanje......UBIJA ME!!!!!!!!
a je dobila katera kakšne izpuščaje okrog oziroma nad popkom?take male rdeče pikice?srbijo ko user posted image !!!!!
a katera kaj ve kako daleč je Otika?

Neposredna povezava do sporočila: 2040
20.11.2008 9:49:51   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

upam da mi bo uspelo

ni ti. user posted image
daj poglej, če si vse kar v okvirčku piše kopirala... včasih morš s kurzorjem it na konec in pol označit celo vrstico, da se celotna obarva modro. šele pol kopiraj sem. user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
20.11.2008 9:50:19   
5ra_28
ninica...probaj kopirat le od http dalje

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
20.11.2008 9:50:24   
ninica04
ma neki mi je ratalo..... v glavnem hotla sem vam pokazat mojga bušija pa je bolj tko tko. Se vidi da sem blont, pa glih ne gre najboljš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
20.11.2008 9:51:32   
5ra_28
Zverka, ko prideš nazaj (s trebuhom za kruhom), daj javi kako je z Otiko. OK?!!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
20.11.2008 9:57:40   
5ra_28
Jaz pa šmrkam od včeraj zvečer. Verjento efekt odprte jakne. A mi gre katera v trgovino po limone, prosim????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
20.11.2008 9:59:14   
5ra_28
Julika...jaz nimam nobenih izpuščajev na bušiju. Pravijo tudi, da preden nastanejo strije, se nekaj pojavi na koži, pa sem pozabila, kaj...
Če pa srbi, pa maži, maži, ker takrat je koža premajna.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
20.11.2008 10:10:08   
julika
bolj mi ti izpuščaji delujejo na kakšno alergično reakcijo,samo ne vem na kajuser posted image user posted image user posted image .kakšnih strij pa res zdaj za konec nebi potrebovalauser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
20.11.2008 10:13:33   
5ra_28
Saj jaz si jih tud ne želim zdaj na koncu. Sploh ker nimam (še) nobene. Sam mislim da se jih največkrat lahk dobi ravno zadnjih 14 dni ali zadnji teden, ko je trebuh že res našponan. Jaz bi že sam zarad tega šla mal prej rodit. user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
20.11.2008 10:13:37   
ninica04
pa da še jaz napišem mojo porodno zgodbico, ki se je dogajala pred malo manj kot 4 leti:

v glavnem nosečnost je potekala kar normalno, nobenih večjih težav, sicer nekaj preglavic par mesecev prej ko sem mislila da mi je odtekla voda, pa to ni bilo to.... drugače pa sem bila na zadnjem pregledu pri ginekologinji, že čez rok (2 dni) in je rekla da naj grem nasledni dan v bolnico, tam opravit CTG ker sem že cez rok. Nasledni dan me moj pelje v Celje (3 dni čez rok), jaz nobenih popadkov, čist vse ok, počutim se super (kljub hodenju po stopnicah, umivanja kopalnice po tleh, tuširanja s toplo vodo... ni da ni, samo da bi sprožila porod...user posted image user posted image ) Tam mi opravijo CTG, pregledajo vaginalno in  rečejo, gospa vi kar pojdite domov, nič vam ni, ne boste še tako kmalu rodili.... jaz že cela živčna od vsega tega čakanja, pa pač gremo domov kaj pa čmo. Greva z mojim še na eno obilno kosilo k Štormanu (Štajerke ga sigurno poznate), se najema 100 na uro. Se peljema domov, pa me pokliče še bivša sodelavka in mi reče da ima za mene božičnico - denar (pogodba mi je potekla glih decembra, pa so bili tolk prijazni da so mi še božičnico dali user posted image user posted image ). Rok sem mela pa tudi konec decembra.

No potem pa še malo počivanja popoldne in zvečer pod tuš. Potem pa grem na WC in opazim nek čuden rjavo, črno, rdeč izcedek. Pa ni bilo veliko, kot ena sluz. Drugo pa nič, nobenih popadkov, krčev, odteka vode, nič. Pa rečem še mami (takrat smo še skupaj stanovali) kaj je to to? In reče ja draga to je to, zdej bo pa treba it. In sma šla z mojim spet nazaj v Celje. Tam so me pogledali, spet CTG in rekli, ja sedaj se je pa začelo, sicer še ne boste tako kmalu rodili, pejte še gor v sobo, se še malo poskušajte spočit, ker to bo najbrž vaša zadnja mirna noč za nekaj časa user posted image user posted image Pa sem šla še malo spat. Sicer itak nisem mogla ne vem kaj... tu pa tam me je malo špikalo, pa nič posebnega. Pa sem si sama pri sebi rekla: vav kk fajn sej to pa sploh ne boli tk fejst... neumnica ko nisem vedla kaj še bo... user posted image user posted image user posted image tam nekje ob petih ponoči so se začeli taki malo bolj konkretni popadki, vsako uro bolj in bolj, pa sem hodila, pa po stopnicah, pa po sobi, pa na CTG, pa preglede, pa je g. vedno govorila, niste še, niste še, niste še odprti, pa ni še to to.... v glavnem jaz tam nekje ob 12. dopoldan popadke na 5 min ali še manj. Pa spet rečem g. gospa men se pa zdi da zdej pa bo. Pa me spet pogleda pa reče, no pa pejte v porodno. Grem dol, pa klistir, pa tuširanje. Mi rečejo da naj pokličem fanta. Ga kličem in rečem, da zdej pa res mora hitro pridit. Grem v porodno tam nekje ob 13. h. Pride moj nekaj čez 13. uro. Jaz popadke na polno, res bolečina taka da znoriš, kot da bi te hotlo raztrgat, še danes se v živo spomnem kako je bolelo. V glavnem moj me drži za roko, spodbuja, babica tudi, in ob 13.44 končno vidimo našo princesko, ki je bila najlepša punčka na svetu. Takoj nama jo dajo, moj prereže popkovino, jaz porodim še posteljico, g. me zašije. Čisto malo sem bila šivana, skoraj nič. In potem jo umijejo, zrihtajo in nama jo dajo.

V trenutku pozabim na vse bolečine, saj imam ob sebi najlepšo deklico pod soncem, ki bo sedaj decembra stara 4 leta, je prava navihanka in se zelo veseli, da bo dobila sestrico.

< Sporočilo je popravil ninica04 -- 20.11.2008 10:23:58 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
20.11.2008 10:21:51   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Pa zadnje dni imam vedno neke moreče sanje glede poroda. Ne, da bi me ga bilo strah, sam bolj v smislu, da je z user posted image  kaj narobe. user posted image

katja_p, ne sekiraj se, jaz se tudi v budnem stanju soočam s takimi morami. baje je to čisto normalno, pišejo strokovnjaki.

SF - tudi meni se več ne sklada s številom tednov. V zadnjih dveh tednih je mera ostala enaka, 34,5 cm, pa je rekla gin, da lahko še malo prištejemo, ker se je glava spustila nižje. kar pa se tiče teže in velikosti otroka, babce celo raje vidijo, da je otrok malo manjši, saj je porod lažji tako za otroka kot mamico. pri zelo velikih otrocih pride lahko do poškodb glave, kar pa tudi ni fajn. eh, kakršni že bodo, naši so, mar ne? veliki, majhni, kosmati, plešasti .... user posted image kmalu jih bomo imele pred sabo in vsa ugibanja o njihovi velikosti bodo izginila!

danes držim pesti za našo Otiko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?