|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
20.11.2008 13:22:30   
blackcoffee
_sanja_*

Še moj trebuščekuser posted image
user posted image

kaka mačka!! user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti si se samo v trebuh zredila al kwa?
pardon.. nisem homo usmerjena... sam kar je dobro, pač morm komentirat. user posted image

hahaha.. Bimba cool fotka!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.11.2008 13:23:53 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.11.2008 13:22:41   
5ra_28
Joj, Cipresa, žalostna zgodba, sem imela kar solzne oči. No, konec dober, vse dobro. Upam da bo tokrat hitreje in lažje.

Končno smo trije:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.11.2008 13:27:02   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Joj, Cipresa, žalostna zgodba, sem imela kar solzne oči. No, konec dober, vse dobro. Upam da bo tokrat hitreje in lažje.

ko sem videla, da je Cipresa objavila porodno zgodbo, sem jo preskočila - češ, zgodbo grem pol brat.. pa sem vas ostale prej prebrala.. zdaj pa vidim, po vaših komentarjih sodeč, da je žalostna.  razmišljam ali naj jo berem. user posted image firbčna sem full.. najbrž jo bom.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.11.2008 13:28:40   
mam32
Ja punce, kapo dol (bi reko Katanec user posted image ). Pridne ste, ni kaj. Vse take manekenke s štrlečimi bušiji. Malo sem vam fauš user posted image - jaz sem prava slončica. Kaj čem, če pa tako rada papam.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.11.2008 13:28:54   
Prvosonce
Uf sej sploh ne vem kje naj začnem ... sem se čist zgubila med vsemi bušiji in porodnimi zgodbami .... danes pa tud dogaja ... user posted image

Glede na slike je tud moj buši med bolj majhnimi, bom naložila, samo me mora moj poslikat ko pride iz službe, nazadnje sem slikana keke 2 tedna nazaj, zdej je pa že kr zrastu ... glede SF tudi meni meri samo to in nikoli UZ, se pa cm kar skladajo z tedni nosečnosti. Tudi moji pregledi potekajo nekako tko: pritisk, tehtnica, vaginalni pregled, medjenje SF, srček in adijo ....

Včeri sem se šla sfrizirat, da bom lepa ...user posted image user posted image user posted image  ko dobimo novega člana, pol sem bla pa čist adijo od utrujenosti, me sedenje pri miru najbolj ubija. Sploh nisem mogla k sebi prit, vse me je bolelo, pa komaj sem dihala, ne vem zakaj, kot da ne morem lepo zadihat ... user posted image

Spim tud jaz bolj slabo, skoz neki o porodu sanjam, al pa razmišljam sredi noči, al pa me boli kolk, al pa se ne morm namestit ... pa saj bo boljš, danes sem pa kr OK spala.

Popek: tudi mene je ene dva dni ful bolelo okol polpka, pa kr tko malo razdražena koža je zgledla, zdej je boljš. Strije za enkrat nobene ne vidim, upam, da ne bojo zdej "izbruhnile" user posted image  bomo vidli.

Hladilno mazilo sem kupila lekarniško od Celjskih lekarn, olje pa olivno ...

No pa še kasnej kaj natipkam, grem kosilo pojest ...

LP

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.11.2008 13:30:08   
CIPRESA
črnakavica naj ti bo v spodbudo da  so taka "podnožja" kot je moje zelo, zelo  redka. So mi povedali tam da jih do sedaj lahko preštejejo na prste ene roke.user posted image

Otroke pa imam tudi tako rada da verjetno tudi če še enkrat doživim isto se bom za še enega odločla.Želja po otročkih je večja od strahu.

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 20.11.2008 13:31:21 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.11.2008 13:32:01   
_sanja_*
Joj, Cipresa... Res pretresljiva zgodba. Boga revicauser posted image Upam, da bo tokrat MV bolj "ubogal"... Sicer pa vse pravijo, da je drugi porod dosti lažji, tako da bo gotovo takouser posted image Če se ne motim, so ti včeraj rekli, da je MV že malo omehčan... user posted image

Bimba, men se pa ne zdi, da maš mali trebušček... user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.11.2008 13:33:42   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

...da je MV že malo omehčan... user posted image

Ja saj to sem bila najbolj vesela ko je rekla da ni tako trduser posted image user posted image user posted image user posted image to pomeni vsaj 3-4 ure manj user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.11.2008 13:36:22   
CIPRESA
 moram pokomentirat vaše  trebuhe  - ful so  lepi  taki vsi bolj  manekenskiuser posted image
Kot bi delale reklamo za kako kremo se mi zdiuser posted image user posted image

Zvečer jaz napopam še svojegauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.11.2008 13:36:30   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

_sanja_*

Še moj trebuščekuser posted image
user posted image

kaka mačka!! user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti si se samo v trebuh zredila al kwa?
pardon.. nisem homo usmerjena... sam kar je dobro, pač morm komentirat. user posted image

Hahauser posted image Hvala.
Ja, res sem se samo v trebuh zredila. No, mal v rit, bedre pa joške, ampak 99% pa res v trebuh...
Sj ne vem, a je to dobr al je slab - verjetn se ga bom tud težje znebila, a? Kaj mislite?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.11.2008 13:39:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
to pomeni vsaj 3-4 ure manj user posted image

A res? user posted image Super! user posted image user posted image user posted image

Pol sm pa lahko js tud vesela, da je bil moj zmehčan in naštiman v Y in ne več v T... No, upam, da se zdaj ni kaj zabil nazaj, ko sem tolk počivalauser posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.11.2008 13:54:46   
martka
ZDAJ PA PRESKOČITE, KER PRIDE ŠALA (MALA)

Novorojenčka v porodnišnici

V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko
in ji ponosno reče:"Fantek sem."

"Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
"Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."

Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in
pravi:
"Poglej, modre nogavičke!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.11.2008 14:20:09   
5ra_28
kak paše kak vic... Jaz sem danes bolj zaležane volje. Me nahod grabi. Pa noben ami ni šla po limone v trgovino. user posted image user posted image  Pa sem lepo prosila. user posted image user posted image user posted image  Bom kar počivala in ajala. Bo mi moj šel popoldan. user posted image
Jutri pa pregled (skor dopolnjen 38.teden, upam na novico 'kmalu), za tem ctg, potem pa na pogrebuser posted image , kaki bedni petek bo.

lepo bodite

Končno smo trije:)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.11.2008 14:20:14   
*nina*
uf cipreska...takega poroda pa ne privoščim nobeni....ali so kaj rekli zakaj se pri sineku niso tvorili trombociti ali vsaj zakaj do tega pride?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.11.2008 14:25:36   
Nincica1
Cipresa mi lahko prosim samo še poveš kakšen je ta posvet glede EA in ultive, ker sem klicala in so rekli, da naj pridem, da mi vse razložijo. Ali je potrebno kaj podpisati ali kako?

Hvala ti, pa res si občudovanja vredna,...

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.11.2008 14:36:34   
zverinca
hehe, zdajle sem se pa jaz nasmejala in moarm nalepit vic...

Probudila sam se. Umila se brzo, pomuzla krave, dala jesti kokošima i zečevima, izgnala koze i krave na pašu. Probudila sam djecu, napravila im doručak, spakirala ih za školu, odvezla ih u školu, pokosila travu. Otišla sam na posao, posvađala se s nadređenim, izbacila ga van iz ureda, obračunavala putne naloge, zarađivala novce, zaradila novce. Došla sam kući, iscijepala metar drva, skuhala ručak, podigla djecu u školi, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje obraditi kupus i krumpir do mraka, stigla na frizuru. Vratila sam se kući, ugnala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto, nahranila djecu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša, platila račune putem net bankinga, pregledala poštu, objesila veš, pojela koru kruha s maslom i medom.   Kad sam se konačno spremila krenuti leć', pade mi na pamet: ''AJME UŽASA! Moj muž! Cijeli dan leži na kauču neizjeban!!!'

Mate pa res lepe bušije!!! Sanja ti si tud en drobižekuser posted image

mam32 jest sem tud bolj kot ne slonček, velka pa zdej še žogasta.. kaj čmo, važno da bo zdravo...

zdej pa brat tvojo zgodbo Cipresa...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 2116
20.11.2008 14:44:30   
zverinca
oo Cipresa, matr, ti pa si RES imela sranje, sem kr solzne učke dobila!!!
joj, upam in ti želim en expres porod, brez matranja, pa da bo s pikico vse ok...
Kaj pa zdej, a morate Žigi kej bolj redno kontrolirati kri?

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
20.11.2008 15:03:45   
blackcoffee
Cipresa - zgodbo sem prebrala... nisem mogla, da ne bi - babji firbec!
kaj naj rečem? konkretno so vaju s sinkom v P. namatrali.  user posted image
ko sem zgodbo prebrala, sem se spet spomnila enega poglavja, ki sem ga pred časom zasledila...  za hiter in neboleč porod, da v 2 minutnih intervalih stiskaš v svojih dlaneh, glavnika. jaz se bom tudi tega poleg porodnega stolčka, če bo le mogoče, poslužila... seveda, kako bo tam v porodni, v danem trenutku zdaj ne morem govorit. Ampak, s sabo pa bom imela rekvizite. 

upam in želim ti, da boš navkljub slabi izkušnji v P., čim bolj sproščena. 

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.11.2008 15:04:52 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.11.2008 15:07:06   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

katja_p - tko majhen??? jaz sem imela takega v 6. mesecu! lol user posted image
ja super, bi takoj menjala!
pa popek ti ven skače? user posted image user posted image
lušno!

No, men se ne zdi tko majhen user posted image  čeprav verjamem, da ni glih med večjimi user posted image  ja, popek mi ven skače ... user posted image  men je to ful kjut, eni moji kolegici se pa zdi ful grdo user posted image

Nina: super nosečka user posted image

Katja_p ti morš bit pa ne-noseča ful suhica a?

user posted image  Od kod ti pa ta ideja? Mam čist povprečen ITM (22), pa če mene vprašaš, bi lahk bla kaka kila manj (to bi najbrž vsaka babnca rekla user posted image ).
Mogoč bom pa pol po porodu zgubila vse te dodatke kg pa še kako zraven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.11.2008 15:07:26   
blackcoffee
zverin'causer posted image hud vic!!  nemalokrat in nemalokje žal tudi zlo resničen. 

Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.11.2008 15:08:42   
katja_p
Js sm mela zdle CTG: utripi user posted image  super, lažnih popadkov ni (kaj šele pravih), pšritisk OK ... kaže, da naša me bo nč prehitevala, ker je še čist preveč aktivna in ji prav paše na toplem.

Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.11.2008 15:16:29   
katja_p
A bo ktera kaj posodabljala seznam?

Moji novi podatki:

+15kg
106cm
CTG: 27.11.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.11.2008 15:17:59   
uršula83
Ne vem če bo delal...
user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.11.2008 15:18:35   
uršula83
No tole je moj mali trebuh na ogromni sliki

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.11.2008 15:20:18   
uršula83
user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?