|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
20.11.2008 9:23:48   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

dobro jutro,

mene je pa dons spet obiskala grda user posted image . Pa tko sm upala, da je ne bo. 26.09. sem mela laparo in histero, prvouser posted image  po operaciji sem dobila 27.10.08, zdej sm pa res upala, da je ne bo. Zgleda, da se bomo mogl še kakšen mesec trudit, drugač pa na IVF.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo trud poplačan in da zagledaš pluska, še predno bo treba iti na IVF.

Vsem vam želim več sreče

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
20.11.2008 9:29:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Kako lepo sonček da vsak dan na nas treseš optimizem in pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image , a se da še kakšno zvezdico dat zraven, da jih ne bo sam 5 ampak še kej večuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ne sam do pet gre,evo dam pa jst enihparuser posted image user posted image user posted image user posted image

urši:kako si kaj moja draga.Kako se sedaj počutiš?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.11.2008 9:33:43   
crvicek
barbaraj čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti zdravo, lepo in breskrbno nosečnost!

Je pa tako lepo brat, ko punce po daljših borbah zagedajo user posted image . Tako dobimo tudi me spet novo upanje.

Srečno!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.11.2008 9:37:44   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

dobr jutr user posted image user posted image

midva sva pa v torek dobila rezultate spermiograma in je vse ok user posted image

urša, user posted image user posted image user posted image za zdrave user posted image ! Midva sva tudi med mojo rehabilitacijo po operaciji preverila plavalčke od mojega in so tudi ok. Se kar malo oddahne človek, ne.

Zdaj pa res, počakaš še user posted image , in potem akcija!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.11.2008 9:40:28   
Inčika
Pozdravljene punce!

Jaz sem se zdaj dva meseca umaknila iz foruma, ker se mi je zdelo, da sem vsak mesec noseča user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa vam sporočam, čeprav se nisem ta mesec pisala na seznamček, da sem danes zagledala svoj prvi user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti tudi za vse vas!!! user posted image user posted image user posted image Gremo punce!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.11.2008 9:42:17   
crvicek
Tihoupanje, mislim da je tebi najbližji Muller v LJ. Ma kaj v nedeljo pričakuješ user posted image ? Potem je najbolje da v ponedeljek polulaš na preverjen test CB.

Iz srca ti želim, da se ti pokaže en velik debel +.user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.11.2008 9:47:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: InčikaZdaj pa vam sporočam, čeprav se nisem ta mesec pisala na seznamček, da sem danes zagledala svoj prvi user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti tudi za vse vas!!! user posted image user posted image user posted image Gremo punce!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.11.2008 9:47:46   
bubika86
dobro jutro! iskrene čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image bravo barbaraj, čestitke
user posted image user posted image bravo Inčika, čestitke
upam da nas bo ta , mesec čim več zagledalo user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.11.2008 9:48:00   
dini
Inčika čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej bodo pa % tudi že lepi.user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.11.2008 9:49:20   
crvicek
Giotti kje si? Saj vem da v takih trenutkih je človek najrajši sam s sabo, ampak vedi da tle vse mislimo nate in te imamo rade.

Samo zateuser posted image user posted image user posted image

Glej pa iz tega stališča, da si z merjenjem BT že zelo dobro spoznala svoje telo, tako da si tudi ugotovila, da imaš mogoče prakratko lutealno fazo. Ti zdaj kar te tvoje krivulje nesi k tvoji G  da se pogovorite in ti bo pomagala z kakšnimi hormoni (tako kot je rekla Tihoupanje) oz. kako drugače; saj je že pokazala da ne zavlačuje in da takoj ukrepa.

Vedno bližje cilju si!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.11.2008 9:49:31   
ursa30
sonči, počutim se odlično, malo imam še izcedka, nestrpno pa pričakujem, da pride tetka user posted image  in potem akcija user posted image user posted image user posted image
kako si ti? si prehlad že poslala stran? user posted image

črviček, ja, res je olajšanje, ker sem se bala, da bo rezultat slab, glede na to, da kar veliko pokadi in zelo rad pije pivo user posted image

inčika, tebi pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.11.2008 9:50:39   
crvicek
Inčika čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.11.2008 9:52:25   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
20.11. - Inčika - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimen Račka (1. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 68 od tega že 9 srečk user posted image

user posted image   modrih:    26
user posted image   roza:           9
user posted image skupaj:       35

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi
*_ancica_

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 25,7% srečk nosečk

Barbara, zdaj pa le čuvaj sebe in pikico, ker si dobila tako velik zaklad!
DanyS, kdaj boš kaj lulala? Navijamo user posted image  user posted image  user posted image

SMELIKA, user posted image . Meni je prvič v življenju user posted image  (imam jo že 20 let) prišla na 30. dan ravno prvi mesec, ko sem začela ponovno delat na bebici. Prej je vedno prišla prej (med 24 in 28 dni). Ne štekam, res ne user posted image  Najbrž zarad psihe user posted image  

Tihoupanje, hvala za virtualni kofe, amapk niti slikce nam nisi dala zraven, tako da je res potrebno vklopit domišljimo. Mjam, kako okusen kave, I feel full of love inside user posted image

METULJ, res je grda. Nekaterih se drži kot klop, na druge pa je alergična. Pa daj jo že začaraj ali pa pejdi h kakim vračom, da jo odženejo. Draga moja, samo zate user posted image user posted image user posted image

Inčika, fantastično. Z največjim veseljem te naslikamo na seznamček, ker so se procentki prav lepo povečali thanks to you and Barbari. Smo že spet na tistih famoznih 25 % user posted image  user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.11.2008 9:55:20   
dini
O moja giotti je pršla, pridna, da si nas pršla pogledat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.11.2008 10:05:32   
bubika86
Inčika- te smem vprašat kdaj si imela prvi dan zadnjeuser posted image , a ti je že zamujala ko si naredila test? in koliko dni ti ja zamujala? ker jaz imam datum za jutri delat test pa si ga še ne upam, da ni prezgodi.
hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.11.2008 10:09:29   
giotti
Črviček, my dear user posted image  in ostale moje lepotičke user posted image

Saj sem tukaj, nikamor nisem šla, in danes je sonček tako zunaj kot znotraj mene user posted image

Temperatura je čudežno spet narasla na tisto vrednost izpred dveh dni, kdo bi to razumel user posted image  Sem jo prav potem malo testirala to famozno temperaturo. Sem šla kakat, pa se tuširat, pa telovadit, pa pit čaj, pa skakat po stanovanju, plesat, pa prezračit stanovanje tako da sem se tresla od mrata, in še enkrat zmerit, da vidim, če je res tako grozljivo občutljiva ta stvar. No, in po pol urah tovrstne akcije, še vedno ista temperatura, niti za malo se ni spremenila. Sem mislila, da bo ful spremeba, ker tako zelo poudarjajo isto uro breza kakršnekoli akcije prej itd... no, whatever, spet sem v borbi za glavni dobitek. Tale igra z Bogom je prav zanimiva user posted image  in kako me heca user posted image

Hvala za vse nasvete glede hormončkov, ampak zaenkrat imam še vero v Boga in v njegov prvotni načrt delanja otrok. No, če to izgubim, pa pridem nazaj, pa mi boste še enkrat povedale za plan B, prav? Ker do takrat hočem zavestno pozabit na vse napisano glede tega.

TANEEEEEEE, pa kje si zdaj ti? Joj, mogoče pauser posted image  Okej, to je edino opravičilo, da nisi na tako pomembnem jutranjem sestanku ob kavici, ki jo je skuhala naša potihem upajoča.

Zdaj pa zelo pomebno obvsetilo:
Ali je katera za skupinsko lulanje 27., če seveda ni v božjem planu, da nas do takrat spet obišče user posted image

Zbiram prijave do 26. zvečer!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.11.2008 10:10:21   
martinca
pozdravljene!

mene je tudi včeraj obiskala user posted image . grem v nove boje. sva pa se z Božičkom že zmenila da mi prinese najlepše darilo.user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.11.2008 10:13:50   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Zdaj pa zelo pomebno obvsetilo:
Ali je katera za skupinsko lulanje 27., če seveda ni v božjem planu, da nas do takrat spet obišče user posted image

Zbiram prijave do 26. zvečer!

Jaaaaaa, če je do takrat ne bo, se prijavljam, ja user posted image user posted image user posted image Upam, da nas bo čim več ... In potem prav toliko user posted image user posted image

Obema današnjima nosečkama želim lepo nosečnost ... pazita na svoji pikici. Oh ... kar milo se mi stori, ampak tudi ostale bomo enkrat v tej situaciji, vsaj enkrat user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.11.2008 10:14:09   
bubika86
martinca user posted image user posted image user posted image  Kar lepo miklavžu piši pa božičku do konca decembra bo sigurnouser posted image user posted image .
user posted image  

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.11.2008 10:17:50   
spps
čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image
tiste ki pa vas je M obiskala,pa pošiljam en eeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiik

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.11.2008 10:18:35 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.11.2008 10:24:17   
Anonimen
Evo se vam javim na hitro, nimam ravno veliko časa, saj je v sluzbi zelo težko po forumu gledat.

Jaz bi 27. lulala, samo se bojim, da ne bom do takrat zdržala. No lahko pa me daste na seznamček, pa če do takrat ne bo M, potem bom ze brez testa skoraj 100% da sem srečka user posted image .

Mene pa že dva dni ful na desni strani jajčnik špika....pišuka...se mi zdi, da je bilo ko sem bila 1. in 2. noseča enako...Upam, da si ni vse skupaj le ena velika želja po še enem user posted image .

Pridne bodite pa se ob priliki spet oglasim.

Vaša račka 

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.11.2008 10:25:30   
ursula3
Čestitke Barbaraj in Inčiki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepih user posted image vama želim.
Metulj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in enga za srečouser posted image .

Giotti kako si pa ti danes?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.11.2008 10:29:39   
dini
Jst bi tudi 27.11. lulala ampak glede na to da je bla user posted image 2.11. nimam kej preveč možnosti da bo kej.user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.11.2008 10:29:44   
ursula3
Jst sem za skupinsko lulanje, če jo prej seveda ne dobim. 24.11. je moj 34 dan...

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.11.2008 10:37:14   
dini
Je kej možnosti  zame tudi če je blauser posted image 2.11.?user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?