|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
19.11.2008 17:33:54   
SMELIKA
Se ti pridružujem.Komaj čakam jutri zjutraj. Nič me ne zvija, o user posted image  ne duha ne sluha. Naj bi jo dans al pa jutr, tak da zjutraj nardim test in bomo videli kaj bo pokazalo.Upam na en debel +user posted image
Poročam jutri zjutraj.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.11.2008 17:37:50   
dini
Zdej prideš ko moram ituser posted image user posted image , ko grem spat še enkrat na hitro pridem pogledat gor pol pa jutri zjutri. Papauser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.11.2008 17:44:26   
SMELIKA
Jst kr tko skočem gor pa dol. Pridem na hitrco mal prebrat kaj je novga pol grem pa dol. Nisem dolgo na forumu. Sem pa z vsem na tekočemuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.11.2008 18:16:09   
charlyka
ojla,

kako smo kaj punce?

cestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image

pa držimo pesti za vse, ki še čakate na user posted image

nam v tej rundi na uspelo, ampak se že pripravljamo na novo user posted image

lp

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.11.2008 18:33:06   
SMELIKA
ojla,

super smo. Nimam se kej za pritoževatuser posted image  Bom vidla kako bom jutr zjutrajuser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.11.2008 18:37:30   
charlyka
zdravo smelika,

ja, držimo pesti user posted image

kdaj naj bi oz naj ne bi prišla user posted image ?

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.11.2008 18:43:00   
SMELIKA
Dans naj ne bi prišla.Mam točen ciklus 28 dni. Bomo vidl......
Sicer je to prvi poizkus tak da se tut ne bo svet podrl, če ne bo ratalo.Če pa slučajno bo potem bom pa srečna kot še nikoli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.11.2008 18:47:03   
charlyka
no, da bi le ratalo user posted image

če te nič ne zvija pol je že ne bo

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
20.11.2008 7:38:05   
Anonimen
pozdravljene jaz sem dans še en test naredla, pa je bil spet pozitiven, črtica je bla za kak odtenek bolj močna. V soboto se enkrat naredim za vsak slučaj, ampak mislim da je to to.

(odgovor članu charlyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.11.2008 7:45:27   
tihoupanje
Dobro jutro!user posted image

Jaz sem prva in skuhala bom kofe za vse.....user posted image ...ker čakamo, da se kakšna polula na palčko...

Ta mesec tudi mene veseli, da nimam prav nobenih krčev v maternici. Ti krči so se mi pojavljali vedno po O in so me skrbeli. Tokrat pa prav nič. Rekla bi, da nisem nosečka in normalna M bo prišla čez 8 dni.....

Če ni nič, potem lažje čakaš in ne delaš testov. Mene vedno mika te testke delati, če se mi pojavljajo bolečine in me vse lomi, utrujenost....

Zadnji lepo dnevi pred prvim snegom......user posted image

Tane.....Poročilo.....Zanima pa me še nekaj, koliko si pa ti "mlada", da vedno podčrtaš problem s svojimi leti?

Dini....Midve NEčakamo približno iste dneve. Pri tebi je kaj sprememb?

Sonček....Kako si danes?

In Druge tudi vprašam, kako ste punce? Naša Anonimna bo danes skakala od veselja, ker bo zagledala močan user posted image user posted image . Naj ti bo s rožicamo postljano!!!!

LP

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.11.2008 7:51:13   
DannyS
Jutro....

malo turobno vreme je, ma drugače gre.... še nič novega pri meni, jutri je najdaljši dan ciklusa, upam da se user posted image  ne ulije... drugače bi pa jo mogla dobit
že en teden nazaj....

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.11.2008 8:14:49   
ursula3
Dobro jutro,
Dini nisem noseča oz. še ne vem, v 4 tednu ve samo vaše telo, sej veš kako pravijo...
Sonček hvala za  lepo zgodbico.. vedno jih je lepo poslušat, tudi ko se dogaja drugim..

Drugače se pa moram pohvalit, da sem včeraj kupila test v Mullerju in sem ga dala spravit mojemu user posted image  in sva se dogovorila da mi ga ne sme dati, če nimava očitnih razlogov za delanje le-tega, se pravi 1. pogoj je da mi M zamuja in sem prov ponosna nase, ker če mu ga ne bi dala skrit, bi ga zjutri že delala...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.11.2008 8:19:55   
SMELIKA
Pozdravljene!

Danes zjutraj sem naredila test in mi je pokazal en debel - .user posted image
user posted image  še ni prišla tak da ne vem kaj naj si mislim. Bom še počakala dan ali dva in potem še enkrat nardila test, če ne bo seveda že prej prišla user posted image .

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.11.2008 8:33:00   
kalypso
SMELIKA nič bit tak žalostna, mogoče pa bo. V vsakem primeru pa smo s tabo user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.11.2008 8:40:26   
ursa30
dobr jutr user posted image user posted image

tane, kaj je rekla tvoja G? vse ok?
midva sva pa v torek dobila rezultate spermiograma in je vse ok user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.11.2008 8:44:35   
dini
Jutro,
ursula3 upam da boš user posted image user posted image , tihoupanje - razen tega da že par dni zeham že okol 21h in grem hitro spat še ne, pa ti?user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.11.2008 8:44:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene jaz sem dans še en test naredla, pa je bil spet pozitiven, črtica je bla za kak odtenek bolj močna. V soboto se enkrat naredim za vsak slučaj, ampak mislim da je to to.
potem bi se pa lahko odkrila,SAJ ČE NIMAŠ V ALBUMU SLIKIC TE NBEN NE MORE PREPOZNAT.no pa čestitke k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SMELIKA :ne obupaj dokler je ni.Mogoče te preseneti in bo + čez nekaj dni
tihoupanje:danes sem dobro ,sem že boljzdrava kot bolana in normalno lahko diham user posted image user posted image user posted image user posted image ,no jem pa glihkar grizuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti kako si kaj ,kako kaže

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.11.2008 8:53:32   
barbaraj
Ja vredu  pa se vam odkrijem, sam jaz še ne morem verjet da je user posted image , verjetno bom še kr nekaj testov naredla user posted image , oz. bom kr do ginekološkega pregleda počakala da bom prepričana, ker moji možgani še ne dojemajo tega, še vedno mislim da bom dobla user posted image , neglede na user posted image . Težko je po več kot 2 letih razočaranj to kr tak sprejet.
Drgač pa sem drugi ciklus po laparoskopiji, kjer so mi 5 žarišč endometrioze odstranili. Po laparo sem dobla user posted image  normalno, sedaj pa je očitno več ne bo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.11.2008 8:56:59   
dini
barbaraj čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.11.2008 8:57:04   
ursa30
barbaraj, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.11.2008 8:59:26   
METULJ1
dobro jutro,

mene je pa dons spet obiskala grda user posted image . Pa tko sm upala, da je ne bo. 26.09. sem mela laparo in histero, prvouser posted image  po operaciji sem dobila 27.10.08, zdej sm pa res upala, da je ne bo. Zgleda, da se bomo mogl še kakšen mesec trudit, drugač pa na IVF.

Vsem vam želim več sreče

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.11.2008 9:02:06   
barbaraj
Hvala vsem puncam za čestitke, vsem vam, ki še čakate želim en debel user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image  vsem tistim ki jim ta mesec ni uspelo, in upam da boste čimprej user posted image , kajti upanje umre zadnje.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.11.2008 9:04:27   
dini
METULJ1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.11.2008 9:11:28   
sonček85
barbaraj: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda je ne bo ko se je pa ustrašlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar verjemi
METULJ1:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.11.2008 9:18:43   
dini
Kako lepo sonček da vsak dan na nas treseš optimizem in pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image , a se da še kakšno zvezdico dat zraven, da jih ne bo sam 5 ampak še kej večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?