Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 17:33:54
|
|
|
|
SMELIKA
|
Se ti pridružujem.Komaj čakam jutri zjutraj. Nič me ne zvija, o ne duha ne sluha. Naj bi jo dans al pa jutr, tak da zjutraj nardim test in bomo videli kaj bo pokazalo.Upam na en debel + Poročam jutri zjutraj.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 17:37:50
|
|
|
|
dini
|
Zdej prideš ko moram it , ko grem spat še enkrat na hitro pridem pogledat gor pol pa jutri zjutri. Papa
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 17:44:26
|
|
|
|
SMELIKA
|
Jst kr tko skočem gor pa dol. Pridem na hitrco mal prebrat kaj je novga pol grem pa dol. Nisem dolgo na forumu. Sem pa z vsem na tekočem
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 18:16:09
|
|
|
|
charlyka
|
ojla, kako smo kaj punce? cestitke vsem novim pa držimo pesti za vse, ki še čakate na nam v tej rundi na uspelo, ampak se že pripravljamo na novo lp
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 18:33:06
|
|
|
|
SMELIKA
|
ojla, super smo. Nimam se kej za pritoževat Bom vidla kako bom jutr zjutraj
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 18:37:30
|
|
|
|
charlyka
|
zdravo smelika, ja, držimo pesti kdaj naj bi oz naj ne bi prišla ?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 18:43:00
|
|
|
|
SMELIKA
|
Dans naj ne bi prišla.Mam točen ciklus 28 dni. Bomo vidl...... Sicer je to prvi poizkus tak da se tut ne bo svet podrl, če ne bo ratalo.Če pa slučajno bo potem bom pa srečna kot še nikoli.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 18:47:03
|
|
|
|
charlyka
|
no, da bi le ratalo če te nič ne zvija pol je že ne bo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 7:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene jaz sem dans še en test naredla, pa je bil spet pozitiven, črtica je bla za kak odtenek bolj močna. V soboto se enkrat naredim za vsak slučaj, ampak mislim da je to to.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 7:45:27
|
|
|
|
tihoupanje
|
Dobro jutro! Jaz sem prva in skuhala bom kofe za vse..... ...ker čakamo, da se kakšna polula na palčko... Ta mesec tudi mene veseli, da nimam prav nobenih krčev v maternici. Ti krči so se mi pojavljali vedno po O in so me skrbeli. Tokrat pa prav nič. Rekla bi, da nisem nosečka in normalna M bo prišla čez 8 dni..... Če ni nič, potem lažje čakaš in ne delaš testov. Mene vedno mika te testke delati, če se mi pojavljajo bolečine in me vse lomi, utrujenost.... Zadnji lepo dnevi pred prvim snegom...... Tane.....Poročilo.....Zanima pa me še nekaj, koliko si pa ti "mlada", da vedno podčrtaš problem s svojimi leti? Dini....Midve NEčakamo približno iste dneve. Pri tebi je kaj sprememb? Sonček....Kako si danes? In Druge tudi vprašam, kako ste punce? Naša Anonimna bo danes skakala od veselja, ker bo zagledala močan . Naj ti bo s rožicamo postljano!!!! LP
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 7:51:13
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro.... malo turobno vreme je, ma drugače gre.... še nič novega pri meni, jutri je najdaljši dan ciklusa, upam da se ne ulije... drugače bi pa jo mogla dobit že en teden nazaj....
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:14:49
|
|
|
|
ursula3
|
Dobro jutro, Dini nisem noseča oz. še ne vem, v 4 tednu ve samo vaše telo, sej veš kako pravijo... Sonček hvala za lepo zgodbico.. vedno jih je lepo poslušat, tudi ko se dogaja drugim.. Drugače se pa moram pohvalit, da sem včeraj kupila test v Mullerju in sem ga dala spravit mojemu in sva se dogovorila da mi ga ne sme dati, če nimava očitnih razlogov za delanje le-tega, se pravi 1. pogoj je da mi M zamuja in sem prov ponosna nase, ker če mu ga ne bi dala skrit, bi ga zjutri že delala...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:19:55
|
|
|
|
SMELIKA
|
Pozdravljene! Danes zjutraj sem naredila test in mi je pokazal en debel - . še ni prišla tak da ne vem kaj naj si mislim. Bom še počakala dan ali dva in potem še enkrat nardila test, če ne bo seveda že prej prišla .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:33:00
|
|
|
|
kalypso
|
SMELIKA nič bit tak žalostna, mogoče pa bo. V vsakem primeru pa smo s tabo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:40:26
|
|
|
|
ursa30
|
dobr jutr tane, kaj je rekla tvoja G? vse ok? midva sva pa v torek dobila rezultate spermiograma in je vse ok
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:44:35
|
|
|
|
dini
|
Jutro, ursula3 upam da boš , tihoupanje - razen tega da že par dni zeham že okol 21h in grem hitro spat še ne, pa ti?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:44:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pozdravljene jaz sem dans še en test naredla, pa je bil spet pozitiven, črtica je bla za kak odtenek bolj močna. V soboto se enkrat naredim za vsak slučaj, ampak mislim da je to to. potem bi se pa lahko odkrila,SAJ ČE NIMAŠ V ALBUMU SLIKIC TE NBEN NE MORE PREPOZNAT.no pa čestitke k SMELIKA :ne obupaj dokler je ni.Mogoče te preseneti in bo + čez nekaj dni tihoupanje:danes sem dobro ,sem že boljzdrava kot bolana in normalno lahko diham ,no jem pa glihkar griz pa ti kako si kaj ,kako kaže
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:53:32
|
|
|
|
barbaraj
|
Ja vredu pa se vam odkrijem, sam jaz še ne morem verjet da je , verjetno bom še kr nekaj testov naredla , oz. bom kr do ginekološkega pregleda počakala da bom prepričana, ker moji možgani še ne dojemajo tega, še vedno mislim da bom dobla , neglede na . Težko je po več kot 2 letih razočaranj to kr tak sprejet. Drgač pa sem drugi ciklus po laparoskopiji, kjer so mi 5 žarišč endometrioze odstranili. Po laparo sem dobla normalno, sedaj pa je očitno več ne bo.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:56:59
|
|
|
|
dini
|
barbaraj čestitam
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:57:04
|
|
|
|
ursa30
|
barbaraj, iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 8:59:26
|
|
|
|
METULJ1
|
dobro jutro, mene je pa dons spet obiskala grda . Pa tko sm upala, da je ne bo. 26.09. sem mela laparo in histero, prvo po operaciji sem dobila 27.10.08, zdej sm pa res upala, da je ne bo. Zgleda, da se bomo mogl še kakšen mesec trudit, drugač pa na IVF. Vsem vam želim več sreče
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 9:02:06
|
|
|
|
barbaraj
|
Hvala vsem puncam za čestitke, vsem vam, ki še čakate želim en debel , vsem tistim ki jim ta mesec ni uspelo, in upam da boste čimprej , kajti upanje umre zadnje.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 9:04:27
|
|
|
|
dini
|
METULJ1
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 9:11:28
|
|
|
|
sonček85
|
barbaraj: seveda je ne bo ko se je pa ustrašla kar verjemi METULJ1: za naprej pa
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 20.11.2008 9:18:43
|
|
|
|
dini
|
Kako lepo sonček da vsak dan na nas treseš optimizem in pozitivno energijo , a se da še kakšno zvezdico dat zraven, da jih ne bo sam 5 ampak še kej več
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?