|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
17.11.2008 8:20:53   
beba75
Da vam povem punce moja user posted image je prišla ponoči tak da testa nisem rabila delat. Malo semuser posted image ampak saj pa bo drugič.
Bom kar vas še počakala da nas bo več naenkratuser posted image ! Drugo leto je naše in bomo
vse user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.11.2008 9:04:24   
talika81
beba75,  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  in en gromozanski  user posted image  ...

verjamem, da si  user posted image  in potrta. bo pa naslednjič  ratalo. boš videla.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.11.2008 10:16:48   
tassi1
Beba75- pošiljam ti en tak velik, gromozanski  in še ..  ...

imaš prav, le tako pogumno in optimistično naprej

user posted image
naslednje leto bo leto za naše dojenčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.11.2008 13:14:28   
miklarom
beba75- tudi jaz ti pošiljam en zelooooo velikiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .vem da ti je hudouser posted image , a le pogumno naprej, in res je naslednje jeto naše leto ko bomo imele vseuser posted image in bomo končno srečkeuser posted image , verjemi.

evo eno lepo user posted image zate.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 404
17.11.2008 13:22:25   
miklarom
no da vam povem tole včeraj zvečer ob 19.00 sem začela delati na šihtu in prišla domov .....ne boste verjele danes ob 12.30 delala se kar 17.ur skupaj,sej to niso več normalni a ne. no preden pa grem za kakšno urico oddremat, pa sem morala še prej mal gor pokukat. sem že kar malouser posted image . a zvečer se vam zagotovo spet kaj javim. lepo mi bodite.

BEBA75- ti pa se le drži in s pogumom pojdi dalje. naslednje leto pa nas čakajo maleuser posted image in potem bomo skupaj z njimi hodile na klepet. a je takouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
17.11.2008 14:15:36   
db
BEBA75 kar pogumno naprej sej nam bo uspelo

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 406
17.11.2008 15:16:47   
beba75
Ja hvala za vse te objemčke in spodbudne besedeuser posted image . Saj kaj moremo je moj rekel da bo spet pisal miklavžu, dedku marzu in božičku( ha,ha) kaj je s pošto če so lansko pismo izgubili (malo heca za lažji jutri).

Tak da punce povem vam drugo leto bomo pa vseuser posted image in se bomo nauser posted image dobivale vse z veliiikimi bušiji. To bo še zanimivo!

Lep sončen dan še naprej!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.11.2008 18:16:14   
zarja1
Beba hud mi je zate. Saj bo ratalo, boš vidla samo ne obupat.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 408
18.11.2008 12:21:47   
miklarom
SEPTEMBER1 - danes močno držim pesti zate da bo vse vredu. tudi jaz sem za 1.ali2. decembrer da se spet dobimo sem glih fraj takrat.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
18.11.2008 12:45:08   
miklarom
db- kako pa je kaj s tabo, a je že kaj novega. sem videla tvoje poročne slike in si zelo lepa nevestauser posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 410
18.11.2008 15:26:52   
miklarom
no, da vam sporočim naša september1-je prestala danes operacijo, se bolje počuti, samo pravi da je žejna pa ji ne dajo nič za pitiuser posted image , uboga naša revica, bo pa pila spet z nami decembra ko se dobimo, a je takouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.11.2008 18:36:30   
beba75
september1  držimo pesti da boš čimprej doma!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.11.2008 7:19:53   
talika81
september1, drži se in javi se, ko prideš domov, da poročaš, kako je blo. user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.11.2008 19:10:56   
september1
evo me,čila in zdrava. jajcevodi so čisti in prehodni.user posted image za mene.res je kot je napisala miklarom nismo mi hotli dat za pit.saj vem da so mi hotli najboljš ampak bla sem ful žejna.pol so m epa lepo ujčkali.danes so me pa komaj domov spustili ker sem iz popeka krvavela.ampak je potem čez dopoldan prenahala krvavitev in sem šla domov.zdaj mam 10 dni mirovanja. 5.12. pa pregled po operaciji in pol na IUI.

bebe75 user posted image user posted image tudi meni je hudo ker vama ni uspelo.bodi močna in trdna in kot si sama napisala bomo drugo leto vseuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.11.2008 19:15:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: september1
evo me,čila in zdrava. jajcevodi so čisti in prehodni.user posted image

super si to zrihtala!!!!!!!!! Popek pa le opazuj...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.11.2008 19:28:16   
tassi1
september1- vidiš pa je za tabo.  user posted image user posted image   Sedaj se pa čuvaj, naj te tvoj malo razvaja- saj čez vikend ko bo doma!!user posted image user posted image

Vsem ostalim  želim en lep večer user posted image

Mi zdajle moja kužka tako hrli ,da komaj pišem(sma ble prelje na sprehodu,pa je tako brbrbr mrzlo zunaj user posted image   ), zdajle pa reva zmrznjena spi na toplem v dnevni sobi user posted image
lp

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.11.2008 20:42:39   
miklarom
september1-lepo, da si že doma in da je vse vredu, ter da ti niso nič našli in imaš prehodne jajcevode. zdaj pa se le spočij in se čuvaj za naprej. pol pa veselo na delo s user posted image in kot pravijo vse in tudi jaz leto 2009 bo naše leto za user posted image .

ostalim pa lep večer in noč.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.11.2008 21:02:28   
bambi75
Beba75 žal mi je  user posted image  , da ti tokrat ni uspelo. Bo pa naslednjič bolje.

September1 super, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.11.2008 21:03:54   
bambi75
Miklarom lep večer tudi tebi.
Mene pa tokrat že kar fajn špika po jajčnikih. Upam, da bo tudi na koncu kaj efekta.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.11.2008 21:11:38   
tassi1
babmi75- a si že na gonalu? Kdaj imaš pa predvideno punkcijo?
sorry, ker sem tako radovedna user posted image , sam v januarju imam 1 Uz po femodenu, pa sem malo na trnih user posted image user posted image , kako to poteka v MB.
Sicer imam jes takratek postopek, sam do zdaj sem  bila v LJ. ,kjer ti ne dajo prej kontracepcije. Če se ti ljubi , mi mal opiš pleaasseee user posted image user posted image

lep večer, tebi pa želim, da folikelčki lepo rastejo in da bo dosti zrelih celic, pa enga bejbija čez 9 mesecev user posted image user posted image user posted image
papa

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.11.2008 21:12:54   
tassi1
joj tipkarska- bambi75 soooorrryyyy user posted image user posted image  - veš me že emšo malo daje user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.11.2008 21:31:08   
bambi75
Ni blema tassi. user posted image
Jaz imam sicer sedaj dolgi postopek, ampak se nič kaj veliko ne razlikuje razen v številu injekcij. ki jih je precej več.
Sem pa tudi jaz že imela kratek postopek.
Verjetno imaš list z napotki in tam gor ti tak že približno vse piše.
V glavnem tisti dan kot piše vzameš zadnjo tabletko femodena. Jaz sem morala občasno jemati tudi 2, ker sem vmes imela izcedek, ker so samo tabletke preprečevale user posted image .
Potem imaš napisan datum 1. Uz. Takrat je običajno user posted image  najbolj močna. Pri meni je stalno prišel na 2. ali 3. dan.
Če je vse ok (sluznica tanka itd.) dobiš gonal. Nato pa ti prilagajajo UZ, glede na velikost in rast foliklov. Punkcija se suče pri večini okoli predvidenega datuma. Kak dan gor ali dol, vsaj pri večini. To je v večini 13., 14. , 15. dan ciklusa.
Nato pa punkcija. Z narkozo ali brez, kakor želiš in pa na število foliklov.
Čez 3 ali pa 5 dni pa transfer spet koliko celic imaš.
Nato pa čaaaakanje. user posted image

Drugače pa ja jaz se že pikam z gonalom, punkcijo pa imam predvideno okoli 24.11.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.11.2008 7:24:26   
tassi1
bambi75- hvala za odgovor user posted image user posted image

Maš prav, sej bom kar kmalu vse sama vidla kako poteka. List sem pa dobila,sam do sedaj še nisem dobila tolk  dni gonala kakor so mi napisali.  V zadnjem postopku sem dobila vse skupaj 8 injekcij pol sem pa že imela stopko.

Ali katera prakkticira jemanje kakšnih vitaminskih dodatkov?
Sem mislila zdele pr menzesu začet z maco, matičnim mlečkom in q10- pa moj tudi-sam se punta user posted image  a mislite, da sma že prepozna? femoden začnem jest pri menzesu-pomeni nekje čez 5 dni.
 nč, lepo se mejte, navijam za vse borke pa pridne bit v službah user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.11.2008 8:55:37   
miklarom
bambi75- joj, kak lepo da si že tako daleč s portopkom, sam 24.11. je  že skoraj pred vrati. želim ti da bi jih pri punkcili čimveč pridelala  in da se ti potem tudi vsi oplodijo, da jih boš imela potem večuser posted image . po tem kar praviš, kako poteka postopek se pa kar strinjam s tabo res gre tako kot praviš, samo pri punkciji ti dajo vedno narkozo, pravijo da zato da ne čutiš bolečin in da si miren ko ti to delajo, v LJ pa tega nikoli niso dalo vse so delali na živo, in to so res neprijetne bolečine med punkcijo in pa po njej sem imela jaz še hujše. tukaj v MB pa nobenih bolečin po ponkciji, očitno znajo delati zelo nežno z nami , v LJ si pa za njih tako in tako samo številka.

no danes delam pa popoldan pa jutri tudi, saj ne morem verjetuser posted image . lep dan vsem skupaj in naj vam danes malo sonček posije v vaše domove zvečer pa hop na svojegauser posted image in veselo user posted image . malo heca mora biti.....user posted image  

< Sporočilo je popravil miklarom -- 20.11.2008 8:56:53 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.11.2008 9:04:29   
talika81
o, bambi75, tudi jaz ti želim čim več lepih folikov in potem tudi oplojenih jajčec ... in seveda, kar je najpomembnejše, da boš v decembru lahko sporočila, da si srečka user posted image  ... user posted image   user posted image   user posted image

september1, a si že doma? kako se počutiš?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......