|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
24.11.2008 7:28:59   
tassi1
tudi jest sem dobila user posted image  in konec tedna že vzamem prvo tabletko femodena!!user posted image user posted image user posted image
A se vam zdi v redu da bom poleg mace jemala še fidiprotect, tifol in matični mleček? user posted image

Sem se odločila , da tud s čokolado dam mir za en cajt( če me ne premami user posted image ), moj mi ja pa obljubil, da bo čuval pri hrani in alkojuuser posted image user posted image

Bambi- navijam za stopko
talika81-sej mamo vsi radi meso, sam ko pa je tolk dela s tem user posted image   sam pol ko, pa iz pečice zadiši-njam jnami user posted image user posted image
Miklarom- dej ne  deli tolk v službi, je tako fajn če se človk lahko odmori brez slabe vesti user posted image user posted image
September1- me veseli, da si v redu in upam, da vama miklavž uresniči vajine želje

uf- sem naklofala, zdej pa veselo na delo papa user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.11.2008 7:34:28   
tassi1
zarja-tebi se tudi začenja- želim, da tvoji borci ostanejo pri mamici in da ti božiček prinese user posted image user posted image

Bebe75- kako si? zdele boste imele pa gužvo v službi- veseli december prihaja user posted image user posted image user posted image
Kdaj greš v ponovni boj?

zdej je pa res zadnji cajt, da odpeketam user posted image user posted image

papa

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.11.2008 8:26:56   
miklarom
tassi1-ja kaj morem če pa morem delat po cele dneve, če pa Celjani ne moreje brez te hraneuser posted image user posted image , sej veš, nimajo doma kej za jest, al pa se jim ne da kuhat, domačih naravnih jedi, pol pa živijo samo na teh hamburgerjih, ko američaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
sej bo bolš, ko nam bo ratalo imetiuser posted image pol pa se bomo končno odpočili doma.

no zmenite se za 6.12. kje in ob kateri uri se dobimo na čveku, jaz že komaj čakamuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.11.2008 8:49:36   
beba75
Evo mene. Pa je minil ta rojstnodnevni vikend. Bilo je super, samo moj se ga je malce nacukal in potem ni bilo nič od njega.user posted image

tassi1, zarja1,bambi75,pikovit močno držim pesti za najboljše rezultate in da končno le dočakate user posted image in boste srečneuser posted image .user posted image user posted image

arual upam da prideš takoj na vrsto ker čakanje je res mučno!

september1 nama pa želim čim lepši razgovor (jaz ga mam 8.12) in da naju čimprej pošljejo dalje v taprave postopke ( ivf,icsi..), ker jaz za IUI pač nimam kakega upanja da rata(vsaj pri meni). Želim pa ti da pri tebi bo ratalo če boš šla na to.

talika81 kak je pa kaj s tabo?  Kaj imaš že 2IUI, ali maš kako drugače dogovorjeno in čakaš na kakšen drugi postopek?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.11.2008 8:55:12   
beba75
tassi1 mam eno čudno vprašanje. Kaj čokolada vpliva na zmožnost zanositve oz. ima kake negativne učinke za to? Ker bom jo jaz tudi skrila in se ji probala odpovedat kolko bo šlo, zdaj sem se je prav zadnje 14dni nažirala.
Pa še to je še kaj takega da je boljše ne jest. V tej smeri sem pa res nevedna, po drgi strani pa tudi lena da bo brskala po forumu ker je bilo to sigurno že napisano.

Hvala za odgovor!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.11.2008 9:55:37   
talika81
beba75, uh, mi je znano, to da se dec nacuka in da ni pol nič od njega ... ampak sam da je fešta dobro uspela... user posted image   user posted image   user posted image

hja, glede mene pa je tko ... ta teden moram počakat, kako bo z user posted image . če je ne bo, bo super ... če pa spet pride, pa moram poklicat in greva v 2IUI s klomifenom ...

in upam, da mi bojo tokrat pa delali pravo inseminacijo ... v 1IUI mi niso vbrizgali seme v maternico, ker so mislili, da bo uspelo po naravni poti ... tokrat pa ima, da mi jo nardijo, tko kot je treba, a ne?

najboljše je jest zdravo, uravnoteženo in raznoliko prehrano ... za večjo plodnost priporočano vitamin E - se dobijo posebne tablete evitol ... sam jaz sem vzela ene v dm, kjer je sam e-vitamin.
torej veliko sadja, zelenjave, malo maščob in teh zadev ... kolker je men znano ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.11.2008 11:32:03   
Bra
Vsem puncam en lep dober dan. Nekaj bi vas vprašal. Z ženo sva v prvem postopku in mi ni jasno
kdo je najin(a) zdravnik(ca). A to je ta, k kateremu prideš na prvi pogovor? Nama nič niso rekli, kdo naju ima čez,vprašati pa sva pozabila.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.11.2008 11:38:51   
talika81
lep pozdrav! user posted image   user posted image

a se zdravita v mb?

ponavadi je to tisti zdravnik, h kateremu prideš na prvi pogovor.

če je ta slučajno kdaj odstoten, ga nadomešča kateri drug zdravnik.

h kataremu zdravniku pa sta šla na prvi pogovor?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Bra)
Neposredna povezava do sporočila: 458
24.11.2008 11:41:16   
Bra
Sprejela naju je dr. Kovačeva. Torej je ona najina.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.11.2008 11:44:30   
tassi1
Beba75- daj dedca po buči user posted image , sam na tisti dan ko imajo RD,jim pa lahko oprostimouser posted image user posted image ,sej so naši muceki, a ne?user posted image user posted image
Kar se pa tiče čokolade, pa pejt pogledat na ivf- je spodaj na seznamu en link, kjer piše vse o pravilni prehrani pred in po ET.user posted image user posted image  zdej če kaj pomaga, ne vem user posted image user posted image , se bom pa že zaradi mojega boljšega filinga držala teh nasvetov user posted image user posted image - sej veš, ker sem že maratonka, pač probaš vse kar kje čuješ ali vidiš!

Drugač pa povej, imate že kaj snega? Sem prav žalostna, ker prav povsod že pada, sam pri nas noče user posted image user posted image

Talika81- kar zateži zdravnikom in naj ti naredijo inseminacijo tako kot je treba!!user posted image user posted image
papa tassi1 pošilja vsem en koš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.11.2008 11:46:25   
Arual
Ojla punce.

Jaz sem se danes naročila na HSG in sem naročena 4.12.08 user posted image user posted image . Joj sem full vesela. Mi je sestra naročila, da nikakor ne smem zanosit pred HSG, tako da naj se vzdržima ali uprabima kondom, po HSG pa naj kr lepo nadaljujema odnose brez. Tak da sem full vesela, ker sem mislila, da decembra ne boma mogla upat na user posted image , ampak boma jupi.user posted image user posted image
Madonca, sem vesela.
Sem pa si nogo nekaj sfrderbala in grem popoldan ko pride moj domov k travmatologu, napotnico imam že doma.

Držim pesti za nas.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Bra)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.11.2008 11:47:37   
Bra
Pa dela kateri od Mb zdravnikov tudi sicer in ne samo v neplodnostni? Bi bilo fajn,če bi naju (zeno)  potem ta zdravnik spremljal tudi naprej ali pa je to potem spet odvisno od že prej izbranega ginekologa?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.11.2008 11:48:07   
tassi1
arual- si pa res hitr zrihtala!!
 naj bo vse v redu in izvid ok, pa eno bebico za povrh ti naj prinese božiček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.11.2008 11:51:23   
Arual
tassi
ja to bi blo pa res super, bi dobila najlepše darilo za Božička. Tudi sama sem bla presenečena, da sem tak hitro prišla na vrsto, sedaj pa komaj čakam drug teden da bo vse za mano.
Tak da punce kr pogumno.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.11.2008 12:08:02   
talika81
arual,  super ... user posted image   user posted image   user posted image

pol pa le po hsg-ju v akcijo, da ne bo slučajno pol božiček zamudil z darilom ... user posted image   user posted image

tassi1, če bi rada sneg, pridi v lj, tu sneži kot za stavo ... user posted image   user posted image   glede inseminacije pa bom zatežila, bodi brez skrbi. tokrat se ne pustim kr tko odgnat z nekimi izgovori ... naj nardijo tko kot je treba in pika ... a ne? user posted image   user posted image   user posted image

upam, da se ne bo do takrat, ko grem jaz domov, oprijel cestišča ... user posted image  

bra, ja, dr. kovač vaju bo spremljala skozi celoten postopek. jaz imam tudi dr. kovač in moram povedat, da je super. ampak super so tak al tak vsi zdravniki v mb.

kar se tiče nadaljnjega obravnavanja: kolikor je men znano, si potem pri svoji G od prvega UZ-dalje... torej ona spremlja potek nosečnosti. na kliniki te spremljajo samo do prvega UZ-ja, da vidijo, če je vse o.k.

če se motim, me punce prosim, popravite.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.11.2008 12:51:46   
beba75
talika81 držim pesti dauser posted image sploh ne pride in boš juupiiiuser posted image . Držim pesti da je ta teden in naslednjih 9mesecev ne bo!

arual super da ti  je tak hitro uspelouser posted image user posted image user posted image

EJ full sem vesela, se mi zdi da bo letos že nekaj user posted image in bo božiček mel kaj za delat!
V MB pa ne duha ne sluha o snegu. Samo na pohorje ga gledam pa še tam  so ga umetno naredili.

Saj mojemuuser posted image nisem zamerila ker je pač bil malouser posted image , saj je imel RD. Drgače to ni v njegovi navadi. Mislim pa da bo danes zvečer prav lušno pri nama doma, ker se bo hotel malo odkupiti in bovauser posted image tak da se bo cela štajerska tresla.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 466
24.11.2008 13:02:17   
Bumo
Halo ženskice. Ima katera od vas jutri v MB punkcijo mogoče?
Da malo vidim, katera sotrpinka bo vse z manouser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 467
24.11.2008 13:34:10   
talika81
beba75 in vsem drugim, hvala za pestke ... jaz tudi upam, da ne bi prišla. ampak se ne obremenjujem preveč s tem. če pride, pride, če je ne bo, bo pa tolko bolj veselo. a ne? user posted image   user posted image   user posted image

vsekakor vam poročam, kako je na stvari. v soboto ravno ne, ker ne bom imela časa, zagotovo pa kej pišem v nedeljo ...

uh, beba75, pri vama bo danes res ziher zelo vroče doma ... sploh ne bosta rabla met kurjave naštimane, tak bo vroče ... in mb se bo tud cel tresel ... že čutim ... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 468
24.11.2008 17:28:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1
tudi jest sem dobila user posted image  in konec tedna že vzamem prvo tabletko femodena!!user posted image user posted image user posted image  

januarja bo full akcije!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
24.11.2008 23:31:09   
miklarom
punce vidim, da ste danes full za akcijo user posted image , pa da se bo štajerska tresla, pa da se ne bo kar štajerska, se bo še pa malo savinjska tresla, pol bo pa skupni potres ven udaril nekje drugjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
jaz tudi pravim da bo januarja full akcija že na vodi tak čutim.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.11.2008 6:19:50   
tassi1
Savinjska se  ni nič tresla, ker imamo user posted image  na obisku !!
Bambi75- navijam za stopko in brezbolečinsko punkcijo (narkoza ruuulllaaa user posted image user posted image )

vsem ostalim: delat delat delat je treba  user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.11.2008 13:09:49   
beba75
EJ punce pošljite mi malo snega! TU v MB je tako zanič vreme, sama sivina- bi se prilegla kakšna snežinka za razvedrilo.

bambi75 navijamo za tebeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.11.2008 13:15:17   
talika81
beba75, evo malo user posted image   in še malo več user posted image    da se boš lahko kepala ... in veselila snežink ...

bambi75, in kako je kaj pri tebi? si vredu?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.11.2008 13:17:35   
eva Ana
halo beba75, ja se strinjam da je žalost v tem Mb, sem v službi in je tako turobno...

se bo treba it domov cartat 

al pa v lj na sneg

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 474
25.11.2008 13:35:49   
talika81
ve kr pridite v lj ... jaz sem tukaj še do pol štirih ... user posted image   user posted image

in če zdaj kreneta iz mb, bosta ravno ta pravi čas doma in se lahka pol skupaj kepamo ... user posted image   user posted image   user posted image

se pa strinjam, da se je v takem vremenu najboljš stiskat z našimi user posted image  ... user posted image   user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......