Anonimen
|
ronja jaz tud mislim da so dedci, k so jim blazno všeč noseče ženske en moj prijatelj je tole rezložil na malo čuden način, pa vseeno rekel je, da nosečnica sicer ni tak tip, da bi ga popadla neustavljiva želja da jo podre, okol obrne in še enkrat ( ), ampak da smo preprosto tolk lepe in da kr žarimo in da bi nas blo teba nonsto božat in lupčkat in cartat s kakimi se jst družim, a ne lunica jst na momente mal zatekam, samo ni nič v primerjavi s prejšnič no, počakmo še.... uršika, z dojenjem organizem pokuri še dodatnih 700 kalorij dnevno, tko da ja, kilograme kar pobira, če seveda ne ješ toliko, da vse to notri spraviš men so 9m po porodu ostale 4 kilce, no pol sm pa zanosla je pa spet začelo gor it joj uni vietnamski svinji sem se pa narežala zdej sam mam jst tud čudn smisu za humor eh, tehtam se pa jst samo pri ginekologinji doma sploh nimam vage, je reku moj da jo bo nabavil, ker je nesprejemljivo, da spet zanosim sam zato, ker me bo zanimalo kolk vagam zvezdica mi smo tud šopingirali, k se je mastercard sprostil smo mal za Ulo nabavli bodije, žabe pa zokne, pa plenice, pa mal kozmetike za vse, pač takšne prčkarije niia poglej na ebayu za pleničke...recimo TOLE....se kr veliko najde, sem jaz tud gledla, mal za lušte, ker jih itak mam za oba dovolj. edino kake prekrivne hlačke bom še mogla nabavt sem pa jaz včeraj zvečer postlo kupla na ebayu, TAKO, za 60€...brezveze, ani zdej sm se še zmenla da mi še kr jogi zravn pošljejo, tist je pa 25€....nek kokosov baje da je fajni, je pa bolj nizek se mi zdi...no, bomo vidl...poštnina za vse skp iz nemčije je pa 20€...kr neki....zato pa jst vse prek ebaya kupujem, tule pri nas se sploh ne grem več zvezdica kak je ta sedež pojma nimam...midva mava za Ulo zdaj nekaj podobnega, samo sma jo dala notri, ko je šla iz jajčke. kako se pa od začetka obnese pa ne vem. edin kar bi mene motlo, je to, da morš dojenčka notri pa ven jemat, k drugače pa recimo napakiraš v jajčko v stanovanju, pa pol vse skp v avto zmontiraš in nazaj mima super da napreduje s taščo pa le uredi ojoj ploha, to pa res ni fajna novica samo da bi pa res bila slepa zaradi tega....kaj pa če zdaj rodiš s CR, pa greš kasneje na operacijo ( ta korektura vida), a pol bi recimo lahko poskusla naravno rodit? to se še pozanimaj...sej operacija je draga, sam tud to da ne morš rodit naravno pa si želiš več otrok ima svojo ceno... dojenje pa po CR prav tako steče, mogoč kak dan dlje traja, samo kar lepo pozitivno to prej povej da si želiš dojiti in da bi res takoj ko bo možno rada pristavla otročka in naj mu ne dajejo flaše. boš vidla da bo. se pa zmeniš, za CR ti navadno kar določijo pol datum, tam okoli PDP enkrat. no, moj pregled je bil pa ok, zredila sem se tud jaz preveč samo ni mela pripomb, tri magnezije dnevno morm spit, ker mi tolk trebuh otrdeva, pa počivat itd. aha. se je pa tale moj otroček obrnil spet, tko da zdej sedi, glavico ma glih nad popkom nekje, pa v desni kot se tišči in prste na nogah cuza sma se prov smejale....facko mali no, sej ma še čas se obrnit, po moje se bo tko še parkrat, kakršno zdeluje notri če se pa slučajno nebi do 36t, bomo pa zunanji obrat probali samo mislim da se bo, da ni panike. tko.
|