|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
18.11.2008 9:42:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

- a pol uporabljata tudi kakšne podloge, ki jih daš v pleničko, da je potem drekec lažje odstranljiv?

ja, jaz uporabljam one k so na roli. k so tko kt mal bolj kompakten wc papir, pa pol lohk vse skup v stranišče vržeš. sploh na začetku je fajn, ko je bolj tekoče blato, tist res ni fajn iz plenice dol spirat. tako pa s predlogo vred vržem v wc. na začetku se zgodi, da kej malga gre tudi na plenico, samo tud ni taka groza tist drekec sprat iz pleniceuser posted image pol k pa bolj kompaktno kakajo, pa itak sam streseš v wc, sam jsz še vedno uporabljam te predloge. če so pa samo polulane, jih pa kar zraven plenic operem in jih pol uporabim za umivanje. ker onih robčkov ne smeš v wc vržt, ker niso razgradljivi, te predloge pa souser posted image matr sm zakompliciralauser posted image sej v resnici ni tko hudouser posted image

jst pa nisem neučakanauser posted image

grem se oblečt, v gatah sedim tuleuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.11.2008 9:42:40   
ronja
Ronja: kaj ronja ti je 14 dni zamujala, al kako???

14 dni glih ne, 8 pa. Pa 8 + 15 = 23, kar je že bolj proti koncuuser posted image Pa lahko, da bo tale še večji lenuščekuser posted image Jaz nič kaj dosti prej ne računam, da bi bilo... Sta pa oba nečaka zamujala 14 in 12 dni in bila oba zbezana ven - so sprožili porod, ke se sam ni hotel začet (jaz bi na njenem mestu sicer še počakala, sploh ker je bil prvi porod potem vakuumski, ampak njej je veliko težje čakat na koncu kot meni, pa zdaj jima tudi nič ne manjkauser posted image )

ploha, a ti bo kaj lažje, če ti povem, da sem pa jaz danes suuuuuper? Al ti bo samo še bolj bad? No, da povem, zakaj: včeraj sva si naročila bratca, da se je prišel zvečer sem učit, midva sva šla pa na Liffe v CD gledat Shine a light - dokumentarec o Rolling stonesih od Martina Scorseseja! Ma, čudovito!!! Midva sva oba ČISTO NORA NA STONESE! Edino, kar res malo zameriva tamali, je, da zaradi nje nisva mogla it na njihov koncert v BG - je bil 13. 7. lani, isti dan kot sva prišli iz porodnišnice... grrr!user posted image Zdaj samo srčnouser posted image upava, da bodo imeli še eno evropsko turnejo, predno jih pobereuser posted image . So pa to vzdržlijvi ateki, madona, si ne predstavljam - Mike je rojen istega leta kot moj oče, pa skače ko utrgan, oče pa skoz jamra, kako ga noge bolijo že samo da vstaneuser posted image . Pa malo fantov zgleda moško v majci z bleščicamiuser posted image . Se pa zvira ko glista na odru, hehe. Kith je pa itak zakon - on je tako dete, se vidi, da samo uživa, ko not pade in kot je rekel, nič ne razmišlja, samo čutiuser posted image . Ma, simpatični so mi ful! Taki iskreni, nič politično korektni, pač povejo tak, ko mislijo, ne da bi hoteli provocirat, ne da bi hoteli bit vljudni - pač, taki kot so - to mi je ful všeč pri ljudeh!
Bil je ful pozno - začel se je ob 22:30, pa 2 uri je trajal, tako da sva prišla domov par minut pred 1 uro zjutraj, ampak ej, punce, se je splačalo, ap če ne bi nič spala danes! Sicer pa je mala pridno spala  do 10 čez 7!user posted image Zadnje čase se je kar samo zrihtalo, hoče it prej spat in kar lepo spi ponoči, samo da bi tako ostalo!!!user posted image Držite mi/nama pesti!

sonček, presredek boli zato, ker se pač kosti razmikajo, ker če hočeš ti obseg okoli 35 cm tam skozi svojo luknjico spravit, se bojo morale malo razmaknit, nimaš kaj. to pa pač ni luštno, nimamo kaj. Bolečine v user posted image niso nevarane, če niso zelo zelo zelo močne, nenadne in v maternici, se mi zdi. Vse ostalo, vključno z lažnimi popadki, pa ni nič hudega. Jaz sem jih imela tudi na 5 min že začetek junija lani, mala se je pa rodila lepo julija... Skratka, brez panikeuser posted image . Jaz se za vse te ostale bolečine nič ne sekiram, ekr vem, da niso nevarne za user posted image . Tak da sem čisto happy, če me kaj boli, če to ni tam, kjer je posteljica... Smo hecni, a ne?user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.11.2008 9:46:40   
barba
Ojla!

Se spet malo oglasim ... sej preberem še, sam napisat se mi pa kar ne da.user posted image

Jaz pa zaenkrat še kar dobro spim. Sicer se skoz valim iz enga na drug bok, sam boli me pa nič ne.
Zdaj se mi je že 2x zgodilo, da so se mi pojavle take čudne pekoče bolečine čez trebuh. Kot bi mi en štrom gor prklopu.user posted image user posted image user posted image  Ful grozn, pa še boli. Drgač mi pa trebuh manj otrdeva od kar sem doma. Prej v službi je blo za znoret.

Mene je pa kar groza, ker gre cajt tolk hitr in je do PDP samo še 8 tednov. Sej me porod ne skrbi, samo vse bo tako hitro. Zdej mam že napotnico za UZ v 34 tednu, pa naslednji teden spet posvetovalnico. Zredila sem se prveč, 12 kg.

A kej gledate oddajo Main baby na RTL? Jst sem jo v prvi nosečnosti gledala, zdej jo pa spet občasno. user posted image  Se počasi pripravljam na porod user posted image  oz. podoživljam prvega.user posted image user posted image user posted image  Sej je zanimiv pogledat, včasih pa ful pretiravajo. Aja, oddaja je od pon. do petka ob 10.30.

Jaz bom tud verjetno bolj proti koncu januarja rodila. Sploh če bo tako kot v prvo, ko sem rodila 12 dni čez rok. No in če bo zdej spet tako, bom rodila 27.1.. Sem čist prpravlena na to, da bom zadnje 14 dni hodila na amnioskopijo vsak drug dan.user posted image

Uživajte v lepem dnevu ... pri nas je tako lepo sonce.

< Sporočilo je popravil barba -- 18.11.2008 9:51:05 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.11.2008 9:48:44   
Anonimen
aja, tole vam še morm povedatuser posted image a veste babike moje, da jst sem si pa toooolk všeč nosečauser posted image res prov tist....sama seb se zdim lepauser posted image sej vem da se to ful narcisoidno čujeuser posted image sam je res...madona bom pogrešala bit nosečauser posted image sej je vrag, tele bolečine pa vse skp, ko si že naveličan...pol pa pride kak dan ( tko kt dons k u gatah tule skačemuser posted image ) in se zavem da pa je nosečnost krasna. in sem šla mim špegla prej in sem prov obstala....tist....uuuauuu..joški pa buši...user posted image matr sm prsmojena, a neuser posted image

uglavnem, toooolk sm lepauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.11.2008 9:53:26   
barba
Ulla 80 - ti si faca!!!user posted image user posted image user posted image  Res lepo, da si si všeč.
Men je tud nosečnost čist fajn, sam ko me pa kaj boli al pa dons k mi vse nekam dol tišči si pa mislim "kaj mi je tega treba???".

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.11.2008 10:05:32   
sasa78
uglavnem, toooolk sm lepa

kera pa ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nosečke smo pa ja vse lepe!!!!

Jaz samo božam trebuh in se mi zdi tako prikupen (ogromen)  - -vem da ga bom pogrešala  -   moj pa božanje po njem

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.11.2008 10:10:04   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Ulla 80 - ti si faca!!!user posted image user posted image user posted image  Res lepo, da si si všeč.
Men je tud nosečnost čist fajn, sam ko me pa kaj boli al pa dons k mi vse nekam dol tišči si pa mislim "kaj mi je tega treba???".

Jaz sem tud včasih tega mnenja ampak je vredno - danes grem že kar domov - ne zdržim več  boli in tišči

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.11.2008 10:13:14   
sonček33
Ronja, ja RS so zakon. Midva sva bila na koncertu v Budimpešti lansko leto. Noro. No, koncert je bil superca, pol po njem pa ni bilo več tako zlo....ker so se rolling stones pojavili v mojih ledvicah ko smo se vračali v hotel in je bilo grozno.... na ugrenco okoli 5-ih zjutraj, tam una dohtraca ni znala skor nič angleško, pol pa direkt v hotel nazaj, spakirat pa proti domu... ampak ker je bila sobota in vsi iz mesta hodijo na Balaton, smo se vozili 30 km 2 uri, jaz pa komaj živela...no v dobrih 7 urah smo bili v Murski Soboti v bolnici, pol pa direkt v KC.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.11.2008 10:13:50   
sonček33
saša pejt domov ja, počivat pa z nami klepetat

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.11.2008 10:17:26   
lunica12
Dobro jutro nosecke

In kako ste kaj prezivele noc?Js sem se kr ene parkrat zbudila,ampak niblo hudo.Danes zjutraj ko sem pa vstala me je pa pikalo na desni zgornji strani trenuha.Ve mogoce katera kaj bi lahko bilo to?user posted image

Ulla in kako je bilo na pregledu?

Sasa 78 js sem cist neucakana pa samo se razmisljam o tem trenutku ko bom mela svojo pikico pri sebi.user posted image user posted image

In kaj boste kej pocele cez dan?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
18.11.2008 10:20:01   
Anonimen
lunica zdele gremuser posted image zdej še jem, kruh pa nutelouser posted image še dobr da mi ne bo kri jemala dans, bohve kak bi bil cukruser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 10:23:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3787
18.11.2008 10:25:36   
uršika***
Bok babe.

Ulla fajn si tole napisala. Saj jaz sem si tut všeč, ko sem noseča, ampak samo če gledam bušija in nič drugegauser posted image user posted image user posted image . Če odmislim ves odvečen celulit na riti, pa premočne roke v zgornjem delu, pa debele šunke od nog, pa okrogla lička, pa zatečene debele noge, pa ko bi imela vsaj zdaj kaj zizik, pa jih nimamuser posted image , pa če bi lahko oblekla kaj seksi zapeljivega- v glavnem- če vse to odštejem sem si ful všečuser posted image .
Mene tut vse boli ponočuser posted image user posted image user posted image . Kolki, križ, pa če pozabim kalcij al pa magnezij spit mam takoj krče v mečahuser posted image . Pa da obračanju v postli ne govorim- to je že cel proces, ki traja kar precej časa. Pa komaj se obrnem na bok, se že spet zbudim na hrbtu- da me ja še vse bolj boli, pa da o brcanju mojega Alena sploh ne govorimuser posted image . Še samouser posted image  dva meseca, pa bo vse drugače...
Midva sva bila pa včeraj zvečer na rojstnem dnevu od prijatelja in sem cel večer sedela na stolu in sem mislila zvečer, da me bo pobral. Tko kot je že Barba napisala- špikanje v trebuhu, kot da ti gre elektrika skozi trebuh. Sem pa zdržala do 1 zjutraj. Pridna a ne?

Ronja držim ti pesti, da bodo Rollingi še imeli turnejouser posted image
Jaz sem bila pa včasih nora na Kelly family in sedaj imajo vsi neke solo kariere. In ravno 30.1. pride najmlajši Angelo na koncert v Lj- na grad in seveda ne morem ituser posted image . So bile pa karte vse v hipu razprodane- ker tam pa res ni veliko prostora. Tko da tudi upam na ponovitev.

Drugače se mi pa zdi, da so vsi koncerti tako dragi ratal, da se ti zrola. V naših najstniških letih so bile karte okoli 3-5 jurjev, zdaj pa 50eu ni nič- pa seveda gresta vsaj dva...pa si ob 100 eu takojuser posted image
Zdajle pa pride k men prijateljca.
papa

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
18.11.2008 10:26:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ulla, jaz bom tudi nabavila te plenice, ampak še to me zanima katere bolj priporočaš tiste na ježka ali tiste na gumbke?

jst jih mam na ježka, se lepo dol zalepijo, ko daš prat in se nič ne scufauser posted image one na gumbe mi nekak niso...mam dve, pa jih nikol ne uporabim...ker tisto lohk zapreš pač samo tam, kjer je gumb, z ježki se da lepše regulirat, da ni preveč ohlapno al pa pretesnouser posted image sej unih gubov je kar neki gor, samo vseeno težje utrofiš ono tapravouser posted image

aja, pa super za pregleduser posted image

delodajalcu morš pa nest še un papir za na csd, da ti prihodke vpiše.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 10:28:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
18.11.2008 10:28:37   
sasa78
In kaj boste kej pocele cez dan?

imam 1.000.000 opravkov

Moj je včerej pop... ker ssamo pospravljam - včerej sem preblekla splanico in otroške sobe, pobrisala prah, sesalec je pa sam posesal - hvalabogu da mam tak sesalec - in sem danes prav za pop...  user posted image user posted image , pol se je pa dan zjutraj moj jezil da kaj se grem - naj vendar počivam - PA MA MOJ PRAV sam k jaz ne morem - Očitno se gnezdim  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
18.11.2008 10:28:49   
sonček33
evo jaz sem si naredila šejk - mleko, jogurt, borovnice, amline, jabolka, pomaranca, banana, pa vanilijev koncentrat pa laneno seme. Njami.

Zdaj pa mal klele pozdim, pol pa ne bi bilo slabo kej pospravt po stanovanju

kuham danes makarone, ker gre lubk pol v Ikeo in nima časa

Neposredna povezava do sporočila: 3792
18.11.2008 10:30:45   
Anonimen
uršika to ne smeš tak študiratuser posted image jaz če bi bla taka kot sem zdej, pa nenoseča, bi bla verjetno ful nesrečnauser posted image se nebi fajn počutla...tko k sm pa noseča, se mi pa zdi da mam čist pravico bit debelauser posted image pa še prov fajn zgledat zravnuser posted image
eh, mal mi zbivauser posted image

joj, kje zdej ta naša mati hodiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3793
18.11.2008 10:58:06   
sonček33
No, jaz bom spet mal težila glede pralnih pleničk. Gledam mal na netu - ponudbe je dovolj, cene so zelo različne... kaj priporočate? Ronja, na EKOLIFE so ene, ki so precej cenejše od npr. racmank (cca 4€). Potem kkao ej gelde vložkov - bombažni? mehki? Pa prekrivne hlačke? Pa berem, da obstajajo nočne in dnevne plenice....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
18.11.2008 11:08:27   
lunica12
No ulla velik srece pa potem javi ko se vrnes.
A vam fejst zatekajo noge pa prsti na rokah?Ker meni nic ne.
Ursika potem se pa ne bomo zbujale od bolecin ampak od tega ko bo tolko dela z dojenckiuser posted image Tk da takrat nas pa caka spet nova porcija.

Sasa mene tud kar naprej kregajo kaj toliko delam sam kaj naj ce mi pa druga ne preostane,lezat pa tudi ne morem skos.

J spa ne vem kaj bi kuhalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
18.11.2008 12:07:42   
lunica12

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
18.11.2008 12:10:17   
sonček33
lunica, kaj pa je bilo to?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
18.11.2008 12:14:20   
OLjica
sonček33, meni je predevateljica tko no, moj pa sploh ni zadovoljen z njouser posted image  me je pa včeraj panika, ko sem gledala diapozitiveuser posted image  na prvem predavanju sva midva bila, vpisala sva se, nisem bila pa na drugem, ko je babca predavala o dojenju.

v službi mi tako zatekajo noge, ko sem doma, pa neuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
18.11.2008 12:14:27   
ronja
Zdaj se mi je že 2x zgodilo, da so se mi pojavle take čudne pekoče bolečine čez trebuh. Kot bi mi en štrom gor prklopu.

barba, meni se isto dogaja, že parkrat! Se mi zdi, da tamikena pritisne nekje na živec - pa je isto kot če bi se butnila v električni komolec...

ulla, blagor ti, da si si všeč noseča! Jaz sem si bila pri Ronji čisto ok, ker sem bila tako fit, zdaj sem se pa en čas sama sebi zdela grozna - vsa zatečena, vse boli, nič ne moreš, počutiš se neokretno, debelo, grdo... ni glih seksiuser posted image . No, zdaj je že boljše, še vedno se pa ne počutim ravno privlačna...

Pa očitno me drugi vidijo lepše kot sama sebe - a sem vam rekla, včeraj me je spet en dečko (en drug, tistega od zadnjič ni bilo, se mi zdi)  nekaj ogovarjal (no, v bistvu sta bila dva, neodvisno en od drugega - kdo pravi, da zdajšnja generacija študentov obrnila vloge, da fantje sploh ne osvajajo več? Vsekakor nima prav...). Sem mislila, da mu je pač dolgčas, al pa proba bit poba prijazen, saj so vsi prijazni z user posted image ... No, potem ko me je začel pa tunkat, se mi je pa nekak zazdelo, da to pa mogoče ni več samo vljudnostuser posted image . Sploh mi ni več nič jasno - odkar sem noseča in doma na bolniški, sem šla 4x sama ven - od tega je 3x prišu kak fant zravenuser posted image . Kaj je to neka nova moda - na nosečniceuser posted image ? Se to vam tudi dogaja? Se hočejo fantje po novem zasigurat - tale je plodna, to se splača metuser posted image ?
Mal heca, ampak je res hecno - zadnjič tudi na sejmu - Frankfurt po frankfurtu, lepo sedim za mizo, nikomur nič nočem, gledam v knjge, izpisujem številke, kaj bom kupila, se ne menim za nikogar, nobenega flirtanja ali karkoli... Pa pride en fant, če mu posodim svinčnik. OK, saj ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi bilo že par svinčnikov na sosednji mizi (pol metra stran...) mal začudena sem mu seveda dala svinčnik, sam ko sem se obrnila, pa se je moj bauhi prikazal izpod tistega kupa knjig, se mi zdi, da je bil pa dečko še bolj začuden kot jazuser posted image . pol me je pa še na blagajni tikala, ko da sem ena smrkljica, sem se res vprašala, kako zdaj zgledamuser posted image . Bilo mi je pa seveda všeč, rada mam, če me tikajo.

Skratka, kar se mene tiče se v nosečnosti ne počutim glih lepo, ampak na srečo se vsi očitnn ne strinjajo z mano (glavno mi je za lubija, paše pa kdaj tudi kako nepristransko mnenje - čeprav me je tale pogostost pa kar malo presenetila...)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
18.11.2008 12:17:51   
uršika***
Lunica: Ja, jaz zatekam že od 5 meseca dalje in se te nadloge nikakor ne morem rešit. Trudim se jest neslano, počivam, pa nič ne pomaga. Danes sem spet tko zatečena, da mam noge kot dva stebrauser posted image , pa če pritisnem s prstom na kost na nogi(ki se je BTW sploh ne vidi), mam polmetrsko luknjo v nogiuser posted image  
Roke in prsti so tut zatečeni, prstan je pa v škatljici spravljenuser posted image . Hvalabogu sem ga še pravi čas dol vzelauser posted image
Ja, lunica, potem se bomo pa zbujale zaradi naših malih kričačev, ki bodo lačniuser posted image

Pa saj mene tut skoz kregajo, pa naganjajo ležat- pa če ne razumejo, da me že od ležanja vse boli- kako jim naj to razložim??????

Ulla- lepo si me potolažla: ker smo noseče imamo pravico bit debeleuser posted image user posted image
Upam samo, da bom lahko dojila- baje da gredo tko kile najlažje dol. Je to res????

Mima: ne skrbi, če boš težja kot tvoj lubi- jaz sem že težja od njegauser posted image  Sam moj je tak suhec, pa ga ni blo težko prehitet. Pa mal se še tolažim s tem, da sem polna vode, pa da je še to dodalo kakšno kilcouser posted image
Vsaka tolažba je dobra.
Mi je pa brat včeraj povedal, da če bi se postavla na vse štiri, bi bila kot vietnamska svinja- s trebuhom do taluser posted image user posted image user posted image user posted image - takšen je pač njegov humoruser posted image user posted image  

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?