ronja
|
Ronja: kaj ronja ti je 14 dni zamujala, al kako??? 14 dni glih ne, 8 pa. Pa 8 + 15 = 23, kar je že bolj proti koncu Pa lahko, da bo tale še večji lenušček Jaz nič kaj dosti prej ne računam, da bi bilo... Sta pa oba nečaka zamujala 14 in 12 dni in bila oba zbezana ven - so sprožili porod, ke se sam ni hotel začet (jaz bi na njenem mestu sicer še počakala, sploh ker je bil prvi porod potem vakuumski, ampak njej je veliko težje čakat na koncu kot meni, pa zdaj jima tudi nič ne manjka ) ploha, a ti bo kaj lažje, če ti povem, da sem pa jaz danes suuuuuper? Al ti bo samo še bolj bad? No, da povem, zakaj: včeraj sva si naročila bratca, da se je prišel zvečer sem učit, midva sva šla pa na Liffe v CD gledat Shine a light - dokumentarec o Rolling stonesih od Martina Scorseseja! Ma, čudovito!!! Midva sva oba ČISTO NORA NA STONESE! Edino, kar res malo zameriva tamali, je, da zaradi nje nisva mogla it na njihov koncert v BG - je bil 13. 7. lani, isti dan kot sva prišli iz porodnišnice... grrr! Zdaj samo srčno upava, da bodo imeli še eno evropsko turnejo, predno jih pobere . So pa to vzdržlijvi ateki, madona, si ne predstavljam - Mike je rojen istega leta kot moj oče, pa skače ko utrgan, oče pa skoz jamra, kako ga noge bolijo že samo da vstane . Pa malo fantov zgleda moško v majci z bleščicami . Se pa zvira ko glista na odru, hehe. Kith je pa itak zakon - on je tako dete, se vidi, da samo uživa, ko not pade in kot je rekel, nič ne razmišlja, samo čuti . Ma, simpatični so mi ful! Taki iskreni, nič politično korektni, pač povejo tak, ko mislijo, ne da bi hoteli provocirat, ne da bi hoteli bit vljudni - pač, taki kot so - to mi je ful všeč pri ljudeh! Bil je ful pozno - začel se je ob 22:30, pa 2 uri je trajal, tako da sva prišla domov par minut pred 1 uro zjutraj, ampak ej, punce, se je splačalo, ap če ne bi nič spala danes! Sicer pa je mala pridno spala do 10 čez 7! Zadnje čase se je kar samo zrihtalo, hoče it prej spat in kar lepo spi ponoči, samo da bi tako ostalo!!! Držite mi/nama pesti! sonček, presredek boli zato, ker se pač kosti razmikajo, ker če hočeš ti obseg okoli 35 cm tam skozi svojo luknjico spravit, se bojo morale malo razmaknit, nimaš kaj. to pa pač ni luštno, nimamo kaj. Bolečine v niso nevarane, če niso zelo zelo zelo močne, nenadne in v maternici, se mi zdi. Vse ostalo, vključno z lažnimi popadki, pa ni nič hudega. Jaz sem jih imela tudi na 5 min že začetek junija lani, mala se je pa rodila lepo julija... Skratka, brez panike . Jaz se za vse te ostale bolečine nič ne sekiram, ekr vem, da niso nevarne za . Tak da sem čisto happy, če me kaj boli, če to ni tam, kjer je posteljica... Smo hecni, a ne?
|