ronja
|
ronja daj povej mi kako ti uspe zraven Ronje kaj napisat tu gor? Meni zraven mojega to sploh ne uspe. - ko spi, pa se mi ne da delat kaj bolj pametnega (recimo prevajat o elektrarnah ) ali pa ne smem delat kaj bolj pametnega, da se ne zbudi od galame (recimo pečt, šivat, pospravljat na veliko...) - ko je - rada sama je, pa ji kar pustim, pa dostikrat ji naredim kak finger food, sicer se pa tudi z žlico vedno boljše znajde... No, seveda je treba pomagat, ampak vmes lahko kako vrstico napišem , - ko kaka, pa se vmes z njo pogovarjam - ko se igrava, pa z eno roko obračam liste v knjigici in oponašam živali, z enim učkom pa špegam in berem, kaj ste napisale Sicer pa jaz res hitro tipkam - enako hitro kot govorim, tako da gre to pri meni hitro; tipkam na 10 prstov slepo, tako da mi ni treba tipkovnice gledat, lahko komot malo medtem animiram . Ona je zadovoljna, da se z njo ukvarjam, jaz pa da mi ni treba non stop razmišljat samo na stopnji 16 mesečne punčke . temtem, saj mogoče bo že prej tu ta tvoj vozek. Sicer bo pa jan. mrzlo in ne bomo mogle ravno nekih maratonskih sprehodov delat - vprašanje, koliko nam bojo sploh z novorojenčki pustili ven - pod minus naj ne bi glih dosti hodili baje... No, pa za vsak slučaj si sling nabavi za začetek - so otroci itak radi not, sploh pozimi, ko je toplo, ko se tiščijo mami . Pa bo vse porihtano, tudi če vaju mali prehiti. nina, jaz sem zadnjič enkrat vprašala svojo g., kaj meni o tem streptokoku in mi je tako odgovorila: da če ga prej nisem imela (kar bi morala baje opazit), potem je malo verjetnosti, da bi ga v fasala, ker se prenaša z analnimi odnosi in s tangicami - pride namreč iz debelega črevesa... No, pri meni ni nič od tega aktualno , tako da se ne sekiram. Rekla je še, da je bila ona zadolžena za testiranje teh testov za streptokok in je ugotovila, da niso zanesljivi, tako da ne priporoča, ker rezultat ni nujno res neg., če piše, da je neg. in obratno... Skratka, mene je prepričala . Aja, jaz mam spet drisko, ampak to verjetno nobene ne zanima, ker ni nič novega . No, vsaj spucana pa bom, a ne? ulla, magnezij ne more pomagat čisto takoj, najprej se morajo zaloge napolnit, dokler so spraznjene, maš pač simptome, ni kaj,... boš videla, čez čas pomaga, ampak moraš striktno 3x na dan pit, nič manj!
|