|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
18.11.2008 21:48:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, lepo, da si nas pršla pokomentirat. Ja, eni pa itak nimajo pojma o živalih in kolk se otroci naučijo

načeloma ni namen vas pokomentirat ampak se aktivno vključit v debato,,,ampak dokler vse preberem traja ..ve ponavadi že pobegnete...tko da velikokrat zgleda tako kot da pridem zvečer revizijo narest user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.11.2008 21:49:31   
claud
Sunny- ja mikije!!!! A se nisi dost naspala dons....?user posted image user posted image Mislm...jst te ob 11h al 12h budim-tebe pa nikjeruser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.11.2008 21:50:30   
Ajvy
Claud...jah to je pa res....samo smrt je povsod prisotna.....nimaš kej...tudi s tem se moramo spopasti....in ja .res je hudo...samo ob taki izgubi se je treba spominjat lepih trenutkov....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.11.2008 21:50:32   
sunny24
Ti se mi pa ne smej, prov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Če sm pa malo čorava...

Morm it spet malo do okulista pogledat, kaj pravi. Ker mam občutek, da se je spet malo poslabšalo, pa bom verjetno počakala po porodu, k lahko da se ti potem dioptrija spremeni, pa ne bi zdej novih očal nabavljala, marca pa spet

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.11.2008 21:52:20   
sunny24
Pa tudi ti nehi....Kaj ste sename spravle....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sm ustala malo po 11h no...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.11.2008 21:54:15   
claud

Pa tudi ti nehi....Kaj ste sename spravle....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a že?!?!?! ja ti revca nouser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.11.2008 21:55:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a že?!?!?! ja ti revca nouser posted image user posted image

sej zato pa vse narobe prebere...ker je neprespana revca....user posted image user posted image
pol se pa na očala znaša user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.11.2008 21:55:37   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Claud...jah to je pa res....samo smrt je povsod prisotna.....nimaš kej...tudi s tem se moramo spopasti....in ja .res je hudo...samo ob taki izgubi se je treba spominjat lepih trenutkov....

Ja sj vem...sam tkole je res že pr odraslih hudo, pol k pa vidš kok hudo je otroku se pa čist zlomiš....
Pa sj veš kok otrokove slike pomenijo.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.11.2008 21:57:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ja sj vem...sam tkole je res že pr odraslih hudo, pol k pa vidš kok hudo je otroku se pa čist zlomiš....
Pa sj veš kok otrokove slike pomenijo.....

razumem kaj češ povedat....samo mislim, da je vseeno neprecenljivo tisto, kar ti žival da ....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 21:57:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.11.2008 21:59:10   
claud
ajvy-to se pa strinjamuser posted image user posted image user posted image jst sm mela tud celo življenje živalce že od majhnega, pa sm še za vsakim jokala, ampak mi ni nič žal....se je treba sprijaznit...slej ko prej

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.11.2008 22:01:53   
claud
kolumbo_ a res...bernija mate......jst si ga tud ful želim..in enkrat ga bomo meliuser posted image user posted image ja super za tole diplomskouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.11.2008 22:04:08   
sunny24
claud in ajvy...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K ste mi fouš, k lahko tolko časa spim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo, full lepa sobica, pa tudi temo diplomske si imela fajn!
Se pa strinjam, da za žival moreš imet čas in primeren prostor. Tu v našem bloku majo eni nemškega ovčarja v stanovanju, sodelavka ma huskija v stanovanju...user posted image   Mi2 bi mela kužeka, ampak čas imamo šele zdaj, saj smo prej ponoči delali, podnevi spali in potem bi bil bogi kuža sam celo noč in pol dneva...To pa ne, se mi živa preveč smili. mogoče pa nabavimo kužeka drugo leto!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.11.2008 22:04:08   
brkn83
ajvy- res sem priimek spreminjala, ampak sem domov že dobila novo kartico. Pa sem poskušala s starim priimkom in tudi z novim, pa ni šlo. No sej sem se potem mal znajdla in sem uredila zadevo.

sunny- naročila sem nalepke od medvedka puja. One bordure in še ene posamezne nalepke. Upam, da bodo lepe in bom zadovoljna z nakupom. 

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.11.2008 22:06:20   
brkn83
grem js zdej pod tuš............pa še mal tv pogledat, nato pa spat. Jutri bo treba bolj kmalu vstat. Delavci pridejo že ob 8.

Lahko noč vam želim, pa se beremo zopet jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.11.2008 22:06:29   
sunny24
Tiste so full lepe, sm jih vidla v živo oz že mela v roki da jih kupim! user posted image   Bordura je full žive barve in taka pisana. Pa une penaste so tudi lepe...
Po mojem, ti bojo všeč in boš zadovolna z njimi!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.11.2008 22:08:23   
claud
jao sunny....kok si me zdj zmedla...sm že mislla da sm jst tud že čist čorava....user posted image lej tale stavek:To pa ne, se mi živa preveč smili. mogoče pa nabavimo kužeka drugo leto! ( sj sm ugotovila pol da si hotla rečt žival)user posted image user posted image user posted image

Ja morm pa priznat da sm ti pa za spanje res kr mal fouš....vsaj za pol tvojga spalnega dela-ne rabm polno dobouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.11.2008 22:10:15   
claud
Brkn-lepo se naspi.nočkouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:10:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:13:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.11.2008 22:13:37   
sunny24
Veš kaj je blo...je lih takrat ko sem hotla stisnt na tipko L na tipkovnici, jo je primlo kakat in je hitro šla na WC...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam da si zastopla, kaj sm misnla, pa je vse v redu!user posted image  
Za spanje pa...jst že od majhnega full spim, tko da bo pomojem kar kriza zdej, ko bo pršla naša miss...Ma se bomo navdli, ne bo druge!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.11.2008 22:13:42   
claud
kolumbo...user posted image user posted image pol pa kr kmal še enga zastavt....da boste pol vse naenkrat nardil, ne pa po delihuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.11.2008 22:15:04   
Ajvy
Kolumbo....super sobica.user posted image user posted image  meni so tudi všeč tele živali.....Kak cortek je Maj...kolk pa je klelele star??
Res je---za živali moraš imeti čas in prostor....

Sunny....veš kako je...fovšarija je slovenskega porekla user posted image user posted image
MOgoče sem pa res...ampak malo.....

Brkn...to pa je potem res čudno....si pa brihta in si vse uspela urihtat ....super user posted image user posted image user posted image  veš da boš zadovoljna....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:15:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.11.2008 22:16:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvy spet te morm pohvalt...kr ne morem nehat brat tovjih komentarjev k si tko pridna in dosledna...res bi mogla mal k tebi u šolouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?