|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
18.11.2008 18:27:30   
naty13
Sayuri sem pozabila pohvalit slikice. user posted image user posted image user posted image  Zara je pa pravi akrobat. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.11.2008 18:49:31   
anita goitan
hojla, bom kratka

matejchi za seznam: 3m, 63cm, 5800g

Zoja prestala 1.pikico kot se za žensko spodobiuser posted image , sedaj se na previjalni lupčkata in pogovarjata z mojim. Pa tudi drugače pri zdravniku vse ok, je prav pokazala kako se obrne s hrbta na trebušček v položaj za pastiricouser posted image

Jutri je pa moj doma in šibnemo v Celovc-Ikea mal šopinga.

naty  ma kašen fensi stolček ima Joštuser posted image prav uživa, bravo!

Lep preostanek večera

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.11.2008 19:24:02   
tejkaz
Dober večer

Ste me kaj pogrešale? user posted image

Smo že nekaj dni leteči, imamo polne roke dela, otroci niso pretirano dobre volje,... išias me tako muči, da bom lih kar znorela. Naslednji teden se moram k zdravniku spravit. Pod nujno.

Čez vikend smo uživali. V soboto smo imeli obisk (Zoja Miša z družinico). Bilo je krasno. Eva je okupirala user posted image od Zoje Miše, malo smo kofetkali, malo se sprehajali,.. pa je minilo nekaj ur. V nedeljo smo bili dopoldan doma, popoldan smo šli pa na Bled (Naty, bili smo od 12.00 do 15.00), nato na kosilo in domov. Včeraj smo bili pri mojem bratu. Danes sem imela pa oba doma in oba sta bila tako slabe volje, da sem še na wc komaj ušla. Eva je čedalje večja trma, Jašu pa ne vem kaj je danes bilo. Kar nekaj je jokcal pa se drl, pa ni hotel jesti, pa ni hotel spati. Zdaj pa že oba sladko drnjohata, jaz moram pa sestavit jedilnik za v nedeljo, malo program naštudirat, listek za trgovino sestavit,... Vabila so oddana, v nedeljo naša kraljica praznuje svoj 2.rojstni dan user posted image user posted image Vedno ko jo vprašam koliko bo stara, reče čtiri user posted image user posted image

Naty, upam da res ne staknete viroze. Ko bi ti vedela, kako je mene tega strah. Vsak dan skoraj prosim ne vem koga, da bomo zdravi do vsaj do nedelje. Pa lep stolček.

Jp, karmar je pa en dan noseča. Čestitke user posted image user posted image

Pranje - tekoči persil običajen in silan mehčalec (zadnjič sem imela mullerjevega pa ni dišal), nič dodatno ne izpiram in zaenkrat ni posledic. Naš mulček je očitno trdoživ, ker dudk tudi ne prekuhavam pa mu nič ni.

Mishel, Davida bi pa res morali stehtati. A so ga vsaj pregledali normalno?

Maja T
, kako pa veš da ima Zara drisko. A samo vodo driska? Ubožica. Čimveč naj pije, linex ji daj, en dan ali dva pa bo bolje.

Vilika, kako sta uredila v posvetovalnici? Ima vneto grlo? Upam da se čimprej pozdravi.

Nynna, kaj je to pinca?

Gajka in Sayuri
, tudi jaz imam informacijo da se otroci najprej prevalijo iz hrbta na trebuh, če se prej iz trebuha na hrbet je to zgolj slučaj ker so preveč trdi.

Tinka, jaz ga še tudi nimam v kombenizončku. Danes sem že razmišljala če bi ga dala, pa je bilo sonce in sem si premislila. Sicer bi pa spodaj dala žabice.

Elanina, pozdravi se čimprej.

Sayuri, user posted image za Zaro. Res je akrobatka. Jaša je tudi zadnjič samo še glavo imel na ležalniku, pa samo v kuhinjo sem skočila kosilo premešat. Pa luštkanga možeka imaš user posted image Ma, vsi ste luštkani.

Tatly, glede temenc so ti že odgovorile.

Katja, v soboto bo menda sneg. Upam da boste imeli kljub temu lep krst.

Vilika, jaz mislim da ni nič narobe če se še nič ne obrača. Eni se prej, eni kasneje, na koncu se pa vsi vse naučijo.

Bella, a bi se dalo od tebe kakšne božične pesmice naprosit? Jaz sicer nisem nek božični fan, sam vseeno bo luštno poslušati in peti z družinico.

Zoja Miša, kot ti je že ena svetovala - tvoje mleko ji kapni v oči in bo bolje.

Gajka in Rok user posted image user posted image za preobrate.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Še en nasvet rabim. Dve leti sem imela rdeče in zlate bučke na smrekci. Zdaj bi kupila modre in bi imela modre in zlate. Kako bo izpadlo? Vem, da delajo modro/srebrno, sam jaz bi letos sam modre kupila.

Nimam pojma

Cebrca, res upam da ti bo Ivan kmalu pustil da se nam pridružiš. Te prav pogrešamo. user posted image

Bella, kako si zrihtala pri zobarju. A  si potem dobila injekcijo?

Gajka, zelo lepa jedilnica. Neki podobnega s hranjenjem smo pa mi imeli danes. Upam da bo jutri bolje, ker se mi je že mešalo.

Ryssa, vsi tvoji otroci so zelo luštkani.

Vsi avgustovčki so pravi cukri.

Dobrodošle nove čvekice.

No, pa je šla ena ura, šibam naprej delat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.11.2008 19:35:59   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dober večer

Ste me kaj pogrešale? user posted image

Smo že nekaj dni leteči, imamo polne roke dela, otroci niso pretirano dobre volje,... išias me tako muči, da bom lih kar znorela. Naslednji teden se moram k zdravniku spravit. Pod nujno.

Čez vikend smo uživali. V soboto smo imeli obisk (Zoja Miša z družinico). Bilo je krasno. Eva je okupirala user posted image od Zoje Miše, malo smo kofetkali, malo se sprehajali,.. pa je minilo nekaj ur. V nedeljo smo bili dopoldan doma, popoldan smo šli pa na Bled (Naty, bili smo od 12.00 do 15.00), nato na kosilo in domov. Včeraj smo bili pri mojem bratu. Danes sem imela pa oba doma in oba sta bila tako slabe volje, da sem še na wc komaj ušla. Eva je čedalje večja trma, Jašu pa ne vem kaj je danes bilo. Kar nekaj je jokcal pa se drl, pa ni hotel jesti, pa ni hotel spati. Zdaj pa že oba sladko drnjohata, jaz moram pa sestavit jedilnik za v nedeljo, malo program naštudirat, listek za trgovino sestavit,... Vabila so oddana, v nedeljo naša kraljica praznuje svoj 2.rojstni dan user posted image user posted image Vedno ko jo vprašam koliko bo stara, reče čtiri user posted image user posted image

Naty, upam da res ne staknete viroze. Ko bi ti vedela, kako je mene tega strah. Vsak dan skoraj prosim ne vem koga, da bomo zdravi do vsaj do nedelje. Pa lep stolček.

K zdravniku pa le pojdi. Naj se ti vsaj mal umiri stanje. user posted image user posted image user posted image

Glede listkov in priprav na rojstni dan to mene čaka naslednji vikend. user posted image

Nejca pa je verjetno namišljeno bolel trebuh, se je ravno zbudil in je bil še mal siten. pa cel teden sem mu govorila, da atija trebuh boli. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.11.2008 19:47:12   
tejkaz
Ja saj moram iti obvezno k zdravniku. Danes sem enkrat skoraj z Jašem v rokah padla.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.11.2008 19:57:19   
K_a_t_j_a
Mi smo danes uspešno prestali RA. Jan ima že 5050 g in 59.5 cm, obseg glavice poa 40 cm. V glavem Jan je zdrav.user posted image So pa vsi ful prijazni tako sestra,kot zdravnica. Je pa res, da gledajo na handling. Ko ga je moj user posted image nesel notri in ga ni čist pravilno držal, so ga takoj opozorili in še potem nama je zdravnica pokazala pravilni handling. Sem kar zadovoljna, ker je šel v enem tednu 200 g gor. Se vidi, da sem jaz imela premalo mleka. Zdaj pa poje skoraj vedno 170 ml. In to na 3 ure ali 3 ure in pol. Sinoči je pojedel 170 ml, pa se je vseeno zbudil ob 02.30 tako kot ponavadi in smo jedli.
Vilika tudi naš se še ne obračaiz hrbta na trebuh.
Jaz ga še zaenkrat dajem v kožušča medota, ki sem mu ga kupila v H&M.
Naty lep stolček in Jošt tak lepo sewdi notri.user posted image
tejkaz ti pa le idi k zdraviku, če te tako boli.
tatly nam še zaenkrat nič ni pomagalo ptori temencam, tudi Mustela šampon  ne. Mi je pa rekla danes P, da mu naj namažem ribodermin gor, ker olje se hitro notri v kožo vpije in potem ni pravega učinka.
Pa tudi na pediatrijo smo se šli naročit za test alergije in je čakalna doba 3-4 mesece. Pa to so nori!!user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.11.2008 20:20:39   
mishel
TEJKAZ Tudi pregledali ga niso pretirano. Samo če zadrži glavico ko ga posede in vprašala je , če je zdrav. To je bilo to!!!!!!

NATY13 GH bova uvajala po 5. mesecu, ker bi takrat moral bit star šele tri mesece in pol. Tako da za enkrat je samo dojen.

K_A_T_J_A kje si?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.11.2008 20:22:43   
K_a_t_j_a
Tu sem Misheluser posted image . In kako si ti?

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.11.2008 20:36:15   
ozziebo
Že cel dan berem po delih., čvekice!
Smo šele včeraj prišli domov.user posted image  Smo se crkljali pri naših, tamali je v nedeljo imel vročino, pa sem kar podaljšala še za en dan, samo je bil že včeraj čist dober, je šel že danes v vrtec.
Sva z Laro uživali danes na sončku, sem jo kar v kombinezonček oblekla.
Nekaj mi štrajka zadnje dnev s spanjem, podnevi mi zaspi samo na joški ali pa v vozičku, tudi če jo imam v rokah, se sploh ne umiri, samo nekaj opleta z rokami ves čas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.11.2008 21:04:09   
Vilika
Čer!

Mi smo iz posvetovalnice. Pikico dobimo drugi teden. Itak. Za izgubo glasu pri našmu fantu je najverjetneje krivo kričanje (to je res izzumil par dni nazaj user posted image ) in naj bi se hitro porihtalo, ker ni vročine in je dobre volje.
Dobili smo tudi Daktarin, zaradi belkaste ustnice.

Drugo je vse OK. Vid se je na veliko pogovarjal z zdravnico (s hripavim glaskom) in se ji smejčkal, lepo je sledil zvoku, lepo je sledil rdeči volni s pogledom, lepo je pasel kravice... To da se ne obrača še nikamr (tudi s hrbta na bok ne), ni zaenkrat nič hudega...
Se pa krasno dvigne iz ležečega v sedeči položaj če ga potegneš za rokice user posted image
Pogledali smo tudi lulček, je rekla da se lepo premika kožica - jo je pa kar bolj potegnila čez glavico kot jo jaz...

Matejchi, zate - cepljenje imamo torej 25.11. Težki smo sedaj 7570g user posted image   in veliki 65cm.

Maja T. - pozdravite se user posted image user posted image user posted image

Sayuri - luštni ste, fulll user posted image
Anita - user posted image bravo za Zojin pogum!

Tejkaz - wellcome back user posted image

Erin - kaj dogaja?? Upam, da se ti samo ne da pisat user posted image

Katja - poskusi z obojim od Mustelle za temenca - mazilo in  šampon. Pri nas so bila kar trdovratna temenca pa je šlo potem komaj po ene 5tih dneh stran. Sem mu vsako noč z mazilom namazala, dala kapico gor in potem zjutraj s tem šampončkom umila, nato še narahlo s krtačko počesala. Pa spet zvečer najprej umila, namazala.... In vsak dan jih je bilo manj.  In super da ste začeli pridobivati na teži! user posted image

Mishel - fino, da si lahko malo več z nami user posted image . Mah ti pediatri. Naša je bila danes kar OK, prejšnjič pa ne ne vem kaj. Sem pa sestro prosila če mi lahko še obseg glavic izmeri (me zanima, ker mu vedno premajhno kapo kupim), pa še metra ni našla user posted image . Mu bom sama doma, če bom vedela kako.

Nas pa ne dajo na kontrolo kolkov in pika, ker baje ni potrebe. Zato sem pa jezna user posted image na našo pediatrinjo. Jaz ne vem če je ta kontrola nujna po predpisih ali ne. Če bi bila, bi ji že pokazala zobe. Saj verjetno res ni nič narobe, samo ziher he ziher.

Zdaj grem pa še lubija malo pomečkat, potem gre pa on na šiht, revež. Ima nočno tale teden..

Nočka!
Se beremo jutri  in upam da bo naš fant 50% boljši.

P.S.- a ni ironično? Skoz pravim - Vid zakaj jokaš, daj no, ne cvilit, mamico ušeska bubajo... in te fore, zdaj pa si na moč želim poslušati njegov normalni 'nezaribani' glasek.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.11.2008 21:20:53   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

karmar tvoj ticker gledam, a si noseča?

ne moreš verjamit, izvedele ste že prvi dan!!!
user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.11.2008 21:26:44   
matejchi
karmar čestitke!!!!!!!!
a smo detektivi.. samo imam občutek, da se malo zaj******

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.11.2008 21:34:53   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

karmar tvoj ticker gledam, a si noseča?

ne moreš verjamit, izvedele ste že prvi dan!!!
user posted image

O moj bog! iskrene cestitke user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.11.2008 21:38:26   
Neža7
Še ene novičke....................................... tejkaz in jaz sva ponovno user posted image

Po eni strani je bilo ok, ker sem se veliko učila te dneve user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.11.2008 21:46:19   
Zoja Miša
Najin izlet uspel. Je bilo fino. Je pa sedaj res, da ima mami krajše lase, kot hčiuser posted image . Pa kapo si moram kupiti, me v ušeske zebeuser posted image . Kaja Lina pridna pri dediju in babici.
Češnjica, potem vem katera si!user posted image  No, upam, da se kdaj vidiva na kakšnem vozičkanju.

Bella, meni je kombinacija zlato rdeča lepša. Modre pa moraš s srebrnim kombinirati, z zlato se mi zdi, da ne paše. Bo pa tudi moja modro srebrna letos, imava s taščo letos menjavo, zlato rdeča je bila moja laniuser posted image . Ona ima namreč ta dva kompleta in enega vsako leto dobiva midvauser posted image  Pa za kakšen CD se priporočam, če ga boš lahko zapeklauser posted image

Vilika, mislim, da ni nič narobe. user posted image ,
Gajka, važno, da službo imaš. Upam, da tako tudi ostane.

Naty, upam, da alergija na kar koli pač, mine. Res je lep stolček. Mi ga bomo tudi vzeli!

U Anita, slikice bodo, čeprav zadnje čase samo obljubljam, naredim pa nič v tej smeriuser posted image

Sayuri, Zara je pa res navihana.

Jaz perem tudi normalno, tekoči Ariel in lenor sensitiv (vendar je ta kupljen v Mullerju). Tudi jaz trkam

Tejkaz, si pa morala nadoknaditiuser posted image . A lepo da si se javila, sem te pogrešala.

In Neža se je vrnila. Lepo!

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Še ene novičke....................................... tejkaz in jaz sva ponovno user posted image

user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš, NOČKA

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.11.2008 21:49:58   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Se ne maram kregat. Itak tak slovenščina men vedno v drek porine user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.11.2008 21:51:44   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Se ne maram kregat. Itak tak slovenščina men vedno v drek porine user posted image

What the??????? Se ne maram kregat. Itak ta slovenščina me vedno v drek porine user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.11.2008 21:55:51   
matejchi
Anita pa pusti jutri hribe pri miru in dober šoping... poročilo sledi a ne?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.11.2008 21:56:53   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA in sicer posledično ker nudi:   1.       številne AKCIJE 2.       v plačilnem roku nudijo 50% popusta 3.       pa tudi PIKE lahko dobišuser posted image user posted image

To je pa dobra user posted image user posted image user posted image

Bom morala user posted image  pokazat, ker je policaj user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.11.2008 22:08:34   
karmar
Neža...upam da ne misliš da sem res...sam še to se mi manjka. Sej pol bom kot en sod na koncu, če grem zdej filat...bom mojmu vzea gun in...
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.11.2008 22:08:52   
Neža7
Moram pohvalit vse mamice, ker vsi user posted image  so tako lepi user posted image

Maja.T...... Nisi edina. Moje lase tudi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ven padajo, da ne morem več lase nazaj dat v čop, ker se mi vidi user posted image  groza! Vidim, da ima nove kar rastejo, vendar grdo zgleda user posted image
Upam, da se tvoja pupika hitro pozdravi.

Gajka...... Ful lepo imaš user posted image  in čestitke super Roka user posted image

naty13.... kako je Jošt super zgleda v stolčku user posted image user posted image

Jaz sem popolnoma user posted image  da bom pačasi šla v posteljo. Moja Nežika že 4 ure spi user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.11.2008 22:09:53   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Neža...upam da ne misliš da sem res...sam še to se mi manjka. Sej pol bom kot en sod na koncu, če grem zdej filat...bom mojmu vzea gun in...
user posted image

user posted image  si me pa dobila user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.11.2008 22:15:38   
Tamy30
dober vecer, se malce javljam,
bravo za vase lepe slikce, so lustkani angelckiuser posted image

Bambi14 dobra ideja spreminjanja priimka. Hm sem vedla da gre spremeniti ime, za priimek pa je tud dobro. Jaz bi se tudi rada pisala enako kot maj dragi, samo cakam na porokouser posted image . Pa hvala za link clanka. Sem sama ze razmisljala da bi hodla na plavanje s tamalim. Se moram pozanimati kdaj in koliko stane.

Tinka14 jaz sem tudi dobila napotnico za razvojnega. Sem se tudi sama cudila zakaj, pa mi je pediatrinja povedala da vse ki so rodile s carskim rezom posljejo na razvojni oddelek. NO tam pa je zdravnica ko je videla nasega "krpana"user posted image malce povedala kako je pravilno dvigovanje in nosenje otroka, pa ni se mogla nacuditi kako je veeelilkuser posted image Aja pa rekla je da smo ok, in nam ni treba vec hoditi.

Danes sem si kupila revijo Dojencek, pa je ful zanimiv clankov noter, od pravilne prehrane, do bolezni, navajanja dude ali prsta, in kar je najboljse da zdaj vem, kaj pomenijo trije fleki na MArtinovi nogici, ko sem mislila da so se naredili od plenick, pa pise da so znamenja bele kave. Ja baje niso nevarna, ostanejo pa celo zivljenje.

Tatly razcesi z majhnim glavnickom, pri katerem so scetine zelo skupaj, pri meni je slo vse dol.

wow cestitke karmaruser posted image user posted image user posted image Si pa prvauser posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.11.2008 22:16:54   
Neža7
user posted image  

kako žalostno, ker jaz pa ne moram brez svojo tehtnico.
Jaz sploh ne moram spat, ko je moj prinesel pištolo domov iz službe. (samo 2x ga je)Ful se jih bojim user posted image
Prvič so mi dali pod mojo odejo (mož in sestra). Ko sem prišla iz koplanice in hotila v posteljo me je komaj kap. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.11.2008 22:21:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Tinka14 jaz sem tudi dobila napotnico za razvojnega. Sem se tudi sama cudila zakaj, pa mi je pediatrinja povedala da vse ki so rodile s carskim rezom posljejo na razvojni oddelek. NO tam pa je zdravnica ko je videla nasega "krpana"user posted image malce povedala kako je pravilno dvigovanje in nosenje otroka, pa ni se mogla nacuditi kako je veeelilkuser posted image Aja pa rekla je da smo ok, in nam ni treba vec hoditi.

Na nas so po res pozabili. Moja se je mnogo prej rodila, bila v medenični potem pečni legi + carski rez user posted image
No, ja user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.