Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:19:42
|
|
|
|
Katjusa
|
čer... jst sem si zdle privoščla eno kopel.... ma je blo fino sam voda jst in mir .... in ko sem stopla ven iz kopalnice men moj ka je blo fino pa jst ja ful fino in kaj se je odloču od kar sma skupaj ne vem če se je kdaj sam namakal v bani no in zdej se on namaka pa sem šla not pogledat kaj kej dela in ne boste verjete tip si je naredu pravo romantično kopel namreč luči je pogasnil in si svečke prižgal ta me pa res preseneča .... me zanima kak bo kej pol ponavad k se uležema kr zaspi upam da dons ne bo tako....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:21:25
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, ti si pa res pridna! Generalka stanovanja bo pa pr nas drugi mesec...ta mesec se nam ne da...še... Prepogibat se pa jst že zdej ne morem več-je že ratu problem z nogavicami in škornji...mi kar moj pomaga! Jutri bomo pa postlco sestavli, k je učeri rekla mama od mojega, da menda sploh ne stoji več skupi in je full razjahana-je stara 27 let, pa 3 otroci so bli not, kar pomeni, da je bla najmanj 3X že sestavljena in razmontirana, pa še neki predelana, da se je lahko dno premikalo...Bomo vidli, drugače pa bomo kar novo naročili v kompletu s sobico. Sam pol bi verjetno vzela kar 140X70, da bo malo več časa v uporabi. Kaj pravite, se spalča večjo vzet?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:35:55
|
|
|
|
brkn83
|
punce rabim vašo pomoč. Namreč poskušam se registrirati na spletni strani od baby - centra, pa se sploh ne morem. Mi skoz napiše da podatki niso pravilni. Pa tak rada bi naročila one nalepke.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:37:50
|
|
|
|
brkn83
|
aja, a ima mogoče katera kak predlog. Sem že poslala mail tudi na baby- center, sam bo verjetn dolg časa trajal, da mi bodo odgovoril.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:38:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sam pol bi verjetno vzela kar 140X70, da bo malo več časa v uporabi. Kaj pravite, se spalča večjo vzet? pomoje da se k mi smo kupli 120 pa je zdej pr 2,5 letih že skoraj majhna...., no sej je še dost prostora sam ne prav veliko do poletja bo še že..... Drgač pa jst mam postlco k je bla od neme in mojga brata.... (34 let bo stara) pa še vredu stoji tak da upanje je zakaj pa ne mogoče bo treba kak nov vijak not dat pa bo sicer mi te ne uporabljamo je sam enkrat florjan not spal jo mamo pr mirotovih starših doma....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:40:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce rabim vašo pomoč. Namreč poskušam se registrirati na spletni strani od baby - centra, pa se sploh ne morem. Mi skoz napiše da podatki niso pravilni. Pa tak rada bi naročila one nalepke. si že včlanjena v klub?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:41:33
|
|
|
|
rebeka84
|
pa si že član kluba BC? Ker če si potem vpišeš samo svojo ID
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:42:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce rabim vašo pomoč. Namreč poskušam se registrirati na spletni strani od baby - centra, pa se sploh ne morem. Mi skoz napiše da podatki niso pravilni. Pa tak rada bi naročila one nalepke. si že včlanjena v klub? sej ne vem če je sploh potrebno.... kje pa se ti ustavi?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 20:54:30
|
|
|
|
brkn83
|
ja sem včlanjena v klub. Vpišem id in ime in priimek , potem ko dam potrdi pa mi napiše napačna id oz. nepravilni podatki. Pa sem včlanjena že kr nekaj časa.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:09:30
|
|
|
|
claud
|
Čer! Kako ste? Jst sm se cel dan potepala, noge me bolijo k ............ ! Tole je blo pa kr mal preveč! Sunny- sm se odločla da ne bom kupla nalepkic, ampak jih bom kr lepo sama narisala...in to tele baby miky-je- sm že sprintala pa vse zrihtala, barve mam akrilne, zdj se morm pa sam še spravt tele umetnine delat Sj se mi prou da....komi čakam....pomoje jih bom kr u četrtek.... Drugač sm vas pa sam mal preletela, ker ste ble kr mal preveč pridne, tko da vas za nazaj ne bom nč komentirala.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:13:51
|
|
|
|
sunny24
|
Joj brkn, to ti pa res ne znam pomagat. Mene je takoj sprejelo...Ja upam, da ti uspe! Kaj pa če naročiš preko drugega na tvoj naslov? claud, no super, boš ustvarjala. Kdo pa so tej baby...? A si kej nabavla v šopingu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:14:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Večer....cel dan smo bili brez interneta...zato vas nisem mogla pridet pozdravit....zdej mam pa spet tolk gradiva za predelat...preveč pridne čveke ste Zwer....dobrodošla med trebuškarcami Čestitke za ...... Akvalina...hvala ker me nisi vključla med največje čveke sem kar malo užaljena.....k me nisi pogrešala Vav...super nakup.... čestitke za nov kavč.... petrap...predlagam da poslikaš vse sposojeno...potem pa samo na računalniku črtaš lar boš vrnila.... Samo še 18!!!!Še malo pa boš počivčkala... Reckova...super za odličen pregled. .in za sobico.... Držim pesti za izpite..... Lilcha....suepr za D UZ... Zdej pa že res morajo biti veliki Majchy...mi smo imeli zajčka 5 let....ni bilo nobenih problemov glede Sunny...samo ljudje res ne razumejo..kakšna velika motivacija so živali za otroke in kako se lepo naučijo ravnanja z njimi....naš kuža Neo in Tarja sta velika prijatelja.....zajčka je božala ko je shodila....mislim, pa ni nič narobe z njo....vsaj ve, da se živali ne nadleguje in da lep odnos poraja lep odnos.... MOja teta je istega mnenja kot tvoja tašča...pač je ni veliko na obisk...ker je Neo enakovreden član naše familije....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:21:26
|
|
|
|
brkn83
|
punce mi je uspelo naročiti. Sem kr preko mojega moža naročila, ker še ni včlanjen in bo pač zdej dobil kartico domov. Te podatke pa mi je takoj sprejelo in sem potem lahko naročila nalepke. Končno jih bom dobila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:24:22
|
|
|
|
tanci29
|
samo en lep pozdravček od mene... upam da ste vse ok in da je vse pod kontrolo...jaz sem pa danes kupila sušilca dobim ga v četrtek...juhuhu...pa naročila sem še novo sedežno...pridna kaj... nč grem naprej kuhat....noge mi bojo pa stran padle tolk me bolijo... lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:24:43
|
|
|
|
claud
|
Sunny- nabavla sm sam barve pa čopiče.... tele baby: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162432 Zdj pa razmišljam da bi vklopla še druge like pa da nardim kake smiselne slikce...npr. Plutona k se igra s tweetijem, pa kj na to foro...da nardim eno risanko na steni
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:26:29
|
|
|
|
claud
|
Ajvy tole je pa super nasvet...da slikaš kar je sposojeno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:28:20
|
|
|
|
Pupka
|
Živali in otroci... Mi smo kupli mladega kužka ko je bil star, mislim da pol leta... In sta se navajala pač v mejah normale en na drugega... Nikoli ne bi verjela da je lahkopes tako zaščitniški do otroka, če ne bi videla na lastne oči! Če ne pride do nekih alergij in e je možnost pa želja- je žival za otroka res super. Problem je kjer je denimo pes že nekaj časa in potem pride še otrok... Pes lahko postane zelo ljubosumen... in je učinek povsem drugačen... Kar se tiče teh človek-žival odnosov sem se veliko naučila ko sem delala 2 leti oddaje z veterinarko! Sicer si pa lahko ogromno tudi na spletu preberete. Marsikomu se zdijo čudna ali smešna pisanja, da živali čutijo glih tako kot ljudje in podono... Žival in človek se ne razlikujeta rav dosti! Pa naj se še tak čudno čuje!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:29:56
|
|
|
|
brkn83
|
tanči - super za nakup, si bla pa res pridna. claud - ti imaš pa res ful dobro idejo . Ko pa boš naslikala, pa le poslikaj in nam pošlji.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:32:24
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 claud - ti imaš pa res ful dobro idejo . Ko pa boš naslikala, pa le poslikaj in nam pošlji. Hvala! to sm se čist tko dons spomnla, zakaj pa ne bi sama mal ustvarjala-sj konc koncev gre za mojo malo princesko, pa bi rada neki sama nardila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:39:05
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del... Brkn...super za okna...to ti je moralo odleč Ti pa si res preveč pridna.... a si mogoče že registrirana??Oz a že imaš njihovo kartico??Aha..pa si kej priimek spreminjala...pa je na kartici še star?? Majchy...lepo opravite cepljenje...mi smo ga včeraj...je revček potem cel dan spal.... Shuka...to pa je zanimivo...bolj bi te moral matrat levi bok....mogoče maš pa žile drugače speljane NI nujno da si slabokrvna...mogoče te samo malo pritisk matra....pa pazi se....jst vedno kadar kam grem...ko moram it sama...gledam kje je kak plac za počit oz. za dol vlečt.... JSt sem v redu...hvala....sem danes pospravljala...oprala in zložila perilo....se mi je vrtelo od preveč dela...tak da sem se častila s pico....in primerno odpočila.... Sunny...midva tudi enkrat na mesec generalno obereva trgovino....potem pa samo še malenkosti...sicer pa vajin račun ni kaj velik...sej vzameš samo prašek in mehčalec pa si že ob lepe dinarčke....kje je še ostalo Glede pojsteljice---zakaj pa ne??Jo bosta imela dalj časa.... Rebeka...sej ni tak kunšt tako nakupovat...se sčasoma priučiš...ampak nama se res splača...ker je trgovina pod stolpnico franšizna in majo take cene,d a res ogromno denarja stran vržeš če tuki kupuješ...za kruh in kako malenkost so pa super...blizu Roke....jst odkar imam Neutrogeno...nikoli nimam več krvavih rok.... Kolumbo....ha ha ...ti pa si daleč poslala ključ od wc-ja Pupka...res je...si srečka nosečka..... Cita... BarbaraSg.....suepr za pregled..in upam ,da bodo brusnice spucale bakterije... Glede kužka...nam so rekli, da je važen samo tisti moment ko pripelješ dojenčka domov...smo se držali navodil in je bilo super..... Sicer..pa ti to najbrž kot hobi kinolog to že veš Kolumbo..pa ne zgledaš taka zaspanka..da bi kar dol padla...sicer pa lahko tudi tebi kdaj zmanjka baterij KAtjuša...full dobr za kopel...sem ti kar folš...jst sem alergičan na vse te pripravke in si je ne morem privoščit bi pa z veseljem..... Upam, da bo možek za stvar....če ne pa vajeti v svoje roke..pa bo claud...to bo pa super.... nisem vedla, da si tak ustvarjalna.... Tanci...super za nakupe??Kako kaj Erik??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:40:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy tole je pa super nasvet...da slikaš kar je sposojeno meni je po godu ...easy....tak da me veseli, da ti je všeč manj dela je
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:40:50
|
|
|
|
sunny24
|
claud, veš zakaj nism vedla, kire like misliš? K sm jst smotana prebrala "baby milky" pa res nism vedla, kiri bi to bli... brkn, super, da ti je uspelo! Kire nalepke si pa naročila? tanci, super za nakup! To boš uživala s sušilcem! ajvy, lepo, da si nas pršla pokomentirat. Ja, eni pa itak nimajo pojma o živalih in kolk se otroci naučijo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:42:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Živali in otroci... Mi smo kupli mladega kužka ko je bil star, mislim da pol leta... In sta se navajala pač v mejah normale en na drugega... Nikoli ne bi verjela da je lahkopes tako zaščitniški do otroka, če ne bi videla na lastne oči! Če ne pride do nekih alergij in e je možnost pa želja- je žival za otroka res super. Problem je kjer je denimo pes že nekaj časa in potem pride še otrok... Pes lahko postane zelo ljubosumen... in je učinek povsem drugačen... Kar se tiče teh človek-žival odnosov sem se veliko naučila ko sem delala 2 leti oddaje z veterinarko! Sicer si pa lahko ogromno tudi na spletu preberete. Marsikomu se zdijo čudna ali smešna pisanja, da živali čutijo glih tako kot ljudje in podono... Žival in človek se ne razlikujeta rav dosti! Pa naj se še tak čudno čuje! jst se čist strinjam s teboj...tako kot pri otroku moraš pazit da ni zapostavljen....in če to upoštevaš nimaš kej sfalit.... ZAščitništvo je pa res nekaj neverjetnega...naš Neo je enkrat ubranil Tarjo pred enim velikim psom ( pa ma Neo 5 kg)..jst sem se ga ustrašla...samo Neo se ni dal...skoz ga je ciljal v gobec....res...neverjetno....ne bi verjela . če ne bi na lastne oči vidla...da ta mali penzel tak pogum zganja.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:46:13
|
|
|
|
claud
|
Kar se živali tiče je pa to zlo dvorezen meč....... Sm zagovornik tega da naj se otrok ne bi strašil z raznimi izjavami kot je: pejt stran te kuža lohk ugrizne....ker otroc pol dobijo strah do vsakega psa ko ga vidijo....( vsaj tko kot jst opažam)..... Sta pa moj brat in njegova tamalmu kupla zajčka za rojstni dan, pa je lani poginu...in je bil tamal čist fertik....seveda je brat šel zajca pokopat in je mali vidu očka s tistim mrtvim zajcem in je ne vem kok dni sam joku, pol je pa u vrtcu narisu sliko sam s črno barvico in narisu očka in zajca- to je pa res grozn...moj bratec je naredu uslugo, kupu zajca, pol ga je mel pa mali za enga groznga človeka in je mel u glavi da ga je on ubil.... Tko da pr takih stvareh so pa pol lohk kr travme..... No zdj majo pa kužka pa se ful fajn razumeta, ves vesel se z njim igra, pa tud pes točn ve kdaj se z otrokom igra kdaj pa z enim velkim.... No sm se razpisala...če ste kj zastople
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 21:46:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, veš zakaj nism vedla, kire like misliš? K sm jst smotana prebrala "baby milky" pa res nism vedla, kiri bi to bli...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?