|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
18.11.2008 20:19:42   
Katjusa
čer...
jst sem si zdle privoščla eno kopel.... ma je blo fino sam voda jst in miruser posted image user posted image user posted image user posted image .... in ko sem stopla ven iz kopalnice men moj ka je blo fino pa jst ja ful fino in kaj se je odloču od kar sma skupaj ne vem če se je kdaj sam namakal v bani no in zdej se on namaka pa sem šla not pogledat kaj kej delauser posted image user posted image user posted image user posted image in ne boste verjete tip si je naredu pravo romantično kopel namreč luči je pogasnil in si svečke prižgaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta me pa res presenečauser posted image user posted image user posted image user posted image .... me zanima kak bo kej pol ponavad k se uležema kr zaspi upam da dons ne bo tako.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
18.11.2008 20:21:25   
sunny24
brkn, ti si pa res pridna! user posted image user posted image user posted image   Generalka stanovanja bo pa pr nas drugi mesec...ta mesec se nam ne da...še...user posted image
Prepogibat se pa jst že zdej ne morem več-je že ratu problem z nogavicami in škornji...mi kar moj pomaga!user posted image

Jutri bomo pa postlco sestavli, k je učeri rekla mama od mojega, da menda sploh ne stoji več skupi in je full razjahana-je stara 27 let, pa 3 otroci so bli not, kar pomeni, da je bla najmanj 3X že sestavljena in razmontirana, pa še neki predelana, da se je lahko dno premikalo...Bomo vidli, drugače pa bomo kar novo naročili v kompletu s sobico. Sam pol bi verjetno vzela kar 140X70, da bo malo več časa v uporabi. Kaj pravite, se spalča večjo vzet?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
18.11.2008 20:35:55   
brkn83
punce rabim vašo pomoč. Namreč poskušam se registrirati na spletni strani od baby - centra, pa se sploh ne morem. Mi skoz napiše da podatki niso pravilni.user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tak rada bi naročila one nalepke.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.11.2008 20:37:50   
brkn83
aja, a ima mogoče katera kak predlog. Sem že poslala mail tudi na baby- center, sam bo verjetn dolg časa trajal, da mi bodo odgovoril.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
18.11.2008 20:38:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Sam pol bi verjetno vzela kar 140X70, da bo malo več časa v uporabi. Kaj pravite, se spalča večjo vzet?

pomoje da se k mi smo kupli 120 pa je zdej pr 2,5 letih že skoraj majhna...., no sej je še dost prostora sam ne prav veliko do poletja bo še že.....
Drgač pa jst mam postlco k je bla od neme in mojga brata.... (34 let bo stara) pa še vredu stoji tak da upanje je zakaj pa ne mogoče bo treba kak nov vijak not dat pa bouser posted image user posted image user posted image sicer mi te ne uporabljamo je sam enkrat florjan not spal jo mamo pr mirotovih starših doma....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
18.11.2008 20:40:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

punce rabim vašo pomoč. Namreč poskušam se registrirati na spletni strani od baby - centra, pa se sploh ne morem. Mi skoz napiše da podatki niso pravilni.user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tak rada bi naročila one nalepke.

si že včlanjena v klub?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
18.11.2008 20:41:33   
rebeka84
pa si že član kluba BC? Ker če si potem vpišeš samo svojo ID

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
18.11.2008 20:42:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

si že včlanjena v klub?

sej ne vem če je sploh potrebno.... kje pa se ti ustavi?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
18.11.2008 20:54:30   
brkn83
ja sem včlanjena v klub.

Vpišem id in ime in priimek , potem ko dam potrdi pa mi napiše napačna id oz. nepravilni podatki. Pa sem včlanjena že kr nekaj časa.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
18.11.2008 21:09:30   
claud
Čer!

Kako ste?

Jst sm se cel dan potepala, noge me bolijo k ............user posted image ! Tole je blo pa kr mal preveč!

Sunny- sm se odločla da ne bom kupla nalepkic, ampak jih bom kr lepo sama narisala...in to tele baby miky-je- sm že sprintala pa vse zrihtala, barve mam akrilne, zdj se morm pa sam še spravt tele umetnine delatuser posted image Sj se mi prou da....komi čakam....pomoje jih bom kr u četrtek....user posted image

Drugač sm vas pa sam mal preletela, ker ste ble kr mal preveč pridne, tko da vas za nazaj ne bom nč komentirala.....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
18.11.2008 21:13:51   
sunny24
Joj brkn, to ti pa res ne znam pomagat. Mene je takoj sprejelo...Ja upam, da ti uspe! Kaj pa če naročiš preko drugega na tvoj naslov?

claud, no super, boš ustvarjala. Kdo pa so tej baby...? A si kej nabavla v šopingu?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
18.11.2008 21:14:58   
Ajvy
Večer....cel dan smo bili brez interneta...zato vas nisem mogla pridet pozdravit....zdej mam pa spet tolk gradiva za predelat...preveč pridne čveke steuser posted image

Zwer....dobrodošla  med trebuškarcami user posted image user posted image user posted image
Čestitke za user posted image ......

Akvalina...hvala ker me nisi vključla med največje čvekeuser posted image user posted image sem kar malo užaljena.....k me nisi pogrešalauser posted image
Vav...super nakup....user posted image user posted image čestitke za nov kavč....

petrap...predlagam da poslikaš vse sposojeno...potem pa samo na računalniku črtaš lar boš vrnila....
Samo še 18!!!!Še malo pa boš počivčkala...user posted image user posted image

Reckova...super za odličen pregled.user posted image user posted image .in za sobico....user posted image user posted image
Držim pesti za izpite.....

Lilcha....suepr za D UZ...user posted image user posted image user posted image  Zdej pa že res morajo biti velikiuser posted image user posted image

Majchy...mi smo imeli zajčka 5 let....ni bilo nobenih problemov glede user posted image

Sunny...samo ljudje res ne razumejo..kakšna velika motivacija so živali za otroke in kako se lepo naučijo ravnanja z njimi....naš kuža Neo in Tarja sta velika prijatelja.....zajčka je božala ko je shodila....mislim, pa ni nič narobe z njo....vsaj ve, da se živali ne nadleguje in da lep odnos poraja lep odnos....
MOja teta je istega mnenja kot tvoja tašča...pač je ni veliko na obisk...ker je Neo enakovreden član naše familije....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.11.2008 21:21:26   
brkn83
punce mi je uspelo naročiti. Sem kr preko mojega moža naročila, ker še ni včlanjen in bo pač zdej dobil kartico domov. Te podatke pa mi je takoj sprejelo in sem potem lahko naročila nalepke.user posted image user posted image user posted image  Končno jih bom dobila.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.11.2008 21:24:22   
tanci29
samo en lep pozdravček od mene...

upam da ste vse ok in da je vse pod kontrolo...jaz sem pa danes kupila sušilca dobim ga v četrtek...juhuhu...pa naročila sem še novo sedežno...pridna kaj...

nč grem naprej kuhat....noge mi bojo pa stran padle tolk me bolijo...

lepo se imejte

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.11.2008 21:24:43   
claud
Sunny- nabavla sm sam barve pa čopiče.... tele baby:   http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162432

Zdj pa razmišljam da bi vklopla še druge like pa da nardim kake smiselne slikce...npr. Plutona k se igra s tweetijem, pa kj na to foro...da nardim eno risanko na steniuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.11.2008 21:26:29   
claud
Ajvy tole je pa  super nasvet...da slikaš kar je sposojenouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.11.2008 21:28:20   
Pupka
Živali in otroci... Mi smo kupli mladega kužka ko je bil user posted image star, mislim da pol leta... In sta se navajala pač v mejah normale en na drugega... Nikoli ne bi verjela da je lahkopes tako zaščitniški do otroka, če ne bi videla na lastne oči! Če ne pride do nekih alergij in e je možnost pa želja- je žival za otroka res super. Problem je kjer je denimo pes že nekaj časa in potem pride še otrok... Pes lahko postane zelo ljubosumen... in je učinek povsem drugačen... Kar se tiče teh človek-žival odnosov sem se veliko naučila ko sem delala 2 leti oddaje z veterinarko! Sicer si pa lahko ogromno tudi na spletu preberete. Marsikomu se zdijo čudna ali smešna pisanja, da živali čutijo glih tako kot ljudje in podono... Žival in človek se ne razlikujeta rav dosti! Pa naj se še tak čudno čuje!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.11.2008 21:29:56   
brkn83
tanči  -  super za nakup, si bla pa res pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image

claud - ti imaš pa res ful dobro idejouser posted image user posted image . Ko pa boš naslikala, pa le poslikaj in nam pošlji.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.11.2008 21:32:24   
claud

claud - ti imaš pa res ful dobro idejouser posted image user posted image . Ko pa boš naslikala, pa le poslikaj in nam pošlji.

user posted image Hvala! to sm se čist tko dons spomnla, zakaj pa ne bi sama mal ustvarjala-sj konc koncev gre za mojo malo princesko, pa bi rada neki sama nardilauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.11.2008 21:39:05   
Ajvy
2.del...

Brkn...super za okna...to ti je moralo odlečuser posted image user posted image
Ti pa si res preveč pridna....user posted image user posted image

a si mogoče že registrirana??Oz a že imaš njihovo kartico??Aha..pa si kej priimek spreminjala...pa je na kartici še star??

Majchy...lepo opravite cepljenje...mi smo ga včeraj...je revček potem cel dan spal....

Shuka...to pa je zanimivo...bolj bi te moral matrat levi bok....mogoče maš pa žile drugače speljaneuser posted image user posted image
NI nujno da si slabokrvna...mogoče te samo malo pritisk matra....pa pazi se....jst vedno kadar kam grem...ko moram it sama...gledam kje je kak plac za počit oz. za dol vlečt....
JSt sem v redu...hvala....sem danes pospravljala...oprala in zložila perilo....se mi je vrtelo od preveč dela...tak da sem se častila s pico....in primerno odpočila....

Sunny...midva tudi enkrat na mesec generalno obereva trgovino....potem pa samo še malenkosti...sicer pa vajin račun ni kaj velik...sej vzameš samo prašek in mehčalec pa si že ob lepe dinarčke....kje je še ostalouser posted image

Glede pojsteljice---zakaj pa ne??Jo bosta imela dalj časa....

Rebeka...sej ni tak kunšt tako nakupovat...se sčasoma priučiš...ampak nama se res splača...ker je trgovina pod stolpnico franšizna in majo take cene,d a res ogromno denarja stran vržeš če tuki kupuješ...za kruh in kako malenkost so pa super...blizuuser posted image
Roke....jst odkar imam Neutrogeno...nikoli nimam več krvavih rok....

Kolumbo....ha ha ...ti pa si daleč poslala ključ od wc-jauser posted image user posted image

Pupka...res je...si srečka nosečka.....user posted image user posted image

Cita...user posted image user posted image user posted image

BarbaraSg.....suepr za pregled..in upam ,da bodo brusnice spucale bakterije...
Glede kužka...nam so rekli, da je važen samo tisti moment ko pripelješ dojenčka domov...smo se držali navodil in je bilo super.....user posted image user posted image Sicer..pa ti to najbrž kot hobi kinolog to že veš user posted image

Kolumbo..pa ne zgledaš taka zaspanka..da bi kar dol padla...sicer pa lahko tudi tebi kdaj zmanjka baterij user posted image user posted image

KAtjuša...full dobr za kopel...sem ti kar folš...jst sem alergičan na vse te pripravke in si je ne morem privoščituser posted image  bi pa z veseljem.....
Upam, da bo možek za stvar....če ne pa vajeti v svoje roke..pa bo user posted image user posted image

claud...to bo pa super....user posted image user posted image  nisem vedla, da si tak ustvarjalna....user posted image

Tanci...super za nakupe??Kako kaj Erik??

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.11.2008 21:40:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy tole je pa  super nasvet...da slikaš kar je sposojenouser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je po godu ...easy....tak da me veseli, da ti je všeč user posted image user posted image
manj dela je

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.11.2008 21:40:50   
sunny24
claud, veš zakaj nism vedla, kire like misliš? K sm jst smotana prebrala "baby milky" pa res nism vedla, kiri bi to bli...user posted image

brkn, super, da ti je uspelo!user posted image user posted image user posted image   Kire nalepke si pa naročila?

tanci, super za nakup! To boš uživala s sušilcem! user posted image user posted image user posted image

ajvy, lepo, da si nas pršla pokomentirat. Ja, eni pa itak nimajo pojma o živalih in kolk se otroci naučijo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.11.2008 21:42:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Živali in otroci... Mi smo kupli mladega kužka ko je bil user posted image star, mislim da pol leta... In sta se navajala pač v mejah normale en na drugega... Nikoli ne bi verjela da je lahkopes tako zaščitniški do otroka, če ne bi videla na lastne oči! Če ne pride do nekih alergij in e je možnost pa želja- je žival za otroka res super. Problem je kjer je denimo pes že nekaj časa in potem pride še otrok... Pes lahko postane zelo ljubosumen... in je učinek povsem drugačen... Kar se tiče teh človek-žival odnosov sem se veliko naučila ko sem delala 2 leti oddaje z veterinarko! Sicer si pa lahko ogromno tudi na spletu preberete. Marsikomu se zdijo čudna ali smešna pisanja, da živali čutijo glih tako kot ljudje in podono... Žival in človek se ne razlikujeta rav dosti! Pa naj se še tak čudno čuje!

jst se čist strinjam s teboj...tako kot pri otroku moraš pazit da ni zapostavljen....in če to upoštevaš nimaš kej sfalit....
ZAščitništvo je pa res nekaj neverjetnega...naš Neo je enkrat ubranil Tarjo pred enim velikim psom ( pa ma Neo 5 kg)..jst sem se ga ustrašla...samo Neo se ni dal...skoz ga je ciljal v gobec....res...neverjetno....ne bi verjela . če ne bi na lastne oči vidla...da ta mali penzel tak pogum zganja.....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.11.2008 21:46:13   
claud
Kar se živali tiče je pa to zlo dvorezen meč.......
Sm zagovornik tega da naj se otrok ne bi strašil z raznimi izjavami kot je: pejt stran te kuža lohk ugrizne....ker otroc pol dobijo strah do vsakega psa ko ga vidijo....( vsaj tko kot jst opažam).....
Sta pa moj brat in njegova tamalmu kupla zajčka za rojstni dan, pa je lani poginu...in je bil tamal čist fertik....seveda je brat šel zajca pokopat in je mali vidu očka s tistim mrtvim zajcem in je ne vem kok dni sam joku, pol je pa u vrtcu narisu sliko sam s črno barvico in narisu očka in zajca- to je pa res grozn...moj bratec je naredu uslugo, kupu zajca, pol ga je mel pa mali za enga groznga človeka in je mel u glavi da ga je on ubil....
Tko da pr takih stvareh so pa pol lohk kr travme.....
No zdj majo pa kužka pa se ful fajn razumeta, ves vesel se z njim igra, pa tud pes točn ve kdaj se  z otrokom igra kdaj pa z enim velkim....
No sm se razpisala...če ste kj zastopleuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.11.2008 21:46:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, veš zakaj nism vedla, kire like misliš? K sm jst smotana prebrala "baby milky" pa res nism vedla, kiri bi to bli...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?