Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 15:12:50
|
|
|
|
misar
|
še eno in zdaj bi moglo bit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 15:13:31
|
|
|
|
misar
|
juhuhu mam še eno pa še prava sem na novi strani
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 15:25:39
|
|
|
|
blaža
|
Ma kdo se bo šel s tabo misar, jaz mam komaj tri zvezdice.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 15:26:30
|
|
|
|
mesecnica
|
Misar - za 4 .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 16:00:04
|
|
|
|
buči
|
Dan, šefica, mi boš prosim jutri na gsm en mešiđ poslala, kdaj ste zmenjene, pa do kdaj mislite bit, da vas ujamem. Nujno vas moram videt!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 16:19:32
|
|
|
|
Suzi*
|
?? kako boste jutri zrihtale s hrano za ? boste s sabo vzele al kako???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 16:29:29
|
|
|
|
itata
|
suzi jaz bom našga kar na pizzo peljala ne mal se hecam. s sabo bom mela malco pa kosilo v taperci. to je to... ne bo ful toplo, ampak lahk daš tud v termosko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 16:41:03
|
|
|
|
Janey
|
imam eno dobro novico samo prej še eno ?: kje se že dobimoooo? jaaaa prideeemoooo......lana in jaka sta se odločla da hočeta spoznat ostale februarčke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 16:51:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, mi smo še vedno tukaj, samo javimo se bolj poredko zadnje dni. Komentirala nič ne bom, ker ste itak preveč načvekale vmes. Tako, da rabim tri ure, če hočem biti natančna s komentariji. To mi pa Lana ne dopusti. No, pa sem jo vmes, ko to pišem še spat dala. Danes ima moten spanec, ker nam v bloku nekaj razbijajo že cel dan. Naš današnji jedilnik: Z: mlečna kašica, pa je sploh ni hotel jest smo pa jo zamenjali s kruhom in sirom, to pa je bilo njamiii M: Hipp sadje, takoj po plavanju K: atijeva zelenjavna mineštra s piščancem M: sadni jogurt V: ? še zbiram predloge
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 16:52:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey imam eno dobro novico samo prej še eno ?: kje se že dobimoooo? jaaaa prideeemoooo......lana in jaka sta se odločla da hočeta spoznat ostale februarčke A jih potem midve kar na vlak dava?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 17:50:03
|
|
|
|
nizy
|
kdaj se začnemo jutri zbirat Pa še to prosim , če mi kera razloži, kje najdem supernovo , ko zavijem z avtoceste za rudnik iz smeri Jesenice A bo še kera kakšnega otroka imela s sabo , so zamenjali izmeno in dela zjutraj , bi pa mogu bit nočna in nimam varstva za Adno , s sabo pa nevem , če bi jo vlekla , ker je zoprna ko in nimam pojma , kako bom sfolgala z 2 .
< Sporočilo je popravil nizy -- 18.11.2008 18:05:16 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:17:26
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: misar meti, jaz mam glih tak cucelj, jih majo v DM-ju, gor na pakungi piše babylove, ko pa odpreš pa nuby. ista pašta je. ja, jaz sem tud že to premišljevala... ker sem ga tud kupla v DM-u pa je od Nuby-a Pa za spanje sem šele zdele na net prilezla, pa da najprej odgovorim... sem bila že v muller supernova, v muller btc, pa v dm rudnik in dm btc hala a in jih ni al sem pa jest mal čorova grem jutri še enkrat v mullerja pogledat, ker ga nujno rabimo... grem vas zdej prebrat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:24:55
|
|
|
|
blaža
|
Jaz pa nisem našla nobene, da bi šla z mano. Sama se pa preveč ne znajdem po Lj in mi je prav žal. Sem klicala še eno kolegico ki dela v smenah in je jutri zjutraj , tako, da ne more it z mano. Sami mi se pa ne gre. mi je kar malo žal, ki bi vas rada vidla, mogoče bo pa ratalo decembra. Pina ima že eno s sabo in ne gremo tri z otrocmi, ki nas je že šest.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:33:29
|
|
|
|
Blacky*
|
Blaža, jaz sem iz LJ, čisto blizu obvoznice, pa se lahko dogovoriva in te kje počakam.... Supernove ni težko najti... je čisto ob obvoznici... torej iz avtoceste na obvoznico do Supernove...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:41:28
|
|
|
|
MetiLu
|
no, sam še tole, ker Janez že pleza po men, midva prideva, sam ne vem točno kdaj enkrat dopoldan... Namesto kosila bova midva imela s sabo sadno malico, pa kakšne skutke, pa bova kosilo popoldan doma nadomestila. Se vidimo jutri, komaj čakam, upam, da tokrat ne zakuhamo ponoč ... Aja, pa dones je bil en super dan, sem BP dala odpoved, pa še nova šefica mi je urno postavko dvignila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:43:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Midve sva pojedle večerjo, polenta s kislo smetano. Naša je prava kmečka deklina, ker ji je polenta super najmiiii. Zdaj pa greva počasi v kopalnico in na večerno lepotičenje in spat. Se ji vidi, da je danes bolj malo spala in je že fejst utrujena. Upam, da to pomeni, da bo hitro zaspala in še z vami kakšno zvečer rečem. Moj dragi pa je v službi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:44:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Aja, pa dones je bil en super dan, sem BP dala odpoved, pa še nova šefica mi je urno postavko dvignila , kam boš pa sedaj s cekini?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:46:09
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž že spi. Komaj je zdržal. Zunaj je pa tako mrzlo, da ti ritko zmrzne. Mi je prav žal, ko je tako mrzlo niti ven ne moreva, čeprav sem jaz mnenja, da je treba malo na zrak v vsakem vremenu. Naš kraj je pa itak znan po nizkih temperaturah in burji. Sej sem vedla, da bo ta porodniška taka. Nimam nobene družbe razen vas in mi je precej dolgčas.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:47:22
|
|
|
|
blaža
|
Super MetiLu, za novo službo! jaz si jo moram pa še poiskat. No pa bo že.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:50:23
|
|
|
|
blaža
|
Blacky, hvala si ful prijazna. Sej mi je že Pina rekla, da lahko grem za njimi s svojim avtom, ma mi se ne gre sami. Po drugi strani pa se jadam da mi je dolgčas in sem sama . Sej vem. Če bi šla še kakšna z mano, in bi malo poklepetale, bi pa rada prišla. Sem mislila, da je še kakšna z obale, ki nima družbe. meni drugače ni problem vozit. Če bi kera prišla do mene, lahko vozim tudi jaz. Sej ne vem niti kere so še z obale.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 18:59:16
|
|
|
|
nizy
|
blaža- jaz grem tudi sama z Jesenic , pa še obe , bom s sabo imela ,,...je pa okoli 50min vožnje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 19:08:56
|
|
|
|
Janey
|
mi smo doma. jaka je v avtu imel kričalico, jaz pa živćalico. joj...kake fore ma ta moj otrok včasih. zdaj se pa z atijem igra da sem lahko jaz malo tu, ker pol se atiju posvetim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 19:43:07
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi smo pripravljeni na jutrišnji prihod . Frizer je uspešno za mano. Dolenjka, barvala se pa nisem, tako da ti bom družbo delala, kar se narastka tiče . Ana še ne spi. Je komi nehala bit sitna. Pa glih zdej, ko je ura za it spat . No še malo pa greva pod tuš. In pol še cicike in spavanac. Jutri pa zgodi na pot. A ne suzi. JE treba malo pošnjofat, preden se dobimo banda skupi. Sem vidla, da ste se neki pogovarjale o menjavi lokacije. Jaz resnično verjamem, da je tudi kak drugi kraj bolj zanimiv za meetinge, samo ne poznamo vsi ljubljane tako dobro. Jaz sem vsekakor za SN. Jaz bom ani jutri tudi vzela kaj mlečnega in sadnega za jest. Verjetno ji bom sadno kašico doma pripravla, mlečno bom pa vodo s sabo vzela in zmešala kar gor, da bo toplo. En dan bomo pač brez zelenjavne župce. Bomo preživeli ne. Blaža, če si premisliš, me pokliči jutri zjutraj pa se zmenimo, da se kje dobimo in gremo ena za drugo do SN. Res bi blo lepo da prideš. JAz grem sedaj prvič v družbi, do sedaj sem vedno na srečanja prišla sama.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 19:45:30
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey imam eno dobro novico samo prej še eno ?: kje se že dobimoooo? jaaaa prideeemoooo......lana in jaka sta se odločla da hočeta spoznat ostale februarčke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 19:47:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lana že spi dobrih 15 min. Jaz pa sem nove slike naložila, če slučajno katero zanima. Zdaj pa grem še malo svoj želodček napolnit, ker se nekaj razburja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......