|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
18.11.2008 15:12:50   
misar
še eno
in zdaj bi moglo bit

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
18.11.2008 15:13:31   
misar
juhuhu mam še eno user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image pa še prava sem na novi straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
18.11.2008 15:25:39   
blaža
Ma kdo se bo šel s tabo misar, jaz mam komaj tri zvezdice.user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
18.11.2008 15:26:30   
mesecnica
Misar - user posted image  za 4 user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
18.11.2008 16:00:04   
buči
Dan, šefica, mi boš prosim jutri na gsm en mešiđ poslala, kdaj ste zmenjene, pa do kdaj mislite bit, da vas ujamem. Nujno vas moram videt!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
18.11.2008 16:19:32   
Suzi*
?? kako boste jutri zrihtale s hrano za user posted image ? boste s sabo vzele al kako???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
18.11.2008 16:29:29   
itata
suzi jaz bom našga kar na pizzo peljalauser posted image  ne mal se hecam. s sabo bom mela malco pa kosilo v taperci. to je to... ne bo ful toplo, ampak lahk daš tud v termosko.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
18.11.2008 16:41:03   
Janey
imam eno dobro novicouser posted image user posted image

samo prej še eno ?: kje se že dobimoooo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaa prideeemoooo......lana in jaka sta se odločla da hočeta spoznat ostale februarčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
18.11.2008 16:51:36   
srečka nosečka

dan, user posted image

mi smo še vedno tukaj, samo javimo se bolj poredko zadnje dni. user posted image

Komentirala nič ne bom, ker ste itak preveč načvekale vmes. user posted image  Tako, da rabim tri ure, če hočem biti natančna s komentariji. user posted image  To mi pa Lana ne dopusti. user posted image

No, pa sem jo vmes, ko to pišem še spat dala. Danes ima moten spanec, ker nam v bloku nekaj razbijajo že cel dan. user posted image

Naš današnji jedilnik:
Z: mlečna kašica, pa je sploh ni hotel jest
smo pa jo zamenjali s kruhom in sirom, to pa je bilo njamiii user posted image
M: Hipp sadje, takoj po plavanju
K: atijeva zelenjavna mineštra s piščancem
M: sadni jogurt
V: ? še zbiram predloge user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
18.11.2008 16:52:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

samo prej še eno ?: kje se že dobimoooo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaa prideeemoooo......lana in jaka sta se odločla da hočeta spoznat ostale februarčkeuser posted image user posted image user posted image

A jih potem midve kar na vlak dava? user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
18.11.2008 17:50:03   
nizy
kdaj  se začnemo jutri zbirat user posted image Pa še to prosim , če mi kera razloži, kje najdem supernovo , ko zavijem z

avtoceste  za rudnik  iz smeri Jeseniceuser posted image

A bo še kera  kakšnega otroka imela s sabo , user posted image so zamenjali izmeno in dela zjutraj , bi pa mogu bit nočna in nimam varstva za Adno , s sabo pa nevem , če bi jo vlekla , ker je zoprna ko user posted image in nimam pojma , kako bom sfolgala z 2user posted image .user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 18.11.2008 18:05:16 >

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
18.11.2008 18:17:26   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: misar

meti, jaz mam glih tak cucelj, jih majo v DM-ju, gor na pakungi piše babylove, ko pa odpreš pa nuby. ista pašta je.

ja, jaz sem tud že to premišljevala... ker sem ga tud kupla v DM-u pa je od Nuby-auser posted image
Pa user posted image za spanjeuser posted image

sem šele zdele na net prilezla, pa da najprej odgovorim...

sem bila že v muller supernova, v muller btc, pa v dm rudnik in dm btc hala a in jih ni user posted image user posted image user posted image  al sem pa jest mal čorova user posted image user posted image user posted image  grem jutri še enkrat v mullerja pogledat, ker ga nujno rabimo...

grem vas zdej prebrat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
18.11.2008 18:24:55   
blaža
Jaz pa nisem našla nobene, da bi šla z mano. Sama se pa preveč ne znajdem po Lj in mi je prav žal. Sem klicala še eno kolegico ki dela v smenah in je jutri zjutraj , tako, da ne more it z mano. Sami mi se pa ne gre. mi je kar malo žal, ki bi vas rada vidla, mogoče bo pa ratalo decembra. Pina ima že eno s sabo in ne gremo tri z otrocmi, ki nas je že šest. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
18.11.2008 18:33:29   
Blacky*
Blaža,

jaz sem iz LJ, čisto blizu obvoznice, pa se lahko dogovoriva in te kje počakam.... Supernove ni težko najti... je čisto ob obvoznici... torej iz avtoceste na obvoznico do Supernove...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
18.11.2008 18:41:28   
MetiLu
no, sam še tole, ker Janez že pleza po men, midva prideva, sam ne vem točno kdaj user posted image  enkrat dopoldan...

Namesto kosila bova midva imela s sabo sadno malico, pa kakšne skutke, pa bova kosilo popoldan doma nadomestila.

Se vidimo jutri, komaj čakam, upam, da tokrat ne zakuhamo ponoč ...

Aja, pa dones je bil en super dan, sem BP dala odpoved, pa še nova šefica mi je urno postavko dvignila user posted image user posted image user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
18.11.2008 18:43:02   
srečka nosečka
Midve sva pojedle večerjo, polenta s kislo smetano. Naša je prava kmečka deklina, ker ji je polenta super najmiiii. user posted image  Zdaj pa greva počasi v kopalnico in na večerno lepotičenje in spat. Se ji vidi, da je danes bolj malo spala in je že fejst utrujena. Upam, da to pomeni, da bo hitro zaspala in še z vami kakšno zvečer rečem. Moj dragi pa je v službi. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
18.11.2008 18:44:33   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Aja, pa dones je bil en super dan, sem BP dala odpoved, pa še nova šefica mi je urno postavko dvignila user posted image user posted image user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image , kam boš pa sedaj s cekini? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
18.11.2008 18:46:09   
blaža
Evo Blaž že spi. Komaj je zdržal. Zunaj je pa tako mrzlo, da ti ritko zmrzne.user posted image Mi je prav žal, ko je tako mrzlo niti ven ne moreva, čeprav sem jaz mnenja, da je treba malo na zrak v vsakem vremenu. Naš kraj je pa itak znan po nizkih temperaturah in burji. Sej sem vedla, da bo ta porodniška taka. Nimam nobene družbe razen vas in mi je precej dolgčas.user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
18.11.2008 18:47:22   
blaža
Super MetiLu, za novo službo! user posted image user posted image user posted image jaz si jo moram pa še poiskat. No pa bo že.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
18.11.2008 18:50:23   
blaža
Blacky, hvala si ful prijazna. Sej mi je že Pina rekla, da lahko grem za njimi s svojim avtom, ma mi se ne gre sami. Po drugi strani pa se jadam da mi je dolgčas in sem samauser posted image . Sej vem. Če bi šla še kakšna z mano, in bi malo poklepetale, bi pa rada prišla.user posted image  Sem mislila, da je še kakšna z obale, ki nima družbe. meni drugače ni problem vozit. Če bi kera prišla do mene, lahko vozim tudi jaz. Sej ne vem niti kere so še z obale.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
18.11.2008 18:59:16   
nizy
blaža- jaz grem tudi sama z Jesenic , pa še obe user posted image , bom s sabo imela ,,...je pa okoli 50min vožnje 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
18.11.2008 19:08:56   
Janey
mi smo doma. jaka je v avtu imel kričalico, jaz pa živćalico. joj...kake fore ma ta moj otrok včasih.
zdaj se pa z atijem igra da sem lahko jaz malo tu, ker pol se atiju posvetimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
18.11.2008 19:43:07   
pina-1
čer.
mi smo pripravljeni na jutrišnji prihoduser posted image . Frizer je uspešno za mano. Dolenjka, barvala se pa nisem, tako da ti bom družbo delala, kar se narastka tičeuser posted image .

Ana še ne spi. Je komi nehala bit sitna. Pa glih zdej, ko je ura za it spatuser posted image . No še malo pa greva pod tuš. In pol še cicike in spavanac. Jutri pa zgodi na pot.

A ne suzi. JE treba malo pošnjofat, preden se dobimo banda skupi.

Sem vidla, da ste se neki pogovarjale o menjavi lokacije. Jaz resnično verjamem, da je tudi kak drugi kraj bolj zanimiv za meetinge, samo ne poznamo vsi ljubljane tako dobro. Jaz sem vsekakor za SN.

Jaz bom ani jutri tudi vzela kaj mlečnega in sadnega za jest. Verjetno ji bom sadno kašico doma pripravla, mlečno bom pa vodo s sabo vzela in zmešala kar gor, da bo toplo. En dan bomo pač brez zelenjavne župce. Bomo preživeli ne.

Blaža, če si premisliš, me pokliči jutri zjutraj pa se zmenimo, da se kje dobimo in gremo ena za drugo do SN. Res bi blo lepo da prideš. JAz grem sedaj prvič v družbi, do sedaj sem vedno na srečanja prišla sama.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
18.11.2008 19:45:30   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.11.2008 19:47:01   
srečka nosečka
Lana že spi dobrih 15 min. user posted image  Jaz pa sem nove slike naložila, če slučajno katero zanima. user posted image
Zdaj pa grem še malo svoj želodček napolnit, ker se nekaj razburja. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......