mlinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Joj, kolk sta pa vidva romantišes, tkole online . Ko sem ravno in medias res, a lahko vprašam, Mlinček, ja kaj pa so tile drugi znaki???? Mlinček ima trenutno velepomembno delo (not - FIFA 08 ), zato bom poskusla odgovorit jaz - sem se namreč pozanimala . Baje naj bi veliko jedla (to, prisegam, se mi dogaja večkrat, tudi v nenosečem stanju) pa veliko poležavala in bila minimalno učinkovita (to pripisujem apatiji in malodušju ob pomanjkanju PRAVIH in OTIPLJIVIH nosečniških znakov). No, mene to ne prepriča. Bo pa mogoče še sam kasneje kej dodal . Naslednjič pa se nam le pridruži Mlinčica moja, tole mi je pa všeč: izležavanje, izbrušena in izobilna gurmanska paleta Grem nemudoma obvestit mojega o nosečniški simptomatiki. Ko me naslednjič popade, pričakujem najmanj, da me uslužno rešpektira. Ja, saj nekaj pa vendarle mora naredit za svojo nadejano deco, a ni res ??? Mismis, pucat okna bi morda celo šlo, če gre za taprave odpustke... Ampak tkole, na drugo žogo, ko smo že pri nadejani deci, saj nadejanih nosečk se tud ne sme preveč štrapacirat, a ne? Predlagam, da tole delegiramo na naše junake... Hm, v mojem primeru bi bilo najbž najbolje, da se sklicujem na vobčeznano dejstvo, da napor škoduje foliklčkom ... Grem tole teorijo stestirat, ti javim, kako bo šlo.... ekola mene BACK jah glede FIFA 08, to ni to ampak FIFA MANAGER 09 (no to smo zrihtal) glede ostalih znakov, pa nekje po vrsti, lakota, zaspanost, poležavanje, iskanje pozornosti (v dobrem smislu), večja potrpežljivost - v to sem 1000%, jst pač slabo slišim in vem kaj to pomeni, če mora večkrat kaj ponovit (v normalnih okoliščinah) - no pa še kak znak bi se najdu