arneja
|
Gigi, a da svet rešuješ po telefonu ? Mismis, a s kužonom še kaj tečeta? Jaz sem zadnjič 15 minut tekla, pa se potem nekaj pretegovala na hitro in grobo in me je v ponedeljek vse bolelo. Ampak danes je že ok . Lučka, jaz bi šla tudi v bolniško, če bi morala otročke dvigovati. Ne bi prav nič tvegala. In super, če imaš že znakce, da te spominjajo na pikico . Shuki, povohuni kdo ima tega kužončka in jih prijazno pobaraj, da pač ne more biti sam v stanovanju. In tvoj spidermanček - te ravno v reberca buta, kaj ? Ali čokolešnik ravno jesta ? Uf, ga jaz že nisem dolgo. Ima sladkor notri . Ja, Kruce, kako pa to vidva telovadita, da ženo vse boli ? Upam, da čimprej bolečina popusti. Abra, koliko ur je sploh materinske šole v celoti? In to jo imaš dvakrat na teden ali kako? Upam, da pridno ješ, da pupa raste . Blanči, kokoška, kako si kaj ? Še enkrat spat pa po otroke, ne ? Pikovit, a je tvoj zares tako zelo tečen ali malo pretiravaš ? No, mu boš vrnila, ko boš dvojčke pestovala . Goldy, nimaš lepšega kot nosečniška utrujenost . Želvica, upam, da bolečine čimhitreje minejo. Bolniško si pa kar vzemi brez slabe vesti (look who`s talking , spomnite me na to, kaj sem rekla). Pika.po, super, da nimaš več bolečin . Pozdravčke tudi vsem neomenjenim .