|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
18.11.2008 19:55:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

mismis hvala, si mi kar nasmeh na usta narisala.

Ma dons sem že cel dan neki črnogledauser posted image . Še mal, pa bo moj začel za mano z valarjem laufatuser posted image . Prav da sem groznauser posted image . Ja, priznam da sem mal, me mal živčki za jutr dajejo. Ma pa sej bo.

Netka ti nam mal živčke parašuser posted image ?

Tina, saj bo, samo verjeti moraš pa bo vse v redu. Ti se sprosti, saj veš, da stres ni dober za vgnezditev. Jutri pa lepo pričakaj svojo deco, potem pa na kalamare. Če boš pa predolga, mi pa kar SMS pošlji, jaz sem jutri doma, tako da bom lahko 2x bolj mislila nate user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.11.2008 19:57:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

srce moje malo, pa sej so tud drugi znaki, ki pa jih imaš, pa čeprav jih najraj ne bi mela user posted image user posted image user posted image

Joj, kolk sta pa vidva romantišes, tkole onlineuser posted image . Ko sem ravno in medias res, a lahko vprašam, Mlinček, ja kaj pa so tile drugi znaki????

Mismis, je Biba, Biba Bond, v petek menjala gume. 3 ure. Za crknit. Se pardoniram za umanjko. Se morda lahko kako odkupim? Znam likat, kuham bolj švoh, ampak predano, pa še kaj bi se našlo. Sem vam na uslugo user posted image

Lep pozdrav iz osrednjeslovenske regije... Pija, a misliš, da bo tole kej dvignilo ceno naše nepremičnineuser posted image ??????

če znaš okna pucat, se lahko oglasiš in vse ti bo odpuščeno. A nisem jaz dober človek, še v cerkev ti ni treba iti po odpustkeuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.11.2008 20:02:54   
pikovit
MEN SE MEEEEEŠAuser posted image user posted image user posted image KDAJ BO ŠEL V SLUŽBO????????????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
18.11.2008 20:04:30   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Joj, kolk sta pa vidva romantišes, tkole onlineuser posted image . Ko sem ravno in medias res, a lahko vprašam, Mlinček, ja kaj pa so tile drugi znaki????

Mlinček ima trenutno velepomembno delo (not - FIFA 08 user posted image ), zato bom poskusla odgovorit jaz - sem se namreč pozanimala user posted image . Baje naj bi veliko jedla (to, prisegam, se mi dogaja večkrat, tudi v nenosečem stanju) pa veliko poležavala in bila minimalno učinkovita (to pripisujem apatiji in malodušju ob pomanjkanju PRAVIH in OTIPLJIVIH nosečniških znakov). No, mene to ne prepriča. Bo pa mogoče še sam kasneje kej dodal user posted image .

Naslednjič pa se nam le pridruži user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
18.11.2008 20:07:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

MEN SE MEEEEEŠAuser posted image user posted image user posted image KDAJ BO ŠEL V SLUŽBO????????????

Pikovit, kaj pa strici doktorji pravijo, kdaj bo vaš zrel za službo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
18.11.2008 20:13:58   
zarja1

bogica.........user posted image , samo malo je pa smešno a ne?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
18.11.2008 20:15:51   
n74
netka-nisem špegala z lupo, da bi našla plusek, ampak če punce tko pravijo, pol pa bravo bejba user posted image  user posted image  user posted image . Pol bosta pa res user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
18.11.2008 20:17:54   
bbpikica

Joj boga Pikovit a še ni šel v službo??? Saj bo sam ne se dat....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
18.11.2008 20:20:35   
bbpikica
Netka če Zarja pravi da je vidla + pol ga je vidla. Tko da se bom kar veselju pridružlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
18.11.2008 20:21:27   
Pija76
Biba da bi vrtanirili user posted image ? Moja letina je letos slaba!!! A prodajata? Pa zdaj ko je sonček posijal user posted image ? Šipe imam pa jaz tud za pomit user posted image . Ker nisi verjtn daleč, herlichen willkommen user posted image .

Mlinčka taprava si! To so pravi znakci!

Lučka hello, do kdaj pa boš ti delala?

LL a si že pred / za hladilnikom user posted image ?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
18.11.2008 20:22:08   
Pija76
Pikovit user posted image  user posted image  user posted image to ti pa meša štrene kaj?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
18.11.2008 20:24:21   
mami 26
OJLA punce
a mi lahko prosim poveste kako potekajo pregledi pri dr. rešu a so vsi plačljivi al kako je z tem šla bi samo na posvet da vidim kaj bi mi še on svetoval....
hvala

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
18.11.2008 20:25:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

bogica.........user posted image , samo malo je pa smešno a ne?user posted image

V bistvu ni smešno,ampak ko sem pa tvoj post prebrala,sem se nasmejala do solz.Tako da je vse skupaj smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
18.11.2008 20:25:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pikovit user posted image  user posted image  user posted image to ti pa meša štrene kaj?

Vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
18.11.2008 20:27:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Lučka hello, do kdaj pa boš ti delala?

upam, da ne več dolgo

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
18.11.2008 20:27:40   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kdaj bo zrel,bomo videli šele v četrtekuser posted image ,ima kontrolo.Hodit,pa še dolgo ne bo mogel.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
18.11.2008 20:29:28   
lučka 25

V bistvu ni smešno,ampak ko sem pa tvoj post prebrala,sem se nasmejala do solz.Tako da je vse skupaj smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, a res še ni šel v službo. Potem te pa čist zastopim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.11.2008 20:29:45   
zarja1

joj saj nisi huda ne? Samo, ko si kr sebe pa mojga zamišljam....isto!!!!!! Milsim, da so skor vsi na tem "bolnem/poškodovanem/prehlajenem področju isti....

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.11.2008 20:29:55   
mismis

Kdaj bo zrel,bomo videli šele v četrtekuser posted image ,ima kontrolo.Hodit,pa še dolgo ne bo mogel.

upam, da bo v četrtek vse ok

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.11.2008 20:31:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Joj boga Pikovit a še ni šel v službo??? Saj bo sam ne se dat....

bbpikica sej se ne dam,veš,samo vedno pa ne greuser posted image .Sej zdej mu bom mal bergle skrivala,pa si bom popestrila dneveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.11.2008 20:32:22   
mismis
Nč bajbike moje, svoje navijanje sem že izrazila, zdaj je pa čas, da vas zapustim in se grem malo kavčat k mojemu srčku. Pridne bodite, se tipkamo jutri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.11.2008 20:32:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

OJLA punce
a mi lahko prosim poveste kako potekajo pregledi pri dr. rešu a so vsi plačljivi al kako je z tem šla bi samo na posvet da vidim kaj bi mi še on svetoval....
hvala

Jaz sem šla po napotnico zase, moj za sebe (spermiogram) in sva šla tja na posvet (tako nisva nič plačala). Sva šla pa popoldan. Imaš najprej pogovor, kaj sta dal do sedaj skupaj . Jaz sem kar imela vse zapisano na listku in je bil vesel ker je imel tako lažji pregled in je samo postavljal podvprašanja. Moj j šel ta čas dati seme. Potem smo skupaj pogledali še seme in se odločili kako naprej. V glavnem bodi pripravljena glede tega kaj sta dala skozi in kako za naprej.

Upam, da ti je to kaj v pomoč.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.11.2008 20:33:33   
pikovit

joj saj nisi huda ne? Samo, ko si kr sebe pa mojga zamišljam....isto!!!!!! Milsim, da so skor vsi na tem "bolnem/poškodovanem/prehlajenem področju isti....

Ne nič jezna,prav vesela sem bila tvojega komentarjauser posted image ,samo bi te rabila vsake pol ure ob sebi,da bi bila stvar smešna,ker te pa ni,mi je pa hudouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.11.2008 20:34:07   
lučka 25

Ženske moje za jutri navijam za vse vsa...

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

Bumo, Shadow in Bambi, za vas tri navijam, da vaši folikli lepo rastejo in se endometrij lepo debeli. 

user posted image user posted image user posted image

Žogica, tebi pa želim, da pri jutrišnjem U-ju pade stopka
user posted image

Tina1 - ET
Tinca marinca, tebi želim, da jutri dobiš dve najlepši pikici, ki bosta ostali pri tebi še naslednjih 9 mesecev.

user posted image

Sapi - punkcija
Sapi, tebi in rolling stonu želim jutri uspešno punkciji in veliko celic.
user posted image

Sabsa - pregled
Sabsa, tebi pa želim, da na jutrišnjem pregledu vidiš svojo pikico, ki lepo raste in ji srček dela tika taka

user posted image

Se kar podpišem pod tole. Punce dobro opravite.
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.11.2008 20:34:41   
pikovit

Nč bajbike moje, svoje navijanje sem že izrazila, zdaj je pa čas, da vas zapustim in se grem malo kavčat k mojemu srčku. Pridne bodite, se tipkamo jutri

Miška moja lepo počivajta in pokljunčkajatauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?