lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka 25 - za jutri moram žal odpovedat najin zmenek, ampak naslednji teden pa upam, da bom frej, ker se mi jutri začne materinska šola in pred tem imava z mojim neko letanje na banke pa bova prestavili prav? Ni panike. Naslednji teden drugače delam do 15h in imam tako čas po 15.30 ur. Lahko pa v torek ali sredo. Tako, da kar sporoči. želvica, nič ne razmišljaj, samo pojdi v bolniško. Jaz tudi študiram, da do naslednjega tedna še zdržim, ko imam UZ pri Rešu, potem bom pa po moje kar do osebnega zdravnika stopila za bolniško, potem pa še osebnemu G rekla 9.12. Ker sem tud čist fuč v službi. Saj se merkam, kolikor se lahko, samo pri tama malih pa tud ne morem ves čas samo sedet in komandirat, jih je treba tud oblečt za ven,.... Jaz bi šla na tvojem mestu kar lepo na bolniško. IZVIRNO SPOROČILO: mlinček no še tolk da mal povem, midva sva super in počasi dojemava kaj se nama je zgodilo. Na začetku sva - sem se kr vraču k fotki testa, da si potrdim, da to niso bile sanje in res je: to niso sanje to je - bil pljus. Kot, da bi gledal in poslušal naju. Hodiva gledat fotko, pa ves čas si ponavljava, da nama je uspelo in sedaj sva res že počasi dojela. mismis, še niso pogruntale, čeprav so me v soboto prav sumljivo opazovale, zakaj ves čas hodim lulat. Ampak za enkrat še dobro skrivam in me še niso našle. Ker bližnji sodelavki vesta, ostale pa sploh niso vedle/ne vejo, da sem bila v postopku. Sem si za bolniško izmislila en drug razlog. lara, sem prav vesela, da je bilo n NS vse v redu in si uživala ob pogledu na svoja sončka. zarja, a bo zvečer fotostimulacija. POtem bom pa jaz tudi sedela v prvi vrsti in se slinila (jaj, ja, saj bodo imeli otroci zaprte oči) netka, jaz vrjamem na beseeo drugih, ki so boljše detektivke. Jaz nimam nobenega povečevalnega doam pa moje oči so tud bolj za v pozabo. Ampak, če tako pravijo, potem z veseljem čestitam in pravim, MA DA JE TO TO!
|