|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
18.11.2008 20:34:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Sej zdej mu bom mal bergle skrivala,pa si bom popestrila dneveuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa si ti mene do solz nasmejala....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.11.2008 20:34:50   
lučka 25
Grem jaz mal na kavč potem pa spat. Mejte se. Nočko.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.11.2008 20:35:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sej zdej mu bom mal bergle skrivala,pa si bom popestrila dneveuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa si ti mene do solz nasmejala....user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.11.2008 20:35:48   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

OJLA punce
a mi lahko prosim poveste kako potekajo pregledi pri dr. rešu a so vsi plačljivi al kako je z tem šla bi samo na posvet da vidim kaj bi mi še on svetoval....
hvala

Ja če ti bo tvoj G dal napotnico za posvet pri njem potem posveta ne rabiš plačat, če pa greš samoplačniško je pa itak za plačat. Kar se pa postopkov tiče je pa čist odvisno nekaj je koncesijskih kakšnega pa tudi plačaš ni pa nujno, vse je odvisno od tega kako se dogovorita in kako hitro si postopki sledijo če je spoh potrebnih več postopkov.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.11.2008 20:36:21   
zarja1
Ne nič jezna,prav vesela sem bila tvojega komentarjauser posted image ,samo bi te rabila vsake pol ure ob sebi,da bi bila stvar smešna,ker te pa ni,mi je pa hudouser posted image

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.11.2008 20:36:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ženske moje za jutri navijam za vse vsa...

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

Bumo, Shadow in Bambi, za vas tri navijam, da vaši folikli lepo rastejo in se endometrij lepo debeli. 

user posted image user posted image user posted image

Žogica, tebi pa želim, da pri jutrišnjem U-ju pade stopka
user posted image

Tina1 - ET
Tinca marinca, tebi želim, da jutri dobiš dve najlepši pikici, ki bosta ostali pri tebi še naslednjih 9 mesecev.

user posted image

Sapi - punkcija
Sapi, tebi in rolling stonu želim jutri uspešno punkciji in veliko celic.
user posted image

Sabsa - pregled
Sabsa, tebi pa želim, da na jutrišnjem pregledu vidiš svojo pikico, ki lepo raste in ji srček dela tika taka

user posted image

Jaz tudi navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.11.2008 20:36:58   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Joj, kolk sta pa vidva romantišes, tkole onlineuser posted image . Ko sem ravno in medias res, a lahko vprašam, Mlinček, ja kaj pa so tile drugi znaki????

Mlinček ima trenutno velepomembno delo (not - FIFA 08 user posted image ), zato bom poskusla odgovorit jaz - sem se namreč pozanimala user posted image . Baje naj bi veliko jedla (to, prisegam, se mi dogaja večkrat, tudi v nenosečem stanju) pa veliko poležavala in bila minimalno učinkovita (to pripisujem apatiji in malodušju ob pomanjkanju PRAVIH in OTIPLJIVIH nosečniških znakov). No, mene to ne prepriča. Bo pa mogoče še sam kasneje kej dodal user posted image .

Naslednjič pa se nam le pridruži user posted image

Mlinčica moja, tole mi je pa všeč: izležavanje, izbrušena in izobilna gurmanska paletauser posted image Grem nemudoma obvestit mojega o nosečniški simptomatiki. Ko me naslednjič popade, pričakujem najmanj, da me uslužno rešpektira. Ja, saj nekaj pa vendarle mora naredit za svojo nadejano deco, a ni res ???

Mismis, pucat okna bi morda celo šlo, če gre za taprave odpustke... Ampak tkole, na drugo žogo, ko smo že pri nadejani deci, saj nadejanih nosečk se tud ne sme preveč štrapacirat, a ne? Predlagam, da tole delegiramo na naše junake... Hm, v mojem primeru bi bilo najbž najbolje, da se sklicujem na vobčeznano dejstvo, da napor škoduje foliklčkomuser posted image ... Grem tole teorijo stestirat, ti javim, kako bo šlo....user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.11.2008 20:37:32   
pikovit

Ne nič jezna,prav vesela sem bila tvojega komentarjauser posted image ,samo bi te rabila vsake pol ure ob sebi,da bi bila stvar smešna,ker te pa ni,mi je pa hudouser posted image

user posted image

Love you toouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.11.2008 20:38:02   
zarja1

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

Bumo, Shadow in Bambi, za vas tri navijam, da vaši folikli lepo rastejo in se endometrij lepo debeli. 

Tina1 - ET
Tinca marinca, tebi želim, da jutri dobiš dve najlepši pikici, ki bosta ostali pri tebi še naslednjih 9 mesecev.

Sapi - punkcija

Sabsa - pregled
Sabsa, tebi pa želim, da na jutrišnjem pregledu vidiš svojo pikico, ki lepo raste in ji srček dela tika taka

user posted image  user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.11.2008 20:39:09   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

MEN SE MEEEEEŠAuser posted image user posted image user posted image KDAJ BO ŠEL V SLUŽBO????????????

Joj boga Pikovit a še ni šel v službo??? Saj bo sam ne se dat....

bbpikica sej se ne dam,veš,samo vedno pa ne greuser posted image .Sej zdej mu bom mal bergle skrivala,pa si bom popestrila dneveuser posted image user posted image user posted image

Sem vedla da boš nekaj pogruntala da si popestriš in olajšaš dneveuser posted image user posted image user posted image , to je taka navihana ideja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.11.2008 20:41:45   
pikovit
To sem jaz,navihankauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.11.2008 20:42:02   
mami 26
se pravi lahko grva na napotnice pa kaj veste koliko časa se čaka
a mož pa isti dan ko greva na posvet lahko oda seme za spermiogram???

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.11.2008 20:42:52   
bbpikica

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

user posted image

Tina1 - ET

user posted image

Sapi - punkcija
user posted image

Sabsa - pregled

user posted image

Se kar podpišem pod tole. Punce dobro opravite.
user posted image

Se bom tudi jaz pod tole navijanje podpisala
user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.11.2008 20:46:42   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

user posted image

Tina1 - ET

user posted image

Sapi - punkcija
user posted image

Sabsa - pregled

user posted image

user posted image

Se bom tudi jaz pod tole navijanje podpisala
user posted image

Si bom tole luštno navijanje sposodila in se podpisala.
Navijam za jutriuser posted image user posted image user posted image

sapi a si u lj, mb, al pr rešu?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.11.2008 20:49:38   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

se pravi lahko grva na napotnice pa kaj veste koliko časa se čaka
a mož pa isti dan ko greva na posvet lahko oda seme za spermiogram???

Mislim da je za posvet za čakat okoli mesec ali pa mal več. Če imata oba napotnico(men je za oba dala napotnici moja G, za vsakega svojo) vama spermiogram naredi takoj in tudi takoj pove približno stanje spermijev.
drugač pa kot ti je že mislim da lučka napisala, čim bolj se pripravita na razgovor, da bosta vedela povedat kaj sta že vse naredila in kaj pričakujeta oziroma želita.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.11.2008 20:50:31   
mismis
Tina, ti bom jaz na hitro odgovorila, ker je šel na WC. Sapi je na GK LJ; tako da se bosta jutri sigurno videle.
je pa full luštna, lase na paža, take svetlo rjave (upam, da se ne motim), velikost cca 1, 65 do 1,70. Pa fullll mlajša zgleda, kot je v resnici. Poišči jo jutri in ji zaželi vso srečo tudi v mojem imenu.

Moram user posted image . Čav

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.11.2008 20:59:00   
ledenka

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

user posted image

Tina1 - ET

user posted image

Sapi - punkcija
user posted image

Sabsa - pregled

user posted image

naviiijaaaavaaaaa user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.11.2008 21:00:44   
ledenka

user posted image  pa je no.........

Ma jaz ti čisto verjamem, bejba, sam vidim pa nič user posted image . Niti une vodoravne, da se razumemo. A je slabovidnost mogoče kak nosečniški znak, k pol sem pa enga le najdla user posted image .

Evo, najdla si en nosečniški znak. user posted image

netka user posted image user posted image user posted image   kolk sem jaz vesela user posted image user posted image user posted image  čestitam! ti želim mirno in zdravo nosečnost in veselega, zdravega user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.11.2008 21:07:30   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Biba da bi vrtanirili user posted image ? Moja letina je letos slaba!!! A prodajata? Pa zdaj ko je sonček posijal user posted image ? Šipe imam pa jaz tud za pomit user posted image . Ker nisi verjtn daleč, herlichen willkommen user posted image .

Nak, Pija, tole s pucanjem oken absolutno odpade. Simptomatika nadejane nosečnosti mi preprečuje kakršenkoli štrapac (gl. zg., moj verodostojen vir je Mlinčka). Grem raje na obhod hladilnika. Telo je pač treba pripravituser posted image

Mami26, ja, če se najavita k Rešu oba, gre lahko tvoj v akcijo, medtem ko ti opraviš pregled. S čakanjem je pa tako: nekje okrog enega meseca, le da se čez poletje nekam zategne, ker takrat ne delajo. Mislim, da bo to veljalo tudi za ta december... Mogoče bi blo najboljš, da čimprej pokličeš in se naročiš, tudi če še nimata napotnice. Menda imajo že za januar kar precej zasedene termine.

Mimgrede, Mlinčkova, a nista vidva nekaj v žlahti z Dejziko? Kaj vesta, kako je z našo pupo? Me je zadnjič s teorijami o Afriki tko presenetila, da sem se prav nespodobno hahljala pred monitorjem (mimogrede, za boljši vtis to na delovnem mestu ni najbolj pametno), no potem sem se pa še malo pojokcala, vse v roku minutke. Me kolegi, zgolj iz previdnosti, sem prepričana, niso niti povprašali, kaj je (beri: s sfuzlanimi babnicami ni češenj zobat).user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
18.11.2008 21:15:08   
zarja1
Netka vidim te...kaj zdaj!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.11.2008 21:15:12   
mlinček

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

user posted image

Tina1 - ET

user posted image

Sapi - punkcija
user posted image

Sabsa - pregled

user posted image

user posted image

Si bom pa tud jst tole sposodu, k tud jst navijam

user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
18.11.2008 21:17:02   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ
Žogica - UZ

user posted image

Tina1 - ET

user posted image

Sapi - punkcija
user posted image

Sabsa - pregled

user posted image

user posted image

Si bom pa tud jst tole sposodu, k tud jst navijam

Jaz tudiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
18.11.2008 21:20:57   
pikovit
Joj trapa,sem čist pozabla na Netko.Lubica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
18.11.2008 21:24:22   
netka34

Kaj je zdej z netko? A ste vidle njen albumček? Testke nam kaže pa se ne da povečat in se ne vidi dobro user posted image . Netkič, popravi zadevo, mi smo firbčniiii. Sicer pa itak, da je user posted image !

Ojej, ojej...pa sm mislna, d nau noben nč vidu. Je pa stvar taka, no zej morm povedat, k smo že tolk daleč...

Včeraj je testek uni mali super pokazu. Pol pa dans CB kr neki, lih d se je vidl. Pa nism zdržu in sm šou na bhcg, ki pa je povedal samo, d neki je blo, pa da ni več.user posted image user posted image user posted image ( bhcg 38,51)
M še ni, ampak čutim njen prihod.
No, uradno slovo bom vzela, ko pride, tako d danes vas ziher še kaj berem!!

Hvala, ker ste navijali in bli z mano. Jaz pa sem se mela supertruper v vaši družbi...ups, to spada že pod slovo, pa bom kar nehala...user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.11.2008 21:24:49   
mlinček

Joj, kolk sta pa vidva romantišes, tkole onlineuser posted image . Ko sem ravno in medias res, a lahko vprašam, Mlinček, ja kaj pa so tile drugi znaki????

Mlinček ima trenutno velepomembno delo (not - FIFA 08 user posted image ), zato bom poskusla odgovorit jaz - sem se namreč pozanimala user posted image . Baje naj bi veliko jedla (to, prisegam, se mi dogaja večkrat, tudi v nenosečem stanju) pa veliko poležavala in bila minimalno učinkovita (to pripisujem apatiji in malodušju ob pomanjkanju PRAVIH in OTIPLJIVIH nosečniških znakov). No, mene to ne prepriča. Bo pa mogoče še sam kasneje kej dodal user posted image .

Naslednjič pa se nam le pridruži user posted image

Mlinčica moja, tole mi je pa všeč: izležavanje, izbrušena in izobilna gurmanska paletauser posted image Grem nemudoma obvestit mojega o nosečniški simptomatiki. Ko me naslednjič popade, pričakujem najmanj, da me uslužno rešpektira. Ja, saj nekaj pa vendarle mora naredit za svojo nadejano deco, a ni res ???

Mismis, pucat okna bi morda celo šlo, če gre za taprave odpustke... Ampak tkole, na drugo žogo, ko smo že pri nadejani deci, saj nadejanih nosečk se tud ne sme preveč štrapacirat, a ne? Predlagam, da tole delegiramo na naše junake... Hm, v mojem primeru bi bilo najbž najbolje, da se sklicujem na vobčeznano dejstvo, da napor škoduje foliklčkomuser posted image ... Grem tole teorijo stestirat, ti javim, kako bo šlo....user posted image

ekola mene BACK

jah glede FIFA 08, to ni to ampak FIFA MANAGER 09 (no to smo zrihtal)

glede ostalih znakov, pa nekje po vrsti, lakota, zaspanost, poležavanje, iskanje pozornosti (v dobrem smislu), večja potrpežljivost - v to sem 1000%, jst pač slabo slišim in vem kaj to pomeni, če mora večkrat kaj ponovit (v normalnih okoliščinah) - no pa še kak znak bi se najdu
user posted image   user posted image  user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?