|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
18.11.2008 12:31:02   
uršika***
Ronja jaz mislim, da obstajajo fantje, ki jih noseče ženske privlačijo- se jim zdimo seksi. Misliš da ne???
Saj nekateri imajo radi močnejše ženske.
Oljica kaj pa še delaš v službi?
Boš še dolgo delala?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
18.11.2008 12:44:31   
ronja
In kaj boste kej pocele cez dan?

Mi gremo v trgovino. Zdaj bom najprej nafutrala tamalo, potem bom naredila kosilo (lubi si je zaželel quiche), potem bomo pojedli in šli v trgovino na najin 14 dnevni nakup, nakar bova pospravila vse v omare in hladilnik, kar bova kupila in potem dava tamalčko spat in bom jaz verjetno prevajala še zadnji dvd ali pa bo on pisal minute, pa bom jaz pospravljala in delala plac za šivanje (da bi že enkrat končno ratalo!)

niia, meni se zdijo bolj praktične na ježke, sem naredila oboje. Prekrivno pa sem naredila z gumbki, da se ne znuca tak hitro.

In ravno 30.1. pride najmlajši Angelo na koncert v Lj- na grad in seveda ne morem it

uršika, seveda lahko greš, če dobiš še kje karte! če boš še user posted image , tako ni problema, sicer pa ti lahko lubi tisto urco dve pazi user posted image . toliko pa tudi zdržijo brez mamice, sploh če je to 1x in edinkrat možno... Saj ti ga lahko pripelje vmes podojit, če se bo tako pogosto dojil!

mima, hehe, ti pa nisi najbolj ubogljivo dete, se mi zdiuser posted image . Upam, da je bil to danes max, pa da boš mela v pet. že mal manj. Jaz se tehtam kar vsak dan, sem navajena že od takrat, ko je oče doma tehtnico kupu, pa smo se vsi začeli vagat gor. Mi je fino,da vem, kje sem.
Za lonce pa tak nimaš izbire - ne moreš vsega potem naenkrat kupit...
Jaz brcanja in bušija nisem čisto nič pogrešala, saj sem dobila Ronjouser posted image , hehe. kar se mene tiče, bi tele nosečnosti komot preskočilauser posted image . res mam p azmeri neke probleme, sicer pa nikoli nič... (no, sem pa tja skup padem, samo tega ne štejemuser posted image )

hehe, sonček, a sem ti včeraj naredila lušte s šejkom?user posted image
glede plenic pa sem jaz vse sama šivala, tak da nimam pojma, kakšne so cene. prekrivne hlačke sem tudi sešila in spletla (imam ene volnene pletene in ene sešite iz nepremočljive tkanine)

lunica, jaz zatekam v cele noge, pa v roke, pa v obraz zjutraj... skratka sem grozna. pri Ronji so mi samo noge, pa še to pol manj kot zdaj, pa je bilo poletje!

mene noben več ne krega, so ugotovili, da nima smisla, sam še z glavo zmajujejo...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
18.11.2008 12:45:16   
lunica12
Soncek neki sem carala pa je blo po pomotiuser posted image user posted image

Ursika ja js sem cula da ce baje dojis da z tem ful hujsas zraven sam ne vem zakajuser posted image Je pa baje res.Tvoj brat pa ma smesne foreuser posted image Js bi mu ze rekla nazaj kakouser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
18.11.2008 12:53:36   
ronja
Ronja jaz mislim, da obstajajo fantje, ki jih noseče ženske privlačijo- se jim zdimo seksi. Misliš da ne???

Ja, samo jaz sem mislila, da samo, če smo noseče Z NJIMIuser posted image .

uršika, mal v tolažbo: vsaj te kile od zatekanja, bojo šle hitro dol, ker je sama voda - s tem se tudi jaz tolažim, ker mam že dobro kilo več kot pri ronji, ko sem jo rodila... Ampak takrat nisem bila niti približno tako zatečena... pa že takrat se kar precej vode ven odteče po porodu... Je  pa res glede dojenja, ne rabiš nobene diete, gre samo dol - samo ni nujno da že čisto takoj v prvih 6ih tednih, ampak v nekje 2-3 mesecih pa.
Glede ležanja maš pa tudi prav - veš, ad jaz bolj zatekam, če nič ne migam - stanje na mestu in hoja po štacunah je res smrt za noge, ampak po plavanju sem pa jaz manj zatečena kot sicer - miganje pomaga!

maš pa prijaznega brata, ni kejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3804
18.11.2008 12:55:03   
ronja
js sem cula da ce baje dojis da z tem ful hujsas zraven sam ne vem zakaj

hehe, zato, ker moraš sproducirat po liter mleka na dan - to ni tak malo za eno bitje od 60 kil... Vsak ljubi dan! In to mleko moraš sestavit, načrpat v pravi organ, kontrolirat razmerje beljakovin, maščob in sladkorjev... vse to zahteva energijo!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
18.11.2008 13:09:10   
ronja
Sicer je pa meni spet tako za znoret slabo, da  glih komi živimuser posted image ! Jap, pa se počuti lepo in privlačno, ko se ti želodec dvigauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
18.11.2008 13:09:36   
OLjica
uršika, delam še 14 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3807
18.11.2008 13:30:28   
sonček33
JOj, ronja, prav boga si s temi slabostmi.

Oljica še malo...pol pa več počitka. Zgleda, da sem te prvič zgrešila.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
18.11.2008 13:47:05   
sonček33
Ronja - šejk pa pijem zdejle že ene tri tedne vsak dan zjutraj, ker sem le tako uredila prebavo.
Kuham korenčkovo juho - a ti daš kakšne posebne začimbe vanjo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
18.11.2008 15:13:27   
temtem
Lep pozdravček vsem!!!
Včeraj sem prišla iz Srbije, in bilo mi je suuuuuper...Ne javljam se tako pogosto, ker mi računalnik ne dela, vseeno pa mislim na vasuser posted image user posted image user posted image !!!
Poljubčki

temtem

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
18.11.2008 15:13:36   
ronja
sonček, lahko narediš milo al pa ostro verzijo - v to daš na začetku not nastrgan svež ingver (korenino).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
18.11.2008 15:18:49   
sonček33
Ronja, ok, za drugič, juhce namreč ni več...je v mojem želodčku, sem vso sam pojedla v 2 urah...kakšen liter in pol... najmi

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
18.11.2008 15:50:23   
uršika***
Vedno bolj smo pridne Januarčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj ko je bolj mrzlo vse čepimo notri na toplem, v službo hodijo samo še tri revice(se mi zdi- če sem pa katero spregledala se pa opravičujem) in časa za čvek je ogromno!!!!!

Oljica naj ti hitro mine!

Temtem dobrodošla nazaj!!!

Ronja men se tut smiliš, ko pa ti je non stop slabouser posted image
Na koncert pa ne morem- imam najprej dobro uro vožnje v eno smer, pa če koncert traja dobri dve uri, pa vožnja nazaj,....  kaj pa, če bom ravno takrat šla šele rodituser posted image  mam datum 20. Tko da sem se sprijaznila, da bom šla drugič. Bom že preživela.

Ja, moj brat je res grozen. Jaz mu nisem pa nič dolžna, brez skrbi. user posted image
Se še vedno kregava, kot da sva 10 let stara. Tko sproščava negativno energijouser posted image

Ampak jaz sem danes tako zatečena, da sploh ne vem več, kaj naj  naredim. Grem lubiju težit, naj mi noge zmasirauser posted image  pa kalcij grem pit, se mi zdi, da me neki krči vlečejouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
18.11.2008 15:56:15   
Zvezdica
Dan

Ulla, priden ta tvoj otrok user posted image Pa prav je da se počutiš lepa...sej si. Sam jast k sem vsa zatečena si sploh nisem všeč, ja valjda da ne, če sem kot soduser posted image user posted image user posted image user posted image
Mene tud vse boli, mater.... še 2 meseca. pa te kolki, ko da mi bodo stran padliuser posted image
Aja, pa jast sem tud bl prot konc mesca, 24.1user posted image , če pa katera 29. rodi bo pa na moj RD rodilauser posted image

Saša...umiri se, boš vidla da se boš matrala na silvestrauser posted image Sicer pa ja čakam že ... po drugi strani je pa čez dan prav fino bituser posted image
ko samo pomislim kaj vse nas čakauser posted image

Barba...kje se ti skrivaš? Kar pokaži se večkrat. Bo pa kakšna debata več stekla.

Niia, jast moram tud ta teden uredit za CSD. Zibka je pa tudi v zeleni barviuser posted image . Sem rekla, da ni treba da nas kaj presenetiuser posted image

Mima, še 2x bravouser posted image . všeč mi je ko vidim, kako zelo veliko ljudi si zares želi več otrok.
Ste že pri koncu pri stanovanju?

Jast sem pa danes spet šopingirala...izpade ko da dsam po trgovinah hodim ampak danes se je sprostil mastercarduser posted image user posted image user posted image user posted image

In sem kupila sebi trenirko...ker te hlače me že mal tiščijo, trenirka nosečniška mi pa ni najbolj ok, tko da kar navadno nike vzamem in je čist ok. Pa mojmu sem kupila ene dva puloverčka, pa kapo...mmmm, pa liamčku spet cotke in še za najmlajšega. Ker je že cajt.

Tamalčku sem pa kupila dva plišasta kompletka,enega krem, enega rjavga, res taki full topli, pa bodyev ene 10 navadne in na preklop, vse v št 62, le nekaj malenkosti v 56 št, pa ene hude hlačke, take mehke, pa ene dvoje bombažne klasične hlačke, pa en bombažen kompletek, pa kapico, pa copatke...joj vse je tko mejhno pa cortkano, aja pa ene žametne hlače....Pa jopco modro, tko da zaj ma že ene tri jopceuser posted image V glavnem zdaj imam cotk kar nekaj za prvi in drugi mesec mislim, da kar dovolj, še kaj bo treba dokupit po potrebi ampak mislim, da glavno imam. No, kako majčko, pa spalni pajacek ampak mislim, da bo kar dovolj za začetek. Aja, pa un pajacek zimski, ampak čakam, da vidim kakega lepega.

Tako, to bo za danes, sicer sem prehlajena ko user posted image , se nalivam s čaji, zdaj sem pa še lekadol plus c vzela, bomo videli če bo kaj bolje.

Pozdravček vsem skupaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 15:58:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3815
18.11.2008 16:13:08   
Zvezdica
Punce, ki že imate otročke, a katera pozna ali ima izkušnje s tem avtosedežom od concorda, ki je dejansko uporaben od 0 do 18 kg. A ima morda katera karkoli ve, dobro ali slabo, res me zanima

Prvič sva imela maxi cosi lupinco in je super, ampak zdaj bi pa sprobala tole.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
18.11.2008 16:13:44   
Zvezdica
Aja, pa še link če katero zanima

http://soncek.si/si/concord-ultimax-pure-space-denim-i7596.shtml

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 17:10:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.11.2008 17:31:32   
uršika***
Zvezdica ti zapravljivkauser posted image
Ampak je pa luštno kupovat te male cotkeuser posted image . Jaz tudi tako uživam. Sam zdaj ne smem več kupovat, ker imava že vsega prevečuser posted image  pa še od sestrične njegove bova ta teden dobila polno stvariuser posted image user posted image user posted image

Moj možek pa že cel popoldan spiuser posted image
Pa mi je isto dolgčas, kot če ga nebi blo doma. So včeraj fantje mal preveč nazdravljal za rojstni dan, pa za Alena,...pa me je že iz  službe klical, da se pa ne počut najboljšeuser posted image . Bebec. Kot da mu je treba vse spit kar vidi- sicer se mu to zgodi samo nekajkrat na leto, pa potem zadostuje kar za precej časa, ker ve, da ne nese ravno veliko alkohola. Potem mi pa stoka po stanovanju... pa mam že dost problemov sama s sabo, ne pa, da bom še njega poslušala, kuk je bogi. Čist prav mu jeuser posted image . Kar naj trpiuser posted image
Sem tečna, ko se ne ukvarja z mano, pa še zmasiral mi ni nogeuser posted image

Mima vidim, da lepo napreduje vajin domekuser posted image user posted image user posted image . Želim ti, da bo šlo vse po načrtihuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
18.11.2008 18:02:03   
Ploha
no punce poročilo iz posvetovalnice,....itak bi samuser posted image user posted image user posted image user posted image
sicer je vse super, voda in kri sta super, hemoglobina dost (čeprou nism nič tazga jedla al pa kšne železove šumeče tablete pila), pristisk je ok, pupa raste, velikost ustreza tednom, jaz sem se itak preveč zredila me je mal kregala, sem se v 5 tednih 4 kile, pa je rekla maximum 2 kg,...
no stvar k me je pa čist pobila pa ki tud ni čist ziher sam jst že kr vidm kaj bo,...očitno bom mela kar CR, vse kaže tako, in to zaradi oči,..jutri imam okulista, da vidim kaj bo rekel,...ma ne vrjamem da kaj lepega, tko da sm čist prpravlena na CR, ampak men to nikakor ni všeč nooooo,....jaz bi mela več kot 3 otroke, pa tud če jih ne bom imela pol, samo možnost bi pa imela. Pa saj vem, da gre zame, pa da ne oslepim pa vse to, sam to si pa res nisem zamišljala. Ma kuuser posted image gleda vse skup,...pol zdej me neki bolezen hvata, za učit sem čist hin, sej pravm brez volje do življenja. Pol če maš CR me skrbi kako poj dojenje steče, pa ne doživiš tistega naravnega poroda, ko ti otroka dajo na trebuh pa ko je ati zraven pri porodu pa vseh teh občutkov, čeprov si napol v nezavesti ampak vseen je drug filing, ma na koncu je najlepše darilo saj vem,....mah sej bom preborela, sam tok da sm mal iz sebe spravla, zdej nej bi blo kao bolj k sm se izpovedala pa ni,...

Ronja: jest sem zdele v tem trenutku čisto nasprotje tebe, sicer pa kdaj si pa ti sploh slabe volje al pa tako hin,..se mi zdi da si polna enregije da te ni za ulovit, po pravici povedan si niti ne predstavljam, kako bi ti zgledala taka kot sem jaz zdej,...

upam, da vm nisem zdele čist zamorila,...

Neposredna povezava do sporočila: 3820
18.11.2008 18:02:35   
Ploha
aja še neki: a če bo recimo CR ga poj naredijo kej prej kot je PDP???????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
18.11.2008 19:47:21   
sonček33
Ploha nikar biti preveč slabe volje. Glavno da je z otročkom vse ok. Verjamem pa, da ni enostavno, da gledaš za naprej, da bi rada naravno rodila.  Ne bit žalostna.

Oljica - žal ne bo nič s podlogo. Imajo samo tsite ozke, za tiste plastične previjalne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.11.2008 8:03:11   
sonček33
Včeraj zadnja, danes prva!
Dobro jutro!!!!!

kako smo nosečke?
a smo danes kej boljše spale?  jaz sem kar dobro, začuda brez bolečin v kolkih.

kaj bomo počele?
pregledi? khurde????? javi nam!!!

kuhanje? pri nas pire in kumare v omaki, jutri sarme

jaz bom mal pospravljala, pol inštrukcije, pa kuhanje, popoldne sestavljanje omare iz Ikee, pa sobica za dete se bo bolj do končno uredila. jupi!

komaj čakam jutr in UZ

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.11.2008 8:15:12   
sonček33
Oljica - še en dan manj  službe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.11.2008 8:20:15   
Anonimen
ronja jaz tud mislim da so dedci, k so jim blazno všeč noseče ženskeuser posted image en moj prijatelj je tole rezložil na malo čuden način, pa vseenouser posted image rekel je, da nosečnica sicer ni tak tip, da bi ga popadla neustavljiva želja da jo podre, okol obrne in še enkrat (user posted image ), ampak da smo preprosto tolk lepe in da kr žarimo in da bi nas blo teba nonsto božat in lupčkat in cartatuser posted image s kakimi se jst družim, a neuser posted image

lunica jst na momente mal zatekam, samo ni nič v primerjavi s prejšničuser posted image no, počakmo še....

uršika
, z dojenjem organizem pokuri še dodatnih 700 kalorij dnevno, tko da ja, kilograme kar pobira, če seveda ne ješ toliko, da vse to notri spravišuser posted image men so 9m po porodu ostale 4 kilce, no pol sm pa zanosla je pa spet začelo gor ituser posted image
joj uni vietnamski svinji sem se pa narežala zdejuser posted image user posted image user posted image sam mam jst tud čudn smisu za humoruser posted image user posted image

eh, tehtam se pa jst samo pri ginekologinjiuser posted image doma sploh nimam vage, je reku moj da jo bo nabavil, ker je nesprejemljivo, da spet zanosim sam zato, ker me bo zanimalo kolk vagamuser posted image

zvezdica mi smo tud šopingirali, k se je mastercard sprostiluser posted image smo mal za Ulo nabavli bodije, žabe pa zokne, pa plenice, pa mal kozmetike za vse, pač takšne prčkarijeuser posted image

niia poglej na ebayu za pleničke...recimo TOLE....se kr veliko najde, sem jaz tud gledla, mal za lušte, ker jih itak mam za oba dovolj. edino kake prekrivne hlačke bom še mogla nabavtuser posted image

sem pa jaz včeraj zvečer postlo kupla na ebayu, TAKO, za 60€...brezveze, aniuser posted image zdej sm se še zmenla da mi še kr jogi zravn pošljejo, tist je pa 25€....nek kokosovuser posted image baje da je fajni, je pa bolj nizek se mi zdi...no, bomo vidl...poštnina za vse skp iz nemčije je pa 20€...kr neki....zato pa jst vse prek ebaya kupujem, tule pri nas se sploh ne grem večuser posted image

zvezdica kak je ta sedež pojma nimam...midva mava za Ulo zdaj nekaj podobnega, samo sma jo dala notri, ko je šla iz jajčke. kako se pa od začetka obnese pa ne vem. edin kar bi mene motlo, je to, da morš dojenčka notri pa ven jemat, k drugače pa recimo napakiraš v jajčko v stanovanju, pa pol vse skp v avto zmontiraš in nazajuser posted image

mima super da napredujeuser posted image s taščo pa le urediuser posted image

ojoj ploha, to pa res ni fajna novicauser posted image samo da bi pa res bila slepa zaradi tega....kaj pa če zdaj rodiš s CR, pa greš kasneje na operacijo ( ta korektura vida), a pol bi recimo lahko poskusla naravno rodit? to se še pozanimaj...sej operacija je draga, sam tud to da ne morš rodit naravno pa si želiš več otrok ima svojo ceno...
dojenje pa po CR prav tako steče, mogoč kak dan dlje traja, samo kar lepo pozitivnouser posted image to prej povej da si želiš dojiti in da bi res takoj ko bo možno rada pristavla otročka in naj mu ne dajejo flaše. boš vidla da bo.
se pa zmeniš, za CR ti navadno kar določijo pol datum, tam okoli PDP enkrat.

no, moj pregled je bil pa ok, zredila sem se tud jaz prevečuser posted image samo ni mela pripomb, tri magnezije dnevno morm spit, ker mi tolk trebuh otrdeva, pa počivat itd. aha. se je pa tale moj otroček obrnil spet, tko da zdej sedi, glavico ma glih nad popkom nekje, pa v desni kot se tiščiuser posted image in prste na nogah cuzauser posted image sma se prov smejale....facko maliuser posted image no, sej ma še čas se obrnit, po moje se bo tko še parkrat, kakršno zdeluje notriuser posted image če se pa slučajno nebi do 36t, bomo pa zunanji obrat probaliuser posted image samo mislim da se bo, da ni panike.

tko.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?