trdozimc
|
Oj! IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Ko smo že pri večernih klepetih....kej je pa trdozimčeva? bi rekla,da je na šrotu! verjetno, ja Ja, res je, na Boškotu, tako ali drugače! Smo imeli kar pester vikend. Jaz sem bila v soboto na enem izobraževanju, sta tašča in B sestra čuvali mala dva in skuhali kosilo, tast in sta pa naredila garderobno steno (končno!!!!!!! - smo imeli še od vselitve pred tremi leti kar en stol za cunje gor metat - kovačeva kobila .....) V nedeljo smo se potepali po štajerski (Vrtnica pa ne me zdaj takoj za uhe vlečt, ker nisem imela niti toliko časa, da bi šla v miru lulat ). Mala dva sta trenutno zdrava - seveda tik po antibiotikih. Ampak sem včeraj, ko sem prišla v vrtec po Jana, ki je zdaj praktično sterilen , počepnila s tamalo pri vratih in se je enih 7 otročkov takoj nabralo okoli in so vsi kihali, kašljali, smrkali ...... - pa kaj češ. Vrtec oz. varstvo: to je za vse, ki uvajate otročke. Meni je že zdaj čudno, ko pomislim na Ivin odhod v vrtec. Saj hitro mine tisti teden hudega, ampak lažje pa vseeno ni čisto nič. Rokavičke: Jan jih nosi one na prstke, ampak jih komaj letos brez težav obleče. Iva ima pa take male vrečke, v katere se cela rokica zapre. Mi gremo večkrat na sprehod pozno popoldne, ko je že tema in takrat imata oba rokavičke na rokah, Jan pa tudi čez dan, če je mrzlo in vozi npr. kolo. Nobeden ne komplicira nič. Striženje: kje ste pa dobile tako čupaste dojenčke??????? Naša dva sta bila oba pleškota - no, Iva je še. Želva, kaj pa v Gracu v Ikei - a tam jim tudi manjka vse kar rabiš? Saj do Graca je skoraj isto kot do Celovca, pa še tunela (Karavank) nimaš vmes????? UUUA, Pikica, ful lep mobi! Meni so tudi Nokie zakon, čeprav me zadnje čase nekaj jezijo. V družini je precej reklamacij (smo vsi na Nokijah ), pa baterije ful kratek čas držijo. IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica A je kaj narobe, če daš otroka v avtosedež preden ima 9 kg? Jaz sem ravno dala Ivo. Še nima čisto 9 kg in sem sicer ful proti kakršnemukoli prehitevanju, ampak naša prekla ima tako dolge noge, da je imela v lupinici že čisto preveč zmečkane. Mazanje ritke: jaz je vsakič NE mažem. Janu je pri vnetju pomagalo izključno navadno olivno olje (po vseh drugih kremah, vključno z Bepantenom, je dobil celo ranice). Iva ni tako občutljiva in ji vedno pomaga Bepanhten. Canesten: NI za splošno uporabo! Ta kremica je namenjena proti vnetjem, ki jih povzročajo glivice. IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Danes je pa belo zunaj. No, morda je bilo že kdaj prej, samo se tako dolgo mi obdržalo. Tudi pri nas je bila prva poštena slana.
|