|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
15.11.2008 20:49:47   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Spet je tuga tukaj goruser posted image Kaj se vse stiskate?user posted image

Ko bi vsaj moj user posted image  bil doma potem bi bilo user posted image user posted image user posted image . Sem šla danes z Janom v mesto malo na sprehod, ker je bilo lepo vreme malo je pihalo ampak saj nismo iz cukra. Potem sva prišla domov se najedla oz. Jan se je in zaspal za 3 ure. Zdaj sva pa prišla iz spara, ker sem se spomnila da rabim par stvari.

Grem malega porihtat in do konca pizzo pojest.

papa 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
16.11.2008 10:36:55   
Vrtnica79
Skaana- hvala za slikeuser posted image . A to ste bili že prav pri frizerju? Pa se Aleksej ni nič bal, vidim da sta oba uživalauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.11.2008 10:37:56   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Spet je tuga tukaj goruser posted image Kaj se vse stiskate?user posted image

Ko bi vsaj moj user posted image  bil doma potem bi bilo user posted image user posted image user posted image . Sem šla danes z Janom v mesto malo na sprehod, ker je bilo lepo vreme malo je pihalo ampak saj nismo iz cukra. Potem sva prišla domov se najedla oz. Jan se je in zaspal za 3 ure. Zdaj sva pa prišla iz spara, ker sem se spomnila da rabim par stvari.

Grem malega porihtat in do konca pizzo pojest.

papa 

user posted image user posted image user posted image  zgleda da res imamo same stiskačice tu goriuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.11.2008 12:24:12   
želva
Še vedno se stiskateuser posted image ?

Midve s taščo sva na bojni nogi, z želvakom tud bolj kot ne, delavcev polno okoli hiše, men grejo pa vsi naku...user posted image user posted image user posted image Cel svet mi je danes odveč.  Bi kar nemkam pobegnila.
Hvalabogu, da bo jutri pon, in vsega konec.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.11.2008 13:21:27   
t*e*j*k*a

Midve s taščo sva na bojni nogi, z želvakom tud bolj kot ne, delavcev polno okoli hiše, men grejo pa vsi naku...user posted image user posted image user posted image Cel svet mi je danes odveč.  Bi kar nemkam pobegnila.

Ja sej bo enkrat bolš, itak so taki dnevi najbolj zaje...user posted image user posted image user posted image , ko bi nekam pobegnu, pa ne moreš, kr maš polne roke dela.  Sej bo.

Dans je ful lep dan, grem zdej z Janom mal na sončka uživat, papa

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
16.11.2008 14:19:21   
hokejistka

Želva pejt ven na sončka. Sama al pa z M. pa poskusi malo odklopit. user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.11.2008 17:28:43   
lana38
Vikend je lep in sončen, zato je pa zatišje tukaj gori na RR.user posted image
Našemu Timu je pa zelo všeč žirafica, ji je bila za darilo v Pamperskah.
Saj vem, da bomo tudi mi potem komaj čakali vikend, ko bomo spet v službi.
Zdaj bom šla pa perilo obesit. Mislim, da mi je že opral pralni stroj. Lepo se imejte še preostanek nedelje.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
16.11.2008 18:46:13   
t*e*j*k*a
Mene pa zanima če ste že dale svojim malčkom za zajtrk kdaj margarino in marmelado na kruhu?  Jaz sem mu do zdej dala sirček al pa kak sirni namaz, kej drugega pa ne vem kaj naj mu dam -- - razen mlečnih kašic seveda.

Kaj dajete ve?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
16.11.2008 19:39:32   
hokejistka
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mene pa zanima če ste že dale svojim malčkom za zajtrk kdaj margarino in marmelado na kruhu?  Jaz sem mu do zdej dala sirček al pa kak sirni namaz, kej drugega pa ne vem kaj naj mu dam -- - razen mlečnih kašic seveda.

Kaj dajete ve?

Sem dala vse našteto, pa ne mara, da je kaj na kruhu namazano user posted image . Ji dam kruh, zraven pa marmelado po žlici. Drugače ji pa pravega zajtrka še ne dajem v celoti, ampak je zaenkrat še kar na flaši mleka, potem pa dobi sadni obrok. Pri nas zajtrk šele uvajamo user posted image . Najraje ima kruh namočen v mleku.

Drugače sem pa izračunala, koliko bomo plačevali za vrtec in me je skoraj kap user posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
16.11.2008 20:47:32   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Želva pejt ven na sončka. Sama al pa z M. pa poskusi malo odklopit. user posted image

user posted image
saj je že skoraj dobro, iz takole user posted image na user posted image , jutri ze user posted image

Ja vrteci so hudičevo dragi.  Zato bo M e malo doma, dokler bom jaz. Je treba šparat

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.11.2008 20:50:29   
želva

Kaj dajete ve?

Mi še nismo probavali za zajtrk kaj drugega kot mlečno. Se mi zdi, da se od tega bolj naje. In M. ima dopoldne  še sadje in kruh(obvezno žemljo iz trgovine), ker že pri kruhu vpije ama-ama in komaj prilezeva do blagajneuser posted image .In se mi zdi, da itak čez dan še kar nekaj kruha poje. Vrjetno pa bi že bil čas, da poskusimo tudi s takim zajtrkom.

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.11.2008 7:34:38   
lana38
Tim se nekje med 6. in 7. uro doji, potem pa spi naprej skoraj do 9h. Ko se umijeva in previjeva, pa dobi sadje. Vmes vedno je kruh, kadar jem jaz ali kdo drug, če smo vsi doma čez vikend. Kakor hitro vidi, da kdo je kruh, začne delati am, najm-njam in se oblizuje. Potem ima pa tako kosilo okrog 13h.

hokejistka, jaz sem si informativno naredila izračun plačila vrtca, pa me je tudi skoraj kap, glede na to, da sem lani skoraj celo leto dobivala od 400 do 500 eur, ker sem bila na bolniški, bi vtrec prišel okrog 140 eur. Torej več kot je bila lani 1/4 moje plače.user posted image

Moja 2 otroka še spita. Blaža bom morala skoraj zbuditi za v šolo. Jaz sem se pa danes tako naspala, ker se Tim od 21.30 do 6h sploh ni nič zbudil. Niti zajamral ni nič. To pa že ni bilo zelo dolgo. Bravo Tim.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.11.2008 7:55:02   
lana38
Pravkar sem prebrala na Mamini čvekalnici, da je Nick od mat3je22 včeraj dobil vročinske krče in sta v bolnici.
Nick in Mat3ja!user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.11.2008 9:20:10   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Pravkar sem prebrala na Mamini čvekalnici, da je Nick od mat3je22 včeraj dobil vročinske krče in sta v bolnici.
LP

OJEJ upam da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.11.2008 9:31:20   
botrca

Kaj dajete ve?

Jaz sem mu že dala margarino in marmelado in ima ful rad.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.11.2008 9:42:12   
botrca

LP

Bogi Nick naj se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.11.2008 10:18:54   
Skaana
user posted image

Oj, mene je kar malce user posted image , ker vas tako zanemarjam... Mi smo ok, malce kašljamo, a ni panike.

Držimo pestke za Nicka. Vem, kako grozno je to, Atena jih je imela in reeees je hudo tako za user posted image kot za starše.

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Skaana- hvala za slikeuser posted image . A to ste bili že prav pri frizerju? Pa se Aleksej ni nič bal, vidim da sta oba uživalauser posted image

Ja, Alekseja smo malo postrigli. Imamo tu tako fajno frizerko z lokomotivo namesto stolčka, pa barvice in avtomobilčke ima v čakalnici, pa knjigice, pa ni da ni user posted image . Je pa imel naš frkolin že kar daljše laske in smo mu malce oblikovali glavico. Da ni tistih mehkih scufanih koncev.
Bil je izredno priden, samo vrteč user posted image .

Nič, se je že zbudil. In kadar Aleksej bedi, ni šans, da sem jaz za rač, ker mi ga takoj ugasne, ali pa odpre DVD, kaj "natipka"...

Lep teden vam želim (želva, upam, da si že boljše user posted image ).

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.11.2008 10:28:57   
t*e*j*k*a
Skaana hvala za slikce, super da ste že dali frizerja mimo. zdej je pa verjetno pravi frajer ta vaš aleksejuser posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.11.2008 10:29:53   
oro
Drugače sem pa izračunala, koliko bomo plačevali za vrtec in me je skoraj kap .

Pol mate verjetno visoke dohodke?... Sam 400 al 500 se mi zdi še vseen fuuul visoko... verjetno si narobe računala...

Sm pravkar prišla iz vrca - sm šla nekaj urejat, pa sm mal not v sobo špegala... kok so bli pridni! Ne mors verjet! Vsi so sedel za mizo pri kosilu in čisto tiho jedli!
Naša doma zaenkrat z žlico še po krožniku tolče, al jo pa na tla vrže... Joj joj, mi je kr nerodn, da jo tako peljem tja! user posted image  Sam kaj nej, sej se trudim, pa zaenkrat bolj neuspešno!

Drgač pa - a katera ve - jest sm pametno sprejela funkcijo predsednika sveta staršev - no, so me v bistvu prisilili! Res pa da se nisem prov dolgo upirala! In zdej mam sranje! Sploh ne vem, kaj morm delat! Takoj ko sm bla zbrana, mio je ravnateljica porinila papirje v roko - in rekla, naj vodim sestanek naprej!user posted image  Ha fha, kolk smeha! Sm pač prebrala točke dnevnega reda do konca... pol mi pa nakonc reče ravnateljica - no sej, naslednjega pa itak vi skličete! Ha ha!

A katera ve, kaj je moja naloga? Bom mal po internetu še prebrskala in poiskala...

Glede zajtrkov pa - moja miška obožuje kruh margarino in marmelado!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.11.2008 10:30:48   
oro
Aja pa še to - a ste malčkom že dale rokavičke gor? Se strinjajo z njimi?user posted image

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.11.2008 11:36:51   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: oro

Aja pa še to - a ste malčkom že dale rokavičke gor? Se strinjajo z njimi?user posted image

Ja mi smo jih že dali. Protestira ko mu jih gor vlečem, pol je pa ok.
Ampak ma raje tiste na 5 prstov kot pa tiste na 2.user posted image

Glede sveta staršev nimam pojma kaj je tvoja naloga, verjetno se morš zavzemat za kakšne izboljšave in kaj predlagat.

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.11.2008 12:02:17   
andreja2000

LP

OJEJ upam da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz upam na čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce,vsem zares hvala za čestitke.

Spet ni bilo nič časa za računalnik,pa tudi doma smo bili bolj malo.
Eva je naredila še eno spremembo pri spanju,tako,da ga je še zmanjšalauser posted image  in je začela hodit spat še eno uro kasnej,zjutraj pa se zbuja kot prej,tam nekje okoli 6.Včasih ji uspe čez dan spati kakih 10 minut,velikokrat pa tudi nič in potem je res prava sitka.
Toliko na hitro od nas.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.11.2008 12:08:39   
pikica*

Želva, upam, da si danes že boljše voljeuser posted image .

Kaj dajete ve?

Jaz zeankrat še vztrajam pri mlečnih kašicah. Predvsem zato, ker Lovro drugače ne dobiva mlečnih izdelkov. Smo mu pa že dali kruh z marmelado in tudi kakšnim drugim namazom in je vse lepo pojedel.

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Drugače sem pa izračunala, koliko bomo plačevali za vrtec in me je skoraj kap user posted image user posted image user posted image .

Koliko vas bo pa prišlo? Mi plačujemo 220€. Glede na to, da smo prej dajali za varuško 270€ mesečno, smo kar zadovoljni. Zdaj bosta pa itak dva za to ceno v vrtcu in se mi zdi v bistvu zelo ugodno.

LP

Držim pesti, da se čim prej pozdravi.

Drugače sem pa izračunala, koliko bomo plačevali za vrtec in me je skoraj kap .

Pol mate verjetno visoke dohodke?... Sam 400 al 500 se mi zdi še vseen fuuul visoko... verjetno si narobe računala...

Mislim, da ni nobena napisala, da bo dajala toliko za vrtecuser posted image . Pa v bistvu je to čisto nemogoče, ker je polna cena programa okoli 470€ in te cene nihče ne plača, kvečjemu 80% te cene, v LJ imamo pa še ta luksuz, da nam potem dodatnih 22% cene še občina časti. Tako bi dal za jasli v najslabšem primeru okoli 290€.

Skaana, a vi pa že kar pri firzerju? Pri nas je zdaj ravno toliko las, da se jih malo vidiuser posted image .

Evo, pokomentirala sem, zdaj pa še poročilo. Danes je bil Lovro prvič v vrtcu. Vzgojiteljica je simpatična, pomočnica za odtenek manj, ampak še vedno ok. Danes naj bi bila skupaj tam pol ure, ko sem prišla, je pa rekla, da naj ga kar samega pustim za pol urce, ker se ji zdi, da ne bo problematičen. Sploh nisem vedela kaj naj rečemuser posted image . Ampak verjamem, da zelo dobro ve kaj počne, zato sem ga pustila in šla. Ko sem ga prišla iskat, je rekla, da je bil zelo priden in ni nič jokal. Lepo se je igral in opazoval ostale otroke. Je pa res, da je potem, ko sem ga prišla iskat, pripuzal k meni in izgledal kar malo prestrašeno. Ampak ognjeni krst je mimo, jutri ostane tam eno uro sam, do konca tedna naj bi pa že tudi prespal.

Še tole moram prilepit sem gor. http://www.youtube.com/watch?v=p1OROUCa894 Meni je itak tale cel koncert tako noro dober, da se ne da opisat. Pismo, imajo tile ljudje filing za muzikouser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.11.2008 14:28:11   
Vrtnica79

LP
¸

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nicka!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.11.2008 17:56:26   
hokejistka
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

LP
¸

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nicka!

Enako user posted image user posted image user posted image

andreja 2000 res vsaka čast, da ti ostane še kaj energije ob res aktivni hčerki user posted image

Aja pa še to - a ste malčkom že dale rokavičke gor? Se strinjajo z njimi?

NE, rokavičk še nismo dali gor. Jih pa imamo doma. Take brez prstov in take na dva.

Drgač pa - a katera ve - jest sm pametno sprejela funkcijo predsednika sveta staršev - no, so me v bistvu prisilili! Res pa da se nisem prov dolgo upirala! In zdej mam sranje! Sploh ne vem, kaj morm delat! Takoj ko sm bla zbrana, mio je ravnateljica porinila papirje v roko - in rekla, naj vodim sestanek naprej!  Ha fha, kolk smeha! Sm pač prebrala točke dnevnega reda do konca... pol mi pa nakonc reče ravnateljica - no sej, naslednjega pa itak vi skličete! Ha ha!

JAz sem sicer v svetu staršev, poznam pa tudi delo vrtca. Čestitam za pogum user posted image

Naloga predsednika je da skliče 2 do 3 sestanke Sveta staršev letno, nanje povabi ravnateljico in ostale strokovne delavce, za katere se mu zdi to smiselno. Pa določi dnevni red in vodi sestanek- daje besedo, koordinira in skrbi,d a je sestanek čimprej končan user posted image , ker se ponavadi vse skupaj zelo rado razvleče user posted image

Naš predsednik je letos oblikoval poslovnik o delu sveta staršev- vse določbe in podobno. Vsa čast, meni se o teh stvareh ne sanja. Namreč po novem zakonu morajo imeti vrtci na spletu dostopne inf.javnega značaja in poslovnik spada v to kategorijo.

Mi smo svet staršev imeli že mesce dni nazaj, sedaj imamo že 2. sestanek, ker se je naš predsednik odločil, da bomo tudi letos nadaljevali sestanke po enotah- tako lažje predebatiramo problematiko posamezne enote, ki je zelo specifična.

V službi pa sveta še nismo imeli user posted image .

hokejistka, jaz sem si informativno naredila izračun plačila vrtca, pa me je tudi skoraj kap, glede na to, da sem lani skoraj celo leto dobivala od 400 do 500 eur, ker sem bila na bolniški, bi vrtec prišel okrog 140 eur. Torej več kot je bila lani 1/4 moje plače.

Meni pride izračun dobro čez 200 EUR. Pa sem bila tudi sama lansko leto na bolniški, pa brez službe vmes, porodniška je bila pa porazna, ampak se upoštevajo dohodki za 2007.

pikica ja bomo plačevali podobno kot vi. Meni je to veliko. Saj je vam tudi verjetno.user posted image Verjetno bi vsi radi, da bi bilo ceneje.
Imaš že nov telefon?user posted image
Super, da je Lovro užival na svoj prvi danuser posted image Sedaj pa držimo pesti, da bodo tudi naslednji dnevi tako prijetni. Ti boš imela pa nekaj uric zaseuser posted image . Super, da ste si tako zastavili uvajanje. Meni se dolgo uvajanje zdi čisto nesmiselno.

Zdaj smo dobili pa obiske in moram šibat!

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?