![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:13:02
|
|
|
|
matejchi
|
No, jaz imam pa ta teden polno zapolnjen. Jutri grem v Velenje in k frizerju. Končno, se že sama sebe ustrašim. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Saj se ti bo že do Velenja trajna sama naredila....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:14:05
|
|
|
|
matejchi
|
anita kdo je zdaj od koga..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:14:37
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tule mogoče tudi katera kaj najde http://www.maminajdi.si/ Sem se prijavila, mogoče pa kdaj prav pride. No še tole sem želela povedati Cebrca, da tvoje ime (Marija) pomeni, da si ženska, ki podpira vse 4 vogale v hiši! To so danes pri Dobro jutro povedali, pa sem te želela obvestiti. Tejkaz, slike bodo, ko bom fotoaparat k sebi spravila. Je zablokiral. Mi smo pa včeraj lučke za ven kupili! Jaz sem namreč manijak na veseli december! Smrekica bo tako po mojem stala že v začetku decembra! Zaradi Kaje Line (ni res, ker lani je že novembra) Pa v Bauhausu smo želeli božička na svetleči lestvi kupiti, pa so bili že vse pobrani . Upam, da še kaj dobijo! Pa lučke v stanovanju bodo, vse polno...to se bo lepo hraniti ponoči! Šibam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:17:07
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi No, jaz imam pa ta teden polno zapolnjen. Jutri grem v Velenje in k frizerju. Končno, se že sama sebe ustrašim. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Saj se ti bo že do Velenja trajna sama naredila.... kakšna trajna, lasje gredo stran, bom čisto na kratko se pošišala. Potem saj ne bom videla kako mi izpadajo! Pa pobarvati se moram, tale rumeno blond mi je čisto mimo. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan zoja miša brez avta mi živeti ni a ne , bravo, ti si kar privošči. hvala za pohvale glede moje lubice, ja očka ima rjave očke, juhu vsaj nekja ima po meni in seveda lulika je po mamici, ker vsi pravijo da je njegova-no saj tud je Tole glede avta se ne bi mogla bolj strinjati. Za Zojo je pa res, luštna, kot mami
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:21:53
|
|
|
|
matejchi
|
AB a ti tašča diha za ovratnik?
< Sporočilo je popravil matejchi -- 17.11.2008 15:23:52 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:31:38
|
|
|
|
tatly
|
zdaj sem mal gledla to stran ki jo je zoja misa pripopala a je kera dobla ta paket v p?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:36:24
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tule mogoče tudi katera kaj najde http://www.maminajdi.si/ Sem se prijavila, mogoče pa kdaj prav pride. No še tole sem želela povedati Cebrca, da tvoje ime (Marija) pomeni, da si ženska, ki podpira vse 4 vogale v hiši! To so danes pri Dobro jutro povedali, pa sem te želela obvestiti. Mi smo pa včeraj lučke za ven kupili! Jaz sem namreč manijak na veseli december! Smrekica bo tako po mojem stala že v začetku decembra! Zaradi Kaje Line (ni res, ker lani je že novembra) Pa v Bauhausu smo želeli božička na svetleči lestvi kupiti, pa so bili že vse pobrani . Upam, da še kaj dobijo! Pa lučke v stanovanju bodo, vse polno...to se bo lepo hraniti ponoči! Šibam Jaz sem krščena kot Marija. Bom povedala, kaj pomeni ime. Sem tudi nora na božične praznike. Pri nas smrekica stoji že za Miklavža. Se vsaj splača postavit. Pa noro lepo mi je, ko je vse okrašeno.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:46:07
|
|
|
|
sayuri
|
Se vam sam tolk javim, da sem še med živimi . Sem spet popokala oba in letela v LJ na rudnik na kafe . Smo se srečale 4 mamicez dvojčki, ki smo rodile v Postojni v razmiku 2 mesecev. Pa še ena frišna dvojna nosečka je pršla. Smo bili zopet atrakcija - štirje dvojni vozički...to pa res ne vidiš vsak dan Bom zvečer prebrala, kaj ste načvekale
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 15:57:08
|
|
|
|
mishel
|
Ko na hitro preletim vaš čvek, mi je kar žal, da nisem več tako pogosto med vami kot v nosečnosti . Razlog je, da sem veliko sama doma, tako da čas, ko David spi izkoristim za tisoč in eno stvar, pa še zunaj sva veliko. Kdaj pa imate srečanje v Celju?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 16:26:40
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: matejchi tatly imajo čivave zdaj v akciji, kupiš eno, plačaš dve.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 16:39:43
|
|
|
|
bella02
|
Ups...
< Sporočilo je popravil bella02 -- 17.11.2008 16:42:20 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 16:41:50
|
|
|
|
bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Mi smo pa včeraj lučke za ven kupili! Jaz sem namreč manijak na veseli december! Smrekica bo tako po mojem stala že v začetku decembra! Zaradi Kaje Line (ni res, ker lani je že novembra) Pa v Bauhausu smo želeli božička na svetleči lestvi kupiti, pa so bili že vse pobrani . Upam, da še kaj dobijo! Pa lučke v stanovanju bodo, vse polno...to se bo lepo hraniti ponoči! Kot bi mene opisovala. Sva lani imela 2. smrekco v svojem stanovanju in je bilo tako lepo . Sem pa letos razmišljala, da bi jo postavlili na sveti večer, da bo res pravljično. Da o drugih okraskih ne govorim, snežak gre na okno takoj po 1. 12.! Morda sem potem do božiča smrekce že mal preveč navajena. Mi smo jo doma vedno postavljali na sveti večer in to ima svoj čar. Velikokrat sem zaspala v dnevni, ko sem gledala lučke. Pa ker veliko časa v decembru preživimo v dnevni s kartami v rokah, se jo do božiča morda preveč nagledam. Ampak vprašaj me decembra, ne vem, če bom zdržala do svetega večera . Še en nasvet rabim. Dve leti sem imela rdeče in zlate bučke na smrekci. Zdaj bi kupila modre in bi imela modre in zlate. Kako bo izpadlo? Vem, da delajo modro/srebrno, sam jaz bi letos sam modre kupila. Še kar čakam obiske in visim tle gor. Ah ja
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 16:53:58
|
|
|
|
bambi14
|
Oj, no če že katero zanima kaj o plavanju dojenčkov: http://www.revijakapital.com/mariborcan/clanki.php?idclanka=140 Jaz pa sem od danes naprej na papirju druga oseba , sem si spremenila priimek in sedaj se vsi isto pišemo. Mah je smešn občutek, kr ne vem kak se naj podpišem,......
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 16:54:31
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi anita kdo je zdaj od koga.. če bi jaz vedla
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 16:56:01
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Oj, no če že katero zanima kaj o plavanju dojenčkov: http://www.revijakapital.com/mariborcan/clanki.php?idclanka=140 Jaz pa sem od danes naprej na papirju druga oseba , sem si spremenila priimek in sedaj se vsi isto pišemo. Mah je smešn občutek, kr ne vem kak se naj podpišem,...... za vse, hm glede priimka pa verjamem, no ne bi o tem..jaz znam namreč komplicirat bi reku moj
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 16:58:16
|
|
|
|
karmar
|
žanneža kolk imaš lepe otroke, kar gledala bi jih. Zdej pa še sebe pokaži, da vidmo če so ti podobni. bambi jat sem mislila danes poklicat, a sem videla da je stanje za spoznanje bolje. Je pa bla včeraj pri nas na obisku kolegica, ki dela v bolnici in je rekla da to rado rata tudi če je otroku prevroče in naj poskusim oblačit tako kot sebe, nič več, pa čeprav ima mrzle rokice in nogice. Menda res ne zebe otroka, če ima mrzle rolice. Aja, a si vidla da je bla pridna. Včasih starši bolj kompliciramo kot otroci. bella pokaži kako slikico, da vidimo kakšna je bla Teja na krstu...Jaz ne vem kako jo bi oblekla ko bomo krstili... matejchi kje si pa ti dobila tisti okvir oz obesek, ki je Maruša notri? IIIII, ko lepo. In hvala za kavo... Anita tudi ti imaš vedno lepe slike. Si la v lepe kraje, nimam kaj rečt. češnjica dobrodošla!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 17:03:24
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar Anita tudi ti imaš vedno lepe slike. Si la v lepe kraje, nimam kaj rečt. hojla, ma sm bla v soboto dol pr nas, sam je kar fajn pihalu in Zoji se n dopade burja
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 17:26:27
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Oj, no če že katero zanima kaj o plavanju dojenčkov: http://www.revijakapital.com/mariborcan/clanki.php?idclanka=140 Jaz pa sem od danes naprej na papirju druga oseba , sem si spremenila priimek in sedaj se vsi isto pišemo. Mah je smešn občutek, kr ne vem kak se naj podpišem,...... Jest sm si priimek spremenila že pred rojstvom, da se vsi isto pišemo že na roj. listu. Ma smešno je bilo v porodnišnici, ko je prišla matičarka in vprašala, če sva poročena. In ji jest rečem da ne. No pa pravi, da je potrebno izpolniti ene papirje. No in začneve. Me vpraša kako se pišem in ji povem, potem vpraša kako se piše partner ji povem. Pa pravi ja a niste rekli, da nista poročena . Ja sej nisem ji rečem. Pa pravi kako, če se isto pišeta. No in potem ji vse razložim in se mi je samo smejala. Na začetku sm tud jest imela probleme se navadit. Pa še lih 14 dni pred porodom sm si to rihtala. Tako, da zdravstvene na dan poroda sploh nisem še imela, ampak samo potrdilo. Osebno sm si pa potem prec naredila in sm jo imela v porodnišnici že na pravi priimek.
< Sporočilo je popravil majči22 -- 17.11.2008 17:28:22 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 17:42:42
|
|
|
|
majči22
|
No zdej sm pa na hitro prebrala! Žanneža res ste luštni. Ma en bolj kot drugi. zoja Miša in bella02 tud jaz sem čist usekana na okraske in podobne stvari v mesecu decembru. Pri nas postaviva jelko v dnevno sobo in spodaj narediva kar velike jaslice. Mi je tako čarobno, ko potem samo lučke na drevescu gorijo. Ma sej se bom čist stopila! mishel tebe sm pa res pogrešala. Prov en dan sm se spovlna nate? Spomnila sem se te iz Foruma nosečnost, tukaj te pa nisem zasledila. Ja je pa pravi korenjak! tatly jest sm dobila ta paket, vsaj zdi se mi! Ja škatla je take barve češnjica doborodošla!! gajka full lepa jedilnica! Take lučke so mi pa tud meni všeč. Pa miza mi je tud všeč. Zdej so take moderne in ne več une za raztegnit ali pa okrogle in ovalne. No pri nas imamo ovalno . Smo čist iz mode. Kakšno imaš pa kuhinjo?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 18:18:39
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj babike. Da se malo javim. Komaj čakam soboto in upam da bo hitro tu! Mi smo kolko tolko vredu, le Enej je malo nahodn in upam da ne bo kaj resnega. NImam kaj dosti časa za RR, ker se posvečam saj veste komu! Naty Lan pa ful pogreša atija. Jaz pa tut! lepo bodite papa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 18:40:01
|
|
|
|
gajka
|
'čer! Jaz sem pa pravkar eno prošnjo za službo sprintala. Jutri jo nesem na pošto, pa še en kup prilog moram skopirat prej. Mater je čuden občutek, ampak to počnem prvič v življenju! Pa, da vidimo, kaj imajo za ponudit, če me bodo na razgovor povabili. Pa predvsem, če so pripravljeni čakat do julija. To bo moj zdajšnji šef vesel, če bo izvedel (na mojem področju dela se namreč skoraj vsi poznajo in se še prehitro vse izve); kaj bi dala, da bi njegov fris takrat videla. bambi14, majči22 - a to sta si samo priimek spremenili? Kako, da sta se to odločili kar brez poroke? Ker na to pa nisem nikoli pomislila, pa sta mi zdaj malo misliti dali... anita - imamo svoje gnezdece v mansardi pri naših. Ima svoje + in -. Jaz npr. ne morem jodlat čez taščo, pač pa kar čez svojo mamo. majči22 - imam v planu enkrat vse poslikat in dati v svoj album na RR, pa boš potem lahko videla, kakšno opremo imava po stanovanju. Samo čakam še, da stoli za jedilnico pridejo. mishel - srečanje v CE je planirano 26.11. ob 11h, zaenkrat je še lokacija City Center. Upam, da se nisem glede datuma zmotila, me bo pa katera druga popravila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 18:43:29
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša No še tole sem želela povedati Cebrca, da tvoje ime (Marija) pomeni, da si ženska, ki podpira vse 4 vogale v hiši! To so danes pri Dobro jutro povedali, pa sem te želela obvestiti. Ni čudno da sem na štiri konce razmahana! Ostale pa ne zamerit za nekometarje, mi Ivan ne da dihat!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 18:44:56
|
|
|
|
gajka
|
Rok se je pravkar v samo 10 minutah uspel že 3× s hrbta do kravic obrnit!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 19:05:52
|
|
|
|
anita goitan
|
Zoja zaspala, prej sva fino v vodi čofa čofa , potem pa mal masaže, pa mal ribodermina po teleščku, oblečt, se polubčkat, joška in zdej nina Jutri pa ob 14ih posvetovalnica, pikica in vse kar sodi zraven. Punce nočko, grem še mal po netu srfat in zelo kmalu v horizontalo No še en vic : V petek: ONA: Dragi..... kaj ko bi si privoščila en res fantastičen vikend? ON: Opa.... seveda draga... super ideja!!! ONA: OK.... se vidiva v ponedeljek!
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 17.11.2008 19:07:10 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 17.11.2008 19:14:25
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Rok se je pravkar v samo 10 minutah uspel že 3× s hrbta do kravic obrnit! ja bravo, moji se še komaj kdaj da obrnit iz trebuha na hrbet.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.