lucalu
|
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega? Naša noč: KATASTROFA, po res dooolgem času. No, mislim, da tako slabo nismo spali odkar imamo detece. Mislim, da mu rastejo štirje zobki naenkrat... vse ima zatečeno in sploh ne pusti, da se ga dotaknem, da bi mu namazala. Celo noč je jokal, pa je hotel dudo, mu jo dam, pa ga boli in jo pljune ven, pa jo spet hoče, mu jo dam... skratka celo noč tako. Nič ni pomagalo, dokler ni od utrujenosti ob 3h sam zaspal. No, potem se je ob 7h zbudil in do zdaj ni spal, samo joka in jamra, pa non-stop si nekaj v usta tlači, pa ga boli pa spet joka... Ubogo dete!!! No, zdaj sem mu uspela namazat dlesni z Gengigelom in trenutno počiva... Mi je pa v lekarni ena rekla, da naj mu dam zvečer Calpol proti bolečini... no, bomo videli kako bo zvečer... Ve ste pa tudi toliko načvekale, da spet ne bom mogla vse prebrati... no ja, mogoče bo pa dete spalo tako dolgo, da mi celo uspe. IZVIRNO SPOROČILO: san pa tai -u čestitke še za drugi zobek Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: san lucalu, super, da ti pride prav trgovina s kruhom Ja, res mi pride... pa to je ena taka velika trgovina in imaš noter vse živo... od kruha, kosmičev... vse bio. Res, še enkrat hvala!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Kaj nobena ne pozna faflc-faflati (ma, verjetno bi še mela jaz kej takšnega v zalogi, da ne bi ve razumele)! Ja, jaz jih poznam... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Aha tiste ki ne dojite, sej mislim da nas je bolj malo takih. A še vedno uporabljate sterilizatorje? Jaz še vedno... imam tekočino za hladno sterilizacijo in mi ni težko flaške not vreči. Vem, da pretiravam, ampak sem nekje brala, da naj bi do enega leta, ker je ravno toplo mleko največje gojišče bakterij... Ne delam pa tega po vsakem obroku, ampak vsakih nekaj dni. IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Pa taiu za zobke Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Kaj so vaši malčki že tako pridni in zaspijo sami? Daleč od tega... to se nam je zgodilo mogoče štirikrat (enkrat od tega na previjalni ). Drugače ga zvečer dam v svojo posteljo in se uležem zraven njega... malo ga pobožam, malo se pogovarjava, malo se kobaca, potem pa zaspi... Čez dan ga je treba pa še vedno nosit in mu kakšno zapet. Razen v vozičku, tam pa zaspi skoraj vedno! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 No je pa naš gospod Tilen frajer skakal po kavču pa če mu ne rečem 10 krat na dan da naj to ne dela in je bučman padu iz kavča na glavo. Hvala bogu si je ni razbil. Ampak se je tok ustrašu da je najprej reku sej ni nič mami pol je pa začel jokat . Vam povem da bi mu najrajš v tistem trenutku še 2 čez rit primazala. Ma star bo 5 let pa nič ne uboga. Joj kok sem bla jezna pa še prestrašena. Vse na enkrat. Bogi Tilen... Mogoče ga bo pa to izučilo in bo zdaj ubogal mamico! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Pa še to, Tit je ratal ful mobilen. se premika že po celotni dnevni sobi in jedilnici. njegov način premikanja je kotalenje. Dobesedno se kotali, tako da je taprav roker - Rolling stone . Zagleda eno svar in se lepo odkotali do nje. Pa pride do stola pri jedilni mizi in ga kar premika, ga odvleče tudi meter stran od mize ....mamo Petra klepca doma . Bravo Tit!!! Zofy krasna slikica Julije!!! Me spominja na Taia... IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Dejte še pls napisat kaj dajate našim za zajtrk. Sem brez idej. Mi imamo za zajtrk še vedno mleko. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Res je smešen izraz za perutničke. Sem mojega, ker je iz Polzele, vprašala, če ve kaj so faflice, pa je rekel ja, da se rečejo tudi letance oz. letanci. Ja, tudi to je en izraz za njih... IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Danes sem anji dala za glodat kost od zgornjega dela fafljic. Pa saj sem ji že večkrat. In to enostavno obožuje. Kako to liže, vleče po ustih in tolče s tisto kostjo ... je kot ena prazgodovinska dojenčica! (in spet razmišljam namesto, da bi kaj koristnega počela: pa saj ni nič čudnega, da so naši prazgodovinski predniki iz kosti delali orodje ... v kakšno veselje je otrokom imeti to v rokah in glodati ... pa dalje, da razvijem naprej svojo misel ... nič mi ni več čudnega, da so se spomnili iz kamnov in palic delat pripomočke ... samo svoje otroke pogledamo in nam je jasno: vse to je že v krvi, je že zapisano v DNK!! Tiste taprve mamice, še ne veste kaj govorim, dokler ne bojo vaši shodili ... in si na poti na sprehod ogledali in potipali vsak kamen posebej , mine pa pri 4,5 letih, oz. se ga da s palico premotit , baje pri punčkah malo hitreje mine ta "talna" faza) NČK, tvoji posti mi pa res polepšajo dan - vedno me spravijo v dobro voljo! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega? Mi smo se malo prej vrnili od tašče, zdaj sem sprehodila še pse in zdaj imam 15 min. časa za RR, preden grem skopat detece... iiii, saj res, ti imaš sprehode ... še vedno tak ozgodaj vstajaš kot takrat, ko smo bile ? Vstajam malo kasneje, ampak sprehodim jih pa še vedno ob 6h, preden gre v službo... včasih jih pa tudi on. Saj drugo leto bo lažje, jih bova s Taiem skupaj sprehajala. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka bravo, tai. Za dedka Mraza bo že pravljičnega nasmeška! Joooj, to bo lepa fotka, se je že vnaprej veselim! Hvala lepa! Kako si to lepo napisala... IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka KAKI , jesen brez kakija je žalost! oooo, sva že 2 oboževalki kakija, če prav razumem tvoje smajlije? Katera vrsta pa ti je (trenutno ) všečna? Js imam rada vseeee, praktični za jest so pa vanilijevi ... Ja, prav jih razumeš! Imam pa rada vse vrste, najlažje je pa jest vanilijeve... tako kot si napisala. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, čestitke za zobek! Kak luškan je vaš pob! Kasj bo to en hartbrejker!!!!!!!!!!!!! Hvala tudi tebi! IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Mi smo za eno piko bolje, čeprav včeraj smo bili boljše kot danes. Vsem se je nazaj vrnila kepa v želodec in majhna slabost. Dan je minil brez bruhanja, ob prepečencu, čaju, kompotu, rižu in korenčku. Moram pa jutri vseeno peljat pokazat Maksa k P., ker otresava z glavico že tri dni in se prijemlje za ušesko. Ga imam na sumu, da ga boli. Noč je bila še kar ok, 1x vmes hranjenje . Eno goro pikapok za Maksa in celo družino!!! IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 ZOBKI: ven je prikukala zgornja desna enka, levo še čakamo. Sitni smo temu primerno, Calgel pa ližemo. Čestitke za zobek!!! Evo, dete se je zbudilo in me glasno kliče... več kasneje.
< Sporočilo je popravil lucalu -- 17.11.2008 17:29:00 >
|