|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
17.11.2008 13:58:41   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image  še to user posted image , upam, da ne boste user posted image , ker me je toliko:

KJE je NAJCENEJE dobiti RIŽEVO MLEKO?

Danes grem v veliko nabavo in bi rada poceni kupla, pa še zmeraj dobro ... user posted image : a naj grem v tUŠ, ŠPAR, lidl, hOFER?? dm ALI mULLER? (ups črke, se mi ne da popravljat, skuziii)

Na tvojem koncu pa imaš izbiro trgovin user posted image user posted image user posted image  mi poznamo samo glavne tri, sem pa ugotovila da je e.leclerc zelo ugoden, tko da se za mesečni nakup kar tja odpravmo. pa Muller, DM je pa samo občasen.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.11.2008 14:20:46   
san
joj, vas sploh nimam cajta prebrat...

o copatih poročam najprej, da boste vedle....

zdej čakam odgovor carine. poslala sm jim račun že v soboto, ampak drug, mi je prodajalec poslal še en račun, da so bili copati 4 pa še mal dolarje na par, skupaj mal več kot 50 dolarjev, tko da bo manj carina. modeli so namreč odprli paket in se je videlo, da ni darilo in da vrednost ni samo 15 dolarjev. no, v glavnem upam, da bojo najkasnej do srede kej odgovoril, da grem ponje.

zdej grem pa še mal prebrat, če mi uspe...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.11.2008 14:29:46   
san
zofy, kosmiče jaz samo skuham na vodi - par minutk pa je - me res ene 2 do 5. pol pa notr naribam sadje. npr. banano, da je sladka in bolj nasitna. pa mal svojega mleka al pa AM, če maš, daš lahko zraven. včasih kar jabolka skuham in pol v vodo vržem se kosmiče, al pa rozine al pa marelice. različno...

mleko jaz kupujem pomursko ali pa če ga ni bohinjsko 3,5, v plastenkah se prodaja.

zajtrk, včasih gres, včasih kruh v jogurtu, včasih piškoti v jabolku narezaneem. ne vem pa kaj jim lahko že na kruh namažem marmelado al pa kej drugega? izabeli vem, da sem že lahko, zdej je pa vse drugač...

grah in koruza vložena od valfrute sta brez E-jev in dodatnega sranja, pa od droge verjetno tudi...

rozine in suho sadje kupim na tržnici nežveplano, al pa v dm od alnature

jajca jaz kupim ena v šparu v zeleni embalaži iz proste reje, ma so draga, ampak dobra...

vsem bolanimuser posted image user posted image user posted image , jaz sem tudi prehlajena

kje pa je margetka? pa katj?...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.11.2008 14:30:52   
san
erika vse najboljše in bodi še naprej pridna, zdrava in veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.11.2008 14:32:23   
san

joj, pa še to - sm smotana, skoz pozabim pohvalit:

plenice od DM, ALANA so user posted image

se pridfružujemuser posted image user posted image user posted image

riževo mleko... hm, žal nimam pojma

Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.11.2008 14:35:50   
san
evo tolk, več mi ne uspe

aja bele ribe: oslič, zobatec, orada, ostriž, morski list...ser mi zdiuser posted image

aalarm

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.11.2008 17:06:52   
Zofy
Punce, če bi rade mele knjigo Solve you child's sleep problems, jo lahko povlečete dol s tega linka: http://www-f9.ijs.si/~gregor/Ferber_Sleep_Problems.pdf

Pa hitro, ker ne vem koliko časajo bo imel moj prijatelj gor. Jo je dal prav zato gor, da si jo med kolegi "razdelimo". Mogoče nam pride prav, upam, pa, da jo ne bomo rabileuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
17.11.2008 17:27:00   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Naša noč: KATASTROFA, po res dooolgem času. No, mislim, da tako slabo nismo spali odkar imamo detece. Mislim, da mu rastejo štirje zobki naenkrat... vse ima zatečeno in sploh ne pusti, da se ga dotaknem, da bi mu namazala. Celo noč je jokal, pa je hotel dudo, mu jo dam, pa ga boli in jo pljune ven, pa jo spet hoče, mu jo dam... skratka celo noč tako. user posted image Nič ni pomagalo, dokler ni od utrujenosti ob 3h sam zaspal. No, potem se je ob 7h zbudil in do zdaj ni spal, samo joka in jamra, pa non-stop si nekaj v usta tlači, pa ga boli pa spet joka... Ubogo dete!!! user posted image  No, zdaj sem mu uspela namazat dlesni z Gengigelom in trenutno počiva... Mi je pa v lekarni ena rekla, da naj mu dam zvečer Calpol proti bolečini... no, bomo videli kako bo zvečer...
Ve ste pa tudi toliko načvekale, da spet ne bom mogla vse prebrati... user posted image no ja, mogoče bo pa dete spalo tako dolgo, da mi celo uspe. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
pa tai -u čestitke še za drugi zobekuser posted image user posted image user posted image

Hvala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
lucalu, super, da ti pride prav trgovina s kruhomuser posted image

Ja, res mi pride... pa to je ena taka velika trgovina in imaš  noter vse živo... od kruha, kosmičev... vse bio. Res, še enkrat hvala!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Kaj nobena ne pozna faflc-faflati user posted image (ma, verjetno bi še mela jaz kej takšnega v zalogi, da ne bi ve razumele)!user posted image user posted image

Ja, jaz jih poznam... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Aha tiste ki ne dojite, sej mislim da nas je bolj malo takih. A še vedno uporabljate sterilizatorje?

Jaz še vedno... imam tekočino za hladno sterilizacijo in mi ni težko flaške not vreči. Vem, da pretiravam, ampak sem nekje brala, da naj bi do enega leta, ker je ravno toplo mleko največje gojišče bakterij... Ne delam pa tega po vsakem obroku, ampak vsakih nekaj dni. user posted image

Pa user posted image  taiu za zobke

Hvala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Kaj so vaši malčki že tako pridni in zaspijo sami?

Daleč od tega... to se nam je zgodilo mogoče štirikrat (enkrat od tega na previjalniuser posted image ). Drugače ga zvečer dam v svojo posteljo in se uležem zraven njega... malo ga pobožam, malo se pogovarjava, malo se kobaca, potem pa zaspi... Čez dan ga je treba pa še vedno nosit in mu kakšno zapet. user posted image  Razen v vozičku, tam pa zaspi skoraj vedno!

No je pa naš gospod Tilen frajer skakal po kavču pa če mu  ne rečem 10 krat na dan da naj to ne dela in je bučman padu iz kavča na glavo.user posted image  Hvala bogu si je ni razbil. Ampak se je tok ustrašu da je najprej reku sej ni nič mami pol je pa začel jokat user posted image . Vam povem da bi mu najrajš v tistem trenutku še 2 čez rit primazala. Ma star bo 5 let pa nič ne uboga. Joj kok sem bla jezna pa še prestrašena. Vse na enkrat.

Bogi Tilen... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče ga bo pa to izučilo in bo zdaj ubogal mamico! user posted image

Pa še to, Tit je ratal ful mobilen. se premika že po celotni dnevni sobi in jedilnici. njegov način premikanja je kotalenje. Dobesedno se kotali, tako da je taprav roker - Rolling stone user posted image . Zagleda eno svar in se lepo odkotali do nje. Pa pride do stola pri jedilni mizi in ga kar premika, ga odvleče tudi meter stran od mize user posted image ....mamo Petra klepca doma user posted image .

Bravo Tit!!! user posted image user posted image user posted image

Zofy krasna slikica Julije!!! user posted image  Me spominja na Taia... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Dejte še pls napisat kaj dajate našim user posted image za zajtrk. Sem brez idej.

Mi imamo za zajtrk še vedno mleko.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
user posted image user posted image user posted image Res je smešen izraz za perutničke. Sem mojega, ker je iz Polzele, vprašala, če ve kaj so faflice, pa je rekel ja, da se rečejo tudi letance oz. letanci.user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi to je en izraz za njih... user posted image  

Danes sem anji dala za glodat kost od zgornjega dela fafljic. user posted image  Pa saj sem ji že večkrat. In to enostavno obožuje. Kako to liže, vleče po ustih in tolče s tisto kostjo ... je kot ena prazgodovinska dojenčica!

(in spet razmišljam namesto, da bi kaj koristnega počela: pa saj ni nič čudnega, da so naši prazgodovinski predniki iz kosti delali orodje ... v kakšno veselje je otrokom imeti to v rokah in glodati ... pa dalje, da razvijem naprej svojo misel ... nič mi ni več čudnega, da so se spomnili iz kamnov in palic delat pripomočke ... samo svoje otroke pogledamo in nam je jasno: vse to je že v krvi, je že zapisano v DNK!! Tiste taprve mamice, še ne veste kaj govorim, dokler ne bojo vaši user posted image  shodili ... in si na poti na sprehod ogledali in potipali vsak kamen posebejuser posted image , mine pa pri 4,5 letih, oz. se ga da s palico premotit user posted image , baje pri punčkah malo hitreje mine ta "talna" faza) 

user posted image user posted image  NČK, tvoji posti mi pa res polepšajo dan - vedno me spravijo v dobro voljo! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo se malo prej vrnili od tašče, zdaj sem sprehodila še pse in zdaj imam 15 min. časa za RR, preden grem skopat detece...

iiii, saj res, ti imaš sprehode ... še vedno tak ozgodaj vstajaš kot takrat, ko smo bile user posted image ?

Vstajam malo kasneje, ampak sprehodim jih pa še vedno ob 6h, preden gre user posted image  v službo... včasih jih pa tudi on. Saj drugo leto bo lažje, jih bova s Taiem skupaj sprehajala. user posted image

user posted image user posted image  bravo, tai. Za dedka Mraza bo že pravljičnega nasmeška! Joooj, to bo lepa fotka, se je že vnaprej veselim!

Hvala lepa! user posted image  Kako si to lepo napisala... user posted image user posted image user posted image

KAKI user posted image user posted image user posted image , jesen brez kakija je žalost!

user posted image user posted image user posted image  

oooo, sva že 2 oboževalki kakija, če prav razumem tvoje smajlije? Katera vrsta pa ti je (trenutno ) všečna? Js imam rada vseeee, praktični za jest so pa vanilijevi ...

Ja, prav jih razumeš! user posted image  Imam pa rada vse vrste, najlažje je pa jest vanilijeve... tako kot si napisala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Lucalu, čestitke za zobek!user posted image  Kak luškan je vaš pob! Kasj bo to en hartbrejker!!!!!!!!!!!!!

Hvala tudi tebi! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Mi smo za eno piko bolje, čeprav včeraj smo bili boljše kot danes. Vsem se je nazaj vrnila kepa v želodec in majhna slabost. Dan je minil brez bruhanja, ob prepečencu, čaju, kompotu, rižu in korenčku. user posted image

Moram pa jutri vseeno peljat pokazat Maksa k P., ker otresava z glavico  user posted image  že tri dni in se prijemlje za ušesko. Ga imam na sumu, da ga boli. Noč je bila še kar ok, 1x vmes hranjenje .

Eno goro pikapok za Maksa in celo družino!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
ZOBKI: ven je prikukala zgornja desna enka, levo še čakamo. Sitni smo temu primerno, Calgel pa ližemo.

Čestitke za zobek!!! user posted image user posted image user posted image

Evo, dete se je zbudilo in me glasno kliče... več kasneje.

< Sporočilo je popravil lucalu -- 17.11.2008 17:29:00 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
17.11.2008 18:43:25   
TIMOTY
Ursi2, pa vse, ki dajete suho sadje ... ali kaj pazite na to, da niso z žveplom delani? Katere?

Pa, ursi2, zanima me, katere ovsene kosmiče uporabljaš? Meni sploh nobeni kosmiči niso jasni (razen ti, v lepih embalažah). A to kar v mlek namočiš in ješ??? A ni malo mokasto?

NČK: Dajem kupljeno suho sadje ( spar, tuš...), nč ne gledam na dodatek žvepla. Ovsene kosmiče pa tud naš papca za zajtrk- biotop- biološko predelani v tušu- na polici z bio stvarmi, pa v spar-u tud bio od Natura.

Neposredna povezava do sporočila: 1984
17.11.2008 18:45:33   
TIMOTY

Aja, pa še to me zanima:

Kaj pravit ena vloženo koruzo? Pa grah? To malo sprati in v juhico za naše user posted image  dati? Seveda zmiksati ... se sploh splača, al bi bilo preveč kemikalij??

Mislim, da ni panike, sm dobro spereš. Naš je že jedel koruzo- vloženo. Pa je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1985
17.11.2008 18:49:50   
TIMOTY
za Tomaža tudi od naju s Tio.
Men se digitalni za v ritko tut ni tako hudo dopadu in sem zdej nabavla ušesnega oz. lahko tut na čelu mirim. Zdej bom pa spet ena glupa kura izpadla: a moram tuki tut kej odbijat kot v ritki al pa prštet .

Mumu: Pri ušesnem se odbije 0,5 stopinje.Navadni je še najbolj točen.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 17.11.2008 18:51:07 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
17.11.2008 18:55:01   
TIMOTY
Lahko bi vsaka napisala vsake doliko kaj skuha za kosilo/zajtrk/večerjo, da si izmenjamo ideje oz. jedilnike. Kaj pravite?

Zofy: Se strinjam s tabo. To bi blo ful fajn. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zajtrk: skuta s sadjem iz kompota - jabolka, hruška, marelice ( suhe ), slive ( suhe )
Kosilo: Riba- oslič, pire krompir, brokoli in korenček - zmešano skupaj
Večerja: koruzni zdrob na osnovi kompota ( sok od kompota ), pa mal sadja zravn zmečkam z vilico

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 17.11.2008 19:07:24 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
17.11.2008 19:10:58   
TIMOTY

Kolegica mi je poslala link za vabila, za otroške roj. dneve. Našim malčkom se bliža 1 roj. dan.user posted image user posted image user posted image

http://images.google.si/images?&um=1&hl=sl&q=1st+birthday+card&&sa=N&start=72&ndsp=18

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.11.2008 19:42:10   
TIMOTY

Sploh vas ne dohajam. Cel dan se že piflam patologijo ( izpit v soboto ) in sm čist not padla user posted image . Moj user posted image je še malega na sprehod pelau, da sm se učila, sta šla do njegove mame in sta uživala. Tako mi je hudo, k bi rajš z malim bla pa se morm učit in mam slabo vest. Kr pogrešala sm ga, ko jih ni blo user posted image user posted image . Zdej ma pa user posted image trening, mali pa spi in sm se mal odstranla od knjige, da vas mal preberem in dam možgane na off. Mi prav paše.
Sta pršla iz sprehoda pa se je mali tko k meni stiskal, sm bla v sedmih nebesihuser posted image . Pa me je spravil v dobro voljo user posted image .
Zdej ful uživa, da mi sedi na nogah in se igrava diči diči diča, urno na konjiča....... on pa  spušča glasove..... kako kjut so te glasovi, cel dan bi ga gledala in poslušala.
Zdej se je pa zbudu...

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.11.2008 19:44:15   
Katy13

Katy13, kolikor vem, so v Mulerju zlo fajn založeni s temi kašicami. VSaj, ko sem jz jih še kupovala, so bili, sedaj pa tam trenutno sploh ne gledam. Ampak se mi zdi, da se splača it tja pogledat. Res se mi zdi, da imajo najboljšo izbiro!

Ursi2, hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.11.2008 20:09:16   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pa še to, Tit je ratal ful mobilen. se premika že po celotni dnevni sobi in jedilnici. njegov način premikanja je kotalenje.

To je pa tako kot pri nas, pri nas smo se tudi samo kotalili in vrteli, zdaj se pa že veselo plazimo pa trebuhu. Se vleče z rokicami naprej, za kaj so pa dobra kolena pa še ni pogruntal. Tudi če pometem, posesam, pobrišem po tleh,k on vedno tudi kakšno smet najde, katera se ga na majčki držiuser posted image  

Tudi pri nas se je Taja odločila, da se še ne bo plazila, ker je lažje se kotaliti iz hrbta na tebuh in obratno, dokler ne prideš do cilja.

Vidim, da že vse sorte dajete svojim malčkom. Sama še ne dajem toliko stvari, je pa res, da je Taja med mlajšimi (samo Tit je za njo oz. če je še kateri od ta novih) in da sva pri 6 mesecih začeli z uvajanjem.

Kdaj ste začele z raznimi kosmiči (ovseni, ajdovi, riževi,...)in kje jih kupujete? Kdaj ste začele s pšeničnim zdrobom, sama kar odlašam zaradi glutena. user posted image  Pa kruh oziroma žemljice?

Včeraj sem ji prvič dala meso (puranje) in zraven cvetačo, brokoli in korenček. Njami je bilo dobro.

Kje pa kupujete suho sadje, da ni žveplano? Ali to piše na etiketi? Se opravičujem , če so bedasta vprašanja, venda r nikoli nisem polagala pažnje na to.

Moram pa povedat, da sem sedaj ko sem jo položila opazila, da ji je ven pokukal tretji zobek. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.11.2008 20:19:59   
TIMOTY
Kdaj ste začele z raznimi kosmiči (ovseni, ajdovi, riževi,...)in kje jih kupujete? Kdaj ste začele s pšeničnim zdrobom, sama kar odlašam zaradi glutena. Pa kruh oziroma žemljice?

Kje pa kupujete suho sadje, da ni žveplano? Ali to piše na etiketi? Se opravičujem , če so bedasta vprašanja, venda r nikoli nisem polagala pažnje na to.

Katy13: Mi smo z kosmiči začeli, ko je bil star 7. mesecev, kupujem jih v Spar-u, Tuš-u, Mullerj-u - bio, če jim je za vrjet user posted image ? Pšenični zdrob sm dala prvič v 8. mesecu ( se pravi kakšn teden in mu je všeč ), kruh pa je probal prvič v 7. mesecu in ga zdej že pridno in z veseljem cuzlja in slini, malo pa tud grizlja.
Suho sadje pa v Muller-ju, Spar-u, Tuš-u.... na etiketi pa mora vse pisat.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.11.2008 20:21:03   
TIMOTY
Katy13: Pa čestitke za 3 zobke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.11.2008 20:23:17   
TIMOTY
Na tvojem koncu pa imaš izbiro trgovin mi poznamo samo glavne tri, sem pa ugotovila da je e.leclerc zelo ugoden, tko da se za mesečni nakup kar tja odpravmo. pa Muller, DM je pa samo občasen.

Mumu: A to se kr v LJ odpravite??? Al je še kje bližje? user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.11.2008 20:24:08   
Lona76
Ojla čveke!!!!

Madonca kok ste načvekale. Ma sem zdejle brala in brala in vse pozabila user posted image .

Danes smo šli malo ven, popoldne sem Tilna peljala na telovadbo, mimogrede še skočila v Mullerja po pleničke pa mleko pa kašice....

Suho sadje če sem iskrena nikoli nisem gledala a je žveplano ali ne. Sploh nisem vedla da bi mogla to gledat user posted image . Ker to zdej pri Taji neki prakticiram tako hrano, Tilen revež je jedu isto kot jaz, meni pa nikoli ni na misel prišlo da bi to jedla user posted image .
Danes je za malico dobila ajdovo kašo z slivami in marelicami. Ma je jedla bolj srednja žalost. Seveda je pojedla ker je vedela da drugega ni.user posted image  Za kosilo pa juhico, pa piščančjo perutničko z bučkami in rdečo papriko. Ja ste me zdražle s temi paprikami user posted image . Drugače pa ima za zajtrk in večerjo te mlečne kaše ker nimam idej kaj naj ji dajem. Ja po moje bi ji lahko že kruh z maslom oz. margarino pa kakšna marmelada domača jim tudi nebi škodila.
Jajca tudi jaz imam večinoma domača, mi jih mamica prinese iz dolenjske od sorodnikov. Ma so čisto drugačna kot kupljena. Že barva je čisto druga.
Kakšne skute dajete otrokom. Sicer sem po trgovinah iskala skuto Ljubljanskih mlekarn da bi bila brez okusa ampak tista majhna pakunga in tega ni nikjer in zelo težko dobiš taisto skuto z okusom breskve oz. borovnic. No danes jo je user posted image  dobil direktno v mlekarnah, tiste brez okusa pa ni. Samo ta velike so, ampak tok jo pa ne bomo pojedli. Oz. je Taja ne bo pojedla. No raznih drugih skut pa ji za enkrat nočem dajat.

Tko zdej pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bolančkom, ma berem da jih je kar nekaj. Pa seveda pikapoke veljajo tudi vsem odraslim bolančkom

user posted image user posted image user posted image  vsem za nove zobke, no mi smo še vedno brez. Je pa mal driskasta vsake tolko pa pol kar krivdno na zobe znašam. In to že 2 meseca user posted image .

Titu user posted image user posted image user posted image  za premikanje po prestoru. Tudi od prijateljice se je kotalila user posted image . Ma so lušni. Naša je še vedno vojak in ne gre po vseh štirih. Po moje še ne ve zakaj ima tudi kolenčka.

Upam, da bojo zakladki ki niso dobro spali danes bolje, tisti ki pa so dobro spali pa naj še naprej dobro spijo.

Dojenje sem pa jaz pri Tilnu ukinila pri 8 mesecih. Je bilo že nevzdržno. Je bil celo noč priklopljen. Ko sem se odločila da je konec sem mu namesto zize dala AM in je lepo sprejel, oz je začel spati celo noč. Ne vem pa kako bomo pri Taji zrihtali tole naše spanje, ker se še vedno zbuja in je ponoči. Nekega joka pa tudi jaz nebi prakticirala. Ma mi ni otroka za poslušat ki se joka pa točno veš kaj si želi.

Steriliziram pa jaz še vedno po vsakem obroku. Pa sem že rekla da ne bom več pa kar vsak večer flaške v sterilizator nabašem user posted image .

Ma sem nakracala k ne vem kdo. Grem zdej dat flaše sterilizirat pa Tilna spat. Mi je frajer učeri še računalnik s sokom polil, ker je risanko na njem gledu user posted image  Hvala bogu še vedno dela in ni škode. Ja padec iz kavča pa ga ni nič izučil, danes se je že spet zviral. Ma ne prideš jim do konca user posted image .

NČK kamenčki pa pri njemu še niso minili, še vedno ko gremo na sprehod more malo po pesku pobrskat pa kakšno palčko najdt, pa joj lej ta kamen user posted image . Ja naši sprehodi so kar malo daljši kot bi bili če nebi iskal orodja user posted image

Zdej pa res grem.

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 17.11.2008 20:27:11 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.11.2008 20:35:49   
TIMOTY
Kakšne skute dajete otrokom. Sicer sem po trgovinah iskala skuto Ljubljanskih mlekarn da bi bila brez okusa ampak tista majhna pakunga in tega ni nikjer in zelo težko dobiš taisto skuto z okusom breskve oz. borovnic. No danes jo je dobil direktno v mlekarnah, tiste brez okusa pa ni. Samo ta velike so, ampak tok jo pa ne bomo pojedli. Oz. je Taja ne bo pojedla. No raznih drugih skut pa ji za enkrat nočem dajat.

Lona76: Jst mu dajem skuto s podloženim sadjem ( borovnica, breskev in marakuja ) od ljubljanskih mlekarn.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
17.11.2008 21:01:46   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Kdaj ste začele z raznimi kosmiči (ovseni, ajdovi, riževi,...)in kje jih kupujete? Kdaj ste začele s pšeničnim zdrobom, sama kar odlašam zaradi glutena. Pa kruh oziroma žemljice?

Katy13: Mi smo z kosmiči začeli, ko je bil star 7. mesecev, kupujem jih v Spar-u, Tuš-u, Mullerj-u - bio, če jim je za vrjet user posted image ? Pšenični zdrob sm dala prvič v 8. mesecu ( se pravi kakšn teden in mu je všeč ), kruh pa je probal prvič v 7. mesecu in ga zdej že pridno in z veseljem cuzlja in slini, malo pa tud grizlja.
Suho sadje pa v Muller-ju, Spar-u, Tuš-u.... na etiketi pa mora vse pisat.

Timoty, hvala za informacije. Imamo namen jutri iti v Muellerja in malo nabavit (na zalogo), ker imamo cca. 50 km do njega.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
17.11.2008 21:01:58   
Katy13

Katy13: Pa čestitke za 3 zobke. user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
17.11.2008 21:07:11   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Katy13, kolikor vem, so v Mulerju zlo fajn založeni s temi kašicami. VSaj, ko sem jz jih še kupovala, so bili, sedaj pa tam trenutno sploh ne gledam. Ampak se mi zdi, da se splača it tja pogledat. Res se mi zdi, da imajo najboljšo izbiro!

Ursi2, hvala.

Preverjeno, drži kar je Ursi napisala glede izbire! Danes sem odpeketela po nabavo ... odločila sem se za obisk Qulandije, to je Šparov hipermarket, v sklopu katerega je še DM.
DM se je izkazal za res user posted image user posted image user posted image  tako po ponudbi, kot tudi cenovno!

Npr.:
laneno seme, nezmečkano, je v šparu 1.59€, v DM pa ta zmečkano 0.75€
riževo mleko 2.04€, v DM pa 1.77€

tako da, js pa zdaj res prisegam na DM! (že plenice tam kupujem pa po reviji öko so bili domači DM bio šamponi najbolje ocenjeni)

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 17.11.2008 21:13:07 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
17.11.2008 21:21:27   
Zofy

Kolegica mi je poslala link za vabila, za otroške roj. dneve. Našim malčkom se bliža 1 roj. dan.user posted image user posted image user posted image

http://images.google.si/images?&um=1&hl=sl&q=1st+birthday+card&&sa=N&start=72&ndsp=18

A ima mogoče katera kakšen link kjer bi lahko božične čestitke naredil s slikico od našihuser posted image ?

Recimo jaz sem našla to, samo je plačljivo: http://www.tinyprints.com/shop/christmas_cards.htm#101R24P0D0

Bi ful rada nekaj takega naredila za božične praznike in poslala sorodnikom.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?