|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
16.11.2008 16:42:15   
Paštetka
bubi, slike prosim oz. album!!!!

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 176
16.11.2008 17:12:37   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa nisem dobila paštetkinih slikuser posted image user posted image user posted image

bubikine pa so tak luštneuser posted image user posted image user posted image , da komaj čakam, da grem rodituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
16.11.2008 17:34:15   
petarda
Še ena naša slikica, pa naši tortici user posted image

user posted image     user posted image   

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 178
16.11.2008 17:37:51   
petarda
bubikine pa so tak luštne , da komaj čakam, da grem rodit

sem jih hotela zdaj še enkrat pogledat, pa jih ni več user posted image  user posted image ...drgač sem pa tudi jaz takoj pomislila kolk bo lušno spet imet tako malo štručko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.11.2008 17:58:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Še ena naša slikica, pa naši tortici user posted image  

user posted image user posted image user posted image  prave profi torte user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 180
16.11.2008 18:05:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

bubikine pa so tak luštne , da komaj čakam, da grem rodit

sem jih hotela zdaj še enkrat pogledat, pa jih ni več user posted image  user posted image ...drgač sem pa tudi jaz takoj pomislila kolk bo lušno spet imet tako malo štručko user posted image

sem jih dala pod geslo, na mail bi morali dobit novo povabilo z geslom. Potem pa se je treba prijavit na "prijava gosta", da se pokažejo še zaklenjeni albumi user posted image  Upam, da je zdaj to prav, se komaj učim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 181
16.11.2008 18:08:10   
*bubi*
petarda, daj še trebušček malo pokaži user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 182
16.11.2008 18:09:37   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image vau petardauser posted image

moja nuša bi ti verjetno rekla, da če boš kdaj na banki službo zgubila lahko svojo slaščičarno odprešuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
16.11.2008 20:33:46   
NinaŠ
Bubi fuuul lepo user posted image

Petarda ti bi pa s peko tort nemara lahko še kaj zraven zaslužila user posted image (saj tvoj ima že s.p., samo še dodatno dejavnost registrirata zraven user posted image ) Res profesionalni torti user posted image

Paštetka še meni fotke prosim user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 184
16.11.2008 20:37:08   
NinaŠ
Mi smo tudi zaključili s praznovanji user posted image . Itak da je bilo luštno user posted image .
Dve fotki sta tu, eno pa vam (Tina s prijateljčki) pošljem na mail.
user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 185
17.11.2008 8:00:03   
ada2
dobro jutro!

jaz imam pa danes pregled, pa sem vsa na trnih, ker ne vem, če mi bo podaljšal bolniškouser posted image user posted image user posted image zdaj, ko sem že 1 mesec doma sem se kar navadila na tak ritem in mi bo težko it nazaj delat, da ne govorim o tem kako nerodna semuser posted image

če bi bilo življenje cenejše bi zagotovo po tretji porodniški ostala doma, zdaj šele vidim kako je lepo imeti vse pripravljeno, pravočasno skuhano, oprano in zlikano....

Nina ful ste lepa družinauser posted image , Anže mi je tak všeč že od nekdaj, Tina se je pa tudi v tako lepo deklico razvila, da se boste fantov kar otepaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 186
17.11.2008 18:15:01   
*bubi*
Mi smo tudi zaključili s praznovanji

user posted image user posted image user posted image  Lušne slikice, Nina user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 187
17.11.2008 20:52:17   
Paštetka
Nina, res lepe slikice.

Bubi, jaz še vedno ne vem, kam si poslala knjigo user posted image  s fotkami.

Midva sva pa danes imela tehničnega pri 3 mesecih. Naš slokec pokec tehta 14,3 kg, velik je 96 cm, šalčki je pa rekel: čaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.11.2008 21:10:33   
NinaŠ
ups, Paštetka si me spomnila, sem skoraj pozabila poročat rezultate s Tininega tehničnega user posted image , ki smo ga imeli v petek: 14,2 kg in 97 cm  ....vse ostalo opravila bp (narisala sončka z očmi in usti user posted image - sem hotela že vprašat P od kdaj ima sonce usta in oči user posted image , skakala po eni nogi, zapela pesmico,....)   ....šalčka je bila pa po Tinino "kava" user posted image user posted image user posted image . Danes zjutraj sva šli še kri dat, ker sem ji v petek za sveto obljubila, da injekcije ne dobi user posted image (mal sem že pozabila kaj dogaja na sis. pri 3 letih user posted image ) - tako sem pač povedala P, da prideva v ponedeljek user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.11.2008 21:13:34   
NinaŠ
Jutri popoldne gre pa Tina končno po taprave uhančke user posted image (seveda gresta spet sami z mojo prijateljico user posted image ) - ne vem če sem povedala - si je izbrala zlate medvedke (ko rozastih ravno ni bilo user posted image user posted image ). 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.11.2008 21:22:20   
Urša
Waw, Petarda, kakšni torti!!!!! Kapo dol! user posted image user posted image user posted image
Pa ful ste luštni vsi na slikah, same lepe družinice! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.11.2008 22:00:23   
Paštetka
kje pa je sharpy? user posted image  Je nič več ne vidim in ne slišim? Kako je kaj ona, ve kdo kaj? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
18.11.2008 7:40:17   
petarda
Midva sva pa danes imela tehničnega pri 3 mesecih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image ....

Vse najboljše bubi, Vid, še kdo?  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
18.11.2008 7:41:41   
petarda
vse ostalo opravila bp (narisala sončka z očmi in usti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarditu pa to ziher nebi šlo user posted image ...on še vedno riše samo čačke user posted image .... joj, bomo morali več risat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 194
18.11.2008 7:54:49   
NinaŠ
Bubi in Vid vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 195
18.11.2008 7:55:41   
NinaŠ
Pa seveda Urša vse naj, najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 196
18.11.2008 9:12:47   
ada2
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše bubi in Vid!user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 197
18.11.2008 9:13:39   
ada2
pa če katero zanima kak se v trtje razpihneš....

user posted image

tu notri aja naš Mihauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 198
18.11.2008 9:17:05   
NinaŠ
waw Ada, lepo si se že zokroglila user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 199
18.11.2008 10:04:57   
petarda
Ada ful maš lep trebušček user posted image user posted image user posted image . Kako si rešila pri zdravniku?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?