|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
14.11.2008 13:15:26   
*bubi*
...do 2.ure sva z lubijem sestavljala darilo za petardita...samo je bilo vredno...so se mu zjutraj fuuuuul zasvetile očke

Hočemo slikice!

Ali pa vsaj z besedo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 126
14.11.2008 13:43:34   
petarda
V bistvu mu nisva nameravala nič kupit, ker že itak bo dobil ful daril od vseh sorodnikov...in sva mu kupila samo en mali avtomobilček, ker je čist zmešan na njih user posted image ...in včeraj sem šla po službi v trgovino nakupit vse za fešto danes v vrtcu in prišla domov ob 19.uri, sva šla s petarditom sama, ker imajo v delavnici ful gužvo, ker je ravno sezona menjave gum user posted image ....no prideva domov....lubija nikjer user posted image .....ga kličem in je rekel, da ga je zadnji trenutek pičilo, da vseeno morava nekaj kupiti petarditu tudi midva....itd, itd user posted image ....in je šel on sam izbrat, rekel naj dam petardita spat, pol pa imava delo user posted image user posted image user posted image ....sem takoj pomislila na user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, petardito spi, jaz čakam, čakam....mi pošlje SMS, da je šel samo na pijačo in pride kmalu....jaz čakam, čakam vsa spedenana user posted image ....no...in potem pride ob 23.uri! itak da rahlo prešeren, ker je moral vse častit, ker se je pred 3 leti tako matral user posted image   user posted image .....no pride s petarditovim darilom in pravi....no, zdaj pa na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sestavljat progo! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Tudi prav! user posted image user posted image user posted image ....

In potem je itak imel dar govora....user posted image ....kako bo petardito vesel zjutraj, pa kako morava vsak dan uživat v vsakem trenutku, ker bo itak fuuul hitro zrastel, pa da ga ima on fuuuul rad.... user posted image user posted image user posted image ....v glavnem...čist je not padel user posted image

No...da skrajšam...prinesel je tole

http://www.carrera-go.de/set/62001.htm

Saj v bistvu je mogoče vsega uro, uro in pol dela...samo je bila še debata vmes user posted image ...pa 2x se je petardito vmes zbudil in ga je bilo treba nazaj uspavat... No, je bil pa zjutraj res ful vesel darila, se mi zdi, da je bil čist šokiran...ker smo mu itak govorili, da za darilo mu bomo spekli tortico in potem še tisti avtomobilček in to je to...in je bil čist zadovoljen user posted image ....no...danes zjutraj pa še bolj. user posted image ...sta z očitom že oddirkala par krogov preden je šel v vrtec user posted image ....

Ok....zdaj grem pa biskvit pečt user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.11.2008 15:07:45   
*bubi*

Ko sem pogledala slikico in videla 6+, se mi je kar zdelo, da je oči to sebi kupil user posted image user posted image user posted image
...sta z očitom že oddirkala par krogov preden je šel v vrtec user posted image ....

Pa še res... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.11.2008 17:20:21   
Paštetka
PETARDITO, TINA  IN MARK VSENAJBOLJŠE!! user posted image  user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 129
14.11.2008 17:37:15   
NinaŠ
Petardito, Mark in Andraž vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
14.11.2008 17:48:02   
amy26
čestitke tudi od nas Tini, Petarditu, Aljažu in Markuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 131
14.11.2008 18:55:24   
NinaŠ
Ja, Tina je včeraj praznovala v vrtcu user posted image - nesla je posladek in sokce za vse, ter lesene perle in vrvico, da so si naredili ogrlice user posted image . Popoldne smo pa šli v trgovino z igračami, da si sama izbere darilo user posted image - izbrala je "kozmetični set" (lipsitk, parfum, gel za lase, šminka, maskara) user posted image kako predvidljivo user posted image . Doma imamo pa praznovanji jutri in pojutrišnjem user posted image , tako da bo še veselo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 132
14.11.2008 18:58:08   
NinaŠ
Danes drobižka (spet) spita pri mojih starših, mene pa čaka pedenanje stanovanja user posted image user posted image , pa še Jupol sem kupila za steni v dnevni sobi user posted image (sam to moram počakat, da se user posted image odpravi v službo, da mi slučajno ne prepreči dejanja user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 133
14.11.2008 20:07:37   
NinaŠ
Jupol sem kupila za steni v dnevni sobi user posted image (sam to moram počakat, da se user posted image odpravi v službo, da mi slučajno ne prepreči dejanja user posted image )

....od jutri naprej bom verjetno mati smohranilka user posted image user posted image user posted image user posted image    ...čeprav dvomim v tak drasičen ukrep, ker vsekakor bo potem on sam gledal pobarvane stene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Gremo veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 134
14.11.2008 20:54:14   
ada2
nina ko si že tako zagnana za malanje.... mi bomo v kratkem rabili user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 135
14.11.2008 23:15:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ko sem pogledala slikico in videla 6+, se mi je kar zdelo, da je oči to sebi kupil user posted image user posted image user posted image
...sta z očitom že oddirkala par krogov preden je šel v vrtec user posted image ....

Pa še res... user posted image user posted image user posted image

Res je, da piše 6+...samo tem oznakam ni za verjeti user posted image ....petardito je čist navdušen...je pa dobil za darilo trobento za 3+ pa je niti povoha ne user posted image ....tako da je oči kar zadel z darilom user posted image .....edino težavo vidim v tem, da zavzame ful prostora user posted image , da bi jo pa razstavljali in potem za vsako sestavljali pa ni glih...te prej mine user posted image ....verjetno bo sedaj nekaj časa aktualna, potem pa bomo pospravili za nekaj časa, da malo pozabi, pa dali drugo leto recimo za božička user posted image user posted image user posted image user posted image ....po moje take finte več nebi palile user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 14.11.2008 23:16:16 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
14.11.2008 23:17:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jupol sem kupila za steni v dnevni sobi user posted image (sam to moram počakat, da se user posted image odpravi v službo, da mi slučajno ne prepreči dejanja user posted image )

....od jutri naprej bom verjetno mati smohranilka user posted image user posted image user posted image user posted image    ...čeprav dvomim v tak drasičen ukrep, ker vsekakor bo potem on sam gledal pobarvane stene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Gremo veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina si že konec? Kakšne barve si pa dala? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 137
14.11.2008 23:33:25   
NinaŠ
Ja sem že zaključila user posted image - 2 steni oz. eno in pol user posted image sem odela v rdečo barvo (bom jutri kako fotko naredila)... ...pa pomila (celo stanovanje) po tleh user posted image .... ...zdaj sem pa lačna kot user posted image in nimam pojma kaj bi pojedla, ko kruha ni nič doma user posted image - pa ravno danes se mi ga tko lušta user posted image

Petarda, pri nas bi otroka tudi težko zraven dirkalne steze prišla user posted image , samo se zaenkrat še kar uspem nazaj držat, da ne kupim user posted image - je pa dobra ideja za Dedka Mraza user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 138
15.11.2008 0:07:10   
petarda
...zdaj sem pa lačna kot in nimam pojma kaj bi pojedla, ko kruha ni nič doma - pa ravno danes se mi ga tko lušta

Joj...ti lačna jaz pa se tukaj nažiram user posted image .... evo pravkar sem končala s torticama kar se biskvita in nadevov tiče...jutri samo še finišuser posted image ....sem pa naredila kar dve, ker nas bo veliko, pa ker se nisem mogla odločit kako naj jo okrasim user posted image .... najraje bi tri naredila user posted image ...no, in itak je ostalo malo sadja, pa malo biskvita, pa malo smetane....jao, jao...pa bognedaj, da bi pustila kaj za jutri...neeeee....vse sem pojedla user posted image user posted image user posted image

Rdečo steno pa imava tudi midva v spalnici in mi je všeč user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 139
15.11.2008 0:16:56   
petarda
Preden grem po kuhinji pospravit naj pa še čestitam današnji slavljenki user posted image

VSE NAJBOLJŠE, LARA!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 140
15.11.2008 7:26:13   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za vse.....

....za Laro pa user posted image user posted image user posted image vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 141
15.11.2008 7:27:25   
NinaŠ
...zdaj pa počakam, da moj user posted image pride iz službe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 142
15.11.2008 7:44:32   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

.....edino težavo vidim v tem, da zavzame ful prostora , da bi jo pa razstavljali in potem za vsako sestavljali pa ni glih...te prej mine ....

Ja, na to jaz pomislim ob vsaki igrači. Žal je tako, da je sobica precej majhna, pa kmalu bo še bubika not, tako da za kaj takega itak ni prostora, da bi bilo skoz narazen. Dnevna pa je tudi zasipana z igračami.
Še dobro, da se bubi rad ogreje za kakšno čisto majčkeno igračko in se z njo preigra še pa še. user posted image

verjetno bo sedaj nekaj časa aktualna, potem pa bomo pospravili za nekaj časa, da malo pozabi, pa dali drugo leto recimo za božička ....po moje take finte več nebi palile

user posted image user posted image user posted image  dobra ideja, ampak petardito je preveč bister user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 143
15.11.2008 7:46:59   
*bubi*

...zdaj pa počakam, da moj user posted image pride iz službe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poročaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 144
15.11.2008 7:47:47   
amy26
vse najboljše Lara

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 145
15.11.2008 7:50:37   
*bubi*
.... evo pravkar sem končala s torticama kar se biskvita in nadevov tiče...jutri samo še finiš ....sem pa naredila kar dve, ker nas bo veliko, pa ker se nisem mogla odločit kako naj jo okrasim .... najraje bi tri naredila ..

kak si ti pridna, petarda user posted image  Mi je res žal za danesuser posted image  Lepo se imejte user posted image user posted image user posted image

bubiju bo eno torto babica spekla, eno bomo pa naročili.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 146
15.11.2008 7:50:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

poročaj user posted image user posted image user posted image

Ne čakaj....ti kar pakiraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 147
15.11.2008 7:52:48   
*bubi*
VSE NAJBOLJŠE, LARA!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
15.11.2008 7:53:14   
petarda
No....če se bo pa kateri od novembrk danes zaluštalo na izlet, pa vse lepo vabljene user posted image ...prostora je dovolj, za jest pa tudi nebi smelo zmanjkatuser posted image , družba bo pa itak user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 149
15.11.2008 8:00:09   
Paštetka
Max je pa za RD, dobil bobne user posted image . Pa so še Maši ful zanimivi. Joj, kak sta dobra. Še stolček imajo zraven in pol ko sedita in tolčeta.... joj, meni tak zgleda, kot če bi kakšnega pravega bobnarja na koncertu gledala- smešno torej do amena user posted image .

Je pa dobil tudi eno progo za vlak na elktriko. Ima pa še ful veliko dirkalno stezo za formule in neko garažo. In tako kot pravite, so lepo zložene skup, ker se to meni res ne da zlagati.

Edino ene lesene trašnice in vlakece rada zlagata skupaj z Mašo, ker so res enostavne in lepe. Pa leseni vlakeci so gor.

drugače so pa vse igrače pri nas več ali manj zanimive 2 minuti. Maša se še najraje zaposli s svetilnikom: krogci, ki se zlagajo na palčko. To se vsede na tla in zlaga tudi po pol ure user posted image . Ko bi se še Max lahko kje tako zaposlil user posted image .

Lara vse najboljše user posted image user posted image .

Pride danes katera na Tiramisu? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?