Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 8:08:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Max je pa za RD, dobil bobne . Pa so še Maši ful zanimivi. Joj, kak sta dobra. Še stolček imajo zraven in pol ko sedita in tolčeta.... No, to pa je ena stvar, za katero si jaz želim, da je moji otroci ne bi nikoli dobili. Je enkrat moj brat prišel na idejo, da bi bubiju bobne kupil. Pa sem samo rekla: ja, saj kako igračo pa bi lahko imel tudi pri vas, da bi se igral, ko pride na obisk Takrat še nista imela , kmalu bo tudi pri njih kup igrač. No, moram napisat, da se bubi zadnje čase že res lepo sam zaigra, domišljija itak nima meja . Pa bubikine igračke so zanimive, oz. njegove nekdanje, ki smo jih zdaj iz kleti prinesli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 8:09:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, nečakeca imate že doma?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 8:11:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Nekaj sem vam na mail poslala, ampak sem menda zaribala Bo treba še 1x v malo drugačni obliki. Če katera ne želi, da ji težim, naj pove
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 8:45:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Paštetka, nečakeca imate že doma? Jap, danes ga grem pogledat saj boš poslala kako slikico na mail? Pa M&M si tudi obljubila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 8:56:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...zdaj pa počakam, da moj pride iz službe poročaj Ne čakaj....ti kar pakiraj na zdaj pa imam - zdaj bi me pa rad še oženil mu je ful všeč - tolk o BELIH stenah v stanovanju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 8:57:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...zdaj pa počakam, da moj pride iz službe poročaj Ne čakaj....ti kar pakiraj na zdaj pa imam - zdaj bi me pa rad še oženil mu je ful všeč - tolk o BELIH stenah v stanovanju si zagrabla?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 9:31:45
|
|
|
|
Paštetka
|
no, zdaj peljem deco k babici, potem pa grem v LJ pogledat mojega nečaka Sanja, če imaš torto še zame, pridem še k tebi. Saj svečke lahko s sabo prinesem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 11:23:50
|
|
|
|
petarda
|
Sanja, če imaš torto še zame, pridem še k tebi Pridi, pridi, pridi vas bomo fuuul veseli!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 11:25:02
|
|
|
|
petarda
|
Saj svečke lahko s sabo prinesem. Čaki paštetka...kdaj že TI praznuješ???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 12:39:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, najboljše, da se na listo med novembrčke napišeš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 12:52:56
|
|
|
|
ada2
|
vse najboljše paštetka in Lara pa ne vem zakaj se mi zdi, da ima še ena mamica danes RD ali pa vsaj zdaj enkrat Urša ... ne vem, preblisk pač
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 18:26:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
aaaaa Paštetka vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 20:59:20
|
|
|
|
petarda
|
Tetka paštetka, vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 21:01:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...zdaj pa počakam, da moj pride iz službe poročaj Ne čakaj....ti kar pakiraj na zdaj pa imam - zdaj bi me pa rad še oženil mu je ful všeč - tolk o BELIH stenah v stanovanju ti samo povej kdaj bo dekliščina!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 22:05:17
|
|
|
|
Urša
|
VSE NAJBOLJŠE PAŠTETKA!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.11.2008 22:06:10
|
|
|
|
Urša
|
pa ne vem zakaj se mi zdi, da ima še ena mamica danes RD ali pa vsaj zdaj enkrat Urša Mhm, 3 dni sem mlajša od Paštetke!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.11.2008 7:26:02
|
|
|
|
amy26
|
Urša & Paštetka malo z zamudo ČESTITKE ZA RD
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.11.2008 8:18:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sem pa včeraj cartala nečaka . Jeeee, iiiiiiiiii, kak je to zlato dete. Sem se mogla malo nazaj držati, ker sem ga skoraj pojedla . Tak je veliki slokec, čist nič zmučkan, lepotec mali. Evo, že spet se mi sline cedijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.11.2008 9:47:46
|
|
|
|
petarda
|
Bubi in paštetka hvala za vajine slikice ....sta mi kar polepšali jutro . M je že tako veliiika, pa prava princeska, kaj ma lepe laske, pa učke, pa vse.... O bubikinem albumu pa....lepšega še nisem videla ....sem se skor jokala zraven.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.11.2008 10:04:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi in paštetka hvala za vajine slikice ....sta mi kar polepšali jutro . M je že tako veliiika, pa prava princeska, kaj ma lepe laske, pa učke, pa vse.... se strinjam O bubikinem albumu pa....lepšega še nisem videla ....sem se skor jokala zraven. Hvala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.11.2008 13:44:59
|
|
|
|
tincci
|
Dajta še meni poslat kako fotko na tincci@gmail.com Pa vsem vsem novembrčkom, velikim in malim, vse najboljše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?