pocka
|
Jutro punce! Tako,jaz sem spila svojo dozo kavice in pojedla TRI kose kruha s putrom in medom , pa še bi, ampak se moram malo bremzat. 3D UZ - najboljše je iti med 25-30 tednom, jaz sem se naročila najprej v Ljubljani (Dravlje), ampak sem kasneje klicala še v Postojno, tako,da sem pol tam dobila datum 15.12, kar mi bolj ustreza, pa še bližje nam je. Moram pa še klicat v LJ, da prekličem (če katera rabi datum, ji odstopim , mislim,da sem tam naročena 1.12.,bi mogla preverit). previjalna - mi smo jo imeli v spalnici, ker je tudi Taja spala z nami v spalnici, no letos poleti smo ji pa uredili svojo sobico in imam kar tam previjalno, tako,da bomo tadrugega kdaj pa kdaj previli tudi na postelji, sploh ponoči,da ne bomo budili Taje. banjica - mi smo na začetku uporabljali tisti na stojalu, tako,da sem šla v kopalnico natočit vodo in banjo nesla v spalnico na stojalo, kar pa ni bilo glih lahko opravilo. Smo pa imeli tak sistem,ker smo segreli samo spalnico na malo več in smo imeli pol previjalno takoj zraven. Kasneje,ko je malo zrasla (po par mesecih) ji je ta banjica postala premajhna pa še špricat je začela. Takrat smo pa nabavili v BC eno veliko banjico. Moj je poiskal eno veliko vezano ploščo, katero sem dala na našo banjo in gor smo pol položili njeno banjico in je kar dober sistem. (mala čebelica, mogoče ti bo to kaj v pomoč) Oblekla sem jo pa kar na tleh (na deki), ko sva končale, da je nisem čez celo stanovanje nosila na previjalno. možek - jaz moram mojega tudi pohvalit, je res zlat, ma naredi čisto vse, včasih se celo nekoristno počutim, ker on toliko postori doma, če si kaj zaželim mi skuha ali gre iskat, razen če res niso neke ekstremne želje , skartka vse pohvale mojemu piruri - a si to ti sama pekla? so se mi kar sline pocedile materinska šola - od prvič se spomnim,da je bilo prvo predavanje meni skraj malo brez veze, pa ne da ne bi bilo zanimiva, ampak sem bila noseča že enih 30 tednov in mi je bilo že skoraj vseeno oz. sem že vedela vse to,kaj ne smem jesti pa kaj lahko, skratka govorili smo stvareh,ki jih mora nosečnica izvedeti na začetku nosečnosti, zato se mi udi,da se reče tečaj za zgodnjo nosečnost,saj naj bi tja šli v začetku nosečnosti, ostala predavanja pa obiskali proti koncu nosečnosti. Aja, tiste,ki boste imele majhno razliko med otročki, ki ste obiskovale MŠ pred letom ali dvema, ali mislite zdaj vseeno še enkrat hodit na predavanja?