|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
18.11.2008 11:43:06   
mama_milchy
Piruri, recept je že na varnem, le preiskusit ga še moramo user posted image

kaj danes ni idej za kosilo? moj še vedno pravi, da ne ve kaj bi skuhal;

pri nas pa res ne piha več burja, zunaj je lep sonček čeprav malo mrzlo; sem zdaj zapustila pisarno in šla malo ven na zrakec;

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.11.2008 11:48:57   
Piruri
Kosilo...mi bomo danes bolj na lahceno upalili eno mineštrico, da ne bo vaga pri G pokazala preveč user posted image  user posted image  user posted image ...čeprav mi moja vaga kaže kar precej več...ne vem, kam je šlo, ker oblečem še vedno vse hlače (edino čez trebuh mi ne gre)...edino če si user posted image  dela kakšno zalogo za hude čase....

www.by-ab.si

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 677
18.11.2008 11:49:14   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ja, midva bova jedla makoronovo meso in solato-motovilec.

Neposredna povezava do sporočila: 678
18.11.2008 11:49:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kokica,čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA!!! Sem ful vesela, da je vse okej in na svojem mestu.

S čim si kaj mažete noge, da vam ne bi zatekale? Jaz sem včeraj imela levo nogo fulllll zatečeno? user posted image

jaz nimam težav z zatekanjem,tako,da zaenkrat se ne ubadam s tem( trkam na les)user posted image user posted image

jaz še tudi ne,..sicer vidim da mi kdaj pa kdaj zatečejo ampak pol vem da sem spet pretiravala. Ponavadi mi zatečejo po kakšnem dolgem sprehodu..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.11.2008 11:50:43   
pocka

jaz sem že napisala par postov nazaj user posted image ,se že kuha, komaj čakam,ker sem lačnaaaaaa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.11.2008 11:51:37   
Pupa7
evo malo mojih izdelkov user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.11.2008 11:52:45   
Pupa7
grrr ni pripopalo slikice.... user posted image

http://static.ringaraja.net/1108361881/big/55330d3dec0d5cfebc12e4320162ea8f.jpg

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.11.2008 11:52:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kakšnih izdelkov?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.11.2008 11:52:58   
Grahec
Previjalna  - Če imate namen imet previjalno v kopalnici in to tako kombinirano z banjico je baje najbolj praktična kakšna takšna, da se da ali previjalna ali pa banjica izvlečt na stran (ala Brevi Idea  in kaka podobna- nočem delat reklame, samo razlagam na primeru, ker ne vem če me bi sicer razumele). Sicer so malenkost dražje, če so taka varianta, ampak sestra nima take in je prav zoprno, ker ko je dvignila previjalno in jo dala na stran, da je ta malega okopala pač ni mogla potem takoj dati user posted image  na previjalno in ga obrisati in zrihtati... Drugače pa moram rečt, da se mi tista previjalna iz e-paketa (sem jo videla v živo) zdi prav fajn in če ne bi imela ideje imet previjalne v kopalnici bi kupila takšno ampak za kopalnico pa ni OK, ker mora bit zaradi vlage pač drugače obdelana.
Pa še to: te banjice ki so na stojalih ali pa v kombinaciji s previjalno so vse take male, da se jih pri pol leta ne da več uporabljat, tako da je res za razmislit za kako bolj dolgoročno rešitev - kupiš plastično banjico, ki je precej večja in jo daš na kako mizo, pult... ali pa če potem pač uporabljaš kak sedež za v ta veliko banjo. Sicer pa prodajajo vse sorti, tudi take banjice, ki se jih na banjo namontira in pa zložljive banje za otroke, ki se jih da v tuš kabino...

Ja sem malo brskala po netu in študirala banjice in previjalne user posted image .

< Sporočilo je popravil Grahec -- 18.11.2008 11:55:28 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.11.2008 11:53:23   
urška13
kokica  tudi meni občasnozatekajo noge, zato jih takrat zvečer namočim v eni kopeli od afrodite in potem dvignem v višji položaj.
za preventivo pa priporočam posebne  dokolenke (ali nogavice), ki jih dobiš v trgovinah z medicinskimi pripomočki. meni pomagajo. zgledajo kot navadne dokolenke, le da so iz bolj trdega materiala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.11.2008 11:53:58   
spps

grrr ni pripopalo slikice.... user posted image

http://static.ringaraja.net/1108361881/big/55330d3dec0d5cfebc12e4320162ea8f.jpg

link

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.11.2008 11:54:41   
spps

kakšnih izdelkov?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image luštni copatki in kapicauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.11.2008 11:57:36   
Grahec
OOOOOOOOOOOOO Pupa7 kako lepo... Jaz bi tudi to imela , če bi bilauser posted image  , bi bila sama nase ponosna, če bi imela take copatkeuser posted image .

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.11.2008 12:01:17   
Pupa7
HVALA HVALA user posted image hehe, ma saj jih ni tako težko nardit, lahko vam povem (pošlji zs pa ti napišem), čeprav nevem kateri se bo dalo s tem ukvarjat user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 689
18.11.2008 12:02:28   
tasa_m
Pupa7 fullll leeepoooouser posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 690
18.11.2008 12:03:42   
spps

HVALA HVALA user posted image hehe, ma saj jih ni tako težko nardit, lahko vam povem (pošlji zs pa ti napišem), čeprav nevem kateri se bo dalo s tem ukvarjat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  ko enkrat obvladaš štrikanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

me sam zanima kolk še jih boš do poroda spletla?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.11.2008 12:22:41   
tasa_m
spps sem ti poslala zs

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.11.2008 12:27:28   
mama_milchy

res so lepi, a ti to sama delaš? Pridna; jaz sem včasih nekaj štrikala samo ne vem če bi še znala; a imaš tudi poslikan postopek izdelave teh copatk.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.11.2008 12:29:25   
Dali*
zdaj sem pa ugotovila,da mi raste modrostni zob,upam,da ne bo bolelouser posted image user posted image

...hitro ven s tem zobom. Jaz sem si jih odstranila, že vse štiri ene 5 let nazaj, ker so mi začeli na druge zobe pritiskati. Pa sem 2 imela še vedno noter. Ni panike, mene ni nič bolelo.

Moja frendia je sedaj v 7 in 8 mesecu nosečnosti ostala brez dveh zob, ker so ji modrostni začeli pritiskati.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.11.2008 12:32:42   
Dali*
Najaa in Malačebelica - vedve imata pa zgleda sindrom belih halj. Tko se reče temu, kadar ti pritisk naraste ko stopiš v ordinacijo. Mam frendico, ki ima isti problem. Sploh se ne zaveda, da ji naraste, ampak je vedno občutno višji, kot doma.

Neposredna povezava do sporočila: 695
18.11.2008 12:35:58   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jaz sem že napisala par postov nazaj user posted image ,se že kuha, komaj čakam,ker sem lačnaaaaaa

Jaz tudi. S tem, da sva ravno pojedla. user posted image
Zdaj si bom privoščila pa še en čokoladni puding, da ne bom s kilami kaj v izostanku. user posted image

Pupa, ful lepo! user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 18.11.2008 12:37:54 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.11.2008 12:36:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

zdaj sem pa ugotovila,da mi raste modrostni zob,upam,da ne bo bolelouser posted image user posted image

...hitro ven s tem zobom. Jaz sem si jih odstranila, že vse štiri ene 5 let nazaj, ker so mi začeli na druge zobe pritiskati. Pa sem 2 imela še vedno noter. Ni panike, mene ni nič bolelo.

Moja frendia je sedaj v 7 in 8 mesecu nosečnosti ostala brez dveh zob, ker so ji modrostni začeli pritiskati.
sej me zaenkrat še nič ne boli,š**** je vzunajuser posted image user posted image user posted image
sej moram v kratkem do zobozdravnika,da mi preveri stanje v mojih ustihuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.11.2008 12:36:38   
Dali*
Piruri - hvala za recept. Samo se bom spravula zraven, ko bom imela res čas. Fajn je če še slikice prpopamo zraven, tko vsaj vemo kako izgleda. Pohvalno.

Jaz si vse naše recepte shranjujem, tko da pripravljam material za našo kuharsko knjigo.

Zbiram tudi ideje za naslove... Naredimo si sladko nosečnost, Posladkajmo si čas nosečnosti, Sladke nosečnice, Sladkosti nosečnic, Nosečnice so za sladko...

Ker, sej veste, obstajajo knjige...Zdrava prehrana v nosečnosti...
Nam je sicer s tem sladicami to malo tuje, ampak paše pa bolj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.11.2008 12:37:51   
Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

sej me zaenkrat še nič ne boli,š**** je vzunajuser posted image user posted image user posted image
sej moram v kratkem do zobozdravnika,da mi preveri stanje v mojih ustihuser posted image

sej ni treba, da te boli. Njej so kr naenkrat drugi zobi šli na pol. Eden na kruhu, drugi na kostanju... Groza!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.11.2008 12:38:40   
spps
nič,se moram odlepit od računalnika,če ne,bomo danes brez kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in mogoče se proti večeru še kaj oglasim.

lep dan še naprejuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?