|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
18.11.2008 7:40:40   
helimaša
ooo spps hvala za kavico in rogljiček....njami.....praov paše.....
dobro jutro punce

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.11.2008 8:07:48   
mojčika
Dobro jutrouser posted image

SPPS, kako si vedela, jaz sem lih en rogljiček zmazala zdaj ob kavi, sva jih z malo včeraj delaliuser posted image , mmmm je bilo dobrouser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.11.2008 8:09:04   
trezika
Dobro jutro!
vau spps, prav takšen zajtrk bi mi pasaluser posted image  sn pred petimi minutami šele oči odprla, zdaj pa sn že tu gor...no, saj grem neki pojest kr sn lačna kot volkuser posted image
Aja, moj dragi je pa včeraj zvečer prvič brcike začutiluser posted image user posted image  kako je bil veseluser posted image user posted image user posted image  js pa tut seveda kr mi je blo že tak hudo ko sn vsakokrat rekla: daj probaj zdaj, zdaj se je razživel...pol pa nič...daj zdaj...pa spet nič... pa vsi okol so ga že spraševali, če je njega že tut kaj brcnil...no, zdaj se pa že lahk pohvali da ga jeuser posted image user posted image

no, grem res neki pojestuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 628
18.11.2008 8:26:21   
Piruri
Dobro jutro...sončno jutro...evo, prispevam še jaz moje pecivo...mljask...

user posted image

Brce...pri nas je kar aktivno...komaj se uležem ali pa usedem, pa že začne žogobrc..moj je že dobil en sunek v uho, ko je poslušal...v večini primerov pa ima zelo pomirjujoč učinek na user posted image ....najbolj smešno mi je, ko kuham in se malo preveč naslonim na pult s trebuhom - imamo cele demonstracije...

www.by-ab.si

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 629
18.11.2008 8:31:25   
tasa_m
dobro jutro.
Danes pa sem potegnla kolko dolgo sem lahko. Je mela user posted image neke demostracije ob 4,30 ampak se nisem vstala. user posted image Je blo dovolj, da sem včeraj bla hitro gor.

spps, piruri hvala za vajine dobrote. Jaz bom danes na čaju, ker bi mogla po mleko v trgovino pa mi ni. Raje kave ne pijem user posted image

Grem pa zdaj hladilnik pa skrinjo spucat, pol pa se še kaj javim vmes..

Kokica32 lepo zrihtaj na pregleduuser posted image

Glede šole za starše - jaz nebom prej šla kot januarja.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.11.2008 8:34:53   
tasa_m
pa še malo za smeh. Sem ga ravnokar po mailu dobila : user posted image

Indijanček vpraša svojega očeta, plemenskega poglavarja in vrača:

"Oče, zakaj imamo mi tako dolga imena, ko pa imajo belci tako kratka -
npr. Bill, Tex ali Sam."

Oče mu odgovori: "Poglej, sine, naša imena so simboli, znamenja,
prikazujejo lepoto naše kulture, ne kot imena belcev, ki se ponavljajo iz
generacije v generacijo. Predstavljajo tudi, kako smo kljub preganjanju
preživeli.
Na primer, tvoji sestri je ime Majhna romantična luna nad jezerom, ker je
bilo tiste noči, ko se je rodila, videti prekrasen odsev lune v jezeru.
Potem je tu še tvoj brat, Veliki beli konj, ki galopira čez prerije sveta,
ki jih vidiš iz našega tabora, kar predstavlja našo sposobost preživetja
in življensko silo naših ljudi.

Zelo preprosto je in lahko razumljivo.
Imaš še kakšno vprašanje Majhen počen kondom Made in China?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 631
18.11.2008 8:45:15   
mama_milchy
Jutro,

kakšne dobrote, njami; jaz si moram še kavico privoščit, sem šele prispela v službo.

tasa_m user posted image user posted image user posted image  ta tvoj indijanček je pa dober,

In kako ste so user posted image ? Kaj kej počnete? Vreme?

Uuuu, pri nas je pa bilo zjutraj le 3stopinje in belo naokoli; baje da bo še burja pihala - no, bo vsaj cunje posušila, če ne drugo.
Kaj boste kuhale? Jaz sem do 13 v službi, pol grem na pijačko s kolegico, pa v ZD po napotnico za kontrolo na ORL moram; še dobro da je moj user posted image  doma in bo on nekaj skuhal, le kaj se morava zmenit.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.11.2008 8:51:05   
tasa_m
joj, jaz sem še kr tu user posted image skrinja še vedno čaka.

Jaz bom dans nardila zrezke v govovi omaki pa krompirove svaljke zraven. Moj hoče met redkvico črno zraven tak da pol dobi še to. Jaz pa redkvice ne jemuser posted image tak da bom si nekaj druga privoščla..

persida,MalaČebelica imata zs..

Zdaj pa res šibam.

mama_milchy upam da ti šiht čimprej mine..

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.11.2008 8:55:26   
spps
Vidim,da ste se napapaleuser posted image user posted image user posted image user posted image sam ne preveč,da ne bo kateri slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kokica,lepo morfo ti želimuser posted image user posted image user posted image
tasa_m prid še men skrinjo spucatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama_m tud pri nas ni neke vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image sva z mojim imela zjutraj ob 5.30 rekreacijo okol avta,da sva led sčistila iz steklauser posted image user posted image user posted image
Piruri a to si sama pekla?zgleda zeeelo okusno in kaloričnouser posted image user posted image user posted image user posted image
trezika, moj je bil tudi v 7-ih nebesih,ko je čutil prvo brcouser posted image user posted image user posted image
mojčika,ma mislila sem si,da z rogljičkom ne morem zgrešituser posted image user posted image user posted image
helimaša,kaj imaš v planu za danes?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 634
18.11.2008 8:55:56   
mediuhec
dobro jutro!

kako ste kaj? jaz sem danes bolje kot včeraj (bi rekla da sem zgledala kot maček na sliki zgoraj ha ha). na sumu imam nizek pritisk - tako kot felix imam jaz potem pri zdravniku idealnega od vznemirjenja (včasih pa od daljšega čakanjauser posted image ). no danes sem bolje spala, ker sem se zadekala s pouštri.

brcike so že močnejše - zdaj se mi že trebuh malo izboči, potem pa ga z user posted image  gledava in se reživa. opažam da me prav hitro začne brcat, če pojem večjo dozo sladkarij- že 5 minut po tem se začne žur v trebuščku.

sobica: na žalost nimava dovolj placa, tako da bo mali pri nama v spalnici. previjalna bo pa na pralnem. sva si tudi že nabavila nekakšne poličke za v WC da bodo še nekaj placa za cunjice.

Neposredna povezava do sporočila: 635
18.11.2008 8:58:37   
urška13
dobro jutro
vav, kaj ste ble pridneuser posted image
jaz sem se fajn naspala, sem bla včeraj ful zgodaj v postelji in se je obrestovalouser posted image
danes pa že "veselo" na delovnem mestu.

tudi jaz non stop nekaj grickam, tako da že nekaj dni spet nisem bila na vagi. paše mi pa skoraj vse. trenutno pridno grizljam suhe slive, ker so polne železa in ker mi pomagajo k boljši prebavi. sicer pa mi zelo paše čokolino, pašteta, pizza, mandarine...in še in še. moram nehat, da ne bom spet lačna postalauser posted image

otroška...moj jo bo pobarval, že ima načrt, sicer pa jo bova počasi opremljala, kot bova dobivala stvari od brata. zaenkrat sta na kupu le stolček za hranjenje in jajčka. do marca bo pa že vse počasi. edino glede previjalne in banjice mi še ni jasno, a se mi trenutno še ne da s tem ukvarjat. vse ob svojem
času. ko me bo prijelo, bova itak vse naenkrat poštimala.

lep dan

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.11.2008 9:01:00   
pocka
Jutro punce!

Tako,jaz sem spila svojo dozo kavice in pojedla TRI kose kruha s putrom in medomuser posted image , pa še bi, ampak se moram malo bremzat.

3D UZ - najboljše je iti med 25-30 tednom, jaz sem se naročila  najprej v Ljubljani (Dravlje), ampak sem kasneje klicala še v Postojno, tako,da sem pol tam dobila datum 15.12, kar mi bolj ustreza, pa še bližje nam je. Moram pa še klicat v LJ, da prekličem (če katera rabi datum, ji odstopimuser posted image , mislim,da sem tam naročena 1.12.,bi mogla preverit).

previjalna - mi smo jo imeli v spalnici, ker je tudi Taja spala z nami v spalnici, no letos poleti smo ji pa uredili svojo sobico in imam kar tam previjalno, tako,da bomo tadrugega user posted image kdaj pa kdaj previli tudi na postelji, sploh ponoči,da ne bomo budili Taje.

banjica - mi smo na začetku uporabljali tisti na stojalu, tako,da sem šla v kopalnico natočit vodo in banjo nesla v spalnico na stojalo, kar pa ni bilo glih lahko opravilo. Smo pa imeli tak sistem,ker smo segreli samo spalnico na malo več in smo imeli pol previjalno takoj zraven. Kasneje,ko je malo zrasla (po par mesecih) ji je ta banjica postala premajhna pa še špricat je začela. Takrat smo pa nabavili v BC eno veliko banjico. Moj je poiskal eno veliko vezano ploščo, katero sem dala na našo banjo in gor smo pol položili njeno banjico in je kar dober sistem. (mala čebelica, mogoče ti bo to kaj v pomoč) Oblekla sem jo pa kar na tleh (na deki), ko sva končale, da je nisem čez celo stanovanje nosila na previjalno.

možek - jaz moram mojega tudi pohvalit, je res zlat, ma naredi čisto vse, včasih se celo nekoristno počutim, ker on toliko postori doma, če si kaj zaželim mi skuha ali gre iskat, razen če res niso neke ekstremne željeuser posted image , skartka vse pohvale mojemu user posted image

piruri - a si to ti sama pekla?  so se mi kar sline pocedile user posted image

materinska šola - od prvič se spomnim,da je bilo prvo predavanje meni skraj malo brez veze, pa ne da ne bi bilo zanimiva, ampak sem bila noseča že enih 30 tednov in mi je bilo že skoraj vseeno oz. sem že vedela vse to,kaj ne smem jesti pa kaj lahko, skratka govorili smo stvareh,ki jih mora nosečnica izvedeti na začetku nosečnosti, zato se mi udi,da se reče tečaj za zgodnjo nosečnost,saj naj bi tja šli v začetku nosečnosti, ostala predavanja pa obiskali proti koncu nosečnosti.
Aja, tiste,ki boste imele majhno razliko med otročki, ki ste obiskovale MŠ pred letom ali dvema, ali mislite zdaj vseeno še enkrat hodit na predavanja?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.11.2008 9:09:20   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_milchy upam da ti šiht čimprej mine..

Tak šiht kot je bil včeraj in danes je prav mega; delam od 8:30 pa do 13, v bistvu samo dežuram tle na recepciji, ker je hotel zaprt in se samo seminar odvija tako da imam čas za brskat po RR in netu; jutri pa bo bolj pestro ko zalaufamo bajto spet.

IZVIRNO SPOROČILO: spps
mama_m tud pri nas ni neke vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image sva z mojim imela zjutraj ob 5.30 rekreacijo okol avta,da sva led sčistila iz steklauser posted image user posted image user posted image

no, jaz sem pa rekreacijo izvajala ob 7:30 samo čisto na lahko, ker je postalo že prevroče za kakšno večjo telovadbo user posted image user posted image user posted image

sedaj pa bomo zaprav zalaufali gretje po bajti, da nas ne bo zeblo še če zapiha burja pol zna bit res mraz, mraz;

no, ste že kaj nakuple za user posted image , kdaj boste šle v materinsko? Jaz kljub temu, da sem že pri Žigcu hodila, bom tudi sedaj šla; morda pa zvem kaj novega;

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.11.2008 9:18:22   
Piruri
Spps, Pocka...pecivo sva z Mio ustvarjali v soboto...in je bilo tako dobro, da je ostal le še spomin na sliki...sem vadla za december, da ne bo pol kakšne polomije...je pa pecivo za ene 5 ur dela (50 kosov)...ma se izplača, ker so res odlični...ob priliki napišem še recept...

Materinska šola...pri nas jo "priporočajo" ene dva meseca pred PDP...ma tokrat bom šla samo na predavanje o porodu, in pol še na koncu o negi...da malo osvežim znanje user posted image ...

3D UZ...kaj tako prej se je potrebno naročat?Tudi jaz bom šla v Postojno...ma mislim, da malo kasneje, enx med 30 in 32 tednom...

OHHHH...danes imam UZ...MF...jupiiiii....komaj čakamo vsi...

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
18.11.2008 9:20:18   
ada2
oj!

hvala za zajtrk. mi je tak zadišal rogljiček, da si bom šla v štacun po enega za malicouser posted image

pa evo še ene slikice mojega velikega trebuhauser posted image

user posted image

ne se vstrašit, ne bo me razgnalouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 640
18.11.2008 9:25:48   
Najaa
Dobro jutro!

pri nas je že tako lep sonček, da me vleče ven da kavo. Uh, danes sem malo bolje in se bom mogla počasi spravit kej nardit po bajti. user posted image  Imam toliko enih planov, čas pa teče in teče... ali pa se meni ne da. user posted image

mama_milchy, burje ni več. user posted image

spps, super zajtrk, ni kej! user posted image

Piruri, mene pa v knjigo mali brca. user posted image  Ko berem, jo imam tako na trebuh naslonjeno, pol pa brcne in se prav na knjigi čuti! user posted image

Materinska šola, na tisto prvo predavanje v MŠ nisem šla, samo na drugo. In zdaj ne bom spet hodila. Mogoče samo na tisto o porodu... pa še to ne vem, če. user posted image

banjica - od začetka sva jo kopala kar v kuhinji na mizi, ker imamo zelo majhno kopalnico in je bilo tako lažje. Kasneje, ko je mala že sedela, pa sem jo kopala v banji v sedežu Fliper. Super zadeva! Tako bomo tudi zdaj prakticirali.

ada2!!! Imaš pa res velikega bušija!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Se gremo še ostale mal pofotkat?user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 18.11.2008 9:26:32 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.11.2008 9:28:22   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Tako,jaz sem spila svojo dozo kavice in pojedla TRI kose kruha s putrom in medomuser posted image , pa še bi, ampak se moram malo bremzat.

njami, njami; meni je tudi prejle zadišal med z maslom na kruhu, si bom privoščla ko pridem domov oziroma za večerjo; njami, njami; če pa je to tako dobro in fino, ne?

Piruri; a bi delila z nami recept? ker zgleda zelo lepo, po moje je še boljše za pojest

Jooj, mene bo moj kregal in dal odpoved iz kuhinje user posted image  ker skozi nekaj packam in pečem, njemu pa je vse dobro, da ja mora probat in pol se jezi, če mu kakašna cunja ne gre na rit gor user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.11.2008 9:30:22   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mama_milchy, burje ni več. user posted image

zjutraj je še nekaj pihalo, sedaj pa zgleda da nič več; s res pa da sem bila nazadnje zunaj ob 8-ih ko je še rahlo pihljalo; sej burja je dobra za cunje, če jih imaš ogromno za sušit, kot jaz zadnje dneve

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.11.2008 9:35:33   
pocka
piruri - čakam na recept , ta teden sem še na boljniški pa imam čas user posted image  user posted image  user posted image

burja - ja zdaj je prav lepo vreme zunaj, ampak mrrrrazzzz, burja pa je zgleda ponehala, ker ponoči vem,da je kar fajn pihala

današnje kosilo - jaz sem spet sama, pa si bom kar eno rižoto z zelenjavo na kitajski način skuhala

ada2 - lep buši, moj tudi ni daleč od tvojega se mi zdiuser posted image

joooj, grem kaj koristnega naredit po stanovanju, danes bi jaz rabila eno brco v rit, se kar ne morem dvignit izpred računalnikauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 644
18.11.2008 9:43:40   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

vidim da ste že v polnem zagonu... Jaz pa danes tako lenobna da je joj... Nizek pritisk mi niti kava ne pomaga user posted image Grem pojest malo kosmičev pa kako mandarino za zajtrk, potem pa na krajši sprehod, pa da vidmo a se bo dvignil tale moj jao jao pritisk...

Men je tale starševska šola fajn, ker se da vse zment, pa se pogovarjamo o stvareh, ki jih ne vemo in preskakujemo zadeve ki jih že vemo... Edin kar me moti je to, da je žensko mal udarjena na homeopatijo, jaz pa sem bolj kot ne pristaš tradicionalne medicine in če ta odpove se proba kaj drugega. Kaj pa vi pravite na to temo?

Vas počekiram še mičken kasnej...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 645
18.11.2008 9:47:02   
helimaša
spps še ne vem kako se bo odvijalo danes.....zakaj.....prideš k men na kosilouser posted image .....moj možek mi je zjutri neki težil če grem z njim delat.....sej nč tazga.....neki mora it popisat pa bi me mal s sabo vzel da mu ne bo dolgčas po poti....da mu lahko težim....sm se mi prov nč ne da.....me glava boli.....
zjutri je blo pr nas minus 4 stopinje.....k sm šla vn sm mislna da bom zmrznla....
drgač bi pa še mal spala.....se mi kr neki učki zapirajo....
pa moj bebi tok brca da me bo kr razgnal.....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.11.2008 9:55:44   
peugeot
Pozdravljene tudi iz moje strani.

Včeraj sem imela pregled - vse ok-user posted image raste.
Naslednji pregled imam 15.12.2008 - da bo tista pridna lahko zabeležilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.11.2008 10:15:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

spps še ne vem kako se bo odvijalo danes.....zakaj.....prideš k men na kosilouser posted image .....moj možek mi je zjutri neki težil če grem z njim delat.....sej nč tazga.....neki mora it popisat pa bi me mal s sabo vzel da mu ne bo dolgčas po poti....da mu lahko težim....sm se mi prov nč ne da.....me glava boli.....
zjutri je blo pr nas minus 4 stopinje.....k sm šla vn sm mislna da bom zmrznla....
drgač bi pa še mal spala.....se mi kr neki učki zapirajo....
pa moj bebi tok brca da me bo kr razgnal.....
pridemuser posted image user posted image user posted image sam kaj ,ko moram za mojga neki skuhat,ker pride iz službe lačen kot volkuser posted image user posted image user posted image
bom danes skuhala sladko zelje,pire in svinjsko ribico speklauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.11.2008 10:19:20   
janaja
Zdravo babuške.

ste mi pa pošteno pocedile sline s temi dobrotami, že tako mam probleme s prevelikim apetitom, ( joj ta kilaža kar raste) user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  še urco in pol pa je morfologija, škoda ker mora moj bit v službi ( no bomo pa poročali)...

Se tipkamo ko pridem iz pregleda.

papa

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.11.2008 10:24:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Zdravo babuške.

ste mi pa pošteno pocedile sline s temi dobrotami, že tako mam probleme s prevelikim apetitom, ( joj ta kilaža kar raste) user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  še urco in pol pa je morfologija, škoda ker mora moj bit v službi ( no bomo pa poročali)...

Se tipkamo ko pridem iz pregleda.

papa
lepo se imej na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?