|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
17.11.2008 12:22:31   
sonček33
Ne vem, a ste smo se že pogovarjale tukajle o tej temi - namreč o angelcare blazini??? Midva jo bova najbrž kupila, ker jaz sem en velik apnik in že ko nečaka spita pri naju, jaz vedno ponoči hodim gledat, če dihata. ta velik ima pogosto laringitične napade, nečakinja pa je hud alregik...in mene pol skrbi. Tako da bova investiraal v to, da bom bl mirna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
17.11.2008 12:23:13   
sonček33
Mima vidim te, kako si?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
17.11.2008 12:25:19   
sonček33
Lunica - jaz ne jem veliko sladkega. Meni daj raje čips, pa me kupišuser posted image Čeprav sem ga v času nosečnosti morda jedla 5x.  Mene bolj daje kruh, se mu težko odpovem.

Obseg trebuha imam pa točno 100 cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
17.11.2008 12:30:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Al si brala tisto, da nekatere pri porodu doživijo orgazem? N

tak porod bi pa jaz tuduser posted image user posted image user posted image za babice, zdravnice in študente se pa sploh neb sekiralauser posted image veš kaj vse se zgodi med porodom, orgazem neb bil nič bolj neroden kt pa marsikaj drugegauser posted image

ja pr merkatorju vem da majo une, sam nimam kupona, pa jst bi take iz blagauser posted image   TELE so mi hudeuser posted image sam tašči verjetno ne morm glih take datuser posted image

sonček
pa res, tazadnje bomo...mogoč sploh ne bomo januarčiceuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
17.11.2008 12:33:10   
sonček33
ulla uf hude vrečke in dobra ideja za adrilo, čeprav pri nas so kr vsi navajeni s cekarjem hodt v štacune

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
17.11.2008 12:39:11   
African queen
Pozdravček iz vroče Afrike!!!

Kako ste punce moje?Vidim,da vse lepo sodelujete v čveku!!

Bom samo na hitro napisala kako je z nami..mali Noah je ok,ima 1.9 kg...po UZ mi je rok prestavila na 29.12,ampak jaz bom ostala zvesta vam januarčicam!!!Bomo videli kaj bo naslednji teden rekla moja ginekologinja v Ljubljani...
Ja,čas beži in v četrtek zvečer letim proti Sloveniji....v petek bom torej že doma!Upam,da bo vse ok.

Potem se bom pa večkrat oglasila,ker mi bo itak dolgčas...moji fantje ostajajo namreč tukaj.Decembra pridejo pa na obisk!

Imejte se še naprej lepo in velik čvekajte!

Aja,a gre katera od vas rodit v Postojno?Kako je s predavanji od EA (se je treba predhodno prijavit ali  kako?)??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
17.11.2008 12:40:52   
Anonimen
ooo pa TELE so tud fineuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
17.11.2008 12:41:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Bom samo na hitro napisala kako je z nami..mali Noah je ok,ima 1.9 kg...po UZ mi je rok prestavila na 29.12,ampak jaz bom ostala zvesta vam januarčicam!!!Bomo videli kaj bo naslednji teden rekla moja ginekologinja v Ljubljani...
Ja,čas beži in v četrtek zvečer letim proti Sloveniji....v petek bom torej že doma!Upam,da bo vse ok.

Potem se bom pa večkrat oglasila,ker mi bo itak dolgčas...moji fantje ostajajo namreč tukaj.Decembra pridejo pa na obisk!

Aja,a gre katera od vas rodit v Postojno?Kako je s predavanji od EA (se je treba predhodno prijavit ali  kako?)??
ojla AQuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tud lepo napredujete,nimaš kajuser posted image user posted image user posted image  
Lepo potuj !

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
17.11.2008 12:45:03   
Anonimen
AQ supercauser posted image pa miren letuser posted image
uf, to pa verjamem ja, da ti bo dolgčas, če boš sama prišlauser posted image december bo pa tko hitro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 12:47:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
17.11.2008 12:51:58   
sonček33
AQ - vesele smo te.
a veste, jaz komaj čakam tega štrudlčka, da pride in bi bila prav vesela, če bi mi G rekla, da prestavi PDP za kakšen teden prej :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
17.11.2008 12:56:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

AQ - vesele smo te.
a veste, jaz komaj čakam tega štrudlčka, da pride in bi bila prav vesela, če bi mi G rekla, da prestavi PDP za kakšen teden prej :)

sam kaj pa če se otrok ne strinja s temuser posted image ti lohk za 14 dni prestavi, pa nič ne pomaga...lohk pa da bo tko al tko prejuser posted image nimaš kaj....jst tud po eni strani že komaj čakam, po drugi me mal stiska, po tretji pa probam uživat v nosečnosti, k je najverjetneje zadnja...user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
17.11.2008 12:57:11   
sonček33
ulla ne me narobe razumet...itak da hočem da je tako, kot mojmu čmrlju paše, ampak neučakana pa sem 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
17.11.2008 12:58:24   
Anonimen
sj vemuser posted image
veš kak bo hitro...pa kr naenkrat leto naokroguser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
17.11.2008 13:29:56   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Ojla AQ
ok, tkole je, ko boš imela kolarjevo obvezno pkl, pa gremo na kak čvek?

Drgač ap lepo počasi in previdno, pa javi se takoj ko boš v SLO!

LPS

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
17.11.2008 13:45:58   
Zvezdica
ojla

Ulla, super ideja za božička, ampak tole je service only in UKuser posted image
Kake slovenske je treba najtuser posted image

Sonček, jast si pa želim točno do PDPja nosit, ker POJMA NIMAM kdaj bo tole moje stanovanje zaključeno. Sem pa ravnokar pri sončku naročila Voziček, pa lupinco, pa isofix, pa košaro za novorejnčka za na voziček. Ja ulla, se strinjam s tistim k si zadnjič rekla, hudo hud vozek jeuser posted image Sem prav zadovoljna. Pa danes dobim zibkouser posted image . Sicer je ne bom razpakirala dokler ne bo flat zrihtan ampak..... mah komaj čakam.

Ronja, kar se ploščic tiče imaš prav, itaq bom vzela tiste, ki so mi všeč, ampak kaj ko je res vse ultra drago...pa moram mal jamrat.

Saša, glede daril sem jast čist bukovauser posted image . Če bi imela velik$$$ bi verjetno kupovala pregrešno drage stvari, ker meni že moj pravi, da jast znam kupovati izključno drago... pa sploh ne vem zakaj.... mi je kar mal bed. Moja sestra vedno in povsod nabaše na neke akcije, v H&Mu, BC, s oliverju, benetonu, .... ne jast vedno pridem in vsi umaknejo napise akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kokrkoli za darilo za mojga se hodim naslajat na hude cunje, kupim pa tisto kar rabi. Zdaji  rabi dobro uro, pa bomo to kar za božička pripravili, pa brivnik.... uh veliko je želja, sam te božičke je udarla gospodarska kriza. user posted image
Kar se angleščine tiče, odnesel mali ne bo kaj veliko, lahko pa pridobi na fonetki, kar je pa zelo pomembno za nadaljnje učenje. Čeprav je vprašanje koliko časa otrok zdrži pri učenju, če je star 3,5 leta. In če bi se mu slučajno kaj zamerilo ima lahko kasneje posledice.

Ena je spraševala za kolcanje, ti Oljica a ne? To je kolcanje! Ko zgleda kot extra srčni utrip, proti koncu se pa vse skup ojača in včasih postane kar nadležnouser posted image Vsaj moj liam je v zadnjem mesecu skoz kolcal.

Ok, grem kuhat...danes bo repa in kr. klobase, zame hrenovke, ker klobas ne jem, repe bi pa pojedla cele toneuser posted image

Pozdravček, *

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
17.11.2008 13:49:06   
Zvezdica
Ulla

Kaj pa tole
http://www.ekolife.si/si/vrecka-zlozenka-i396.shtml?tselimage=594#images

ni ravno iz jute, je pa ekouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
17.11.2008 14:24:12   
OLjica
sonček33, lahko pogleda, če bi jo pa dobu, bi bila pa zelo veselauser posted image

danes se vidiva na MŠ. razmišljam da bi danes oblekla kar trenerko. jst sem tud nora na kruh, ampak res, na sirčke, slane palčke...mmmm pa samo jedla bi. sploh nisem imela tak apetit, ampak zdaj v 8 mesuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
17.11.2008 14:26:31   
sonček33
Oljica - seveda bo pogledal, edino še glede barv mi moraš povedat
jaz sigurno pridem danes v trenirki...mojem najljubšem oblačilu :)

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
17.11.2008 14:33:20   
OLjica
glede barve, lahko je oranžna, rumena, lahko je tudi bela z vzorčki, samo da ni zelena ali modrauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
17.11.2008 14:41:46   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ploha in Ulla -zdejle sem vidla, da bomo me tri same ostale na koncu januarja in se bodrile. Vse ostale se bodo pa cartale s svojimi pikicami....

Hej, Sonček to pa ni res!! user posted image  Nič ne boste ostale same, do konca se bomo vzpodbujale, ok?! user posted image user posted image  

Da vam povem, packe, da ste mi naredle ful lušte s sladkim! user posted image
Tako, da se  nisem mogla zadržati...user posted image

AQ pozdravljena! Smo te pogrešale! In srečno pot k nam! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
17.11.2008 15:00:05   
sonček33
Ma sem se prej tolk hvalila da ne jem sldkega...zdej me je pa prejl...tko da grem v trgovino-ker sem si zaželela samo in edino TWIX

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
17.11.2008 15:05:55   
ronja
hehe, uršika, boš morala pa veliko potic spečt drugo jesen, ko bo mali že jedel oreheuser posted image . če pa misliš, da so zdaj otročji - čakaj, da se dete rodi, boš videla, kako se jim bo šele pol sfuzlalouser posted image . Vsaj po mojih izkušnjahuser posted image .
Ja, glede tega orgazma med porodom tudi meni ni nič jasno - mislim, pri meni je bilo daaaaleč od tega - čisto na drugem koncu - je bolelo... To mi pa glih ni seksi (nisem preveč sado mazo - ok, da te fant nekam prisloni po moško, to ja, ne pa nekega pretepanja pa tako... Pa porod še bolj kot to boli, tak da... ne, jaz si ne predstavljam, ampak sem že parkrat prebrala, da enim pa to dogaja... no, le naj jim, čim večim! Je dobro za natalitetouser posted image ) hehe, uršika, zadnje 3 tedne bova lahkouser posted image , tako da ne bom čisto sestradana seksauser posted image . Saj je g. rekla, da nama bo "predpisala" na 6 ur, hehe. Bojo babice prišle na svoj račun, da bojo tamalo ven vozileuser posted image . Da se tamala navadi, da ne bom mami skoz njenauser posted image . mal heca, bomo vidli, kako bo šlo...
Praline (domače) so lahko še boljše od kupljenih - ne vem pa, kateri je zate pravi recept, ker praline pomeni mali (navadno čokoladni) bonbonček, je pa lahko različnih vrst: lešnikov, karamelni, čokoladni, jagodni, marcipanov, češnjev...

petra, ko bo user posted image star par mesecev, boš tako in tako rabila banjico, ker so takrat preveliki za čebriček. lahko imaš pa oboje. Na začetku je pa problem glavico držat v čebričku, tak da... ne vem, meni se ne zdi praktičen. Pa če bi videla mojo malo, kak uživa, ko lahko čofota po banijci... Če bi bila vsakič v veliki bani, bi pa celo jezero porabili, saj se praktično vsak dan kopa...

sonček, hehe, korenčkova juhica je itak danes na sporedu:) že narejena, da bomo lahko takoj jedli, ko lubi pride iz službe. Pa testenine z zelenjavno omakco.  Čokoladnega likerja pa ni težko naredit: najenostavnejši recept je s čokoladnim pudingom, mlekom, čokolado in rumom in še kakim nevtralnim alkoholom. Lahko pa si malo zakompliciraš zadevo, pa delaš najprej jajčno kremo, pa potem vse to ostalo (brez pudinga v tem primeru, seveda). Baje sta oba dobra, jaz teh alko zadev ne pijem, jih pa rada delam. Mam pa jaz še večji buši kot ti - 102 cm!

Aja, jaz bi rada jedla veliko sladkega, pa se malo nazaj držim. potem pa vsaj pečem, hehe.

hehe, ulla, maš prav, saj če bi mi glih prihajalo, se tudi jaz ne bi preveč sekirala za vse ostale tam (sva itak navajena, da ne moreva bit vedno samauser posted image )
Hehe, da bi ji pa tako vrečko dala, bi ji pa res nekaj hotela sporočit, se mi zdiuser posted image . Mogoče pa pol ne bi več tok uletavala gor (al pa eš bolj, ko bi gledala, kaj delaš z NJENO vnučkouser posted image )
A ti misliš že zaključit svojo kariero user posted image ?

AQ, dobro, da greš že zdaj, da ne boš na letalu rodilauser posted image . le pridi k nam v Slo., saj še ni tako mraz!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
17.11.2008 15:12:53   
ronja
zvezdica, ti kar jamraj, zato smo tu, da beremouser posted image . Pravim samo, da če si jih lahko privoščita, tako ni problema. Midva mava pač malo bolj tak, da morava vsak evro ene 2x obrnit, da vidiva, kak je še na drugi strani, če tam nič več ne piše goruser posted image . Ampak se mamo super, zdaj sem itak skoz doma, kjer niti ne morem nič zapravit, ehhe.

ojlica, jaz sem pa danes spekla svež dišeč domač kruhek s pinjencem in mešanico polnozrnate moke in moke za domači kruh... Te zanima? Lubi pravi, da je ful dober, mala je tudi ful navalila, mehek je...

ploha, čisto lahko se zgodi, da bom tudi jaz še strašila okoli z buhijem konec jan. - če bo Lejla po sestrici, gotovo...

Dober tek vsem, ki ste si privoščile sladko malicouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.11.2008 15:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ulla

Kaj pa tole
http://www.ekolife.si/si/vrecka-zlozenka-i396.shtml?tselimage=594#images

ni ravno iz jute, je pa ekouser posted image

aha, tud niso švoh videt, sam jst bi kej pisangauser posted image kolk kompliciram z enimi usranimi vrečkami aneuser posted image

a une pa pravš da samo UKuser posted image čudno, k men še stroške pošiljanja za slo zravn napiše, tko da mislim da tud v slo pošlje. sej morm kontaktirat prodajalca, k jst bi jih več naročila. pa itak morm še mal počekirat, sej še ni take panikeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?