ronja
|
Jaz sem danes ponoči pospravljala ko neumna svoje prčkarije, ki bodo ostale v stanovanju, danes pa še v kleti (znosil jih je dol seveda lubi - hvala mu ). potem sem bila vsa na spidu, samo se je mala hotela cartat pri meni, zdaj je pa prišlo za mano in me buši boli za pop***. Tako da nisem šla z njima na sprehod, čeprav je tak lep sonček, da me kar boli, ko ga gledam skozi okno (ki ga je mimogrede lubi danes pomil, priden ful, a ne? Sem ful vesela, jaz ne smem preveč po pultu plezat, je pa zdaj 100x lepše)... No, tako zdaj počivam, po navodilih lubija, seveda... saša, ti pa maš expres porode! Pri meni je po moje 2. faza tok časa trajala . Pa si bila kaj rezana/raztrgana? Kar se angleščine tiče: prav dosti odnesel verjetno ne bo, se bo mel pa fajn, pa ti maš malo prosto, tak da če imaš denar za take hece, potem ga komot pošlješ. Če pa kaj šparate, potem pa verjetno itak niti ni opcije. Midva sva pa med to pospravljalno-selilno akcijo videla, da nama ena stena plesni . Pa ravno tista, kjer naj bi potem mela Ronja posteljico... Da bi zamenjali sobe tudi ne pride v poštev, ker je druga sobica zelo majhna in bi bila premala za obe punci (midva se stisneva, pa je, onidve bosta pa rabili prostor...) zvezdica, če si jih lahko privoščita, se nič ne sekiraj! Zakreditala se pa zaradi ploščic verjeno nista, ne? Bosta pa potem mela ves čas lepo. Midva imava sicer bolj poceni ploščice v kuhinji, so pa vsi navdušeni nad njimi, ker sem jih poslikala in popisala. Tako da vseeno zgledajo fajn . V kopalnici so tudi take, samo da so manjdrseče, ampak ena stena je še prazna, ker bi tam rada naredila mozaik - bo treba to zdaj zrihtat, če misliva... Samo je tak velik projekt, da me je kar malo strah - stena ni mala... plenice bova najprej mela newborn, potem pa 3-6 kg, te verjetno kar od Mulerja, saj Ronji so čisto všeč. Trenutno pa imamo lumpi, ker je mami zadnjič šla v trgovino, meni je pa zmanjkalo, pa sem ji še to naročila in pri sosedu seveda nimajo Mulerjevih . Večinoma bo pa itak v sešitih. Zdaj ko sem si naredila malo placa v sobi (no, malo me še čaka, ni še cela miza fraj...), bom lahko spet šivala... Danes bo sipina rižota, jutri pa korenčkova juhca in testenine z zelenjvno omako.Včeraj smo bili pri tašči na kosilu, so prišli še stric z bratrancema in teto. Samo meni je tako slaboooooo, kadar tam jemo! Ful se pozna! Kuha malo bolj mastno, pa navadno naredi kakega piščanca v pečici... Je zelo dobro, samo ne ravno najlažje prebavljivo za . Ok, grem kuhat, papa!
|