ronja
|
ja, lunca, imaš prav, zdaj se tako trudi, da mi je kar mal nerodno... je res! mam prav slabo vest! krtex, jah, toliko v principu ZZZS plača - merjenje bušija, sicer pa samo 2 UZ. Nekatere g., sploh po manjših krajih si ful vzamejo čas in vedno naredijo UZ, ampak na spl. v Lj, če nisi samoplačniško, je pogosto tako, da te zvagajo, zmerijo pritisk, velikost maternice oz. bušija in to je to. ulla, kako še nisi bila sama doma - saj mala je že od sept. v vrtcu, ne? saša, kako ti je pa idej za tvojega možeka zmanjkalo? Sta že predolgo skupaj, hehe . Ma, meni se zdi, da jih mam še za naslednji dve življenji dost . Za novo leto bo dobil eno knjigo Gardening with kids - ker sta njegova kupila en vikend nekje v gorah in bojo tam meli neko njivico in je lubi čist not padu . Pa seveda še kaj zraven, samo vedno dobi od mene tudi eno knjigo - ker ko je bil mali, ni nikoli dobil knjige (kar se je meni zdelo čisto neverjetno, jaz sem vedno dobila kako knjigo...), pa si jo je vedno želel. Tak da zdaj bom nadoknaila . Kaj pa tvojega zanima? tamala bo dobila kako knjigico in kakšno igračko, najvejetneje kaj lesenega, se najboljše obnese, predvsem, ker ne polomi takoj . Sicer predno se igrače navadi, je že vsa polomljena . Pa všeč so mi lesene igrače in zaenkrat njej tudi - no, kakor katera, ampak v principu jih ima rada. mene nič ne stiska, komaj čakam, da bo jan., da bom lahko malo več skakala okoli . Je pa par stvari, ki bi jih seveda rada prej naredila . Pa upam, da bo buši pustil... No, danes pride ena prijateljica k meni, okoli 12h, zdajle pa sem ravnokar naredila en sadni shake in sva ga z malo zamznili . Zdaj grem pa še ene mafine spečt, pa za kako posebno kavico pogledat - ta prijateljica je nora na kavice
|