|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
17.11.2008 10:22:34   
ronja
ja, lunca, imaš prav, zdaj se tako trudi, da mi je kar mal nerodno... user posted image je res! mam prav slabo vest!

krtex, jah, toliko v principu ZZZS plača - merjenje bušija, sicer pa samo 2 UZ. Nekatere g., sploh po manjših krajih si ful vzamejo čas in vedno naredijo UZ, ampak na spl. v Lj, če nisi samoplačniško, je pogosto tako, da te zvagajo, zmerijo pritisk, velikost maternice oz. bušija in to je to.

ulla, kako še nisi bila sama doma - saj mala je že od sept. v vrtcu, ne?

saša, kako ti je pa idej za tvojega možeka zmanjkalo? Sta že predolgo skupaj, heheuser posted image . Ma, meni se zdi, da jih mam še za naslednji dve življenji dostuser posted image . Za novo leto bo dobil eno knjigo Gardening with kids - ker sta njegova kupila en vikend nekje v gorah in bojo tam meli neko njivico in je lubi čist not paduuser posted image . Pa seveda še kaj zraven, samo vedno dobi od mene tudi eno knjigo - ker ko je bil mali, ni nikoli dobil knjige (kar se je meni zdelo čisto neverjetno, jaz sem vedno dobila kako knjigo...), pa si jo je vedno želel. Tak da zdaj bom nadoknailauser posted image . Kaj pa tvojega zanima?

tamala bo dobila kako knjigico in kakšno igračko, najvejetneje kaj lesenega, se najboljše obnese, predvsem, ker ne polomi takojuser posted image . Sicer predno se igrače navadi, je že vsa polomljenauser posted image . Pa všeč so mi lesene igrače in zaenkrat njej tudi - no, kakor katera, ampak v principu jih ima rada.

mene nič ne stiska, komaj čakam, da bo jan., da bom lahko malo več skakala okoliuser posted image . Je pa par stvari, ki bi jih seveda rada prej naredilauser posted image . Pa upam, da bo buši pustil...

No, danes pride ena prijateljica k meni, okoli 12h, zdajle pa sem ravnokar naredila en sadni shake in sva ga z malo zamzniliuser posted image . Zdaj grem pa še ene mafine spečt, pa za kako posebno kavico pogledat - ta prijateljica je nora na kaviceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
17.11.2008 10:40:09   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: OLjica

Pozdravljene punce,

mam eno vprašanje. Meni se zadnje čase dogaja, ko ležim ali sedim, čutim v trebuščku tak močan enakomeren utrip, kot utripanje srčka ali kot kolcanjeuser posted image  Ne vem kaj je to, ali je to normalno, malo me skrbiuser posted image

srček ni, je pa lahko kolcanje - prav zanimivo zna bit - pri meni je to dostikrat

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
17.11.2008 10:44:41   
Anonimen
oljica ja čist lohk da se otročku kolcauser posted image če je tko, enakomerno, kot eno rahlo cukanje, pol je ziher to. nič bat, otroček požira plodovnico, mal preveč hlasta mogoče ( si kej sladkega jedlauser posted image ) pol se mu pa kolca...

ronja ula je od junija v vrtcu, samo jst pa v službiuser posted image tko da zdej je prvič, da sem dejansko doma in samauser posted image

evo, sm smuknila do trgovina, kupla  banane, mandarine in nutelouser posted image življenjsko pomemben nakupuser posted image

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
17.11.2008 10:48:47   
sasa78
saša, kako ti je pa idej za tvojega možeka zmanjkalo? Sta že predolgo skupaj, hehe .

ja 13 let user posted image user posted image user posted image  madona prava starostnika sva user posted image user posted image user posted image

ma ne po moje imava pšo vsej riti vsega -

mi je pa kupil za rd sesalec ki sam dela. Ja prav luštna stvar. mam tako pospravljeno - nikjer ni prahca.  super zadeva!!!!

Res ne vem kaj mu naj kupim? ure ma, kozmetiko tud, ne vem res ne vem!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
17.11.2008 10:49:59   
sasa78
oljica ja čist lohk da se otročku kolca če je tko, enakomerno, kot eno rahlo cukanje, pol je ziher to. nič bat, otroček požira plodovnico, mal preveč hlasta mogoče ( si kej sladkega jedla ) pol se mu pa kolca...

jaz ne jem nič sladkega pa se mu vseeno kolca

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
17.11.2008 10:51:06   
sasa78
AQ leti v petek za slovenijo!!!!!   Vso srečo!!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
17.11.2008 10:53:06   
sasa78
že vem kako potešiti ženo po porodu k ni že dolgo user posted image user posted image  - madona mam čudne  a knjiga obstaja   RONJA TI SIGURNO VEŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
17.11.2008 10:54:21   
ronja
Kolcanje otročka je zdravo, s tem trenira dihalne mišice. Nič se ne boj, to je normalno!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
17.11.2008 10:56:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

oljica ja čist lohk da se otročku kolca če je tko, enakomerno, kot eno rahlo cukanje, pol je ziher to. nič bat, otroček požira plodovnico, mal preveč hlasta mogoče ( si kej sladkega jedla ) pol se mu pa kolca...

jaz ne jem nič sladkega pa se mu vseeno kolca

sej vem...zato je pa un smajli zravnuser posted image

ej babe, a katera ve, kje se da kupit nakupovalne vrečke iz blagauser posted image jst razmišljam da bi jih za novlet podarila...jst mam tako fajno, pa še v taki vrečkici je zložena ( kt ono za očala) in jo res lahko maš skoz v torbici recimo...sam jst sm jo dobila že ful dolgo nazaj od enga prjatla ( k je trenutno nekje v indijiuser posted image )...sem gledla mal po netu pa nč pametniga našla....tko da če ktera zasledi, lepo prosim za infouser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
17.11.2008 10:58:15   
sasa78
ULLA probej v milerju, baje jih imajo

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
17.11.2008 11:02:28   
Anonimen
eee točno, na milerja še pomisla nismuser posted image tenks....sej zdej še mal pa netu gledam, najbolj elegantno bi blo če bi kej našla pa da lohk kr naročim in mi ni treba nikamor hodituser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
17.11.2008 11:08:38   
OLjica
ulla80, danes sem res pojedla en piškotek, drugače kot je rekla sasa78 niti ne jem toliko sladkega, no včasim  me zagrabi želja po sladkem. zadnje čase pa veliko kolcauser posted image

a katera ve kje naj dobim previjalno podlodlogo za na pralni stroj, 60 x 60? po moje, da je sploh ne bom dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
17.11.2008 11:12:01   
uršika***
Dober dan!!!
Kako lepo sonček sijeuser posted image user posted image user posted image - bom šla malo ven, imam še ene rožice za posadit.
Ta vikend ste bile pa pridne!!! Mi smo pa cel vikend orehe tolkli-je rekla moja mami, da bo to vse za Alenauser posted image , pa zdaj že čaka majstra, da nam bo v tavelkem- kao družinskem prostoru, ki je med njihovim in našim stanovanjem naredil klopi mize in stole, da bomo imeli lahko tam krst za Alena, pa me je že spraševala koga vse bomo povabli,.... groza. Pa še tast pa tašča sta bila včeraj pri nas na kosilu in to sploh ne moreš verjet, kako so vsi otročji.... kot mali otroc, ki čakajo kdaj pride božiček.

Saša ravno takšen naslov mislim da ne obstajauser posted image - kaj podobnega pa bi se sigurno našlo: imaš knjige Moški orgazem brez meja, pa Ženski orgazem brez meja- ampak vse temelji na neki meditaciji, poznavanju lastnega telesa,... Kaj pa če mu kupiš kakšne karte za kopanje, ali pa vikend paket v toplicah-če imaš kam dat otroke ali pa, če greste skupaj.
EJ!!!!!Saša!!! kako to misliš, da ne ješ nič sladkega????? si ti iz kakšnega drugega planeta ali kajuser posted image user posted image user posted image

AQ srečno in oglasi se kaj!!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
17.11.2008 11:20:09   
petra88
Saša, čene je v BTCju v hali a ena trgovina z takimi bol sex forami, kakšne gate in na njih kaj piše, ali pa 1x sem videla kocke na katerih so bili razni položaji narisani. in tistga kr kao vržeš, tistga morš sprobat.. lahk pa kaj takega probaš user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
17.11.2008 11:20:50   
petra88
joj ste začele govorit od cukra, zdej morm pa it nekaj pojest.. user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 11:29:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
17.11.2008 11:34:07   
petra88
v čem boste pa ve kopale vaše malčke? v banjicah ali čebričku? meni je ta čebriček po eni strani zanimiv, ker rabi manj prostora, samo mi je pa nekako nepraktičen kako se user posted image not zloži user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 11:36:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
17.11.2008 11:48:14   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

že vem kako potešiti ženo po porodu k ni že dolgo user posted image user posted image  - madona mam čudne  a knjiga obstaja   RONJA TI SIGURNO VEŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A to maš kako knjigo, saša? Al si brala tisto, da nekatere pri porodu doživijo orgazem? No, fino bi bilo, ja, čeprav si glih ne predstavljam, da ti pride pred 2 babicama, 2 študentkama ob rojevanju male štručkeuser posted image

No, upam, da po porodu ne bo tako dolgo (prvič sva komaj počakala 3 tedne - pol si lahko misliš, kako nama je blo zdaj težko čakat, hehe). Ker itak pred porodom dobiva zeleno luč - če sem prav zračunala bova ravno na božič lahko prvič seksala, hehe - grešila na božiiiično nočuser posted image ...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
17.11.2008 11:54:55   
ronja
saša, hehe, 13 let, no, saj potem naju pa kaj dosti niti ne šišata - midva sva - čaki, da zračunam... 9,5 let skupaj, poznava se pa 11 let... Kaj pa če mu kupiš kaj za kak šport, ki ga ima rad? Al pa, že vem: bloototh - tisto napravo za telefoniranje v avtu, kjer imaš vse gumbe lepo zraven volana, da ni treba po mobiju tipkat - če se bo moral vozit v tujino, mu bo prav prišlo, da se bosta lahko kdaj med potjo pogovarjala, - sploh če bo zaspan, da ti ne zaspi na cesti... Lubi je to mel, ko je bil v eni drugi službi (v službenem avtu), pa je fajn stvarca.

ulla, pri sosedu zdaj dobiš eno tako vrečko za večkratno uporabo s kuponom, vsaj mi smo ga dobili domu. Sicer jih jaz kar naredim, ampak ziher se da tudi kupit - probaj na tržnici ali pa v kakih takih trgovinah s spominki, tam je po navadi kaj podobnega (ena je zraven tržnice, taka s slovenskimi izdelki in pa tudi precej za peko je not - vedno gledam skozi šipo v izložbo, pa nikoli nimam časa it notuser posted image ). Jaz jih pa nameravam za naslednji dan zemlje naredit vsem babicam in dedkom, kaj praviš - dobra ideja?  (prej ne bom mela časa, je preveč drugih nujnosti...)

Da vam naredim malo skomine: pečejo se mi pregrešno temni čokoladni mafini z marshmallow topingom, hehe. 12 velikih in 20 tamalih, hehe, da bo mala lahko sama jedlauser posted image .
Zdaj grem pa naredit še eno kavo s pomarančo za tole kolegico, ki bo kmalu tu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 11:58:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
17.11.2008 12:01:14   
uršika***
Ronja a ti to resno?
Da nekaterim pride med rojevanjem????
Ok, slišala sem že, da jim kao pride med vožnjo z avtobusom, pa te fore, ampak med porodom je pa res mal čudnouser posted image user posted image user posted image
Jaz kaj takega ziher ne bom doživela, ker jaz ga doživim samo z draženjem ščeg.
Mogoče se bo pa to tebi zgodilo, Ronja, ker moraš stradat od seksa tako dolgouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
17.11.2008 12:06:15   
uršika***
Ti nas kar draži s svojimi kolački, jaz pa ravnokar jem pregrešno dobre čokoladne bonbone-praline, ki mi jih je včeraj prinesla tašča- jih je cela kila!!!! Njamsiuser posted image user posted image
A ima katera tapravi recept od pralin?? Pa da pridejo res tako dobre, kot so kupljene?

Neposredna povezava do sporočila: 3723
17.11.2008 12:10:14   
lunica12
No jutro babeuser posted image

Evo js sem sele zdj iz postelje ostala,katastrofa.Sem kr 12 ur spala.user posted image

Ulla sej se bos pocasi navadla potem bo pa bolse.Sam vem pa da pase takole mal sam bit,pa da pogresas svojo puzo.Drugace bom pa js mogla tudi it malo v trgovino.Meni pa zadnje dni ne otrdeva neki trebuh ko se spomnem kk mi je prej.Zdj pa sploh ne.

Sasa78 ti pa si ena srecka glede teh porodv,ti kr zavidam,pa nic raztrgana,uf....Kaj si se kdaj mazala z kako kremico tam ko vem da obstajajo,pa si delalakdaj keglove vaje?Ja drugace bo pa moj zraven pri porodu,sam upam da ne bo skupi paduuser posted image Se predstavljat si ne mores kako sanjarim o tem trenutku ko mi bojo dali to malo pikico v roke.user posted image user posted image

Punce a jeste ve veliko sladkega?Ker js na dan pomejem kr velik sladkega.user posted image user posted image
A ve vse fanta pricakujete?
Joj bozic pa novo leto,kako je pa to lep cas,Komi cakam veseli december.Ceprav js za enkrat se ne morem nobenmu kupovat daril pa vseeno.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
17.11.2008 12:16:32   
sonček33
Ploha in Ulla -zdejle sem vidla, da bomo me tri same ostale na koncu januarja in se bodrile. Vse ostale se bodo pa cartale s svojimi pikicami....

Oljica - moj gre jutri v Ikeo, lahko pogleda za podlogo, če želiš, ti jo lahko tudi kupi (60x60), če jo imajo. Sporoči. pa ti jo prinseva v sredo na MŠ.

Ronja, mene s sladkim ne kupiš, me pa s korenčkovo juhico.

AQ - prijeten let in javi se nam.

Saša -  darila - jaz mojemu skor vedno kej za šport kupim, ker je pač športnik, drugih idej pa skor da nimam

Punce, vidim, da že mal študirate, akj boste podarjale za parznike..zbiram ideje - poceni in hitro - kaj pa kakšen likerček, a ga aktera zna nardit. Mogoče čokoladni. Ronja????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?