|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
17.11.2008 6:20:02   
Ursi2
Dobro jutro, punce!

Moj user posted image  je šel v user posted image , jz pa na user posted image . user posted image

Najprej ena kavica, za lepši začetek dneva!
user posted image

Danes sem se spet malo user posted image user posted image  Sicer se je od polnoči do 5 res 5x zbudil, ampak je pa potem kr takoj nazaj user posted image , da sem se lahko lepo vrnila v user posted image in zaspala nazaj!
Ma, po prejšnjem tednu se mi zdi, da če lahko pol ure skupi spim, da je pravi luksuz!!!user posted image

Špela100 spet še en kup user posted image user posted image user posted image  da boste kmalu zdravi. Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če slučajno samo user posted image  ne bi pomagale!user posted image  Še posebej pa jih pošiljam tudi Maksu za njegovo uhece!!!

Za uspavanje pa user posted image , ampak user posted image . Tudi pri nas smo imeli eno  obdobje, ko je bil zaspan, a ni hotel zaspat in se je jokal, pa vstran potiskal, se metal,....................... Pa sploh nisem vedla, kaj naj nardim.user posted image Pa preden sem našla rešitev, ga je minilo in je spet lepo zaspal!

Papajo sem jz Lukanu dala kar lepo srovo in sem mu jo zmučkala ali pa kar košček pa ga je počasi grizu in jedel user posted image  Isto tudi z melono in lubenico user posted image

Za odmrznjeno sadje pa sem že jz tudi razmišljala, da bi mu dala Hoferjeve maline, ki so ful dobre!user posted image
Sam še kr neki odlašam!user posted image

čestitke za zobek!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Takole, dost sem user posted image , grem zdejle malo po iskat ideje za darila za nečake!!!!!user posted image

user posted image , da bo danes kaj user posted image , bi rada šla malo ven dopoldan, popoldan pa spet na koline!!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
17.11.2008 7:35:27   
jagoga
Dobro jutro, vas še nisem vse prebrala in bom kar na sredi malo vletela
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Ste se o kravjem mleku pogovarjale. Jaz sem tudi razmišljala, da bi ji čez kak emsec začela dodajat. Sem ji tudi jaz dala že pire s KM, pa je bilo ok. Sicer pa je AM itak KM, tako, da če bi bili alergični, bi se že vidlo. Po moji kmečki pameti.

Ni nujno, da se alergija pokaže. Pri AM in ostalih mlečnih izdelkih je drugačen način obdelave mleka in za razbite beljakovine. Tako je meni pediatrinja razlagala. Se pa Zofy strinjam s teboj. Jaz bom mogla tudi kmalu počasi probat KM, ker čas vrtca se bliža (še dobra 2 meseca), tam mu bodo dali vse za jest. Ravno tako je z neslanim, jaz mu hrano vedno malo poslolim. Dieto, bi prakticirali (osebje v vrtcu), le v primeru, če bi imeli zdravniške izvide.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Pa še to, Tit je ratal ful mobilen. se premika že po celotni dnevni sobi in jedilnici. njegov način premikanja je kotalenje.

To je pa tako kot pri nas, pri nas smo se tudi samo kotalili in vrteli, zdaj se pa že veselo plazimo pa trebuhu. Se vleče z rokicami naprej, za kaj so pa dobra kolena pa še ni pogruntal. Tudi če pometem, posesam, pobrišem po tleh,k on vedno tudi kakšno smet najde, katera se ga na majčki držiuser posted image

ERIKI VSE NAJBOLJŠE ZA 8. OBMESEČNICO z enodnevno zamudo.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 17.11.2008 7:37:17 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
17.11.2008 7:49:59   
ELMA
Jutro ...Je že cajt da se tudi jaz javim user posted image , me že dolg ni blo ...
Ko si bolan ti sploh ni niti do hrane ne do računalnika user posted image
Zdaj smo vsi zdravi  HB , Elma je imela tako vročino in smo jo peljali zdravniku , pa so ugotovili da  je imala vnetje desnega ušesa , dobili smo antibiotic , zdej je vse OK .Mislila sem da so zobi  ,ker nima še nobenega user posted image , pa žal niso bli .
Velik ste načvekale , nimam časa brati nazaj , bom pa kasneje user posted image

Vsim bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da se čim prej pozdarvite , a mamicam en veliki user posted image

user posted image  Čestitke vsim za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Kje pa najdete te  smeškoteuser posted image user posted image  so ful zanimivi user posted image

Timoty user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit ...pridna user posted image

aleži ko je ELma kašljala je rekla zdravnica da ji na prsa dam toplo pleničko in da jo bo to pomirilo user posted image Ne vem če ji je to pomagalouser posted image ali ne. je pa boljše blo user posted image Sara: Čestitke z zamudo za 1. zobekuser posted image

tina50 user posted image user posted image user posted image  za Lana in samostojno spanje user posted image user posted image user posted image  upam da bom še jaz gdaj to doživela .user posted image
lona76 jaz plazmon piškote kupujem v DM .

lucalu... Tai. čestitke za 1. zobek čeprav z zamudo user posted image
terida ...Eriki  vse najboljše za mini RDuser posted image user posted image user posted image user posted image
Elma tudi spije velik tekočine na dan , sam da ona pije pogosteje prekuhano vodo kot čaj user posted image , ji je bolj všeč user posted image

Sem mogla mal za nazaj prečekirat user posted image Mislim da se tukaj pišejo najlepši pisti kot v pravljici polni smeškov , mi je kr všeč user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 17.11.2008 7:51:51 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
17.11.2008 8:06:53   
jagoga
plenic: Pri nas uporabljamo Pampers 4 za podnevi in ponoči. Občasno tudi DM in DM Alana. Imamo samo DM v bližini, če bi imeli Mullerja bi pa tam raje kupovala.

sadje: Tropskega še nisem kaj dosti prakticirala, razen banane, ampak se jo izogibam zaradi zaprtja. Jaz sem si poleti nekaj sadja dala v zmrzovalnik (breskve, slive) in včasih tudi tistega prakticiram. Kupljenega vloženega nisem še dala, kupim pa tudi  zmrznejno sadje v trgovini (borovnice, maline, jagode ne )!

Tekočina: Pri nas je že rekord, da spije 0,5 dcl, zato ga pa raje večkrat pristavim k dojki pa se tam na hitro odžeja in hrano mu ne dajem preveč goste - bolj tekoče sadne kašice in zelenjavne mineštrce.

spanje: naš noče sam zaspat, tako da moram običajno kar dojenje pakticirat, ali pa vožnja v avtu je tudi zanesliva. Ne vem kako se bo naučil spat v vrtcu brez mojega organa za dojenjeuser posted image

Nočno dojenje: običajno ga ne izvajamo več, razen proti jutru okoli 6 ure, danes pa kar še spi, pa si želim, da bi se kmalu zbudil, če ne me bo razneslo.

Glede srečanj - po moje je najbolje, da se čim manj komplicira. Smo ravno zadnjič na srečanju govorile, da jih moramo jemat kot npr. sprehode, ne pa projekte, pa se bomo večkrat dobile. Torej, naj ena reče, dobimo se ta petek v Celju (ali pa kje drugje) tu pa tu ob tej in tej uri in potem naj pride kdor more! Tako se bomo vsaj še kaj videle, sicer bo prej porodniške konec! Vem, da se na ta način manj "premešamo", a bolje to kot nič do februarja!
Povejte še druge, kaj si mislite o tem!

Točno tako

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
17.11.2008 8:26:32   
jagoga
Bolj ko vas berem , bolj vidim, da je s tem zdravjem eno sranje.
Vsem bolnim otročičkom, mamicam in očkam (kompletnim družinam), želim čimprejšno okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas ga zdravje "sirje", Tomaž ima prvič v 8 mesecih vročino, je celo noč prespal razen ob 23 sem ga zbudila, ko sem mu svečko dala. Bomo videli kako bo danes. No pa bo enkrat plavanje odpadlo zaradi bolezni, naslednji teden pa zaradi dopusta.
Kako vi merite vročino ponoči? Jaz ima  termometer za merjenje v ušesu, kako pa ostale delate, tiste ki uporabljate navadne termometre?

< Sporočilo je popravil jagoga -- 17.11.2008 8:27:52 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
17.11.2008 8:36:58   
Dinki

Ste se o kravjem mleku pogovarjale. Jaz sem tudi razmišljala, da bi ji čez kak emsec začela dodajat. Sem ji tudi jaz dala že pire s KM, pa je bilo ok. Sicer pa je AM itak KM, tako, da če bi bili alergični, bi se že vidlo. Po moji kmečki pameti.

Dejte še pls napisat kaj dajate našim user posted image za zajtrk. Sem brez idej.

Jaz mu kravje mleko zaenkrat še ne bom dajala, je pa res da je Tit najmlajši. Se mi zdi, da je 7 m še premalo za to. Zagotovo pa ga bom začela majčkeno dodajati pred njegovim odhodom v vrtec. Moja pamet mi pač narekuje, da kam se nam tako mudi, sej bodo imeli celo življenje čas jesti vse. Za pire ne vidim nobenih težav, ker mu nikoli ne naredim le krompir, ampak zmeraj še kaj zraven.

Cimet - jaz sem mu ga enkrat že dala ko sem mu naredila ajdovo kašo z jabolki in slivami. Je bilo čisto OK.

Zajtrk - jaz sem tudi bolj brez idej, še bolj imam težave za večerjo. tit še zmeraj večerja le riževo kašico, ampak jo ima na srečo rad. Zadnjič sem mu kupila še Milupino mlečno kašico z jabolkom in korenjem, torej to, ki se tudi naredi samo z vodo, pa jo je tudi pojedel, meni je pa tako smrdela user posted image . jaz se zmeraj držim, da dajem Titu za zajtrk sadje. Kdaj mu naredim bio gres od Hippa in mu notri vmešam kako sadno kašico. Imam tudi tiste maslene piškote, ki se jih naredi z vodo in mu kdaj naribam jabolko notri. Danes mu bom dala bio polnozrnate kosmiče namočene v jabolčni sok, banano in borovnice - mu bom to skupaj zmiksala. poročam kako mu je bilo všeč. sem dobila od moje mame včeraj en lonček zmrznjenih borovnic user posted image .

zofy, krasna je tvoja Julija user posted image . Madonca kako ona že stoji user posted image . a niso takole najbolj luškani tik pred spanjem v svojih pižamicah? Meni je takrat Titek tak cuker user posted image .

Spanje - ko sem vas prebrala vidim, da niti nismo tako na slabem z uspavanjem user posted image . Sem pozabila vćeraj povedati, da ga jaz sicer podojim v najini postelji, ampak potem velikokrat vstanem še preden zaspi. Ga kar pustim in zna zaspati sam. Ima pa obvezno ob sebi svojo ovčko - tako mehko. To je njegova ninica. sem jo ravno oprala ta vikend, ker je bila že vsa preslinjena user posted image  in sem samo upala, da ne bo razpadla v stroju. No, pa ni, je preživela in ostala v enem kosu user posted image . Imam pa tudi ninico, ki sem jo dobila v P pa Titu ni preveč zanimiva user posted image . Nisem pa še začela prakticirati, da bi ga direktno položila v njegovo posteljico. Bomo tudi to počasi.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
17.11.2008 8:47:48   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

lona, zakaj pa taji nisi dala mal ribe? sej zdej po ta novih študija baje lahko... more bit pa bela riba, pa dobr je če je kakšna masta s temi omega 3 maščobam... no tko piše v zgibanki od pediatra. no, jaz še nism poskusla, bom pa enkrat v prihodnosti...

mleko, sm zadnjič urbanu čist mal mleka 3,5 dala svežega v krompir, pa je blo ok. mu bom počasi ga dajala, ampak res mal - sam v kakšne kremne juhe al pa krompir. pa tud malček kisle smetance in masla sva že testirala v juhicah.

Jaz bi pa prosila, da mi ena pove katere so bele in katere plave ribe, se mi ne da iskat. Ja jaz sem tudi brala o o belih rib, pa je že poskusil malo osliča, je pa treba na kosti pazit.

Običajno mu jaz brez mleka naredim, ampak ker je tak požrešneš, pa mu običajno njegove porcije zmanka, pol mu pa moram dati še malo našega pireja z mlekom in malo naše juhe s kislo smetano.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.11.2008 8:54:38   
Dinki
Jaz bi tudi rada, da ima kaj drugega za ninico kot mojo zizo. A že kaj razmišljate o ukinitvi nočnega dojenja?

user posted image  sem se spomnila, da je Tit že velikokrat zaspal tako, da je cucljal repek od njegove ovčke user posted image . To bi tudi ti rabila Zofy, ne? user posted image

nočno dojenje - a ga lahko kar tako ukinemo? mislim, da o tem odločajo najbolj naši user posted image . Tit je že krasno spal v kosu od 8h zvečer do 5h, 6h zjutraj, torej nisva imela več nočnega dojenja. Zadnji dve noči je bilo popolno nasprotje tega. No, danes je bilo spet bolje. se je sicer zbudil ob dveh, sem ga podojila in je zaspal nazaj. Pol sva se spet podijila ob 7h zjutraj in spi še sedaj. To je moj stari Titek user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Zala-srečanje! jaz bi kr bila, da bi se dobile kje v Ce! zdej se bomo težko dobile kje, da bi bile zunaj! sam ne vem, kolk bi kej ble druge pripravljene prit v Ce??????

Glede srečanj - po moje je najbolje, da se čim manj komplicira. Smo ravno zadnjič na srečanju govorile, da jih moramo jemat kot npr. sprehode, ne pa projekte, pa se bomo večkrat dobile. Torej, naj ena reče, dobimo se ta petek v Celju (ali pa kje drugje) tu pa tu ob tej in tej uri in potem naj pride kdor more! Tako se bomo vsaj še kaj videle, sicer bo prej porodniške konec! Vem, da se na ta način manj "premešamo", a bolje to kot nič do februarja!

tudi jaz se strinjam, samo mi je žal, da nas je premalo pobudnic oz. organizatork med nami user posted image .

Kaj so vaši malčki že tako pridni in zaspijo sami?

Kje pa! To se zgodi samo na sprehodu, takrat še dude ne rabi. Sicer pa čez dan zaspi z dudo in mojo roko, ki jo malo boža po licu, za ponoči pa včasih na zizi včasih pa tako, da jo user posted image uspava - jo boža ali pa ji govori s tako monotonim glasom, da še jaz skoraj zaspim zraven user posted image

user posted image  user posted image
Terida, uživaj jutri oz. danes maximalno user posted image , tvoj dragi pa naj le uporabi svoj monotoni glas zvečer pa bo šlo user posted image .

Ursi2, eno grmado user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega Lukca, da bosta kmalu zdrava! Prav tako velja za Špelo100 in njenega Maksa ter za Tomažkauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

spanje: naš noče sam zaspat, tako da moram običajno kar dojenje pakticirat, ali pa vožnja v avtu je tudi zanesliva. Ne vem kako se bo naučil spat v vrtcu brez mojega organa za dojenjeuser posted image

user posted image  se podpiešm pod tole user posted image

No evo, sem vse prekomentirala in spila user posted image . zdej grem pa sosedo povabit na en čvek.
Uživajte pa upam, da danes sonček obišče vse, ne pa samo primorce user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 17.11.2008 8:56:37 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.11.2008 8:57:39   
jagoga
Joj  naš pa spi že več kot 13 ur, ga hodim gledat, pa merit vročino, pa ima manj kot 38, verjetno ga je čist izmučila, pa mora vse notri prinest.

Vse govorite o zajtrkih in večerjah, pri nas imamo pa za zajtrk in večerjo samo mamino mleko (dojenje), tako da mu samo dopoldne in popoldne (2x - 3x) dam gosto hrano. Bom mogla kar začet počasi zajtrke uvajat. Kam pa naj dam moje mleko?user posted image Zvečer mi pa bolj odgovarja, da se napije mojega mleka in da je to njegova večerja.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.11.2008 9:03:03   
jagoga

zdej grem pa sosedo povabit na en čvek.
Uživajte pa upam, da danes sonček obišče vse, ne pa samo primorce user posted image  user posted image

Jaz pa ne smem iti sosedo vabit na kavico (sva imele, kar pogosto to na dopoldanskem urniku ob slabem vremenu), ker imajo svežega dojenčka (starega 4 dni), pa po stanovanju moramo čisto potiho hodit, da ga ne zbudimouser posted image user posted image user posted image

Dinki, pri nas že sonček sijeuser posted image , ampak bomo kar notri zaprti, dokler ne mine vročinauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
17.11.2008 9:06:42   
Dinki
jagoga, sej mi se kljub trem obrokom še zmeraj dojimo, najmanj 4-krat na dan. Zjutraj, potem dopoldne pred spanjem, popoldan pred spanjem in zvečer. Tit kljub temu, da poje zvečer pred kopanjem riževo kašico, potem pije še pri meni. Ma ziza je ziza, nič se bat user posted image . Je pa to zelo optimistično, se dogaja, da se dojimo tudi še kakih 3-krat ponoči.

Sta Tomažek in Tit danes v duetu potegnila spanec, mamici pa čvekata user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
17.11.2008 9:11:18   
Dinki

Jaz bi pa prosila, da mi ena pove katere so bele in katere plave ribe, se mi ne da iskat. Ja jaz sem tudi brala o o belih rib, pa je že poskusil malo osliča, je pa treba na kosti pazit.

Hmmm, bom probala na tole odgovoriti po mojem spominu.

Bele ribe so: brancin, orada, zobatec, kovač, morski list,...tudi oslič.

Dinki, pri nas že sonček sijeuser posted image , ampak bomo kar notri zaprti, dokler ne mine vročinauser posted image

blagor user posted image , ampak nič ne odtehta zdravje naših user posted image . Ti želim, da se Tomažek zbudi brez vročine in da bosta lahko izkoristila sonček user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
17.11.2008 9:20:24   
jagoga

Mi tudi. No, rumenjaka mu še nisem dala, ampak bom vsak čas. Mogoče danes ko gremo na kosilo k moji mami. Razlog zakaj mu ga še nisem dala je ker nimam doma jajc, jih moram kupit user posted image .

Jaz domača jajca tudi fehtam okoli. Sem jih ravno ta vikend pri stricu od mojegauser posted image dobila, so bio, da bolj bio ne bi mogli biti, imajo še malo gorskega zraka v sebi. To so kure, ki skoraj do vrha Triglava hodijo zrna nabirat, se skupaj z gamsi pasejo in gorsko tavico kluvajo. Pol  pa pride moj tavelik in jih lovi in nosi gor in dol, potem pa nočejo še ene dva dni nič jajc nosti. So pol čist zmešane in prestrašene, ko jih en mestni fantič lovi. Tako da bo ta teden tudi rumenjak na jedilniku.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
17.11.2008 9:27:08   
jagoga

jagoga, sej mi se kljub trem obrokom še zmeraj dojimo, najmanj 4-krat na dan. Zjutraj, potem dopoldne pred spanjem, popoldan pred spanjem in zvečer. Tit kljub temu, da poje zvečer pred kopanjem riževo kašico, potem pije še pri meni. Ma ziza je ziza, nič se bat user posted image . Je pa to zelo optimistično, se dogaja, da se dojimo tudi še kakih 3-krat ponoči.

Sta Tomažek in Tit danes v duetu potegnila spanec, mamici pa čvekata user posted image .

Jaz k sosedi ne morem, imam pa tebe za družbo.
Ja, tale spanec me pa malo že skrbi, ampak ga bom ubogega fantiča kar pustila, naj se odpočije.
Pa pri nas, pa ko je sit je sit in se ne bo dojil, meni pa mleko v njegova ušesa šprica. Tako da zvečer po 18 uri ne sme jest GH, če želim da se bo ob 20 dojil in da bo vse mleko pojedel. Če ne bo BUUMM (saj bi kakšnega takšenga smajlija pripopala, sam se mi ne ljubi iskat) in imeli bomo na novo prepleskano stanovanje (ne z jupolom, mapak z mojim mlekom)user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
17.11.2008 9:28:35   
Dinki
uf Jagoga, to pa so jajca, da se jih Vika user posted image .

Se spomnim ko sem rodila je moja mami šla k enemu kmetu in je kupila eno tako "bio" kuro in mi je iz nje kuhala juhico, da sem si hitreje opomogla. Ti povem čisto drugo meso, skor da ne bi vedel, da ješ kuro, tko da to kar mi kupujemo je vse samo še k od kure. Posledično so verjetno taka tudi jajca.

Soseda me je skenslala, pravi naj jaz pridem k njej ko se zbudi Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
17.11.2008 9:34:07   
Ursi2
Živjo!

Luka se je zbudil ob 8, je po dolgem času spal od 20-8. Seveda z vmesnimi dojenji. Si res more za cel teden not prit. Pa je zdej že tudi čist zaspan.
Sam imamo pa zdej kr problem, ker je bil prejšnji teden večinoma na rokah, še spal je v mojem naročju. Tako da sedaj kr steguje rokice k meni, pa je jok in jeza, če ga ne upoštevam. Tudi v vozeku mu včeri najprej sploh ni bilo všeč. Še posebej, ker smo bili vsi skupaj in bi po njegovem komot ga eden lahko nosil, drugi pa voziček tišal. Pa nisma popustila in je potem ugotovil, da je kr najboljš, če zaspi.
Sem ga tudi sedaj dala na pene, da se malo sam igra. Sej sem res večino z njim, ampak mislim, da je čas, da se spet malo nauči sam igrat. Ker, če ne.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
17.11.2008 9:34:17   
jagoga
Jaz se zgražam nad vami, koliko ste napisale med vikendom, zdaj bom pa sama napolnila celo stran. Me je zdaj možek klical in mi je razlagal, kako je zjutraj peljal tavelikega v vrtec, namesto da bi zavil za v vrtec, je peljal kar proti službi po približno 1 km pa se tamal le oglasi in reče : ma ati tukaj se ne gre v vrtec.
Potem se pa čudite, kako eni pozabijo otroka v avtu, še sreča, da naš tavelik ni nikoli tiho (to ima po mamiuser posted image ) in da se je oglasil in protestiral.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
17.11.2008 9:34:48   
Dinki

Pa pri nas, pa ko je sit je sit in se ne bo dojil, meni pa mleko v njegova ušesa šprica. Tako da zvečer po 18 uri ne sme jest GH, če želim da se bo ob 20 dojil in da bo vse mleko pojedel. Če ne bo BUUMM (saj bi kakšnega takšenga smajlija pripopala, sam se mi ne ljubi iskat) in imeli bomo na novo prepleskano stanovanje (ne z jupolom, mapak z mojim mlekom)user posted image

ja očitno imaš še zmeraj ogromno mleka. Boš mogla počasi zmanjševat, če si ne želiš imeti na novo prepleskanega stanovanja user posted image .
Jaz imam že manj mleka. Skoraj nikoli nimam več tistih nabreklih trdih ziz kot sem jih imela včasih. Me prav zanima kake bodo ko bom popolnoma ukinila dojenje (seveda o tem še ne razmišljam).

me pa zanima, tiste mamice, ki imate že od prej otroka. Ali ste vse nehale dojiti ko ste šle v službo? Ok, za San vem. Kaj pa ostale? Ali je katera še dojila npr. zvečer pred spanjem kljub temu, da je že hodila v službo?

Jagoga, tudi mene zdej mal skrbi kaj je s Titkom???? mora notri prinesti za prejšnje 2 noči, al pa kako luštno marčevko sanja user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
17.11.2008 9:39:18   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo!

Luka se je zbudil ob 8, je po dolgem času spal od 20-8. Seveda z vmesnimi dojenji. Si res more za cel teden not prit. Pa je zdej že tudi čist zaspan.
Sam imamo pa zdej kr problem, ker je bil prejšnji teden večinoma na rokah, še spal je v mojem naročju. Tako da sedaj kr steguje rokice k meni, pa je jok in jeza, če ga ne upoštevam. Tudi v vozeku mu včeri najprej sploh ni bilo všeč. Še posebej, ker smo bili vsi skupaj in bi po njegovem komot ga eden lahko nosil, drugi pa voziček tišal. Pa nisma popustila in je potem ugotovil, da je kr najboljš, če zaspi.
Sem ga tudi sedaj dala na pene, da se malo sam igra. Sej sem res večino z njim, ampak mislim, da je čas, da se spet malo nauči sam igrat. Ker, če ne.....user posted image user posted image user posted image

O Ursi2, še ena, ki se nama je pridružila v čveku user posted image .
ja, hitro teli naši zakladki ugotovijo kaj je fajn in nas hočejo potem že malo izkoriščat.
ti ga kar pusti malo, da se igra sam, da se tudi ti malo opomoreš in nabereš moči. Si že kaj bolje?

Me je zdaj možek klical in mi je razlagal, kako je zjutraj peljal tavelikega v vrtec, namesto da bi zavil za v vrtec, je peljal kar proti službi po približno 1 km pa se tamal le oglasi in reče : ma ati tukaj se ne gre v vrtec.
Potem se pa čudite, kako eni pozabijo otroka v avtu, še sreča, da naš tavelik ni nikoli tiho (to ima po mamiuser posted image ) in da se je oglasil in protestiral.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
17.11.2008 9:48:08   
Ursi2
Ah, vročine si sploh ne bom merila. Se mi zdi, da če ne vem, da se mal boljši počutim user posted image . Sej veš, psiha pa to!user posted image
Ma, men je sam važno da je Luka ok.pa se sploh ne sekiram za drugo. Me sicer mal skrbi, kk bo dans na kolinah, ko je mrzlo, pa bo že. Boma pa z Lukanom kr bolj v kuhinji, pa je. Upam, da jim ne bom skup padla. Če ne, se bojo pa mal zasekirali, ko se nobeden kaj posebej ne sekira, da se slabo počutim. Bi še včeri mogla spečt neki zvečer, pa sem se kr noro nardila. Ma, kaj, enkrat pa lahk tašča spet kaj speče. Ji ne bo krona z glave padla.
Grema pa zdejle z Lukanom ven, ker mu bo pasalo, jz pa tud ne bom študirala kk sem, pa bo! HIHIHI

Meni se je tudi mleko  oz proizvodnja zmanjšala user posted image user posted image , razen zdej, ko je bil bolan in se je večino dojila, je bila kriza včeri, sem  mela skoz tk trde, da je moj reku, da me bo kr na umetno operacijo poslal potem!user posted image
Pa ene tri majce sem mogla zamenjat, ker sem jih lahk kr ožela, tk mi je ven teklo. dans je pa spet ok.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
17.11.2008 9:53:35   
Ursi2
Jagoga, a je tvoj kej z mojim v sorodu, al je to, da je moški čisto dovolj razlaga, da ti je jasno, da je pozabljiv?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.11.2008 10:00:30   
Naša črtica koraka
Dobro jutro, gospe.

Za nami je ena običajna noč.  anja se je prebujala in dojila, ampak ne vem ne kolikokrat in kdaj, ker sva tako skupaj in že tako usklajeni ... morda se pa kar sama prilopi na zizo?
Zdaj se že drugi teden pospešeno doji, imam spet ponoči kar mokro majco. In čez dan kdaj tudi trde dojke.

Zdaj pančka, svoj običajni pojutranji spanec ...

NČK, kako se to z ninicami izvede? Kako jih navadiš? In kaj so pravzaprav to?
Jaz bi tudi rada, da ima kaj drugega za ninico kot mojo zizo. A že kaj razmišljate o ukinitvi nočnega dojenja?

ninica - to je ena, ponavadi mehka igračka ali odejica, ki jo ima otrok za pocrkljat se. Kakšni jo imajo samo v postelji, kakšni jo pa s seboj nosijo in k sebi stiskajo, da se malo pocrkljajo. Je pa ponavadi tako, da ninico izbere otrok sam ...

... tu se pa zakomplicira - anja še ni izbrala nobene igračke, ki bi ji bila posebej všeč, niti odejice. Zato ji bom ninico verjetno kar sama izbrala.

Kje pa ste našle maline? Jaz sem noooooraaaaaaa nanje!!!
[/ quote]

na vrtu. v gozdu so še robide (samo so kisle!). maš pa tudi zamrznjene ... v trgovini

pa borovnice ... te najdeš še sveže v trgovini, ponavadi kakšen hipermarket.

naša Julija pa mi je že parkrat zvečer na stolčku zaspala med ve.
čerjo. Ob 20h je hin, zgleda, da ji plazenje toliko kalorij pokuri in jo toliko zmatra, da je ob 20h čisto fuč, spi pa pol do 8h zjutraj ali še več (z 2 ali več prebujanji, seveda). Včeraj sem jo kar s kamero posnela kako mi je opletala z glavo in zaspala na stolčku .

Tudi Erika zadnje dva dni hodi spat prej kot navadno. In spi samo enkrat, medtem ko je do zdaj vedno spala dvakrat na dan. To mi ni preveč všeč, raje vidim, da spi dvakrat in potem hodi spat zvečer ob 20h, kot da mi spi enkrat in je potem crknjena že ob 19h. Ker potem tudi prej zjutraj vstane! No, to je bilo do zdaj samo dvakrat, bomo videli kako bo v naslednjih dneh.

anja spi še 2x na dan. Najprej dopoldne, potem pa popoldne okrog med 13 in 14.30 uro. Spi pa manj kot uro.

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Zala-srečanje! jaz bi kr bila, da bi se dobile kje v Ce! zdej se bomo težko dobile kje, da bi bile zunaj! sam ne vem, kolk bi kej ble druge pripravljene prit v Ce??????

se strinjam s teboj, Terida. Malo mini srečanj ta preostanek leta, potem pa januarja eno veliko, mega srečanje, tako poslovilno  ...

Kaj so vaši malčki že tako pridni in zaspijo sami?

Kje pa! To se zgodi samo na sprehodu, takrat še dude ne rabi. Sicer pa čez dan zaspi z dudo in mojo roko, ki jo malo boža po licu, za ponoči pa včasih na zizi včasih pa tako, da jo user posted image uspava - jo boža ali pa ji govori s tako monotonim glasom, da še jaz skoraj zaspim zraven user posted image

user posted image  upam, da mu bo danes mu bo ta sposobnost prav prišla, ko boš šla ti v lajf na LIFE ... vazička user posted image  ... kater film greš pa gledat?

A že kaj razmišljate o ukinitvi nočnega dojenja?

malo me že ima, pa ne upam. Ker je taka suhica. Zaenkrat sem to prestavila na januar.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
17.11.2008 10:02:24   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

NČK, kako se to z ninicami izvede? Kako jih navadiš? In kaj so pravzaprav to?

Naš se je zagledal v ninico- nek pisan pajac z rdečim nosem in sm mu ga začela dajat zraven, ko sem ga dajala spat, super je..... ga stiska, grize, objema..... zamoti ga, da zaspi al pa ko se zbudi, se kr pogovarja z njim. Ful posrečen je. user posted image user posted image

Mi smo prenehali nočno dojenje okrog 3. meseca oz. je mali kr noči prespal in tako smo noči vsi prespali.

user posted image user posted image  timoty, super vama je ratalo tole s spanjem in uspavanjem!

A to ninico, ki jo ima, si je izbral sam od množice igrač, ki jih ima na razpolago ali jo je sprejel za svojo, ker je pač edina?

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
17.11.2008 10:04:09   
Naša črtica koraka

Bolj ko vas berem , bolj vidim, da je s tem zdravjem eno sranje.
Vsem bolnim otročičkom, mamicam in očkam (kompletnim družinam), želim čimprejšno okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas ga zdravje "sirje", Tomaž ima prvič v 8 mesecih vročino, je celo noč prespal razen ob 23 sem ga zbudila, ko sem mu svečko dala. Bomo videli kako bo danes. No pa bo enkrat plavanje odpadlo zaradi bolezni, naslednji teden pa zaradi dopusta.
Kako vi merite vročino ponoči? Jaz ima  termometer za merjenje v ušesu, kako pa ostale delate, tiste ki uporabljate navadne termometre?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tomaža!

Uporabljam ušesni termometer. Ko je pa bil v okvari, sem pa digitalnega navadnega. V ritki, pa mi ni bilo nič fajn, anji pa tudi ne. Ni jokala, bilo pa ji je neprijetno.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
17.11.2008 10:08:47   
jagoga
Še nekaj ima za povedat, tiste ki ste bile zadnjič na srečanju v Postojni, ste se načudile frizuri od Tomaža. Sem kapo dol potegnila, so une iz Obale kr dol s stola padle: uuu, kaka frizura, so rekle. No zdaj ima pa Tomaž novo frizuro, smo ga včeraj popoldan ostrigli. Se je pridružil klubu naših moških, ki se strižejo na mašinco. Mož na 0,2 cm, taveliki na 0,3 cm, Tomaž pa na 0,5 cm. Sploh nisem več prepičana, če je še isti Tomaž, so ble te laske kar njegovi zaščitni znak. Sem pa zdaj prepričana, da je oče pri obeh istiuser posted image user posted image user posted image , če je pa to moj mož pa ne vem, vsi pravijo, da so bolj njegovemu bratu podobniuser posted image user posted image user posted image . (ne me preveč zares vzet, da se ne bo katera preveč zgražala, saj jaz nisem takauser posted image )

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?