Zoja Miša
|
Meni tako čas beži, da komaj dohajam. Se mi zdi, da je bilo komaj jutro, pa je ura že skoraj 15h . Bili zunaj, je kar luštno, tu nič ne piha. Pikica je nekaj sitkala, sedaj pa spi še v spalnici pri odprtem oknu. Anita, Zoja je prava lubica. Tvojega sicer ne poznam, a se mi zdi, da je tvoja, vsaj v učke . Žanneža, Lana je luštna za pojest. Vidim pa da z laski Kaji Lini lepo konkurira Nyna, upam, da ne boš trebušne gripe fasala, mislim, da razsaja Matejchi, kavica je zakon, jaz sem jo pa zamudila . In seznamček, je res super! Bella, super za krst in da ste se imeli lepo. Vso srečo pri zobarju. Glede injekcije nimam pojma, upam, da urediš. Češnjica, dobrodošla. Tvoja princeska, je pa res velika. V Mengšu, lumpa, pa se ne jeviš! Veš kako blizu je Trzin?! Carol, vse bo o.k. Ryssa, se nam počasi razkriva Gajka, za Roka. In super jedilnica! Tudi meni je ful, ful všeč!!! No, jaz imam pa ta teden polno zapolnjen. Jutri grem v Velenje in k frizerju. Končno, se že sama sebe ustrašim. Pikico bosta pa babi in dedi v varstvu imela. V sredo grem k teti od mojega na kosilo. V četrtek pride kolegica vozičkat, v petek pa na firmo jih malo pogledat . Se vidi, da prej nisem imela avta, sedaj pa me nič več ne ustavi! Tako da Bella, ti prideš na vrsto drug teden, če ti bo seveda odgovarjalo Sayuri pogrešam.