|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
17.11.2008 11:51:57   
sunny24
Dan al jutro...neki v glavnem!user posted image  Je pa lep sonček zuni, ampak kaj, ko piha ko 100 user posted image ! Tko, da kak sprehodek odpade!user posted image

Ja, majchy, sem na dvo mestni številki...sam "še" 99 dni...user posted image   BTW, kje si se pa ti skrivala skor cel vikend?

balonchy, hvala za zajtrk. Sam ta na slikici si pa res ti, ko si bla mala!user posted image user posted image user posted image

kolumbo, držim pestke, da se tvoj sinek hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Vse k mate preglede, uživejte in pol takoj poročilo!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
17.11.2008 12:14:27   
Urša08
Ojla!

Pr nam pa ni sončka. Vikend je minil kot bi mognil. Smo se mel luštno, veliko cartali, pa počivali, se sprehajali,...

Glede Božiča pa lahko rečem, da je to moj najljubši praznikuser posted image . Pri nam je taka navada, da smo na božični večer skupaj z mojimi. Že popoldan gremo k mojim, kjer z mamico skuhave večerjo, kaj spečeve, itak se pa peka piškotov in slaščic začne že kak teden prej. Okoli sedmih imamo božično večerjo, po večerji so pa na vrsti darila, ki jih prej položimo pod smrekico. Ta obred odpiranja daril traja kar kako urico, potem se pa pogovarjamo, jemo, pijemo vročo čokolado,... skratka vse v prelepem božičnem vzdušju.user posted image

Kolumbo naj se Maj čimprej pozdravi.

Še nobena ni prišla iz pregleda?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
17.11.2008 12:23:13   
Maksi1
Dober dan vse skupaj!

Vsem, ki imate danes preglede voščim srečno, čeprav sem verjetno že malo pozna.
Kolumbo, upam, da bo s tamalim vse ok in se bosta čez dan oba malo odpočila. Je moralo biti ponoči kar divje.
Sunny, čestitke za manj kot 100.
Majchy, verjamem, da če te še niso klicali, potem je cukrom vse ok. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
17.11.2008 12:29:31   
sunny24
Joj majchy, ku sm smotana! Sm prej pozabla napisat, da držim pestke, da te ne kličejo iz laboratorija!user posted image user posted image user posted image

Ma kje ste vse? Ni nobene čveke al kako? user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
17.11.2008 12:38:56   
Čebel@
sem šla brati revijo moj malček in sem čist notr padlauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja klicali me niso tko da zgleda da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny......v soboto smo praznovali rojstni dan,včeraj sva šla pa do mojih na obisk potem zvečer smo mele pa še babji večer in je  bilo vikenda konec........sem vas pa vsake tok časa prebralauser posted image  

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
17.11.2008 12:45:24   
sunny24
Kaj je kaj pametnega v reviji al se vse ponavlja? Ker mi je enkrat prnesla frendica to revijo, pa pol sem si jo čez par mescov sama kupla (druga št) in se mi je zdelo, da je 3/4 stvari blo sam copy/paste iz une ta prve revije...

Si imela pa lepo zapolnjen vikend! Mi2 pa nisva nikamor šla, k je moj mel full smotan urnik v službi...v petek je delu od 21h-4h, včeri pa od 16h-23h, tko, da je sam pršu spat domov in je že mogu nazaj. Danes je pa fraj. Ga morm spravt, da gremo v trgovino v ta velik šoping, k mamo prazn hladilnik...Jst pa lačna! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
17.11.2008 12:48:20   
Maksi1
Preden greš v šoping, pojej kaj doma. Pravijo, da če greš lačen, kupiš preveč. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
17.11.2008 12:55:53   
brkn83
čao punce.

No js sem že iz pregleda doma. Sicer sem se danes kar pošteno načakala. No z našo user posted image  je vse ok. Kar pa se testa sladkorja tiče je pa tudi vse uredu -nimam povečanega sladkorja. Edino kar mi pa ni všeč je pa to, da sem se zredila za 2,5 kg  - bo treba mal paziti, da ne bom tolk jedla.

Zdej vas grem pa hitro mal za nazaj prebrati, da vidim, kaj vse  ste načvekale.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.11.2008 13:02:22   
Čebel@
v MŠ smo dobili 2 stara izvoda in sem brala okoli dojenja in vrtcev....ma se mi zdi da v teh revijah itak skok eno in isto pišejo.....samo ponavadi me kakšen naslov pritegne in kar kupim revijo
midva sva šla pa učeri dopoldne v trovino in sva nafilala hladilnik........pol vozička sva pelala ven in sva dala 50 evrov-s tem da nisva nič mesa kupovala-drago za pop....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.11.2008 13:02:51   
sunny24
maksi, za to foro vem ja, ampak itak bomo nabasali cel voziček, ker mi2 greva na špežo 1X na mesec in takrat nakupiva vse, kar rabmo in pol sproti dokupujeva sam sadje, kruh, za v kruh in mleko. Tko, da bo šlo kar neki dinčkov, ampak bomo meli pa kej za papcat, k zdej lahko zbiram sam med pašto in pašto...user posted image

brkn, bravo za pregled in da je vse v redu, predvsem pa, da nimaš cukra povišanega. Glede kil pa...Ma, jst itak pravim, da tista kilaža pr moji G ni prava, ker ne morem met tam 1 kilo več kot pol ure prej doma, ko sem se vagala...user posted image   Če smem vprašat, kolk si šla pa do zdej gor? Jst sem pridobila po mojem vaganju enih 7, pr G pa 9...user posted image user posted image user posted image
Sicer pa, bomo začele marca hujšat in razmišljat o kilih! Mi je lih zadnjič en punca v čakalnici rekla, da je šla v prejšni nosečnosti 30 kil gor, pa je v 3 mesecih vse zgubila, tko da, vse se da če se hoče!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.11.2008 13:04:27   
Čebel@
brkn....bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  2,5 kg ni nič-lahko bi se več zredla......sem vesela da nimaš povišanga sladkorja......a ti je bilo kriza tist popit?predstavli si da sem jaz dobila še enkrat bol sladko dozo(100g)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.11.2008 13:07:14   
akvalina
olauser posted image

Mi gremo danes v harvey norman pogledat en kavč- mal večji, da bi ga lahko uporabljala namest postelje. pred dvemi leti sem dala delat po naročilu mal večjo posteljo z dvema predaloma( fuuulll dobra) ampak ker smo se lani preselili v manjše stanovanje in ker pričakujemo že drugouser posted image  je PREVELIKA. No če katera kupuje naj se javi. Men je tolk žal da mora it mi gre kr nauser posted image  ampak kar se mora se mora, a ne.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.11.2008 13:08:10   
Čebel@
jaz se bom pa dele na mandarine vrgla po kosilu pa na čokoladno-višnjevo torto k smo jo v soboto dobili za domov in zdej si jo bom pa privoščila s taveliko žlico/vilicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.11.2008 13:10:32   
Čebel@
akvalina.........dan!
upam da boste kej fajnga najdli v hn......pa v lesnini imajo meni tud full veliko izbiro.......vidim da si se navezala na tisto posteljo-tud tanova bo fajnuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.11.2008 13:10:35   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jaz se bom pa dele na mandarine vrgla po kosilu pa na čokoladno-višnjevo torto k smo jo v soboto dobili za domov in zdej si jo bom pa privoščila s taveliko žlico/vilicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mam v redo cukr test v četrtek sem pa povabljena na roj.dan na tortico tako k jo boš ti pomalcalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.11.2008 13:12:08   
akvalina
grem mal na salamonov oglasnik brskat za kolk dinarčkov jo lahk prodamuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.11.2008 13:13:38   
sunny24
majchy, zdej si pa res lahko brez skrbi prvoščiš! user posted image  
Ja, sam te cene hrane so ratale abnormalne...Sem šla par dni nazaj tu v eno mini trgovino, dala 10 evrov in domov prnesla: kruh, 2 pleskavice, ledeni čaj, 1l mleka, 15 dek salame in eno margarino...

akvalina, škoda za postlo! Jst je ne rabim, smo tudi mi2 2 leti nazaj novo spalnico nabavla...Dej na male oglase al pa jo enostavno razderi in spravi, če se boste kam drugam odselili...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.11.2008 13:14:10   
brkn83
sunny - vse skupaj sem se zredila 7 kg. Men osebno se to zdi ful velikuser posted image user posted image user posted image . No sej verjamem, da mi bo do drugega leta do morja uspelo dol spraviti.

majchy - ja men je bil ta test ena prava nočna mora - predvsem zato, ker se bojim igel in mi je vsakič, ko mi vzamejo kri slabo. Tista voda, je pa bila res nevgravžna in sem jo komaj spila. Če bi mogla iti na ta daljši test pa ne vem kako bi preživela. Ker že zadnjič sem se vsa tresla, ko sem šla ven iz laboratorija. Vmes ko sem eno uro čakala, sem pa morala iti kr ene parkrat za zrak, ker drugače bi skupi padla.

Aja pa še nekaj podatkov za seznam - PDP imam sedaj 20.2. - tak mi je že na nuhalni rekla, moja ginekologinja, pa mi je danes popravila, ko mi je dala potrdilo o predvidenem datumu poroda. Naslednji pregled imam 23.12.

no js pa imam do poroda še sam 95 dni.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.11.2008 13:14:14   
Čebel@
tuki k smo bili na rd imajo doma slašćičarno in je zmeri božanska torta in pecivo.....pa velikokrat k preiskušajo nove recepte nas pokličejo da jih probamo ker je glede tega moj full dober kritik

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.11.2008 13:18:12   
Čebel@
sunny.....verjemi da si še malo dala v trgovini.........jaz sem se zgredila 5kguser posted image
brkn.......prehitevaš me po levi packauser posted image user posted image user posted image no se boste prej cartali kot mi-ni pa nujnouser posted image ne sikeri se okoli kg ker si elika in sigurno ti gre samo v bušija

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.11.2008 13:19:37   
brkn83
zdej bom pa počasi šla mal za kosilo pripravljati. Sem se danes odločila, da bom kr pico naredila. Že tak dolgo je nisem niti jedla, niti doma pekla. Bo moj prav vesel, ko bo prišel iz službe in ga bo čakalo takšno kosilo.

In kaj boste kaj popoldan počele?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.11.2008 13:20:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

In kaj boste kaj popoldan počele?
mmmmmmmmmm pica......ne deli mi luštovuser posted image user posted image user posted image midva greva popoldne v MŠ

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.11.2008 13:21:08   
sunny24
brkn, pa 7 kil ni tko grozno kot se sliši, veš! Pomisli še na vodo, ki ti zaostaja v telesu, tega se kar neki nabere. Pa sej smo že 6 mesecev nosečke. Sicer je pa skor normalno, da se med nosečnostjo zredimo nekje do 15 kil (so tudi izjeme, k ne dobijo skor nič al pa full), ampak ta glavno je, da se mi počutimo dobro!!!! Neki pretirano pazla se pa ne bom, dokler bo vse OK z user posted image  in z mano!

Sem pa ugotovila, da mojih prehranjevalnih navad nisem popolnoma nič spremenila v nosečnosti-jem isto hrano, isto št. obrokov in iste porcije.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.11.2008 13:23:11   
claud
Ola punce!

Kako ste? Jst sm zdj pr mami na obisku pa sm se vam mogla mal javit, ker pr nama je računalnik mrknu-al sva pa unga črva dobila-virus.user posted image
Tko da sva že cel vikend brez.

No z mami sva šli dons v Kik-če katera pozna ta diskont...in sm dobila fuuuullll lepo odejico oz. kovterček za postlco (na eni strani je kot navaden kovter, na drugi strani pa tisto mehko ko ovka) za 7 eu!
Pa tiste kopalne brisače s kapuco za 5 eu!
Tko da če katera hoče naj gre pogledat- se res splača!!!
Sj bi pokazala slikce pa tuki ne morem- bom ko bo možno....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.11.2008 13:25:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sem pa ugotovila, da mojih prehranjevalnih navad nisem popolnoma nič spremenila v nosečnosti-jem isto hrano, isto št. obrokov in iste porcije.
tudi jaz.........samo gibljem se premalouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?