|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
17.11.2008 13:26:44   
Čebel@
čaw claud
ti pa nimaš sreče s temi črvi......še dober da imam mami računalnik.....se danes vidiva?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.11.2008 13:28:37   
sunny24
O claud, sem lih prej študirala, kako to, da te ni nič na RR že 2 dni...No, lahko pa da je pršu uni gravž od tvojega črva v računalnik in ga okužu? user posted image user posted image user posted image
To si pa full poceni dobila...Jst sem zadnjič kupla 2 tiste brisače, pa sm dala enih 16 evrov za obe. Mi nimamo KIKa tuki..,Pa sej 2 te brisače so zadosti, ne?

Kako si drugače? A si šla že v BC pšogledat za nelepke?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.11.2008 13:32:32   
sunny24
majchy, a si se ti tudi okužla z lenoritisom? Ker pri meni je to ratalo že kronično...user posted image  Sam se kar pozna, da sem prve 3 mesece preležala in da nisem nič kej migala...Pa zdej se je kar zavleklo...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
17.11.2008 13:34:34   
claud
majchy-se vidimo danes ja...moj gre tud ker je spet zjutraj ta teden...user posted image user posted image
ma res te črvi nadležni-povsod jih imam!user posted image user posted image user posted image

sunny-veš da sm se že tok navadla na tale naš rr da mi kr manjka k ga nimam domauser posted image sj jst bom mela tud sam 2 al pa 3 tiste brisače....
Za nalepke pa še nisva šla gledat...ni nama še zneslouser posted image user posted image mogoče jutri če se bo mojmu dal....

Kaj vi kj počnete....u domžalah se pa sonček kažeuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
17.11.2008 13:36:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, a si se ti tudi okužla z lenoritisom? Ker pri meni je to ratalo že kronično...user posted image  Sam se kar pozna, da sem prve 3 mesece preležala in da nisem nič kej migala...Pa zdej se je kar zavleklo...
moj me skos krega ker se ne gibljem dosti......ja na začetku ko mi je bilo čez cel dan slabo nisem mogla it nikamor zdej je pa že tok mraz uzunej da me čist nič ne vleče.....jaz bi šla bolj tko-da bi šla okoli blejskega al pa bohinskega jezera,pa moj ni za take izlete ker je treba predaleč vozit.........sem misnila v fitnes hodit na telovadbo za user posted image  ampak ne grem sama-pa imam izgovoruser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.11.2008 13:37:45   
sunny24
Jst sem se tudi na RR full navadla in tudi meni kar manjka neki, če nč ne pošnofam sem gor...user posted image  
Kaj počnem...dolgčas preganjam...Zuni je lep sonček, sam kot sem že napisala, full piha in mi res ni za it ven, ker me bo totalno napihalo. Škoda, k nismo kej bolj blizu doma, k bi lahko šle babe na kafe...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.11.2008 13:39:21   
Čebel@
claud....fino da je tvoj zjutrej.....moj gre bolj zato da si bo lahko spet ogledov tisto previjalno-se je čist zagrel zanjouser posted image a si ti tudi že v klubu odvisnic od rr-ja-dobrodšla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa jaz tudi vidla da imajo v BC znižane nalepkice,sicer ne vse,ampak za pogledat je

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
17.11.2008 13:40:34   
Čebel@

Škoda, k nismo kej bolj blizu doma, k bi lahko šle babe na kafe...user posted image
po bi vsak dopoldne skupi visele pa dež delaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.11.2008 13:40:37   
akvalina
ne vem katera je spraševala za nalepke medo pooh, ampak jaz sem vidla da jih majo tud v merkatorju-mogoče so pa ceneje. NE VEMuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.11.2008 13:41:11   
sunny24
Pr nas pa sploh ne vem, če je kaj organiziranega za nosečke...Edino una telovadba po predavanjih v MŠ-to me čaka drugi mesec. Se bom pa takrat malo bolj razmigala...seveda, če je za kaj! Pa tudi meni ni, da bi sama hodila.
Maksi, a hodiš na uno telovadbo po MŠ? Kako zgleda?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.11.2008 13:41:19   
Maksi1
Jaz sem tudi odvisna od vas čvekic. Kar moram vsak dan prečekirat, kaj ste napisale. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.11.2008 13:41:37   
Čebel@
akvalina sej te sploh nisem spoznala z novmu avartem-bolj je luškam kot prejšenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.11.2008 13:42:42   
Čebel@
sunny.....v dmžalah je organiziran samo je baje kar dragouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.11.2008 13:44:24   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

akvalina sej te sploh nisem spoznala z novmu avartem-bolj je luškam kot prejšenuser posted image user posted image user posted image user posted image

THANXuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.11.2008 13:44:42   
Shuka
ojla čvekice user posted image

kako ste danes?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.11.2008 13:45:12   
sunny24
Ja sej pomojem tudi če je kaj, je drago ko user posted image ...enostavno vejo, kje se da oskubit!
Sam a veš, kako bi blo fajn, ko bi lepo čvekale na kavici al čajčku...user posted image user posted image user posted image

akvalina, sem tudi jst kar pogledala, kaj je to zdej zaena slikica...Mi je všeč, taka crtkana!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.11.2008 13:46:35   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ola punce!

Kako ste? Jst sm zdj pr mami na obisku pa sm se vam mogla mal javit, ker pr nama je računalnik mrknu-al sva pa unga črva dobila-virus.user posted image
Tko da sva že cel vikend brez.

No z mami sva šli dons v Kik-če katera pozna ta diskont...in sm dobila fuuuullll lepo odejico oz. kovterček za postlco (na eni strani je kot navaden kovter, na drugi strani pa tisto mehko ko ovka) za 7 eu!
Pa tiste kopalne brisače s kapuco za 5 eu!
Tko da če katera hoče naj gre pogledat- se res splača!!!
Sj bi pokazala slikce pa tuki ne morem- bom ko bo možno....

CLAUD- EVO GREM ZDELE V KIK-MENGEŠ PRAV POGLEDAT K VSI FULL HVALJO. Vas potipkam ko pridem domov kaj sem najdla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.11.2008 13:46:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ojla čvekice user posted image

kako ste danes?user posted image

ola!jaz super ker me niso klicali iz laboratorija in to pomeni da je moj cukeruser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.11.2008 13:47:30   
Maksi1
Sunny - baje da v prostorih plesne šole urška je ena telovadba za nosečnice, samo je ob nedeljah ob 18.h, ker meni ne paše. V MŠ ja pa čisto ok telovadba. Lepo je prilagojeno za naše trebuhe. Mi je všeč. Je pa res, da v MŠ pridejo punce z različno dolgo nosečnostjo in jih gre precej domov po predavanju. Tako da nas je do sedaj ostalo ene cca 12. Je pa prostor bolj mali in kaj več kot ene 3 več ne bi šlo v predavalnico. Telovadba pa zgleda tako, da najprej je aerobni del, potem so vaje za moč in potem še raztezanje oz. sproščanje. Vse je na izi in če ti kaj ne gre, tega ne narediš. Sproščeno. Res ok.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.11.2008 13:47:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ola punce!

Kako ste? Jst sm zdj pr mami na obisku pa sm se vam mogla mal javit, ker pr nama je računalnik mrknu-al sva pa unga črva dobila-virus.user posted image
Tko da sva že cel vikend brez.

No z mami sva šli dons v Kik-če katera pozna ta diskont...in sm dobila fuuuullll lepo odejico oz. kovterček za postlco (na eni strani je kot navaden kovter, na drugi strani pa tisto mehko ko ovka) za 7 eu!
Pa tiste kopalne brisače s kapuco za 5 eu!
Tko da če katera hoče naj gre pogledat- se res splača!!!
Sj bi pokazala slikce pa tuki ne morem- bom ko bo možno....

CLAUD- EVO GREM ZDELE V KIK-MENGEŠ PRAV POGLEDAT K VSI FULL HVALJO. Vas potipkam ko pridem domov kaj sem najdla!user posted image user posted image user posted image
sporoči da potem še jaz letim pogledatuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.11.2008 13:48:59   
Čebel@

Ja sej pomojem tudi če je kaj, je drago ko user posted image ...enostavno vejo, kje se da oskubit!
se strinjam

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.11.2008 13:57:04   
sunny24
maksi, hvala za info. Zgleda po tvojem opisu prov super vadba. A ti si neseš sabo kako trenirko za problečt?

akvalina, fajn šoping ti želim!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.11.2008 13:57:47   
boma2
majych23....hvala za koristne informacije.... user posted image

akvalina... tvoj medvedek je pa tako luštkan.... user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 17.11.2008 14:00:05 >

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.11.2008 14:00:16   
claud
Akvalina- tud jst sm v mengšu kupila-ups...bodoča babi je kupilauser posted image user posted image user posted image

Sunny ja res bi blo fajn se na kofetku dobi -če bi ble bližje....

Sicer pa majchy...mi2 bi se pa res lohk kdaj kj zmenle....?user posted image kr pejt v kik se splača...lahko ti pol po MŠ pokžem kovtrček pa boš vidla če ti je všeč....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.11.2008 14:00:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

majych23....

hvala za koristne informacije.... user posted image
kakšne že?sem že pozabilauser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?