|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
17.11.2008 14:02:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sicer pa majchy...mi2 bi se pa res lohk kdaj kj zmenle....?user posted image kr pejt v kik se splača...lahko ti pol po MŠ pokžem kovtrček pa boš vidla če ti je všeč....

magari ga slikej pa pokažeš fotko......bom pa šla pogledat v kik-sicer ne vem če danes

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.11.2008 14:02:34   
claud
Aja, drugač kar se pa gibanja tiče sm pa jst tud bl pr lenuhih...ampak sj bi šla, sam sm večino časa sama-sama se mi pa ne da, ko pa moj iz službe pride, mu pa res ne maram še težit da gre na sprehod po 8 urah stanja....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.11.2008 14:04:05   
claud
aja točno sj ti lohk na MŠ pokažem slikco...na comp pa ne morm dat.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.11.2008 14:08:22   
sunny24
BTW, kako kej vaše user posted image ? Naša ma danes tudi neko hudo telovadbo (še namesto mene)...mi je prov fajn. Včeri zvečer smo z mojim gledala, kako se trebuh premika in se smejala zravn...So bli eni taki valovi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.11.2008 14:12:04   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

BTW, kako kej vaše user posted image ? Naša ma danes tudi neko hudo telovadbo (še namesto mene)...mi je prov fajn. Včeri zvečer smo z mojim gledala, kako se trebuh premika in se smejala zravn...So bli eni taki valovi...user posted image user posted image user posted image

Enako....mojmu je ful fajn k se stisneva (mam njega namest blazine)....pa ko moj trebuh na njegov trebuh naslonim se mala še ful bolj začne premikat in on ful dobr čutiuser posted image user posted image in pol mu je ful smešn: je reku kot da bi njemu neki v trebuhu lezlouser posted image user posted image

Drugač ma pa cele dneve tako telovadbo....čist kontra menuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.11.2008 14:12:45   
brkn83
no za te brisačke bom pa tudi jaz šla pogledat v kik. Mogoče pa jih imajo še kaj. Namreč v celju je vedno ful gužva, pa še vse je tk prebrano, da se mi potem sploh ne da iskat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.11.2008 14:13:28   
Maksi1
Sunny - jaz grem kar v trenerki v MŠ. Sej nej bi ble nosečnice udobno oblečene. user posted image  Telovadim pa v majci s kratkimi rokavi. Pa blazino in vodo imam s sabo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.11.2008 14:13:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ojla čvekice user posted image

kako ste danes?user posted image

ola!jaz super ker me niso klicali iz laboratorija in to pomeni da je moj cukeruser posted image
No toje pa lepa novičkauser posted image user posted image user posted image , kako pa kej šola, jo boš pustila zaenkrat pri miru al nadaljuješ?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.11.2008 14:14:16   
claud
BTW....sm opazla kokrat sm prejle napisala FULuser posted image user posted image ne mmorm verjetuser posted image mi FUL dogaja očitno dons

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.11.2008 14:17:40   
claud
No sj zdj vas pa zapuščamuser posted image
Grem bratca postrižt, pa nečak se bo tud zihr uštulu....on je pomoje edini otrok k se rad striže-najbolj priden!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da boste fajn nabavljale....
Lepo se mejte, pa upam da kmal comp u red spravmo!

čao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.11.2008 14:18:00   
sunny24
O maksi, še dobro, da si me spomnla na blazino za sabo...A to maš kar armafleks al kaj? Ja, sej jst bom tudi šla kar v trenirki. Bo še najbujše!user posted image
BTW, ena sodelavka tudi hodi verjetno s tabo v MŠ (taka blond s full dolgimi lasmi), ma rok pa januarja.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.11.2008 14:20:04   
sunny24
claud, tebe bomo preimenovale na FUL...user posted image   A ti si drugače tudi frizerka?

No, pol pa fajn striži in čimprej zrihtite računalnik, da boš spet kej klepetala z nami! Pa lep dan ti želim! Čauuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.11.2008 14:28:03   
Balonchy
Oj trebuščkarce...

Neki vas moram vprašat...
A se keri sanja kje bi jaz dobila "ploh" za na pralni stroj oz. sušilca, ki se ga uporablja namesto previjalne???
"Ta pravo" previjalno bomo imeli v sobici, neki za na hitro bi pa rabila v kopalnici. In da ne bi kupovala še ene previjalne sem se spomnila na ta "ploh", ki se hga montira kr gor na stroj / sušilca...

Če katera ve kje bi se dalo kej zvohat, bi prosila za link ali kontakt!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.11.2008 14:28:32   
sonček33
Balonchy - kako si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.11.2008 14:30:10   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ojla čvekice user posted image

kako ste danes?user posted image

ola!jaz super ker me niso klicali iz laboratorija in to pomeni da je moj cukeruser posted image
No toje pa lepa novičkauser posted image user posted image user posted image , kako pa kej šola, jo boš pustila zaenkrat pri miru al nadaljuješ?

zaenkrat ne hodim na predavanja ker imam istočasno MŠ bom pa probala čim več naredit do februarja-maturo bom pa verjetno delala kasneje ko že rodim

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.11.2008 14:34:09   
Balonchy
sunny - čestitke za 99-ko!!! user posted image  

claud - ne spet ti črvi!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image  No še moje poročilo - v petek njih ni blo v motovilcu... user posted image

maksi - kolikokrat imate predavanja v MŠ?

boma - dobr avatar! user posted image  Smo vse neki živalske zadnje čase... user posted image

Danes pa FULL čvek manjka!!! Halo kje ste trebuščkarce???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.11.2008 14:35:30   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Balonchy - kako si?

Hello sonček33...

Hvala... Zaenkrat sem še v enem kosu in OK! user posted image  Pa ti? Že veselo napravljaš in odštevaš? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.11.2008 14:35:34   
Čebel@
no jaz grem pa v mercator -moram plačati položnico pa še po plačilno grem-bojo babe spet lahko malo komentirale moj bušiuser posted image se tipkamo kasneje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 14:54:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.11.2008 14:58:07   
sonček33
Ker se že ravno pogovarjate o previjlnah...a katera ve, kje se dobi ta previjalna podloga...velikost 60x60 za na pralni stroj?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.11.2008 15:03:02   
Vi pa ste čveke svetovne me res zanima tako kot pravi sunny če jemljete kakšne prepovedane substanceuser posted image user posted image user posted image ...danes prišla prav čas iz službe uničena do konca pa še kosilo morem nardit ampak ja no ga bom ker sem nekako lačna zdele bom pojedla mal juhce pol pa glavna jed kaj pa bomo jedli hmm solato sigurno za naprej pa še ne vem mogoče osličeuser posted image user posted image user posted image ...

Tudi jaz iščem previjalno podlogo za pralni stroj ker ne vem kam bi dali previjalno ker imamo kr mal premal prostora bomo videli pravijo da naj bi jo imeli v Baby Centru ampak to morem it pa že tja pogledat je pa že tudi naporuser posted image user posted image user posted image ...

Ja nč pridne bodite božajte bušija in seveda ne preveč pisat ko pol berem eno uro skupuser posted image user posted image user posted image sunny da ne bosta preveč zapravila v trgoviniuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.11.2008 15:06:36   
sunny24
kolumbo...user posted image user posted image user posted image   Sam smo res čveke...Treniramo že cel čas, k smo doma...user posted image

sonček, ma pomojem se te podloge dobi v BC al pa Pikapolonici...Sej tisti ploh lahko tudi sama doma nardiš in oblečeš: kupiš pač ploh (v kakem merkurju k majo te lesesen plohe), uno spužvo (1 al pa 2 cm debelo), jo prlimaš na ploh in jo pol oblečeš z usnjem al pa skajem, prtirdiš na ploh z uno pištolo k strelja vn žeble, pol pa k previvaš daš čez eno malo bol debelo bombažno dekico (da ni user posted image  lih na mrzlem) in še eno tetra plenico in je...no, vsaj jst bi tko nardila, če bi mela plac na stroju.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.11.2008 15:14:44   
Maksi1
Sunny - ja, mam armaflex. Me pa veseli, da je tudi katera tvoja sodelavka, samo bi težko vedela, katera je. Če hodi tudi na šport, potem bi jo lahko prepoznala, ker nas je malo. Na predavanjih pa nas je ogromno. Koliko ne vem, ker nas nisem štela - predvidevam, da z očkoti ene 50.

Balonchy - mi mamo MŠ ene 10x. Je pa 2x na teden (pon, sre) po 1 uro predavanja in 1 telovadbe oziroma dihanja.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.11.2008 15:17:41   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Oj trebuščkarce...

A se keri sanja kje bi jaz dobila "ploh" za na pralni stroj oz. sušilca, ki se ga uporablja namesto previjalne???
"Ta pravo" previjalno bomo imeli v sobici, neki za na hitro bi pa rabila v kopalnici. In da ne bi kupovala še ene previjalne sem se spomnila na ta "ploh", ki se hga montira kr gor na stroj / sušilca...

Ploh? A misliš kakšno leseno podlago kamor bi dala previjalno blazino gor?

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.11.2008 15:28:21   
Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Oj trebuščkarce...

Ploh? A misliš kakšno leseno podlago kamor bi dala previjalno blazino gor?

user posted image

Jp... To mislim..

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?