|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
16.11.2008 21:22:00   
Ajvy
Brkn...pri nas je bilo tudi tako domačno...tako fejst...prav pogrešam te cajte...jih je pa težje vzdrževat....naša mami je to obvladala...in želim si da bodo tudi moji otroci občutili to toplino praznikov....čeprav sej pravim...zdej šele vidim, kolk enga truda in dela je treba not vložituser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
16.11.2008 21:22:19   
Katjusa
na hitro sem vas prebrala

Pleničke: ja no nem je dost lažje dat vsak mesec magari 30€ kot pa da bi zdle mela tak strošek, je nepredstavljiv tak da bomo kr na enkratnih ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa tud jst razmišljala da bi mele ene 5 za florjana zdej k se privajamo na kahlico ampak odločitev še ni padla mojmu se pa tud zdi brezveze k sme mu omenla je kr reku da ne da bom kr prala.....

ufff pa sem pozabla....
aja jelka mi smo mel prej skos srebrno in  modro lani smo mel pa pol čist barvasto in isto bo letos pa obvezno bo spodaj en mali hlevček (jaslice) lani smo mel kr pestro vsak dan drugo posavitev k se je florjan igral z ovčkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

darila bodo pa za florjana mi pa mislim da kako malenkost nič večjega prej sem mela nekaj v planu zdej pa to ne bo šlo finance bodo čist premale za vse....

zdej grem pa gledat kak se moja fanta tuširata slišim da se nekaj na veliko šprica po kopalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
16.11.2008 21:31:18   
birdy
Ajvy, jst upam da se tvoj stanvanjski problem reši... Verjamem da ti je hudouser posted image  Ne vem kaj naj še rečm... Mogoče edino, kjer je ljubezen se vedno neki najde. Vi se mate radi in verjamem da bo vse vredu, v vsakem primeru pa boš mela dva otročka ki te bota osrečevala in ki ju boš ti osrečevala neglede na vse!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
16.11.2008 21:34:13   
birdy
Pri nas bo tud letošnji božiček/miklavž bolj skop. Žal je šel v manjši stečaj. Pa sej Neli še to ne pomeni tok, mislm, darila. Vzdušje pa grem stavt da bo prijetno, ker midva sva vesela da se mava rada in da mava Neli.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
16.11.2008 21:37:30   
Maksi1
Čer, punce.

Prazniki - pri nas je taka navada:
Za miklavža dobijo moj mož in starši suho sadje, čokolado...malenkosti.
24.12 - se dela smrekca, ki je ponavadi  z rdeče-zlatimi okraski (so mi najlepša kombinacija), potem gremo h polnočnici. Božiček ne hodi k nam.
25.12 - božično kosilo pri moji mami.
31.12 - silvestrovanje je ponavadi vsako leto drugačno. Dedek Mraz pa prinese darila.
En teden po praznikih podremo smrekico.

Voščilnice sem več let delala sama, zdaj pa kupujemo od ene firme za dobrodelne namene. Za voščilnice se rada potrudim, zato vsaj kej lepega napišem. SMS za praznike pa pošiljam samo tistim, ki so mi ga poslali (vračilo). V bistvu SMS ne maram, ker tistim, ki jih za praznike ne bom videla, pošljem voščilnico. Z ostalimi pa se itak za praznike vidimo. Darila v ožji družini dajem mal večje (ker so ravno ob tistem času, ko ni roj. dnevov), za ostale pa zrihtam kej simboličnega.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
16.11.2008 21:38:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajvy, jst upam da se tvoj stanvanjski problem reši... Verjamem da ti je hudouser posted image  Ne vem kaj naj še rečm... Mogoče edino, kjer je ljubezen se vedno neki najde. Vi se mate radi in verjamem da bo vse vredu, v vsakem primeru pa boš mela dva otročka ki te bota osrečevala in ki ju boš ti osrečevala neglede na vse!

mah ja,...sej me samo še to pokonc drži..moja mini familija...moja piška miška...princeska....moj največji in najboljši prijatelj-možek..in moj trebušček..poskočni trebušček....če ne bi bilo njih....bi me po mojem že gostili v POlju....ker ne morem verjet niti razumet,kako je lahko folk tako nesramen in brezobziren...in to folk ko ti naj bi bil blizu...mah sej brez veze....mogla sem se raspištolt....ker bi me drugače klelele raznesl...se opravičujem.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
16.11.2008 21:41:59   
Maksi1
Ajvi - ti kaj povej svoje. Če bi ti lahko pomagale, bi ti. Vse, kar lahko naredimo je, da nastavimo ramo in te poslušamo. To pa vedno. Zato ti, ker izkašljaj se. Ti pa res želim, da se zadeve s stanovanjem čimprej uredijo. Verjamem, da je težko živet v negotovosti.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
16.11.2008 21:46:37   
boma2
Dober večer souser posted image ...

ajvy.. pa želim, da bi se ti tile problemčki stanovanjski nehali, kajti kamlu bo to velik problem.. ko bodojenček prijokal... :) držim pesti, da bi se vse uredilo...

nosečke nočka............

< Sporočilo je popravil boma2 -- 16.11.2008 22:00:39 >

boma2 :)

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
16.11.2008 21:50:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ajvi - ti kaj povej svoje. Če bi ti lahko pomagale, bi ti. Vse, kar lahko naredimo je, da nastavimo ramo in te poslušamo. To pa vedno. Zato ti, ker izkašljaj se. Ti pa res želim, da se zadeve s stanovanjem čimprej uredijo. Verjamem, da je težko živet v negotovosti.

mah z negotovostjo bi še šlo...ampak kaj ko so se odnosi poostrili...kr neki...ampak zgleda je treba tudi to stran očija spoznatuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
16.11.2008 22:00:29   
brkn83
zdej sem ravno mal iskala recepte za kekse in pecivo. Sem kar nekaj zanimivih predlogov našla, tak da decembra bo zagotovo dišalo po hiši.

< Sporočilo je popravil brkn83 -- 16.11.2008 22:01:32 >

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
16.11.2008 22:07:55   
Deja
Ja sej nama je tudi 300€ naenkrat full, pa sva se odločila ker naju starši vsako leto vprašajo kaj si želiva za praznike, da bova rekla da dinarčke. Pa če od sorodnikov nabereva 100€, pa dajo njegovi starši 100€, pa dava mi2 100€ pa smo tam.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
16.11.2008 22:17:38   
brkn83
deja - vidva sta pa super naštudirala stvar. Bravo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič js se bom za danes poslovila od vas. Morem iti še pod tuš potem pa ajat. Zjutraj je treba mal prej vstat, ker grem na pregled. Upam, da bo izvid od cukra uredu in mi ne bo treba še enkrat hodit kri dajat.

Želim vam lahko noč in lepe sanje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
17.11.2008 8:11:16   
Balonchy
Dobro jutro trebuščkarce..
No pa smo začeli nov delovni teden... Še mal... in bomo doma... Komaj čakam... user posted image

Grem kuhat kavo... pa kak rogljiček se bo tut našel...

user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
17.11.2008 8:35:07   
Balonchy
Lepe preglede vsem, ki jih imate danes (TEDIGO, petrap, reckova, brkn83)!!!
Pa oglaste se kej pol, ne!!! user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam sredo, da vidim našega črvička... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
17.11.2008 9:02:09   
akvalina
dobro jutro user posted image , ta vikend smo preživel zelo družinsko, kuhanje, sprehodi, skupaj z žan-om sva se učila nekaj novih igric....je minil vikend ko bi rekel keksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vas pa prebrala zdele vse za nazaj, mi je vzelo branje eno urouser posted image user posted image user posted image user posted image ČVEKE.

plenice- jaz prisegam na navadne( lidl, dm . miller,...), pamperske so mi preveč plastične in zelo rade pri večini otrok puščajo rdečico oz. izpuščaje na ritki.

Balonchy- hvala za kavico in rogljičekuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
17.11.2008 9:07:06   
boma2
dobro jutro souser posted image !

Želim vam lepo jutro na ta hladen dan in lep dan.. :)
balonchy............... mlajsk... kako dobr zajtrk.....user posted image , kako ti lepo skrbiš za nas... user posted image

boma2 :)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
17.11.2008 9:17:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Me zanima če katera razmišla o pralnih plenicah? Midva sva se že skor dokončno odločila da bova uporabljala pralne. Ko sva računala kok dava za Nelijine plenice me je skor kap. Sej je res strošek začetni nakup plenic ampak pol pa pršparaš. Ker če tko pogledam pustit cerka 20-25eur na mesec na drekuuser posted image  Ma a ni mal škoda, sploh ker sva tko v ****u z dnarjem.
Tko da če se bo kera zanimala za nakup palčka previjalčka- midva mava od Angelcare. Sej zaenkrat še ne prodajam ker se morva še dokončno odločt, sam če se bova odločila za pralne plenice lahko kera vsaj mal prišpara. Ampak to je zaenkrat samo za informacijouser posted image

kle bom pa jst mal uletelauser posted image

jih uporabljam pri Uli že od začetka in men so super. mam pa nekaj od racmana, nekaj pa od štorklje. kar se tiče pranja in sušenja - perem nekje na 2 do tri dni, tudi 4 dni so počakale...dalj pa ne upam pustit, da nebi splesnele, sušim v sušilcu. likajo se ne, tako da razni argumenti, kolk je dela z njimi so čisto za lase privlečeni. ker ni nič kaj več dela kot če povijaš v pampersko. pampersko vržeš v smeti, tole pa v koš za pranje.no, edina kar je, tu daš še prekrivne hlačke čez, to pa tud ni tolk več dela, sej previjanje je luštno opravilouser posted image tko da jst sem absolutno za, ti priporočam, če se boš pač odločila. zdej pri drugem jih bom tudi uporabljala, sploh ne razmišljam da nebiuser posted image
če te kej zanima, pa kr prašiuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
17.11.2008 9:25:40   
Vesnozaver
dobro jutro!

balonchy : njami njamiuser posted image

Ajvy ja ni lepsega kot topli, domači prazniki.......pri nas je bilo to pri babici tako.....ko se pocutis res domače, povezano, sprosceno.....in tako kot ti bi tudi jaz rada, da bi moji otroci obcutili enako.  Vsako leto pecem na veliko, smrekica obvezna, vencek na vrata, sama naredim kaksne okraske....lani sem bila zelo vesela, je se mozeva hcerka se navdusila nad peko....sicer samo za eno pecivo, ampak superca, glede na to, da mene pri 15 tudi ni zanimalo kuhanje kaj prevecuser posted image   zelo rada imam tudi disece svecke, se mi zdi da mora po cimetu disat....v glavnem fajn  so mi prazniki! darila: darilo dobi mozeva hcerka, midva pa si  bova kupila toaster, to rabiva,za sarse bom mogoce kaksen lep kroznik domačega peciva ijn to je to....
Ajvy drzim pesti in ti posiljam user posted image  da se bo vse cimprej resilo. jaz se v takih trenutkih spomnim, kako zelo sem hvalezna, da imam mozeka in detece na poti, da se imava rada...

sem se razpisala....bo dovolj zaenkratuser posted image  

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
17.11.2008 9:33:27   
Deja
Brkn83 - ja treba se je znajti. Skor ne mine teden ko se pogovarjam s sorodniki, kolegi... ki že zdaj sprašujejo kaj naj prinesejo za dojenčka - ker ponavadi do rojstva starši že vse kupijo....In jaz vsem rečem da najbolj prav pridejo dinarčki, ki jih potem nameravava porabit za otročka - plenice, oprema...

Naprimer posteljico, posteljnino in nekaj oblačil sva kupila mi2
Za voziček je dala €  moja babica - bodoča prababi
Moji starši bojo dali € ko gremo v Ikejo po komodo - za previjalno...
Njegovi starši bojo dali € za pralne plenice
Vsi kolegi in sorodniki, ki želijo dati kaj za božička in ob rojstvu pa bojo tudi dali €.
Nekatere kolegice, ki pa že imajo otroke, pa so mi oz mi še bodo dale oblekice...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
17.11.2008 9:42:28   
akvalina
ej balonchy sem zdele mal gledala baby slikce na netu pa sem najdla eno k je čist zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 9:44:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
17.11.2008 10:26:20   
rebeka84
dobro jutro!
jaz pa grem zdaj v porodnišnico da se prijavim v MŠ user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
17.11.2008 10:41:15   
BarbaraGS
dobro jutri :)

Jaz ze drugi dan lezim, ker mislim, da mi je mala zlezla full nizko in mi pritiska dol, tako da je bil nasvet tasce (zdravnice) naj dva dni lezim, pol pa naj ginekolog pogleda ce je vse ok. Upam, da ne bo nic narobe jutri ko imam pregled.

prazniki: midva sva zelo tradicionalna. Ni bistvo v darilih ampak v tem casu, ki je zame najlepsi druznski cas. Izdelovanje okraskov, cestitk, darilc... Vse se mi zdi prezgodaj dandanes in zato midva krasiva smrecico na bozicno vigilijo, tako kot je bil to obicaj vse do danasnje potrosniske generacije. Miklavz nosi cukrcke, bozicek kaj lepega, novo leto pa da predvsem druzenje s prijatelji ob druzabnih igrah.

plenice: jaz samo zaradi denarja razmisljam o teh iz blaga, ampak kolikor se poznam se mi ne bo dalo toliko prati, susiti, likati in bom cez cas zacela kar tiste za enkratno uporabo kupovati. Tako baje naredi veliko mamic. Tudi nadlezno se mi zdi imeti ene plenice za ven, druge za doma...ker si ne predstavljam biti od doma in nositi v vrecki umazane plenice dokler se ne vrnemo domov. Ne vem...denarno +, ekolosko, zdravo je sigurno...ampak mislim, da moras bit ze kar dobra gospodinja da vzdrzis taksen tempo in redno izvajas vse potrebno...jaz pa to nisem (se kuha moj dragi).

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
17.11.2008 11:14:01   
Čebel@
jutro!
no zaenkrat me niso poklicali iz laboratorija(trkam) in upam da me tudi ne bodo........komentirala vas ne bom ker je še prezgodiuser posted image
vsem ki imate preglede želim da masksimalno uživate v gledanju vaših pikic in pikotov

učer zvečer sem se dubila s kolegicami.....se sploh ne morejo nagledati trebuha in debata je itak tekla samo okoli user posted image .........me pa user posted image  tok brca da če slučajno glih kej jem,se mi kar zaletiuser posted image
sunny......imaš že dvomestno številkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
17.11.2008 11:18:15   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

ej balonchy sem zdele mal gledala baby slikce na netu pa sem najdla eno k je čist zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiii, akvalina... To sem pa jaz, ko sem bila majhna!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?