Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:22:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...pri nas je bilo tudi tako domačno...tako fejst...prav pogrešam te cajte...jih je pa težje vzdrževat....naša mami je to obvladala...in želim si da bodo tudi moji otroci občutili to toplino praznikov....čeprav sej pravim...zdej šele vidim, kolk enga truda in dela je treba not vložit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:22:19
|
|
|
|
Katjusa
|
na hitro sem vas prebrala Pleničke: ja no nem je dost lažje dat vsak mesec magari 30€ kot pa da bi zdle mela tak strošek, je nepredstavljiv tak da bomo kr na enkratnih ostal sem pa tud jst razmišljala da bi mele ene 5 za florjana zdej k se privajamo na kahlico ampak odločitev še ni padla mojmu se pa tud zdi brezveze k sme mu omenla je kr reku da ne da bom kr prala..... ufff pa sem pozabla.... aja jelka mi smo mel prej skos srebrno in modro lani smo mel pa pol čist barvasto in isto bo letos pa obvezno bo spodaj en mali hlevček (jaslice) lani smo mel kr pestro vsak dan drugo posavitev k se je florjan igral z ovčkami darila bodo pa za florjana mi pa mislim da kako malenkost nič večjega prej sem mela nekaj v planu zdej pa to ne bo šlo finance bodo čist premale za vse.... zdej grem pa gledat kak se moja fanta tuširata slišim da se nekaj na veliko šprica po kopalnici lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:31:18
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, jst upam da se tvoj stanvanjski problem reši... Verjamem da ti je hudo Ne vem kaj naj še rečm... Mogoče edino, kjer je ljubezen se vedno neki najde. Vi se mate radi in verjamem da bo vse vredu, v vsakem primeru pa boš mela dva otročka ki te bota osrečevala in ki ju boš ti osrečevala neglede na vse!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:34:13
|
|
|
|
birdy
|
Pri nas bo tud letošnji božiček/miklavž bolj skop. Žal je šel v manjši stečaj. Pa sej Neli še to ne pomeni tok, mislm, darila. Vzdušje pa grem stavt da bo prijetno, ker midva sva vesela da se mava rada in da mava Neli.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:37:30
|
|
|
|
Maksi1
|
Čer, punce. Prazniki - pri nas je taka navada: Za miklavža dobijo moj mož in starši suho sadje, čokolado...malenkosti. 24.12 - se dela smrekca, ki je ponavadi z rdeče-zlatimi okraski (so mi najlepša kombinacija), potem gremo h polnočnici. Božiček ne hodi k nam. 25.12 - božično kosilo pri moji mami. 31.12 - silvestrovanje je ponavadi vsako leto drugačno. Dedek Mraz pa prinese darila. En teden po praznikih podremo smrekico. Voščilnice sem več let delala sama, zdaj pa kupujemo od ene firme za dobrodelne namene. Za voščilnice se rada potrudim, zato vsaj kej lepega napišem. SMS za praznike pa pošiljam samo tistim, ki so mi ga poslali (vračilo). V bistvu SMS ne maram, ker tistim, ki jih za praznike ne bom videla, pošljem voščilnico. Z ostalimi pa se itak za praznike vidimo. Darila v ožji družini dajem mal večje (ker so ravno ob tistem času, ko ni roj. dnevov), za ostale pa zrihtam kej simboličnega.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:38:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, jst upam da se tvoj stanvanjski problem reši... Verjamem da ti je hudo Ne vem kaj naj še rečm... Mogoče edino, kjer je ljubezen se vedno neki najde. Vi se mate radi in verjamem da bo vse vredu, v vsakem primeru pa boš mela dva otročka ki te bota osrečevala in ki ju boš ti osrečevala neglede na vse! mah ja,...sej me samo še to pokonc drži..moja mini familija...moja piška miška...princeska....moj največji in najboljši prijatelj-možek..in moj trebušček..poskočni trebušček....če ne bi bilo njih....bi me po mojem že gostili v POlju....ker ne morem verjet niti razumet,kako je lahko folk tako nesramen in brezobziren...in to folk ko ti naj bi bil blizu...mah sej brez veze....mogla sem se raspištolt....ker bi me drugače klelele raznesl...se opravičujem.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:41:59
|
|
|
|
Maksi1
|
Ajvi - ti kaj povej svoje. Če bi ti lahko pomagale, bi ti. Vse, kar lahko naredimo je, da nastavimo ramo in te poslušamo. To pa vedno. Zato ti, ker izkašljaj se. Ti pa res želim, da se zadeve s stanovanjem čimprej uredijo. Verjamem, da je težko živet v negotovosti.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:46:37
|
|
|
|
boma2
|
Dober večer so ... ajvy.. pa želim, da bi se ti tile problemčki stanovanjski nehali, kajti kamlu bo to velik problem.. ko bodojenček prijokal... :) držim pesti, da bi se vse uredilo... nosečke nočka............
< Sporočilo je popravil boma2 -- 16.11.2008 22:00:39 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 21:50:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Ajvi - ti kaj povej svoje. Če bi ti lahko pomagale, bi ti. Vse, kar lahko naredimo je, da nastavimo ramo in te poslušamo. To pa vedno. Zato ti, ker izkašljaj se. Ti pa res želim, da se zadeve s stanovanjem čimprej uredijo. Verjamem, da je težko živet v negotovosti. mah z negotovostjo bi še šlo...ampak kaj ko so se odnosi poostrili...kr neki...ampak zgleda je treba tudi to stran očija spoznat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 22:00:29
|
|
|
|
brkn83
|
zdej sem ravno mal iskala recepte za kekse in pecivo. Sem kar nekaj zanimivih predlogov našla, tak da decembra bo zagotovo dišalo po hiši.
< Sporočilo je popravil brkn83 -- 16.11.2008 22:01:32 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 22:07:55
|
|
|
|
Deja
|
Ja sej nama je tudi 300€ naenkrat full, pa sva se odločila ker naju starši vsako leto vprašajo kaj si želiva za praznike, da bova rekla da dinarčke. Pa če od sorodnikov nabereva 100€, pa dajo njegovi starši 100€, pa dava mi2 100€ pa smo tam.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 16.11.2008 22:17:38
|
|
|
|
brkn83
|
deja - vidva sta pa super naštudirala stvar. Bravo. Nič js se bom za danes poslovila od vas. Morem iti še pod tuš potem pa ajat. Zjutraj je treba mal prej vstat, ker grem na pregled. Upam, da bo izvid od cukra uredu in mi ne bo treba še enkrat hodit kri dajat. Želim vam lahko noč in lepe sanje.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 8:11:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Dobro jutro trebuščkarce.. No pa smo začeli nov delovni teden... Še mal... in bomo doma... Komaj čakam... Grem kuhat kavo... pa kak rogljiček se bo tut našel...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 8:35:07
|
|
|
|
Balonchy
|
Lepe preglede vsem, ki jih imate danes (TEDIGO, petrap, reckova, brkn83)!!! Pa oglaste se kej pol, ne!!! Komaj čakam sredo, da vidim našega črvička...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 9:02:09
|
|
|
|
akvalina
|
dobro jutro , ta vikend smo preživel zelo družinsko, kuhanje, sprehodi, skupaj z žan-om sva se učila nekaj novih igric....je minil vikend ko bi rekel keks . Sem vas pa prebrala zdele vse za nazaj, mi je vzelo branje eno uro ČVEKE. plenice- jaz prisegam na navadne( lidl, dm . miller,...), pamperske so mi preveč plastične in zelo rade pri večini otrok puščajo rdečico oz. izpuščaje na ritki. Balonchy- hvala za kavico in rogljiček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 9:07:06
|
|
|
|
boma2
|
dobro jutro so ! Želim vam lepo jutro na ta hladen dan in lep dan.. :) balonchy............... mlajsk... kako dobr zajtrk..... , kako ti lepo skrbiš za nas...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 9:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Me zanima če katera razmišla o pralnih plenicah? Midva sva se že skor dokončno odločila da bova uporabljala pralne. Ko sva računala kok dava za Nelijine plenice me je skor kap. Sej je res strošek začetni nakup plenic ampak pol pa pršparaš. Ker če tko pogledam pustit cerka 20-25eur na mesec na dreku Ma a ni mal škoda, sploh ker sva tko v ****u z dnarjem. Tko da če se bo kera zanimala za nakup palčka previjalčka- midva mava od Angelcare. Sej zaenkrat še ne prodajam ker se morva še dokončno odločt, sam če se bova odločila za pralne plenice lahko kera vsaj mal prišpara. Ampak to je zaenkrat samo za informacijo kle bom pa jst mal uletela jih uporabljam pri Uli že od začetka in men so super. mam pa nekaj od racmana, nekaj pa od štorklje. kar se tiče pranja in sušenja - perem nekje na 2 do tri dni, tudi 4 dni so počakale...dalj pa ne upam pustit, da nebi splesnele, sušim v sušilcu. likajo se ne, tako da razni argumenti, kolk je dela z njimi so čisto za lase privlečeni. ker ni nič kaj več dela kot če povijaš v pampersko. pampersko vržeš v smeti, tole pa v koš za pranje.no, edina kar je, tu daš še prekrivne hlačke čez, to pa tud ni tolk več dela, sej previjanje je luštno opravilo tko da jst sem absolutno za, ti priporočam, če se boš pač odločila. zdej pri drugem jih bom tudi uporabljala, sploh ne razmišljam da nebi če te kej zanima, pa kr praši
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 9:25:40
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dobro jutro! balonchy : njami njami Ajvy ja ni lepsega kot topli, domači prazniki.......pri nas je bilo to pri babici tako.....ko se pocutis res domače, povezano, sprosceno.....in tako kot ti bi tudi jaz rada, da bi moji otroci obcutili enako. Vsako leto pecem na veliko, smrekica obvezna, vencek na vrata, sama naredim kaksne okraske....lani sem bila zelo vesela, je se mozeva hcerka se navdusila nad peko....sicer samo za eno pecivo, ampak superca, glede na to, da mene pri 15 tudi ni zanimalo kuhanje kaj prevec zelo rada imam tudi disece svecke, se mi zdi da mora po cimetu disat....v glavnem fajn so mi prazniki! darila: darilo dobi mozeva hcerka, midva pa si bova kupila toaster, to rabiva,za sarse bom mogoce kaksen lep kroznik domačega peciva ijn to je to.... Ajvy drzim pesti in ti posiljam da se bo vse cimprej resilo. jaz se v takih trenutkih spomnim, kako zelo sem hvalezna, da imam mozeka in detece na poti, da se imava rada... sem se razpisala....bo dovolj zaenkrat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 9:33:27
|
|
|
|
Deja
|
Brkn83 - ja treba se je znajti. Skor ne mine teden ko se pogovarjam s sorodniki, kolegi... ki že zdaj sprašujejo kaj naj prinesejo za dojenčka - ker ponavadi do rojstva starši že vse kupijo....In jaz vsem rečem da najbolj prav pridejo dinarčki, ki jih potem nameravava porabit za otročka - plenice, oprema... Naprimer posteljico, posteljnino in nekaj oblačil sva kupila mi2 Za voziček je dala € moja babica - bodoča prababi Moji starši bojo dali € ko gremo v Ikejo po komodo - za previjalno... Njegovi starši bojo dali € za pralne plenice Vsi kolegi in sorodniki, ki želijo dati kaj za božička in ob rojstvu pa bojo tudi dali €. Nekatere kolegice, ki pa že imajo otroke, pa so mi oz mi še bodo dale oblekice...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 9:42:28
|
|
|
|
akvalina
|
ej balonchy sem zdele mal gledala baby slikce na netu pa sem najdla eno k je čist zate
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2008 9:44:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 10:26:20
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! jaz pa grem zdaj v porodnišnico da se prijavim v MŠ
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 10:41:15
|
|
|
|
BarbaraGS
|
dobro jutri :) Jaz ze drugi dan lezim, ker mislim, da mi je mala zlezla full nizko in mi pritiska dol, tako da je bil nasvet tasce (zdravnice) naj dva dni lezim, pol pa naj ginekolog pogleda ce je vse ok. Upam, da ne bo nic narobe jutri ko imam pregled. prazniki: midva sva zelo tradicionalna. Ni bistvo v darilih ampak v tem casu, ki je zame najlepsi druznski cas. Izdelovanje okraskov, cestitk, darilc... Vse se mi zdi prezgodaj dandanes in zato midva krasiva smrecico na bozicno vigilijo, tako kot je bil to obicaj vse do danasnje potrosniske generacije. Miklavz nosi cukrcke, bozicek kaj lepega, novo leto pa da predvsem druzenje s prijatelji ob druzabnih igrah. plenice: jaz samo zaradi denarja razmisljam o teh iz blaga, ampak kolikor se poznam se mi ne bo dalo toliko prati, susiti, likati in bom cez cas zacela kar tiste za enkratno uporabo kupovati. Tako baje naredi veliko mamic. Tudi nadlezno se mi zdi imeti ene plenice za ven, druge za doma...ker si ne predstavljam biti od doma in nositi v vrecki umazane plenice dokler se ne vrnemo domov. Ne vem...denarno +, ekolosko, zdravo je sigurno...ampak mislim, da moras bit ze kar dobra gospodinja da vzdrzis taksen tempo in redno izvajas vse potrebno...jaz pa to nisem (se kuha moj dragi).
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 11:14:01
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! no zaenkrat me niso poklicali iz laboratorija(trkam) in upam da me tudi ne bodo........komentirala vas ne bom ker je še prezgodi vsem ki imate preglede želim da masksimalno uživate v gledanju vaših pikic in pikotov učer zvečer sem se dubila s kolegicami.....se sploh ne morejo nagledati trebuha in debata je itak tekla samo okoli .........me pa tok brca da če slučajno glih kej jem,se mi kar zaleti sunny......imaš že dvomestno številko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 17.11.2008 11:18:15
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ej balonchy sem zdele mal gledala baby slikce na netu pa sem najdla eno k je čist zate Iiiiiiiii, akvalina... To sem pa jaz, ko sem bila majhna!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?